Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ας ελπίζουμε σε λογική ρήτρα αγοράς του Ντάντας γιατί σαν περίπτωση είναι καλή...
Κολλητός Πορτογάλος φόλα Μπενφίκα μου είπε ότι είχαν μεγάλες προσδοκίες για τον Ντάντας, αλλά το παιδί δεν ενηλικιώθηκε σωματικά για να παίξει στο επίπεδο που θέλουν. Ο δανεισμός του στην Μπάγερν έγινε κ με αυτό σαν στόχο, να τον ταίσουν να δυναμώσει. Δεν τον έχουν ξεγράψει πάντως, προβλέπω δανεισμό αν γίνει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν μπει 3εκ ρητρα θα ειναι νικη μεγαλη. Λιγοτερο δεν θα μπει, δεν ειναι τοσο κοροιδα.
Η οψιον της Μπάγερν ήταν 7,5 .. με 3,5 είμαστε οκ ! Αν παίξει τα δίνεις !
αυτον θα τον βαλει σωμα κανενας μβιλα,καμαρα,ντιοπ του αρη και θα φυγει κανα 5 μετρα μακρια,τι φτερο ειναι αυτος ο κωνσταντελιας μπροστα του θυιμιζει χουλκ.
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
- Metagrafakias
Λογικα η οψοιον θα ειναι βατη θεωρω μεχρι 3εκ αλλιως δεν εχει νοημα να παρεις εναν 21χρονο να τον ψησεις για να τον επιστρεψεις ετοιμο στην Μπενφικα,αν ηταν επαιρνες ενα 30χρονο για να σου βγαλει την χρονια χωρις ιδιαιτερο ρισκο..Ο Μποτο θεωρω οτι τον πιστευει πολυ τον παικτη μελλοντικα και πιστευω θα βαλει και υποχρεωτικη ρητρα...
- sourmenetes
- Moderator
Oλοι απλοί οπαδοί ειμαστεΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αγαπητέ Σουρμε
Η άποψή μου για τις μεταγραφές θα διατυπωθεί όταν γίνουν οι μεταγραφές.
Μόλις βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ.
Τώρα σενάρια επί σεναρίων και αναλύσεις επί πληροφοριών από τόσους ειδημονες, τι να πούμε κι εμείς, οι απλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ ?
Ο Μπότο θα φτιάξει ομαδάρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Κάποιοι βλέπουμε πιο θετικά τα πράγματα κάποιοι προεξοφλουνε αρνητικά, τι να κάνουμε.
Ειμαστε μια παρέα και πρέπει να κρατάμε ένα επίπεδο.
Αυτό και πάμε παρακάτω
Ομαδαρα θα κάνουμε το ξέρω!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Όταν είχαμε εσιτι δε θέλαμε το κόσμο του ήταν αργός.
Τώρα δε θέλουμε και την ταχύτητα;;
Ήμαρτον!
Ήμαρτον!
-
O Dantas παντως πριν απο λιγο εκανε FOLLOW τον Μποτο στο Ινστα οποτε ερχεται

-
Αντε παλι με τους ρουληδες.dimpaok4 έγραψε:αυτον θα τον βαλει σωμα κανενας μβιλα,καμαρα,ντιοπ του αρη και θα φυγει κανα 5 μετρα μακρια,τι φτερο ειναι αυτος ο κωνσταντελιας μπροστα του θυιμιζει χουλκ.
ΠΑΟΚ
Ντιοπ ρε φιλε 0 εμφανισεις εχει την φετινη σεζον και ειναι και 25. ΜΗΔΕΝ!!
Τι σκαλωμα τρωτε με τα μιντια της βρωμοπολης που αβανταρουν τον ρουλη του χοντρου
Ποιος ντιοπ και κουραφεξαλα
Sourme θέλουμε έναν ταχύτατο σε σώμα εσιτι που να μπορεί να σκοράρει, να έχει αντοχή και να τρέχει σε ηλικία 27-29 ώστε να έχει και εμπειρίες. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα;

Mακάρι να αναπτύξουμε τεχνογνωσία κ όνομα στο ψήσιμο 21χρονων μέσα σε ένα χρόνο. Το περιβάλλον δεν βοηθάει βέβαια, αλλά οκ αξίζει την προσπάθεια πιστεύω.Metagrafakias έγραψε:Λογικα η οψοιον θα ειναι βατη θεωρω μεχρι 3εκ αλλιως δεν εχει νοημα να παρεις εναν 21χρονο να τον ψησεις για να τον επιστρεψεις ετοιμο στην Μπενφικα,αν ηταν επαιρνες ενα 30χρονο για να σου βγαλει την χρονια χωρις ιδιαιτερο ρισκο..Ο Μποτο θεωρω οτι τον πιστευει πολυ τον παικτη μελλοντικα και πιστευω θα βαλει και υποχρεωτικη ρητρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τετ 22 Ιουν 2022, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι στο ενδιάμεσο δεν παίζει?sourmenetes έγραψε:Όταν είχαμε εσιτι δε θέλαμε το κόσμο του ήταν αργός.
Ήμαρτον!
Έχει αλλάξει σε σχέση με πριν 2 χρόνια που είναι τα βίντεο πάντως ..