Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ξεχάστε τον Μπισε.
Με τίποτα δεν ανανεώνει.
Σε καμία ομάδα Τουρκίας τον κόβω, που έχει καλό όνομα.
Με τίποτα δεν ανανεώνει.
Εδώ οι φωτο

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ζητάν για τον τσόλακ 3μ τον κανουμε πακέτο για Σκωτία...
:ugeek: :ugeek:

-
Τα φετινά νουμερα του Νταντας ήταν πολύ άσχημα σε σχεση με τους υπόλοιπους μέσους της λίγκας Είχα ανεβάσει εδώ ένα άρθρο. Αυτό βέβαια, αν ο Μποτο πιστεύει πολύ σ αυτόν κ ότι θα κάνει καλύτερα νουμερα στο μέλλον, σημαίνει ότι θα τον πάρουμε σε τιμή ευκαιρίας
Ο Φράνκο είχε αρκετά καλύτερα νούμερα, ειδικά στον επιθετικό τομέα
Μα πως; Αποκλειεται. Αφου θα μαλωσει ο λουτσε με τον μποτο για τον μπισε. Αυτα ακουγοταν εδω μεσα τον Απριλιοobanebane έγραψε:Ξεχάστε τον Μπισε.
Με τίποτα δεν ανανεώνει.
Ισχύει αυτό, ναι.Luigi Vampa έγραψε:Τα φετινά νουμερα του Νταντας ήταν πολύ άσχημα σε σχεση με τους υπόλοιπους μέσους της λίγκας Είχα ανεβάσει εδώ ένα άρθρο. Αυτό βέβαια, αν ο Μποτο πιστεύει πολύ σ αυτόν κ ότι θα κάνει καλύτερα νουμερα στο μέλλον, σημαίνει ότι θα τον πάρουμε σε τιμή ευκαιρίας
- abc_o_ karpouzas
paok düsseldorf έγραψε:Oi γερμανοι θεωρουν οτι μεχρι τελη Ιουνη θα τελειωσει ειτε θετικα ειτε αρνητικα η υποθεση narey.
2 εκ θελει η φορτουνα,1 εκ ειναι η προσφορα του ΠΑΟΚ.
δηλ...υπαρχει περιπτωση να τελειωση και....ουδετερα...??

Ρε συ ο ένας είναι ας πούμε Φάμπρεγας και ο άλλος Τσάβι.JohnDag έγραψε:Ορίστε.Miles έγραψε:Σκαρτάδε, ξέρουμε το σύστημα της ομάδας του Φράνκο; Εγώ πάντως βλέπω μικρή παρουσία πίσω από το κέντρο σε σχέση με Ντάντας.
8αρο10αρια είναι και οι 2 όπως ειπα και πάνω κάτω κινούνται στους ίδιους χώρους.
Απλα ο ένας συνήθως βγαίνει αριστερά και ο άλλος δεξιά.
Τώρα δεν ξέρω γιατί έφαγε τέτοιο σκάλωμα ο Ρενέ, ακόμα και στο index το wyscout τον έχει στα κεντρικά χαφ και όχι στα επιθετικά χαφ τον Φράνκο (ξερει ο Ρενέ τι λέω).
Επίσης είναι στην καλύτερη 11αδα του Πορτογαλικου πρωταθλήματος (ο Φράνκο) ως ένα από τα από τα 2 κεντρικά χαφ (πάλι με βάση wyscout).
Φαίνεται ξεκάθαρα στα βίντεο.
Δες για παράδειγμα τα βίντεο από το ματς με Ελλάδα. Ο νταντάς παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του ντιπ λάιν πλέι μεικερ.
Από την άλλη ο Φράγκο( που όντως είναι αυτή τη στιγμή πολύ πιο έτοιμος και καλύτερος ) τα δύο τρίτα από τις μπάλες που παίρνει είναι στο τελευταίο τρίτο. Αν μοιάζει αγωνιστικα με κάποιον μοιάζει πιο πολύ με τον δικό μας τον Σοάρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 21 Ιουν 2022, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γαμπρος? [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που κινείται η ομάδας ως τώρα, με δεδομένο βέβαια οτι οι ποιοτικότερες προσθήκες συνήθως αργούν. Άλλωστε οι κινήσεις τής ομάδας θα εξαρτηθούν και από το αν διαφαίνεται πρόκριση στους ευρωπαϊκούς ομίλους ή όχι. Άλλο μπάτζετ και άλλο βάθος πάγκου θα χρειαστείς.
Ξέρω οτι οι περισσότεροι θεωρείτε την είσοδο στους ομίλους ως αυτονόητο αλλά σίγουρο πράγμα δεν υπάρχει, το έχουμε δει πολλές φορές. Η ομάδα είναι επιχείριση, καλά κάνει και έχει πλάνο Α, Β και Γ.
Ξέρω οτι οι περισσότεροι θεωρείτε την είσοδο στους ομίλους ως αυτονόητο αλλά σίγουρο πράγμα δεν υπάρχει, το έχουμε δει πολλές φορές. Η ομάδα είναι επιχείριση, καλά κάνει και έχει πλάνο Α, Β και Γ.
Έχει έχει απλά τρέχω θα προσπαθήσω το βράδι να ανεβάσω κανα ψιλόobanebane έγραψε:Αυτός ο Νταντας είναι στυλ Μπαρελα;
Όχι ότι θα έρθει, έτσι για την κουβέντα.
Τζιμπαρε καρτέλα για τον Κάργα δεν έχει, John;
Δηλαδή αν καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω στα σάιτ κι εδώ μέσα (και όχι από ίδια γνώμη, ούτε τον ήξερα) ο Κάργας είναι καλός παίκτης αλλά αν τον πάρουμε μπορεί να υπάρξει να πούμε και θέμα εμπιστοσύνης;