Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Όπως επίσης διαβάζω για βιταο και κουλα.
Υπάρχει περίπτωση να ψάχνεις μπακ να κοιτάς καργα Νεσμπεργκ ρεντε κλπ και να μην πάρει τον βιταο που έκλεισε ταχα περυσι και τον ήθελε σαν τρελος ο μποτο; Με Βαρελα κρεσπο οφ ; Παραξενο
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Διαβαζα μια προσφατη αναλυση της καριερας του Νταντας.

Ο παικτης εχει φαρμακερες μπαλιες και οι προπονητες του κρινουν οτι του ταιριαζουν ομαδες που παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο και κλεινουν τον αντιπαλο στα καρε του.

Το μειονεκτημα του ειναι το υψος του (1.70 με τακουνια) και το βαρος του (67-68 κιλα) ενώ υπολείπεται στο πρεσαρισμα του αντιπαλου και στα μαρκαρισματα.

Νομιζω οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα (πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα) ειναι καλη η προσθηκη του.

Για Ευρωπαικα ματς και παιχνιδια ντερμπυ θα πρεπει να ριξει πολλη δουλεια ο μικρος σαν 8αρι ωστε να κερδισει την εμπιστοσυνη του Λουτσε. Βεβαια ισως να μπορουσε να βοηθησει σε ενα 4-3-3 ως λιγο πιο προωθημενος μεσος.

Βασει χαρακτηριστικων μοιαζει πιο πολυ σαν αντι-Σβαμπ παρα σαν αντι-Αουγκουστο. Η αμυνα ποτε δεν ηταν το φορτε του κατα τ'αλλα φιλοτιμου Αυστριακου (ενα καρο καρτες απο τραβηγματα φανελας). Ενω ο Αουγκουστο ειναι ο πιο δυναμικος μεσος στο ροστερ μας αυτην την στιγμη.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

sourmenetes έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Πρώτα θα κάνει την εμπεριστατωμένη τεχνική ανάλυση ο γιαννάκηςνταγκ (αλήθεια φωτο με ΣΚάρτάδο ένα από τα πιο αγνα και πραγματικά ΠΑΟΚτσάκια έβαλες ??) ώστε να δούμε μετά εμείς αν και πόσο επιτρέπεται να ενθουσιαστούμε ...
Μη συνεχιστεί αυτό!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπα
όταν έγραψε ότι μπαίνω με δύο λογαριασμούς, δεν συγκινήθηκες.
Λέω την άποψή μου όπως όλοι οι ΠΑΟκτσήδες στο φόρουμ ΠΑΟΚμανια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GINOLA έγραψε:Το να φέρνεις τον βασικό χαφ της εθνικής ελπίδων πορτογαλίας, μιας εθνικής γεμάτη με αστέρια, μόνο ως μεγάλη επιτυχία μπορείς να την δεις.

Κομβικό, επειδή εγώ έμαθα πως μιλάμε για δανεισμό ενός χρόνου, να δούμε τι υπάρχει στο κομμάτι της option .Αν είναι αναγκαστική, αν είναι εφικτή κτλ
Μακαρι αναγκαστικη ή αλλιως εφικτη...
Δεν εχει νοημα αλλιως

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Χωρίς να έχω κάποια πληροφορία αλλά ο καλύτερος για Αντι-Αουγκούστο είναι αυτός....

https://www.transfermarkt.com/danilo-ba ... ler/273438
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Napoli4 έγραψε:Να σας πω κάτι ρε μάγκες....και κράξτε με.

Με Ντάντας (αν έρθει), Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι βλέπω ο ΠΑΟΚ να παίρνει 4 παίκτες που μπορεί αύριο-μεθαύριο να παίζουν σε τοπ πρωταθλήματα και ομάδες. Και δεν τους παίρνει ξεχωριστά. Τους παίρνει μαζί.
Μπορεί να πατώσει αυτό το πρότζεκτ, δεν λέω. Αλλά ζω με ένα όνειρο να κάνουν ένα ταυτόχρονο ξεπέταγμα και να χαζέψουν την Ευρώπη, έστω και στο Κόνφερενς. Έχοντας δίπλα τους, μοντέρνους παίκτες όπως ο Φ.Σοάρες, ο Λύρατζης, ο Μιχαηλίδης, ο Σάστρε, ο Νάρει... Και φυσικά προσωπικότητες όπως ο Ίνγκι, ο Αντρίγια, ο Κούρτιτς...

