Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από gash04 »

Το μήνυμα σου teratios διαγράφηκε.

Περίμενα καρτερικά για την απάντηση και του Πατρινού και αν ήταν στο ανάλογο ύφος θα έτρωγε επίσης διαγραφή.

Προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν επιτρέπονται.

Υ.Γ
Αν θέλεις να διαφωνήσεις μαζί του μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους.
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

ας παιξει οπως γουσταρει.μισο αιωνα επιθετικογενη ομαδα ας την κανει μπαναθα...ας ειμαστε πιο λιγοψυχοι και απ'το αεκ,που καποτε ηταν κοινη παραδοχη οτι δεν εχει δειγμα απ'το μεταλλο του ΠΑΟΚ κι οταν τους πετυχαιναμε ολους αυτους ειχαμε την απαιτηση να τους δηπηξουμε και μαλιστα με μεγαλο σκορ.ας βγαλει οτι συμπερασματα θελει για παρτι του γινονται τα φιλικα.ας μας λεει αυτα που σκεφτομαστε,εναν μηνα μετα,μιλωντας με απολυτη ειλικρινια,θα ηταν λακαμας αν δεν το εκανε αλλωστε.οπως π.χ.οταν λεω εγω οτι η αμυντικογενης ομαδα δεν συνεπαγεται διαχωρισμο αμυνας και επιθεσης και ανυπαρκτη αναπτυξη ,σαν του ΠΑΟΚ,τουλαχιστον απ'την εποχη του τοταλ φουτσιμπολ και μετα η ομαδα που αμυνεται ολη μαζι πρεπει να ειναι και σε θεση να επιτιθεται ολη μαζι,αντι να στηνουμε σαμαρακια' και βγαινει ο ιδιος και λεει στον δημοσιογραφο οτι δεν κανει σωστα να ξεχωριζει την αμυνα απ'την επιθεση και οτι ετσι γυρναει το ποδοσφαιρο 40χρονια πισω...
συνεχιζουμε,η φετινη σεζον ας εξακολουθησει να ειναι μερος μιας μεταβατικης περιοδου στο τελος θα κανουμε την απογραφη της τριετιας καταρχας...
Ολη η ιστορια ειναι...οταν ο ΠΑΟΚ,πιθανως του χρονου ισως και αργοτερα αποφασισει να κανει ενα ανοιγμα στα ορια των δυνατοτητων του,ισως να βρεθουν και τιποτε λακαμαδες να σπρωξουνε χρημα ως τοτε,πιστευουμε οτι ειναι ο σαντος ο καταλληλος ανθρωπος για να βοηθησει τον ΠΑΟΚ να ανεβασει στροφες και να φτασει στην κορυφη αγωνιστικα,μπορει ο ΠΑΟΚ με αυτον στον τιμονι να ξαναπατησει στο εδαφος απο οπου αντλει τις δυναμεις του,δηλαδη να ξαναερθει σε επαφη με την κερκιδα που τουλαχιστον ενα παραδειγμα να πουμε,με το αεκ στα πλει οχ κοχλαζε και η ομαδα ηταν...
ξερω τις απαντησεις των περισσοτερων,εγω ξερω οτι εχω την ευχερεια να ειμαι στην απ'εξω κι ετσι απλως μπορω να προβληματιζομαι και να μην εχω να αποφασισω,αυτος που εχει το καρπουζι ευχομαι στο τελος της σεζον να διαλεξει για το καλο της ομαδας.οτι και να διαλεξει,θα κριθει με τον καιρο.η αναγκη των τιτλων παντως ειναι τεραστια και αμεση.οποιος φιλος πιστευει οτι το λιγο φραπε-λιγο ρεκλα και την ...ονγκ μου και ο ΠΑΟΚ δεν ειμαστε για τους τιτλους,γιατι ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμειιις μια φετα λαρδι και η μαλαμο(κι εγω που νομιζα οτι ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα)ειναι γενικος κανονας,ας κανει μια γυρα στα γυμνασια να ρωτησει μερικα παιδακια για τις οπαδικες τουσ προτιμησεις...επισης ας ρωτησει και μερικους θρυλικους παοκαρες,που ειχανε κανει τον ΠΑΟΚ αλλοτε χεζμπολαχ την γνωμη τους για την κατασταση(δεν μιλαω για τους γνωστους γραφικους)

