Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από gergeo4 »

rainmaker έγραψε:Κρατάω μικρό καλάθι για Νταντας
εγω μεγάλο χαχα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κοιτάξτε, εφόσον έχουμε δώσει 1 μύριο για Νινουα και Μπραντονσιτς, εντάξει να φέρεις έναν Ντάντε είναι πταίσμα κι ας μη βγει.

Το παιδί είναι στυλ αργός Πόποβιτς, αρκετό ταλέντο αλλά ο σωματότυπος δεν τον αφήνει να παίξει σε μεγάλο επίπεδο. Για Ελλάδα μπορεί να κάνει κάτι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Dimitrisou έγραψε:Εγώ το μόνο που λέω είναι πως οτι λέμε βασίζετε απλά σε δημοσιεύματα και στο τι μάθαμε εμείς απ τα γεγονότα .Δεν μπορούμε να ξέρουμε το τι έγινε πίσω απ την κουρτίνα ..Ο καργας έχοντας παρελθόν στον γαύρο θα μπορούσε να ναι το εύκολο θύμα για πίεση (με τους γνωστούς τρόπους) και αν έγινε κάτι τέτοιο έχει και μια οικογένεια να σκεφτεί..δεν γνωρίζω τι έγινε και αν έγινε απλά λέω πως κανείς δεν ξέρει όλα τα γεγονότα παρά μόνο όσα αφήνουν να φανούν..
rainmaker έγραψε:Skalon το αν είναι σαφές ότι έγινε κάτι παράνομο ας το προσέξουμε λίγο, δεν είμαστε σε θέση να το αποδείξουμε.

Προφανώς εσύ την άποψη σου λες αλλά...
Εγώ ρε παιδιά να δεχτώ ότι λέτε, αλλά πέστε μου ειλικρινά αξίζει το ρίσκο να αποκτήσει η ομάδα έναν ποδοσφαιριστή με τόσο βεβαρημένο παρελθόν...?
Κι αν ο συγκεκριμένος διατηρεί ακόμα σχέσεις με την ΕΟ τι γίνεται μετά...?
Το τρύπημα θα είναι τόσο μεγάλο που η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας θα μας φανεί απλά παιχνιδάκι.
Δε ξέρω τι λέτε αλλά αυτούς που έχουν σχέση ή είχαν παλιότερα με την ΕΟ τους φοβάμαι κι ας λένε ότι θέλουν τώρα. Όσο πιο μακριά γίνεται, μυρίζει "κερκόπορτα"....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Τρί 21 Ιουν 2022, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τελικά τον πήραμε τον Ντάντας; Έχασα κάποιο επεισόδειο; Πάλι non-paper ή απλός πόθος;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

John ,καθαρά ποδοσφαιρικά και με τη χρονιά που έκανε ο Κάργας και με τα στατιστικά που βλέπουμε, είναι μεταγραφή στη σωστή κατεύθυνση;
Να ρωτήσω και όσους δε τον θέλουν στην ομάδα, αυτό γίνεται λόγω της ποδοσφαιρικής του αξίας ή λόγω των θεωριών συνωμοσίας (που έχουν τις πιθανότητες τους να είναι αληθινές,γιατί για κανέναν δε μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά) που ακούγονται;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν ρωτάς εμένα Μπάνε και τα δύο.

Όπως λέει κι ο papwolf, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με τα πιτουρα. Καλύτερα το μακριά κι αγαπημένοι.

ΠΑΟΚ είμαστε, και μόνο το παρελθόν του φτάνει για να μην φορέσει τη φανέλα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Στο ρεπορτάζ πας Γιάννενα λένε ότι δεν υπάρχει πρόταση για καργα ..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αναμικτα τα συναισθηματα για Καργα, αν ειναι αντικατασταση Μιχαι μια χαρα ειναι
αν προκειται γιια βασικο στοπερ, που δε το πιστευω, σφιξαμε
αυτό με του Πλατανιά και τις καταθέσεις μόνο εγώ το βλέπω αστείο επιχείρημα?
συγγνώμη αλλά αν ήταν να έχουμε μπράβους να μας κυνηγάνε, τηλεφωνήματα, απειλές και λευκά πόλο,μια χαρά νομίζω η πλειοψηφία θα δήλωνε ότι δεν έγινε τίποτα
πάνω απ'όλα είναι η ανθρώπινη ζωή, ειδικά αν έχουν οικογένεια και παιδια
στην τελική τι είχε και τι έχασε ο Πλατανιας?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

