Κι αυτό ισχύειjibbie έγραψε:Από κρεσπο καλύτερα νούμερα έχει να ξερεις

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι αυτό ισχύειjibbie έγραψε:Από κρεσπο καλύτερα νούμερα έχει να ξερεις
Οκ, κατανοητό Renerenegade έγραψε:Ρε συ ο ένας είναι ας πούμε Φάμπρεγας και ο άλλος Τσάβι.JohnDag έγραψε:Ορίστε.Miles έγραψε:Σκαρτάδε, ξέρουμε το σύστημα της ομάδας του Φράνκο; Εγώ πάντως βλέπω μικρή παρουσία πίσω από το κέντρο σε σχέση με Ντάντας.
8αρο10αρια είναι και οι 2 όπως ειπα και πάνω κάτω κινούνται στους ίδιους χώρους.
Απλα ο ένας συνήθως βγαίνει αριστερά και ο άλλος δεξιά.
Τώρα δεν ξέρω γιατί έφαγε τέτοιο σκάλωμα ο Ρενέ, ακόμα και στο index το wyscout τον έχει στα κεντρικά χαφ και όχι στα επιθετικά χαφ τον Φράνκο (ξερει ο Ρενέ τι λέω).
Επίσης είναι στην καλύτερη 11αδα του Πορτογαλικου πρωταθλήματος (ο Φράνκο) ως ένα από τα από τα 2 κεντρικά χαφ (πάλι με βάση wyscout).
Φαίνεται ξεκάθαρα στα βίντεο.
Δες για παράδειγμα τα βίντεο από το ματς με Ελλάδα. Ο νταντάς παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του ντιπ λάιν πλέι μεικερ.
Από την άλλη ο Φράγκο( που όντως είναι αυτή τη στιγμή πολύ πιο έτοιμος και καλύτερος ) τα δύο τρίτα από τις μπάλες που παίρνει είναι στο τελευταίο τρίτο. Αν μοιάζει αγωνιστικα με κάποιον μοιάζει πιο πολύ με τον δικό μας τον Σοάρες
Δεν υπάρχει τίποτα το δυσνόητο σε αυτό που γράφει ο φίλος από το Λίβερπουλ αγαπητέ Ρενέ. Ο καργας έχει τρομακτικά βεβαρημένο ιστορικό άθλιων εμφανίσεων εναντίον του Ολυμπιακού. Το όλο πρόβλημα στην μεταγραφή του είναι αυτό. Η συνεπεστατη κι δουλικοτατη αγωνιστική συμπεριφορά κάθε φορά που έπαιζε εναντίον του γαύρου. Κι φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στο αυτογκόλ με την Παναχαϊκή αλλά κι στις εμφανίσεις του όταν είχε την φανέλα του Πανιωνίου αλλά κι των Ιωαννίνων. Ίσως μόνο ο δεληζησης να τον ξεπερνά σε τόσες επαναλαμβανόμενες κάκιστες εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό . Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να ανησυχεί τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ είναι ότι πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή η οποία ουσιαστικά σκιαγραφηθηκε από το ΜΜΕ πριν γίνει. Στις προηγούμενες οι αρδ δεν ξέρανε τίποτα, εδώ υπήρξε μασάζ επικοινωνιακό κι μάλιστα φτάσαμε στο απάνθισμα της γελοιοτητας να εμφανίζονται δημοσιεύματα σήμερα στα οποία να γράφετε όπως επισημαίνει κι πολύ εύστοχα ο φίλος ΓΕΡΟΣ στο νήμα του ΙΒΑΝ ότι την ημέρα που είχαμε την κοσμογονική για τον σύλλογο παρουσίαση των εταιρειών τις νέας ΤΟΥΜΠΑΣ κάποιος πήρε τηλέφωνο τον Ιβάν για να του πει για τον Κάργα. Καλό είναι η αθλιότητα να έχει κάποια όρια.renegade έγραψε:Δεν είναι όλοι οι παίκτες παίκτες προοπτικήης σε μία ομάδα. Πρέπει να υπάρχουν και συμπληρωματικοί που αποδέχονται τον ρόλο τους. Ο κάθε Μιχάι στα 23-24 θέλει να παίξει, δημιουργει πρόβλημα,αλλά και εσύ σαν οργανισμός δεν κερδίζεις κάτι έχοντας έναν νέο σε τόσο συμπληρωματικο ρόλο. Εξαιρέσεις βέβαια μεγάλα ταλέντα όπως ο Μιχαηλίδης που πηδάνε τάξεις, αλλά και η ομάδα μπορεί να κάνει κάποιες βραχυπρόθεσμες θυσίες για την ανάπτυξη τους.NikLiverpool έγραψε:Εμένα αυτές οι κινησεις μου δείχνουν πως υπάρχουν δύο κέντρα αποφάσεων.
Έχψ την αίσθηση ότι ο Μπότο δεν έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων όπως έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να δεχθώ πως ανανέωση Ζίβκοβιτς και πιθανή προσθήκη Κάργα είναι επιλογές Μπότο.
Χωρίς πλάκα χίλιες φορές Μιχάι και έναν απο ΠΑΟΚ Β παρά Κάργα. Τι προοπτικές είδαν δηλαδή?
Όπως είπε και ένας φίλος πριν να δω τι θα γίνει άμα παίζει βασικός σε κανα παιχνίδι με γάυρο ή παράρτημα και κάνει κανα τσαφ.....
Τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ???
Όσον αφορά τον Ναρέι και πως θα χωρέσει με Αντρίγια εκεί παίζει να παιχτεί πώληση.
ΥΓ. Δώνης??? ΛΟΛ ρε....
Από κει και πέρα αυτό το "τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ" πραγματικά δεν το καταλαβα
πρωτα ομως θα τον στειλουμε στην β ομαδαsporos123 έγραψε:Επαφες με Ρεμς για Δωνη γραφει ο paoktsis σρο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ.
jibbie έγραψε:Από κρεσπο καλύτερα νούμερα έχει να ξερεις
Ειμαι σιγουρος. Θα συνεχισω να την ανεβαζω σημερα αυτην την φωτοGospi έγραψε:Ειμαστε ικανοι πρωτα να τον κλεισουμε και μετα να το ανακαλυψουμε αυτο [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk