Το όνομά του Vitao γράφτηκε σήμερα στην εφημερίδα της αεχ.makispaspartou έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι επειδή ο Μπότο επιμένει σε κάποιους παίκτες τους οποίους και γνωρίζει και έχει κάνει εκτεταμένο scouting (βλέπε Ντάντας) θα επιμείνει και στην περίπτωση Βιτάο. Αυτός νομίζω είναι ο στόπερ που θα ήθελε να φέρει. Όπως και του Αντρέ Φράνκο. Εν τω μεταξύ έχω φάει κόλλημα με την περίπτωση Μποτέιμ στα φορ.. Μακάρι να ισχύει και για τον Μπότο το κόλλημα αυτό.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Αυτο ειπα και εγω Τζος....joshua έγραψε:To θεμα ειναι σιγα σιγα να ερχεται και κανεις ,οχι να ακουγεται,γιατι σε 5 μερες φευγει η ομαδα και αυτη τη στιγμη μονο Κουαλιατα και Σοαρες εχουν ανακοινωθει επισημα,ειναι εδω και ξεκινησαν προπονησεις.
Ωραια τα λεμε μεταξυ μας αλλα ακομα απο ανακοινωσεις τιποτα. Ουτε καν τους κλεισμενους Κοταρσκι και Ρικαρντο.
Ουτε καν τον Καργα. Ποσο δυσκολη περιπτωση ειναι ο Καργας δηλαδη;
Θα τρεχουν τελευταια μερα να τους κλεισουν εισητηρια για Ολλανδια...

Απο αγιαξ τσιμπησαμε Κοταρσκι ρε συnunies4 έγραψε:Στο γρίφο του παπά νομίζω την πιο αληθοφανή λυση την δίνει ο "αδελφός εν ΠΑΟΚ" maxpaok
Αουγκούστο Παλμέιρας αντί Σκάρπα θα ήταν ονειρεμένο με ταυτόχρονη προσθήκη Νταντας (Μπενφίκα)
Όσο για Κορίνθιανς για αυτό η εξτρα άδεια του Ζαμπα ισως
Μόνο το "Άγιαξ" δεν κουμπώνει κάπου για την ώρα
Εβδομάδα κοσμογονίας έρχεται μου φαίνεται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Και από τον Άγιαξ της Ηπείρου θα πάρουμε ΚάργαGospi έγραψε:Απο αγιαξ τσιμπησαμε Κοταρσκι ρε συnunies4 έγραψε:Στο γρίφο του παπά νομίζω την πιο αληθοφανή λυση την δίνει ο "αδελφός εν ΠΑΟΚ" maxpaok
Αουγκούστο Παλμέιρας αντί Σκάρπα θα ήταν ονειρεμένο με ταυτόχρονη προσθήκη Νταντας (Μπενφίκα)
Όσο για Κορίνθιανς για αυτό η εξτρα άδεια του Ζαμπα ισως
Μόνο το "Άγιαξ" δεν κουμπώνει κάπου για την ώρα
Εβδομάδα κοσμογονίας έρχεται μου φαίνεται.

