Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ισχύει το δημοσιευμα.Υπομονή ομως
γι'αυτο δεν ανέβασα κάτι στο ίνστα
γι'αυτο δεν ανέβασα κάτι στο ίνστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τρί 21 Ιουν 2022, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
επιτέλους να δούμε λίγο ποδόσφαιρο ... άντε ρε Λούτσε παιχταρά ... σε λίγο ο μέσο όρος ηλικίας της ομάδας σου θα είναι μικρότερος από του Πάμπλο ... έ ρε γλέντια εδώ μέσα ...Napoli4 έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά.
Αποχώρηση Ντουγκλας, άφιξη Νταντας.
Μπότο παίξε μπάλα και μην καταλαβαίνεις τίποτα ... κάνε ρε μάγκα το παιχνίδι σου ... και ο Θεός του ποδοσφαίρου θα είναι μαζί σου ... είσαι στην κατάλληλη ομάδα ... αν βγάλεις μέσα στο γήπεδο μπαλάρα θα ζήσεις κάτι που δεν θα το έχεις ξαναδεί ... ένα γήπεδο μαζί με τα τσιμέντα να χορεύει ...
Καλά αν μπορέσει και φέρει και τους άλλους δύο τότε θα μπορώ να του συγχωρήσω μέχρι και ανανέωση μούργκ.Fs06 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φέρει και Αντρέ Φράνκο!! Του αρέσουν πολύ οι τεχνίτες παίκτες. Άλλωστε το χει δηλώσει κιόλας. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα!makispaspartou έγραψε:Μακάρι για Νταντάς θα πω εγώ .. τρομερή περίπτωση .. Γενικά ο Μποτο έχει φάει κόλλημα με Κουαλιατα Κοταρσκι Νταντάς και Αντρε Φρανκο εδώ και καιρό..
-
Είχα γράψει ένα βράδυ εδω, πριν καμία βδομάδα περίπου, για τον Ντάντας… Και εξηγούσα ότι όσο γελοίο και αν ακούγεται, μου προκύπτει από το ινσταγκραμ του Μποτο… Που ακολουθεί αρκετους ποδοσφαιρανθρωπους, φουλ ταβέρνες, μουνιά (ρε Μποτο μας βλέπουνε
), πολύ λιγους ποδοσφαιριστές και κυριως από Ουκρανία και Βραζιλία και όλα τα νέα αποκτήματα μας, ορισμένα πριν καν οριστικοποιηθούν (στα δικά μας μάτια τουλάχιστον, όπως πχ τον Κοταρσκι, καιρό τώρα)… Και μέσα σε όλους αυτούς, ακολουθούσε και τον Ντάντας ρε φιλε, τελείως στο ξεκάρφωτο, με αρκετά λαικ κιόλας… Το είχα πει και σε φίλους και κορόιδευαν, ότι αποκλείεται να είναι τόσο ταγάρι ο Μποτο και να παίζει μπαλίτσα από το ινσταγκραμ… Αλλά να που φαίνεται να ήταν όντως αλήθεια…
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να τσεκάρετε το προφίλ του Μποτο και θα δείτε ότι όντως, έχει αυτό το περίεργο μοτίβο στη χρήση του ινσταγκραμ, σαν να μην αντιλαμβάνεται ότι πολλά μάτια μπορεί να ειναι πάνω του…

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να τσεκάρετε το προφίλ του Μποτο και θα δείτε ότι όντως, έχει αυτό το περίεργο μοτίβο στη χρήση του ινσταγκραμ, σαν να μην αντιλαμβάνεται ότι πολλά μάτια μπορεί να ειναι πάνω του…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 21 Ιουν 2022, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλευμεικερ από την πίσω ζώνη είναι Μπανε, μεγάλη καψούρα του Χανσι Φλικ με προσωπική εισήγηση του οποίου αποκτήθηκε από τη Μπαγερν. Ο ίδιος επέμεινε για την παραμονή του μετά το δανεισμό χωρίς να εισακουστεί.obanebane έγραψε:Αυτός ο Νταντας είναι στυλ Μπαρελα;
Όχι ότι θα έρθει, έτσι για την κουβέντα.