Τι να πω... Κάνω κάτι τέτοιες σκέψεις και...
Μπράβο ρε φίλε , αυτό το ποστ με πλημμύρισε αισιοδοξία και θετική ενέργεια !
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Πρώτα θα κάνει την εμπεριστατωμένη τεχνική ανάλυση ο γιαννάκηςνταγκ (αλήθεια φωτο με ΣΚάρτάδο ένα από τα πιο αγνα και πραγματικά ΠΑΟΚτσάκια έβαλες ??) ώστε να δούμε μετά εμείς αν και πόσο επιτρέπεται να ενθουσιαστούμε ...
Μη συνεχιστεί αυτό!

Μπα
όταν έγραψε ότι μπαίνω με δύο λογαριασμούς, δεν συγκινήθηκες.
Λέω την άποψή μου όπως όλοι οι ΠΑΟκτσήδες στο φόρουμ ΠΑΟΚμανια
Ναι να πεις την άποψή σου για τις μεταγραφές.

Από κει και πέρα ζητήσαμε να κλόουν όλες αυτές οι λογομαχιες ειρωνείες κτλ κτλ

sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Κλεινει ο Νταντας δανεικος για εναν χρονο και μενει να αποσαφηνιστει η ρητρα αγοράς ,συμφωνα με τον paoktsi στο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι να ναι το πολυ 1μιση μυριο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μα έτσι θα γίνει ρε μάγκες . Την χρονια που πέφτει το γήπεδο ο μεγάλος θα θέλει γιουχαρίσματα και απαισιοδοξια; Χαρές και πανηγύρια θα έχουμε . Πίστη θέλει …
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αδημονώ να δω την νέα ομάδα. Φρεσκάδα και νιάτα, νέα πρόσωπα, νέες προσδοκίες. Ωραία φάση. Ο Λουτσέσκου δεν ξέρω πόσο ενθουσιασμένος (θα) είναι αλλά νομίζω ότι εμείς οι οπαδοί πλέον είχαμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Η ομάδα χρειαζόταν ένα καλό ... Μπότο(ξ). Με τον Ντάντας έχουμε συμφωνήσει και τώρα είμαστε στις συζητήσεις με το γαυροπλυντήριο της Λισσαβόνας;;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Eιμαι περιεργος παντως να δω τι ρητρα αγορας θα μπει για τον Νταντας αν τελικα έρθει ως δανεικος (που ειναι και το λογικο).

Φοβαμαι να μην ειναι απλησιαστη.
navigator11 έγραψε:Η ομάδα χρειαζόταν ένα καλό ... Μπότο(ξ).
ΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 22 Ιουν 2022, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αγαπητέ Σουρμε
Η άποψή μου για τις μεταγραφές θα διατυπωθεί όταν γίνουν οι μεταγραφές.
Μόλις βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ.
Τώρα σενάρια επί σεναρίων και αναλύσεις επί πληροφοριών από τόσους ειδημονες, τι να πούμε κι εμείς, οι απλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ ?
Ο Μπότο θα φτιάξει ομαδάρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το αριστερό εξτρέμ αργεί;
Το 10ρι;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

DamoN έγραψε:Όπως επίσης διαβάζω για βιταο και κουλα.
Υπάρχει περίπτωση να ψάχνεις μπακ να κοιτάς καργα Νεσμπεργκ ρεντε κλπ και να μην πάρει τον βιταο που έκλεισε ταχα περυσι και τον ήθελε σαν τρελος ο μποτο; Με Βαρελα κρεσπο οφ ; Παραξενο
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιθυμεί ο Vitao να έρθει στον ποδοσφαιρικό βούρκο της Ελλάδας και να διαλέξει ομάδα που δεν αγωνίζεται Ευρώπη και σε καμμιά περίπτωση δεν δίνει παχυλά συμβόλαια αντί ομάδας που παίζει μόνιμα Ευρώπη, πέρσι έκανε πορεία ως τους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι μόνιμα διεκδικήτρια εγχωριων τίτλων και φυσικά διαθέτει τον ποδοσφαιρικό του μέντορα Boto
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”