Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Οντως αν το δουμε βραχυπροθεσμα λυσεις τυπου Σιωπη διασφαλιζουν σε εναν βαθμο αξιοπρεπη αποδοση και σταθεροτητα λογω εμπειριας.
Μακροπροθεσμα ομως παιχτες σαν τον Νταντας εχουν την προοπτικη να σε ανεβασουν επιπεδο.
Βεβαια παντα υπαρχει και η πιθανοτητα να παρεις τον και καλα ετοιμο Σιωπη και να σου βγει μαπα, και αντιστοιχα να ρθει ο πιτσιρικας και να κανει οργια με το καλημερα!
Εξαλλου δεν προοριζεται για βασικος. Βασικος θεωρητικά θα ειναι ο Αουγκουστο ή αν πουληθει ο αντικαταστατης του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακροπροθεσμα ομως παιχτες σαν τον Νταντας εχουν την προοπτικη να σε ανεβασουν επιπεδο.
Βεβαια παντα υπαρχει και η πιθανοτητα να παρεις τον και καλα ετοιμο Σιωπη και να σου βγει μαπα, και αντιστοιχα να ρθει ο πιτσιρικας και να κανει οργια με το καλημερα!
Εξαλλου δεν προοριζεται για βασικος. Βασικος θεωρητικά θα ειναι ο Αουγκουστο ή αν πουληθει ο αντικαταστατης του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως ειναι το ροστερ μας στην γραμμη του κεντρου, ο Σβαμπ (θεωρητικα παντα) θα ηταν μεταξυ παγκου και εξεδρας, με τους Κουρτιτς, Φελιπε Σοαρες, Ντοουγκλας και Τσιγγαρα μπροστα του. Εννοειται θα εκανε και αρκετα ως βασικος, αλλα σιγουρα δεν θα παρει οσο λεπτα πηρε περσι.
Περσι ο Σβαμπ πηρε παραπανω λεπτα γιατι 1ον αργησε να μπει στην ομαδα ο Τσιγγαρας και 2ον στα περισσοτερα ματς παιξαμε αναγκαστικα με τρια χαφ (Αουγκοστο στο "10") καθως ειχαμε κενο στην θεση του επιθετικου χαφ.
Πιστευω οτι η προταση ειναι αρκετα χαμηλη οικονομικα, ειδικα αν οντως οπως λενε τα ρεπορταζ ειναι για 1+1 χρονο.
Δεν θα με ενοχλησει να παει ο Σβαμπ στον βαζελο και πιστευω δεν θα ενοχλησει ουτε Μποτο/Ραζβαν.
Περσι ο Σβαμπ πηρε παραπανω λεπτα γιατι 1ον αργησε να μπει στην ομαδα ο Τσιγγαρας και 2ον στα περισσοτερα ματς παιξαμε αναγκαστικα με τρια χαφ (Αουγκοστο στο "10") καθως ειχαμε κενο στην θεση του επιθετικου χαφ.
Πιστευω οτι η προταση ειναι αρκετα χαμηλη οικονομικα, ειδικα αν οντως οπως λενε τα ρεπορταζ ειναι για 1+1 χρονο.
Δεν θα με ενοχλησει να παει ο Σβαμπ στον βαζελο και πιστευω δεν θα ενοχλησει ουτε Μποτο/Ραζβαν.
μια ζωή βλέπω τους ξεζουμισμένους παίκτες του ΠΟΚ να έρχονται σε εμάςpotamda έγραψε:Στο sportime έχει πρωτοσέλιδο τον Σβάμπ στα πράσινα.
Δε θα ήθελα αυτήν την εξέλιξη.

Καιρός να βλέπω και το αντίθετο

Kαι ενα σχολιο για Σιωπη, αν και δεν χρειαζεται να το υπεραναλυσουμε καθως δεν τιθεται θεμα αποκτησης του.
https://www.transfermarkt.com/manolis-s ... ler/182688
Δεν γινεται να λεμε οτι μας χαλαει ρε παιδια ο χαφ της φετινης Τραμπζοσπορ, πρωταθλητρια Τουρκιας, με γεματη σεζον. Εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που βεβαια δεν ξερω καν αν θελει ο Ραζβαν (μαλλον οχι) αλλα για αυτο που κανει ο Σιωπης στο γηπεδο ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη.