Τζιμπαρε καρτέλα για τον Κάργα δεν έχει, John;
Τεράστιο ταλέντο που αν ανδρωθει και σωματικά θα κάνει μεγάλη καριέρα.
Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στη μεταφορά της μπαλας από πίσω. Απλά τον θυμάμαι πολύ αδύναμο και λάιτ, δεν ξέρω την περσινή του εξελιξη.
Μάλλον αποχώρηση Σβαμπ θα έλεγα εγώ. Προς το παρόνNapoli4 έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά.
Αποχώρηση Ντουγκλας, άφιξη Νταντας.
-
- Mr Ξερόλας 2019
JohnDag έγραψε:5-6Μ για παίχτη που παίζει στην Ελλάδα και τον Δεκέμβριο να μπορεί να υπογράψει όπου θέλει δεν τα παίρνεις...Ποτέ.
Ειδικά από Αραβία.
Ή τον ανανεώνεις τωρα ή τον πουλάς.
Και αν πάρεις τα λεφτά που έδωσες να λες και πάλι καλά.
Υ.Γ. Εγω τον θέλω στην ομάδα και τον θεωρώ σημαντικό παίχτη πάντως.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 2024 τελειώνει το συμβόλαιο του Τσολακ.
Δεν είχε προηγούμενο η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν 2006-2007, που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Λόλα (3 Ιουλίου 2006), παρουσία μόλις 17 επαγγελματιών παικτών (μεταξύ αυτών και οι Σαλπιγγίδης και Καρυπίδης, που ένα μήνα μετά αργότερα θα έπαιρναν μεταγραφή για Παναθηναϊκό και Χαρτς αντίστοιχα) και μερικών δεκάδων φιλάθλων.
Η ΠΑΕ είχε περιέλθει σε αξεπέραστο οικονομικό αδιέξοδο και οι παίκτες του Ιλιε Ντουμιτρέσκου έβγαλαν όλο σχεδόν τον Ιούλιο στη Σουρωτή (τους... προσφέρονταν και κέτερινγκ, για να νιώσουν ότι βρίσκονταν σε... κανονική προετοιμασία). Μόλις στα τέλη Ιουλίου ταξίδεψαν για λίγες ημέρες στη Γαλλία, όπου έδωσαν, όλα κι όλα, τρία φιλικά παιχνίδια.
Για να θυμηθούν κάποιοι που γράφουν σαν νεόπλουτοι και κάποιοι άλλοι που δεν είχαν πάει δημοτικό σχολείο ακόμη.
Η ΠΑΕ είχε περιέλθει σε αξεπέραστο οικονομικό αδιέξοδο και οι παίκτες του Ιλιε Ντουμιτρέσκου έβγαλαν όλο σχεδόν τον Ιούλιο στη Σουρωτή (τους... προσφέρονταν και κέτερινγκ, για να νιώσουν ότι βρίσκονταν σε... κανονική προετοιμασία). Μόλις στα τέλη Ιουλίου ταξίδεψαν για λίγες ημέρες στη Γαλλία, όπου έδωσαν, όλα κι όλα, τρία φιλικά παιχνίδια.
Για να θυμηθούν κάποιοι που γράφουν σαν νεόπλουτοι και κάποιοι άλλοι που δεν είχαν πάει δημοτικό σχολείο ακόμη.
-
- Επικοινωνία:
Ο Βρακάς 8-10αρι δεν είναι; Μάλλον ο Λάμπρου θα είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική επιστροφής του μιας και δεν τον λες και αγαπημένο παιδί του LucescuEugenePAOKI έγραψε:Παιδιά... χάνουμε το νόημα. Ψυχραιμία... Είναι φυσιολογικό όταν πας για ολική ανανέωση να παίρνεις και κάποιους παίκτες που δεν προορίζονται αποκλειστικά για βασικοί. Όσον αφορά τον Έλληνα εξτρέμ, υπάρχει περίπτωση η λύση να έρθει εκ των έσω; Δηλαδή, έχουμε ας πούμε τον Βρακά που έκανε μεστή σεζόν πέρυσι. Φαντάζομαι θα είναι τουλάχιστον στη προετοιμασία. Πολύ πανικό παρατηρώ και δεν το καταλαβαίνω.