είναι καλός γυφτάκος ο νταντας..νομίζω ότι είναι αραβωνιασμένος ή παντρεμένος από πολύ πιτσιρικάς, σταθερός κάπως χαρακτήρας, τα κοιτάζει μάλλον και αυτά ο Μπότο

το ότι οι παίχτες αυτοί έπαιζαν χαλαρά σε κάτι μικρούλες της χώρας τους σίγουρα είναι στρατηγική του μάνατζέρ τους..τον θυμάμαι να λέει μερικές φορές πρέπει να κάνεις βήματα πίσω για να πάς μπροστά. Και τον ΠΑΟΚ σαν ενδιάμεσο στάδιο στην καριέρα τους τον βλέπουν, όμως τώρα θα σκιστούν να παίξουν καθώς ηλιακιακά δεν τους παίρνει και για άλλες χαλαρές χρονιές..

παράλληλα όμως με τέτοιες κινήσεις, ας δώσουμε χρόνο και στον δικό μας τον πιτσιρικά, τον μανάβη τζούνιορ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 21 Ιουν 2022, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

obanebane έγραψε:John ,καθαρά ποδοσφαιρικά και με τη χρονιά που έκανε ο Κάργας και με τα στατιστικά που βλέπουμε, είναι μεταγραφή στη σωστή κατεύθυνση;
Να ρωτήσω και όσους δε τον θέλουν στην ομάδα, αυτό γίνεται λόγω της ποδοσφαιρικής του αξίας ή λόγω των θεωριών συνωμοσίας (που έχουν τις πιθανότητες τους να είναι αληθινές,γιατί για κανέναν δε μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά) που ακούγονται;
Αν και δε μου αρέσει bane ο όρος "θεωρίες συνωμοσίας" που χρησιμοποιείς, να σου απαντήσω σε ότι αφορά εμένα.
Καθαρά και μόνο για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με την ΕΟ.
Ποδοσφαιρικά τον βρίσκω μια καλή επιλογή Έλληνα - γηγενούς αμυντικού για το ροτέισον.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όλους σας ρωτάω, κουβέντα κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ωραία γλώσσα τ ελληνικά, είναι όμως και κάποιες λέξεις πολύ χάλια..άκου γηγενής..πώς και δεν λέμε ημεδαπός ..όπως το γράφουνε οι μπάτσοι στα δελτία τύπου
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

βγάζει νόημα ποδοσφαιρικά, ειδικά αν είναι αντικαταστάτης του Μιχάι.
Δημιουργεί μια ανασφάλεια (το λιγότερο) το παρελθόν του στην ΕΟ και η απόδοσή του με τον γαύρο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ θα ήθελα και αυτόν και τον μιχαι και τον μιχαηλιδη για 3ο,4ο;5ο, και έναν μικρό από β για 6ο.κουλιερακη πχ και θα έπαιρνα για βασικό έναν παρτενέρ του Ινγκασον που θα μπορεί να παίζει και δεξιά και αριστερά. Ένας από τους 2 πάντα να παίζει με διαφορετικό παρτενέρ κάθε φορά. Δεν θα έπαιρνα τον Νορβηγό
Οι θέσεις των αναπληρωματικών στο τέρμα στην άμυνα και στα μπακ τουλάχιστον θα πρέπει να καλύπτονται από Έλληνες γηγενείς και πως τα λέτε . Οι ξένοι θα πρέπει να είναι 80% οι βασικοί σου και να έχεις κάποιες λύσεις στον πάγκο κυρίως για μπροστά για να κάνουν την διαφορά ή στο κέντρο ξέρω γω . Έτσι το έχω στο μυαλό μου για να μην αφήνεις ξένους εκτός Ευρώπης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 21 Ιουν 2022, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Demir έγραψε:Στο ρεπορτάζ πας Γιάννενα λένε ότι δεν υπάρχει πρόταση για καργα ..
Καπου διαβασα οτι απλα εχει ρητρα 250 και αμα θελουμε την δινουμε και τον παιρνουμε.
Λογικα εβγαλαν την ειδηση οι δικοι μας για να πιασουν κλιμα..
Αστεια νοοτροπια περασμενων δεκαετιων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”