Βεβαια ακομα και να τον θελαμε δυσκολα θα μπορουσαμε να τον παρουμε λογω των χρηματων που θα ζητουσε η ομαδα του, λογικα και ο ιδιος που στα 28 του και μετα απο πρωταθλημα Τουρκιας προφανως θα ζηταει καλο συμβολαιο.
https://www.transfermarkt.com/manolis-s ... ler/182688
Δεν γινεται να λεμε οτι μας χαλαει ρε παιδια ο χαφ της φετινης Τραμπζοσπορ, πρωταθλητρια Τουρκιας, με γεματη σεζον. Εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που βεβαια δεν ξερω καν αν θελει ο Ραζβαν (μαλλον οχι) αλλα για αυτο που κανει ο Σιωπης στο γηπεδο ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη.
Βεβαια ακομα και να τον θελαμε δυσκολα θα μπορουσαμε να τον παρουμε λογω των χρηματων που θα ζητουσε η ομαδα του, λογικα και ο ιδιος που στα 28 του και μετα απο πρωταθλημα Τουρκιας προφανως θα ζηταει καλο συμβολαιο.
TΙ σχεση εχουν σαν παικτες και θέση ο σιωπης λαι ο Νταντας?ΟΣιωπης που κολλάει στις μεταγραφες του ΠΑΟΚ
Αδέρφια δεν θέλω να σας τι χαλάω αλλά όπως φαίνεται γενικά ο Μπότο έχει φέρει ήδη και φέρνει ακόμα περισσότερους επιθετικούς χάφ ...
επίσης ακούγεται ότι θα φέρει και αριστερό εξτρέμ ...
επομένως οι ιστορίες χρησιμοποίησης από τον Λούτσε κεντρικών χάφ στις μπροστινές θέσεις της επίθεσης δεν βλέπω να είναι πολύ πιθανές ...
άρα η ομάδα έχει ήδη 5 χάφ ... και χωρίς τον Σβάμπ ... και μιλάμε όλα χάφ με συμβόλαια σταθερά ... Τσιγγάρας, Σοάρες, Κούρτιτς, Καντουρί, Αουγκούστο ... όλοι αυτοί για δύο θέσεις ... και μιλάμε να φέρει και Νταντάς
Δεν ξέρω αλλά εγώ νομίζω ότι πάμε σε άλλο σχεδιασμό στο θέμα από τα προηγούμενα χρόνια ... εννοείται ότι εγώ είμαι υπέρ αυτού του νέου σχεδιασμού ...
επίσης ακούγεται ότι θα φέρει και αριστερό εξτρέμ ...
επομένως οι ιστορίες χρησιμοποίησης από τον Λούτσε κεντρικών χάφ στις μπροστινές θέσεις της επίθεσης δεν βλέπω να είναι πολύ πιθανές ...
άρα η ομάδα έχει ήδη 5 χάφ ... και χωρίς τον Σβάμπ ... και μιλάμε όλα χάφ με συμβόλαια σταθερά ... Τσιγγάρας, Σοάρες, Κούρτιτς, Καντουρί, Αουγκούστο ... όλοι αυτοί για δύο θέσεις ... και μιλάμε να φέρει και Νταντάς
Δεν ξέρω αλλά εγώ νομίζω ότι πάμε σε άλλο σχεδιασμό στο θέμα από τα προηγούμενα χρόνια ... εννοείται ότι εγώ είμαι υπέρ αυτού του νέου σχεδιασμού ...
οι μεταγραφές είναι το νο 1 ναρκωτικό για να γκ@βλωσις με την ομάδα ,
αλλά εμάς μας βλέπω φέτος να πάμε από υπερβολική δόση
αλλά εμάς μας βλέπω φέτος να πάμε από υπερβολική δόση

Τον Καντουρι δεν νομιζω να τον υπολογιζει ο Λουτσε στο "8" tad.
Το εχει αναφερει και περσι νομιζω στην αρχη της χρονιας.
Ειτε αριστερα ειτε στο "10" θα παιζει ο Ελ Καντουρι.
Το εχει αναφερει και περσι νομιζω στην αρχη της χρονιας.
Ειτε αριστερα ειτε στο "10" θα παιζει ο Ελ Καντουρι.
Ρε παιδιά ποιος Σιωπής? Πετάμε ονόματα έτσι στα κουτουρου? Ας γράψω και εγώ ένα Guillerme.