δεν μπορω να μην "χωσω" και λιγο γιατι θα με βγει ο αλλος απο κατω και θα με γραφει,"ρε συ τα καλυτερα δεν σε δινω μωρη"-"τα καλυτερα ερχονται",δεν ξερω πως παει ακριβως και "ρε τρρελλε μηπως σε βρισκεται καμια τζιβανα ναπουμε?":lol:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Τα καλυτερα ερχονται!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

staurostoumpa έγραψε:
η αναγκη των τιτλων παντως ειναι τεραστια και αμεση
+4
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ξεχναμε ευκολα, με φαινεται...

Οκ, ολοι προσπαθουμε καποιες στιγμες να ειμεθα αντικειμενικοί παραμεριζοντας την ασπρομαυρη ματια μας αλλά δεν ξεχνώ...

Δεν ξεχνώ ότι περα από τις δικές μου αδυναμίες, καποιος κορακας με στερησε το κυπελλακι πέρσι...Μηπως αμφιβάλλει κανείς; Ξεχασαμε τις αποβολες κλπ κλπ...

Ο Σαντος αν ηταν προπονητης στον γαυρο για 5 χρονια,ολοι θα ελεγαν για τον ''πρίγκηπα'' του ελληνικου ποδοσφαιρου, για τον καλυτερο εν Ελλαδι προπονητη, μπλα μπλα μπλα...

Τωρα μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας και τον εχουμε κάνει εναν απλα σοβαρό ανθρωπο με αμυντικογενη φιλοσοφια μπλα μπλα μπλα...

Και τον Αλεξ Φεργκιουσον (βαλε τον καλυτερο προπονητη που θεωρεις εσυ) να ειχαμε, τα ιδια θα λεγαμε...

Δεν ξεχνώ ότι πέρα απο τις αδυναμιες μου, καποιος καραφλός με στερησε την εξοδο στο Τσου Λου...αμφιβαλλει κανεις; Και εγω ελεγα εν θερμώ διαφορες παπαριες για τον Παμπλο αλλά το ριπλει και η ηρεμη σκεψη με διαφωτισε 2 μερες μετά...

Ενα και το αυτό παραμενει! Μας πετσοκοψανε περσι και δεν πρεπει ποτε να το ξεχναμε αυτό! Ναι, ο Σαντος εχει αδυναμιες αλλά ας μην τον κρινουμε τοσο αυστηρα...Αν ηταν στον γαυρο, θα τον προσκυνουσαν ολοι...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

εδώ έχουνε ξεχάσει την παπαριά των play-ωχ και συνεχίζουν την υστερόβουλη κριτική στο Σάντος. Τι να πεις ρε πστ μου! έχω κουραστεί με τις μακρόσυρτες άχρηστες αναλύσεις επί αναλύσεων για τα συστήματα τακτικής του Σάντος και τις επιλογές του!
Μπαλίτσα θέλουμε να δούμε.

στα @@ μας αν παίζουμε 4-4-2 ή 4-3-3 ή 6-3-1 ή 1-4-5 ή 2-4-2-2 ή ότι άλλο σκατά γράφουνε και μας ζαλίζουν το κεφάλι καλοκαιριάτικα! Σάντος παλήκαρε παίξε όπως γουστάρεις! Στο τέλος θα σε κρίνουμε και εσένα και την διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω θα αναφερθω σε κατι ασχετο και σορρυ που το κανω εδω αλλα εδω αναφερθηκε απο τον αδερφο απο την Πατρα και θελω να τον βοηθησω με αυτο που θα πω....