-
Αν έρθει ο Νταντας εγώ είμαι ικανοποιημένος για φέτος. Δίδυμο με Σοάρες και θα έχουμε ένα κέντρο που θα σκέφτεται και θα παίζει 2 ταχύτητες πάνω απ'ότι έχουμε συνηθίσει, όπως οι μεγάλες ομάδες που λέμε ότι τον ρυθμό τους δύσκολα ακολουθούμε.
Για τον Αουγκουστο το έγραψα.theo-drama έγραψε:JohnDag έγραψε:5-6Μ για παίχτη που παίζει στην Ελλάδα και τον Δεκέμβριο να μπορεί να υπογράψει όπου θέλει δεν τα παίρνεις...Ποτέ.
Ειδικά από Αραβία.
Ή τον ανανεώνεις τωρα ή τον πουλάς.
Και αν πάρεις τα λεφτά που έδωσες να λες και πάλι καλά.
Υ.Γ. Εγω τον θέλω στην ομάδα και τον θεωρώ σημαντικό παίχτη πάντως.
Το 2024 τελειώνει το συμβόλαιο του Τσολακ.
και ξαφνικά επανήθλε η αισιοδοξία ,....ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τρί 21 Ιουν 2022, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το βραδάκι Μπανε κάτι θα κάνουμεobanebane έγραψε:Αυτός ο Νταντας είναι στυλ Μπαρελα;
Όχι ότι θα έρθει, έτσι για την κουβέντα.
Τζιμπαρε καρτέλα για τον Κάργα δεν έχει, John;

Καργας, Νταντας, έχει ζουμακι σήμερα.
- Kabamaru11
Ρε τα σκουπιδια της Μπαγερν θα παρουμε;Καταντια.....Σαββιδη τον μπουλο!
Ξερω,θα φανει μαλακια.Νταντας ο Μοντριτς των φτωχων,ακριβως ιδια θεση,ιδιο στυλ,ιδιο σουλουπι.Ερωτας ο μικρος απ οταν πρωτακουστηκε.Τακτικα και τεχνικα τον θεωρω ανωτερο απο Αυγουστο,πασχει ομως απο τσαμπουκα και δυναμη.Αν ερχεται για αντικαταστατης του Αυγουστου,εχει καλως.Μακαρι να παρουμε και ενα χαφ γηγενη και να τελειωνει αυτο το θεμα.Για ελληνα εξτρεμ,εχουμε τον Λαμπρου,δεν μπορω να ακουω αλλα ονομα ελληνων σε αυτη την θεση.
Υ.Γ. στο θεμα μενταλιτυ ο Λουτσε θα εχει πολλη δουλεια να κανει,αλλα πιστευω θα τους κερδισει σαν ατομα και θα πεθαινουν γι αυτον μεσα στο γηπεδο.Refuse to lose,fight until the last second,kill em all.

Ξερω,θα φανει μαλακια.Νταντας ο Μοντριτς των φτωχων,ακριβως ιδια θεση,ιδιο στυλ,ιδιο σουλουπι.Ερωτας ο μικρος απ οταν πρωτακουστηκε.Τακτικα και τεχνικα τον θεωρω ανωτερο απο Αυγουστο,πασχει ομως απο τσαμπουκα και δυναμη.Αν ερχεται για αντικαταστατης του Αυγουστου,εχει καλως.Μακαρι να παρουμε και ενα χαφ γηγενη και να τελειωνει αυτο το θεμα.Για ελληνα εξτρεμ,εχουμε τον Λαμπρου,δεν μπορω να ακουω αλλα ονομα ελληνων σε αυτη την θεση.
Υ.Γ. στο θεμα μενταλιτυ ο Λουτσε θα εχει πολλη δουλεια να κανει,αλλα πιστευω θα τους κερδισει σαν ατομα και θα πεθαινουν γι αυτον μεσα στο γηπεδο.Refuse to lose,fight until the last second,kill em all.