[quote="tad"]Α
Μακάρι γιατί αν ξαναδώ τον αουγκούστο στο 10 θα σαλτάρο
Μακάρι γιατί αν ξαναδώ τον αουγκούστο στο 10 θα σαλτάρο

- ΑποστόληςΑ
Ουσιαστικά είναι 4 οι θέσεις, γιατί κάποιοι από αυτούς μπορεί να κληθούν να παίξουν σαν αριστερά εξτρέμ, ή σαν 10ρια.tad έγραψε:...άρα η ομάδα έχει ήδη 5 χάφ ... και χωρίς τον Σβάμπ ... και μιλάμε όλα χάφ με συμβόλαια σταθερά ... Τσιγγάρας, Σοάρες, Κούρτιτς, Καντουρί, Αουγκούστο ... όλοι αυτοί για δύο θέσεις ... και μιλάμε να φέρει και Νταντάς
- NikLiverpool
Αν μετά απο τόσες κινήσεις παίζει ο Καντουρί 10αρι epic fail.
Btw κινήσεις πολλές ακούμε αλλά δεν βλέπουμε. Ελπίζω να τους δούμε στην βασική.
PS. Τελικά αυτή η ιστορία με τον Κάργα μήπως είναι παπάς? Δεν νομίζω να ειναι τόσο δύσκολο να πάρεις παίκτη απο τον ΠΑΣ. Προσωπικά μακάρι να χαλάσει.
PS. Τελικά αυτή η ιστορία με τον Κάργα μήπως είναι παπάς? Δεν νομίζω να ειναι τόσο δύσκολο να πάρεις παίκτη απο τον ΠΑΣ. Προσωπικά μακάρι να χαλάσει.
αυτό λέω αποστολή ...
ότι από τις μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται ότι αυτοί όλοι δεν προορίζονται για 4 αλλά για δύο θέσεις ... για αυτό και φορτώνει ήδη την επιθετική γραμμή με νέους παίχτες ... αυτός που λες υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια ...
ήδη μετράμε Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Νάρει που παλεύει να κλείσει, αριστερό εξτρέμ και ένα ακόμα δεκάρι που τα έχει δηλώσει ο ίδιος ...
τέλος πάντων ... θα φανεί σύντομα και από την επιτυχή ή όχι ενίσχυση της ομάδας ... αυτό που βλέπω γενικά είναι ότι υπάρχει άλλη ποδοσφαιρική προσέγγιση ... θα δούμε
ότι από τις μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται ότι αυτοί όλοι δεν προορίζονται για 4 αλλά για δύο θέσεις ... για αυτό και φορτώνει ήδη την επιθετική γραμμή με νέους παίχτες ... αυτός που λες υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια ...
ήδη μετράμε Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Νάρει που παλεύει να κλείσει, αριστερό εξτρέμ και ένα ακόμα δεκάρι που τα έχει δηλώσει ο ίδιος ...
τέλος πάντων ... θα φανεί σύντομα και από την επιτυχή ή όχι ενίσχυση της ομάδας ... αυτό που βλέπω γενικά είναι ότι υπάρχει άλλη ποδοσφαιρική προσέγγιση ... θα δούμε
Αλλο δεκαρι δεν προκειται να κλεισει εκτος και αν ο Ρικαρντο αξιολογηθει πως δεν ειναι ετοιμος για τη πρωτη ομαδα.
Κι εγω ειχα την απορεια με τον Καργα αλλα ο κολκας χτες επιβεβαιωσε οτι δεν ειναι παπας και οτι ο παικτης μπορει να μην ηταν βασικος στοχος αλλα ηταν τσεκαρισμενος δεν προεκειψε δηλαδη τελειως απο το πουθεναNikLiverpool έγραψε:Αν μετά απο τόσες κινήσεις παίζει ο Καντουρί 10αρι epic fail.
Αυτο που καταλαβα γενικα ειναι οτι ο καργας στην ουσια θα ειναι αντι του Ρεντε.
Ο κολκας επισης λεει οτι θα γινει υπερβαση (δηλαδη συμβολαιο κοντα στο μυριο) για ενα σεντερ μπακ και για αριστερο εξτρεμ. Δηλαδη στα σεντερ μπακ βασικοι θα ειναι Ινγκασον-Μεταγραφη και απο πισω Νεσμπεργκ-Καργας. Συν ΜΙχαηλιδης και ο αλλος ο μικρος.