Καταρχην φιλε νομιζω οτι οντως ειναι πολυ αυστηρη η κριτικη σου και δεν μου αρεσει να διαβαζω τετοιου στυλ ιδεες για τον προπονητη....επισης ειναι νωρις και κανεις δε κρινει βασει των φιλικων προετοιμασιας...
Αποδειξη? περσι που τερματισες 2ος στο πρωταθλημα,εκανες τιποτα φοβερες εμφανισεις στα φιλικα προετοιμασιας?εγω δε θυμαμαι καν τους αντιπαλους...οποτε αυτο δεν λεει τιποτα...η ομαδα τερματισε εκει που δεν περιμενε κανεις ΠΑΟΚτσης εστω και αν δεν ειδαμε και καμια φοβερη μπαλα...αυτο δεν το εκρυψε ο Σαντος,ισα ισα που το ανεφερε συχνα οτι αναλογα του υλικου που εχει,αναλογη μπαλα θα δεις....οσο περνα ο καιρος τοσο πιο καλο ποδοσφαιρο θα βλεπουμε απο την ομαδα και να ειναι καλα η διοικηση και οι υπευθυνοι για αυτο..

Αυτο που ηθελα να πω εγω ειναι το εξης:
Πρεπει να καταλαβουν τα υπολοιπα αδερφια οτι οταν ζεις μακρυα απο την Θεσσαλονικη δεν ειναι ευκολο να σκεφτεσαι οπως οι περισσοτεροι που ζουν τα πραματα απο κοντα....και αυτο αλλες φορες ειναι κακο,αλλες ομως ειναι καλο....
απο τη μια δε πεφτεις στις παγιδες των ΜΜΕ της πολης που κοιτανε τα συμφεροντα τους πρωτα απο ολα,απο την αλλη ομως δεν εχεις ευκαιρια να μιλας με αδερφια ΠΑΟΚτσηδες και να ακους τις αυθεντικες αποψεις ομοιδεατων σου....Οταν ζεις παραδειγμα στην Πατρα ή στο Αγρινιο ή στη Κορινθο και ολοι οι φιλοι σου ειναι γαυροβαζελοι ειναι λογικο να σε αντιμετωπιζουν σαν μικρη ποσοτητα (αθλητικα)...θα σου λενε "Ποιος ΠΑΟΚ μωρε?ποσους τιτλους εχετε?μαλακες χουλιγκανοι ειστε...επιπεδο μηδεν...ατιτλοι....τρωτε πραμυθι απο τις εφημεριδες κλπ κλπ"...τα ξερω γιατι τα εχω περασει και πολλοι αδερφοι τα ζουνε καθε μερα αυτα....
Ετσι λοιπον ενω μπορει ολοι μας να τους γραφουμε και να μας φαινοντε κινεζικα αυτα που λεν γιατι δεν ξερουν οτι για τον ΠΑΟΚτση η ομαδα ειναι ιδεα και λαος....οτι ο λαος του ΠΑΟΚ υπηρχε και θα υπαρχει και συνεχεια μεγαλωνει χωρις να χρειαζεται τιτλους για αυτο...μπορει ολα αυτα αλλα ειναι σιγουρο οτι καπου επηρρεαζεσαι απο αυτα που σου λενε συνεχεια οι αλλοθρησκοι....καμια φορα τους πιστευεις....
ΑΛΛΑ αδερφε μου να ξερεις....κανεις τους δε ξερει τι σημαινει να εισαι ΠΑΟΚ...μια ζωη θα σε ζηλευουν και μονο που ανηκεις στο λαο του ΠΑΟΚ...για αυτο θα σε μειωνουν οποτε μπορουν...βεβαια τελευταια που ανεβαινει και η ομαδα σε υπολογιζουν και αλλαζει ο τροπος που θα σε πολεμανε...
Ας σταματησω εδω γιατι θα ανοιξουμε μεγαλη κουβεντα :)
Αν βρεθεις προς Λευκαδα στειλε μυνημα να επισκεφτεις και τα παιδια στο συνδεσμο εκει και να πιουμε καμια μπυρα :)
Οι υπολοιποι χαλαρα.....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ελάχιστοι από εμάς γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους.

Δεν παύει αυτό το επιχείρημα όμως να είναι αμφισβητούμενο εν μέρει. Π.χ. ΠΑΟΚ έγινα από το 82 αφού προηγούμενως είχα γίνει γαύρος και αεκ λόγω τηλεόρασης (στην Βέροια γίνονται αυτά). Αδικία στον τελικό με ΑΕΚ και έγινα ΠΑΟΚ. Από ότι θυμάμαι όμως το γλυκό έδεσε το 85 με το πρωτάθλημα. Όλη η γενιά μου στην Βέροια από 30 έως 40 ετών είμαστε 70% ΠΑΟΚ. Μεγάλο ρόλο έπαιξε το πρωτάθλημα του 85. Και μετά το μπασκετάκι.