Κανονικη κλοπη στους κατα τοπους Αγιαξ [FACE WITH TEARS OF JOY]
- black_star_ninja
Εδωσε 3 γριφους ο Πατερ.sourmenetes έγραψε:Επειδη τα διάβαζα στα πεταχτά στο δρομο...
Πέρα του νταντας τι άλλο ακούστηκε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1) Ενας ακομα απο ΚΤΕΛ
2) Ξενοι της Δυναμο Κιεβου
3) Ακαδημιες που ηταν μπλεγμενος ο Μποτο (Αγιαξ, Παλμειρας, Μπενφικα)
Τωρα δεν καταλαβα αν αυτο αφορα 2 ή 3 παικτες.
Ακουστηκαν διαφορα ονοματα απο τα παιδια..
Αν αποκτηθει παντως ο Νταντας λογικα θα αποκτηθει ως αντιΣβαμπ,ισως για αυτο δεν ηρθε καν ο Αυστριακος οπως ελεγαν.Το θεμα ειναι πως για να βγουν τα διδυμα θα πρεπει επιτελους να καλυφθει το κενο του ταχυδυναμου χαφ που να εξαριζει λιγο,στη θεση του Αγκουστο.Βεβαια αν φυγουν τοσο ο Σβαμπ,οσο και ο Αγκουστο βλεπω τον Λουτσεσκου να το ριχνει στα βαρια...
- thomas Murg
Παραθέτω τον John από άλλο τόπικ. Αναφέρεται στον Μαροβιτς, τον τερματοφύλακα. Μήπως αυτός δίνει θέση "γηγενούς" στη λίστα;john4serres έγραψε:Το 2017 ήρθε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην Ακαδημία της Βαλένθια που λειτουργεί στην Αθήνα. Τον είδαν οι δικοί μας σε ένα φιλικό και τον έκλεισαν.
Όταν έγινε 18 υπέγραψε το επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο παίκτης μιλάει ελληνικά.
- PAOKevolution
Πάντως κακά τα ψέματα οι αλλαγές είναι πολλές και η ομάδα θα θέλει πολύ χρόνο για να αποδώσει. Εξαιρετικά ενδιαφέρον πρότζεκτ που προσωπικά το πιστεύω πολύ! Συμφωνώ πάντως ότι από τις φήμες πρέπει να περάσουμε και στις ανακοινώσεις να ηρεμήσει το μέσα μας.
- ΑποστόληςΑ
Και γιατί αυτό είναι καλό και πρέπει να παρακαλάμε να φύγει ο Αύγουστος;Mitsospaoki4 έγραψε:Ντατας αντί αγκουστο
Αυτί μεταφράζω
- sourmenetes
- Moderator
Ο λουτσεσκου ήδη δεν τα πηγαίνει καλά με τους νέους παίκτες!
Δείτε εδώ!
Δείτε εδώ!

Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια ...
εγώ δεν ξέρω τι λέτε ... ακούγονται πολλές αλλαγές αλλά ακόμα το καλό είναι ότι η ομάδα έχει σοβαρή βάση και μπορεί χωρίς μεγάλη ανησυχία να πάει στα ματς των προκρίσεων της Ευρώπης ...
εξαίρεση αποτελεί το τέρμα ... που έχουμε νέο βασικό τερματοφύλακα ... και η άμυνα που δεν θα έχουμε τον Κρέσπο ... και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα έχουμε ...
ακόμα και με αυτά τα δύο θέματα βέβαια έχω μία μικρή ανησυχία αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Στο κέντρο της άμυνας και με Ίνγκασον, Μιχαϊ είμαστε πολύ δυνατοί ...
Καταλαβαίνω ότι η προσοχή όλων είναι στις μεταγραφές ... αλλά για εμένα πρώτη προτεραιότητα είναι η Ευρώπη ... μακράν από την δεύτερη
εγώ δεν ξέρω τι λέτε ... ακούγονται πολλές αλλαγές αλλά ακόμα το καλό είναι ότι η ομάδα έχει σοβαρή βάση και μπορεί χωρίς μεγάλη ανησυχία να πάει στα ματς των προκρίσεων της Ευρώπης ...
εξαίρεση αποτελεί το τέρμα ... που έχουμε νέο βασικό τερματοφύλακα ... και η άμυνα που δεν θα έχουμε τον Κρέσπο ... και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα έχουμε ...
ακόμα και με αυτά τα δύο θέματα βέβαια έχω μία μικρή ανησυχία αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Στο κέντρο της άμυνας και με Ίνγκασον, Μιχαϊ είμαστε πολύ δυνατοί ...
Καταλαβαίνω ότι η προσοχή όλων είναι στις μεταγραφές ... αλλά για εμένα πρώτη προτεραιότητα είναι η Ευρώπη ... μακράν από την δεύτερη
Πάντως μετά την χθεσινη εξέλιξη περί αναστολής συμβολαίων Ουκρανία -Ρωσσια για ένα ολόκληρο χρόνο σίγουρα θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.
Ο Βιταο πχ θα μπορούσε να ήταν ο τοπ στόπερ που ψάχνει ο Μποτο
Ο Βιταο πχ θα μπορούσε να ήταν ο τοπ στόπερ που ψάχνει ο Μποτο
Νταντας αντί Σβαμπ είπε ο παπάςΑποστόληςΑ έγραψε:Και γιατί αυτό είναι καλό και πρέπει να παρακαλάμε να φύγει ο Αύγουστος;Mitsospaoki4 έγραψε:Ντατας αντί αγκουστο
Αυτί μεταφράζω
Για αντί Αουγκούστο είπε κάτι πιο σπέσιαλ..
Ερμηνευστε τας γραφάς ως έχουν παρακαλώ