Ο ΠΑΟΚ τα επόμενα 5 χρόνια έχει ανάγκη από τίτλους. Μεγάλη ανάγκη. Κυρίως για τα πιτσιρίκια μας.

Ο Σάντος πιστεύω ότι είναι ένας από τους ιδανικούς παγκοσμίως προπονητές ο οποίος με τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε μπορεί να μας φέρει κοντά στον τίτλο. Το έχει αποδείξει πολλάκις ότι με την συντηρητική προσέγγιση μπορείς να ανταγωνιστείς ακόμα και σε πρωτάθλημα πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ.

Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο !!!

Και εμένα μου σπάει τα νεύρα κάποιες στιγμές αλλά ω του θαύματος πάντα αμέσως μετά του δίνω δίκιο. Ο άνθρωπος είναι καθηγητής σε αυτό που κάνει.
Μεγάλος προπονητής και είναι αχαριστία να τον αμφισβητούμε για αυτό που πρεσβεύει !!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+100!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kolokotronis_4 έγραψε:εδώ έχουνε ξεχάσει την παπαριά των play-ωχ και συνεχίζουν την υστερόβουλη κριτική στο Σάντος. Τι να πεις ρε πστ μου! έχω κουραστεί με τις μακρόσυρτες άχρηστες αναλύσεις επί αναλύσεων για τα συστήματα τακτικής του Σάντος και τις επιλογές του!
Μπαλίτσα θέλουμε να δούμε.

στα @@ μας αν παίζουμε 4-4-2 ή 4-3-3 ή 6-3-1 ή 1-4-5 ή 2-4-2-2 ή ότι άλλο σκατά γράφουνε και μας ζαλίζουν το κεφάλι καλοκαιριάτικα! Σάντος παλήκαρε παίξε όπως γουστάρεις! Στο τέλος θα σε κρίνουμε και εσένα και την διοίκηση.
μπα καποιοι απο το 1 εως το 430 μυνημα κριτικη και εμπαθεια για
διοικηση σαντος συνεχεια ......στην κριτικη σου ομως θα λες και τα θετικα
που ειναι παρα πολλα και αν δεν το κανεις δεν εισαι απλα αντικειμενικος
......ξεχασαμε τα οικονομικα και μας εχει πιασει πονοκεφαλος για το συστημα που θα ακολουθησει ο σαντος .....ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
και εκ του αποτελεσματος κανουμε κριτικη θετικη η αρνητικη.....ευτυχως
ο ζαγορ δεν μασαει γιατι αν μας ακουγε θα ειχαμε αλλαξει αυτα τα δυο χρονια 3-4 προπονητες οπως καναμε παντα.......
θεμα για να ασχολειθειται εσεις που δεν γουσταρετε ζαγορ υπαρχει
το βγαζει η σαραντουλα της αλητικης γιατι δεν το κανετε μεχρι τωρα ?
Ο ΣΑΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ
............
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η ΓΑΤΑ χθες έλεγε ότι ο Ζαγοράκης έριξε γκάζια στον Σάντος στην πρώτη σελίδα.
Άρα καλά πάμε.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ο δον Φερναντο παντως εμενα μου φαινετε κατα πολυ αλλαγμενος σε σχεση με περυσι. Πιο χαλαρος, πιο επικοινωνιακος, πιο cool and hipp.

Εχω αδικο παιδες???
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Λες να τον βλέπουμε κρήνη κάθε βράδυ?

Και πέρσι θάθελε πιστευω αλλά έβγαινε κάθε μέρα ο μπακαπάνθηρας εκεί και τον χαλούσε :) :)
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ολλανδία είναι... :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Platon έγραψε:Ο δον Φερναντο παντως εμενα μου φαινετε κατα πολυ αλλαγμενος σε σχεση με περυσι. Πιο χαλαρος, πιο επικοινωνιακος, πιο cool and hipp.

Εχω αδικο παιδες???
Όχι βρε Πρόεδρε, δεν έχεια άδικο. Έτσι είναι!!!

ΥΓ: Καλωσήρθες και πάλι Πρόεδρε! Μας έλειψες! Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”