Ελπιζω να ειναι παιχνιδι τακτικης. Νομιζω οτι ειδαμε το ταβανι του Αουγκουστο, ας φυγει με 5-6 εκ να παρουμε καποιον αλλο.JohnDag έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι δεν πωλείται ο Αουγκουστο, λογίζεται ως το βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας φέτος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ε καλα λογικο.
Τους επεκλεισε τους Σκωτσεζους ο Αντονιο, τωρα τον ζητανε!
Τους επεκλεισε τους Σκωτσεζους ο Αντονιο, τωρα τον ζητανε!
Τέτοια κηδεία που τους έκανε και με τέτοιες γκολαρες, πως να μην ενδιαφερθούν;
Αυτοί βλέπουν να κάνει πάρτι σε αυτό το πρωτάθλημα ο πουθενάς ο Γιακουμακης σου λένε δεν θα κάνει ο Τσοκιγκολ;
5 ακατεβατα,πήραν πολλά από την συμμετοχή τους στον τελικό του Γιουρόπα.
Αυτοί βλέπουν να κάνει πάρτι σε αυτό το πρωτάθλημα ο πουθενάς ο Γιακουμακης σου λένε δεν θα κάνει ο Τσοκιγκολ;
5 ακατεβατα,πήραν πολλά από την συμμετοχή τους στον τελικό του Γιουρόπα.
5-6Μ για παίχτη που παίζει στην Ελλάδα και τον Δεκέμβριο να μπορεί να υπογράψει όπου θέλει δεν τα παίρνεις...Ποτέ.
Ειδικά από Αραβία.
Ή τον ανανεώνεις τωρα ή τον πουλάς.
Και αν πάρεις τα λεφτά που έδωσες να λες και πάλι καλά.
Υ.Γ. Εγω τον θέλω στην ομάδα και τον θεωρώ σημαντικό παίχτη πάντως.
Ειδικά από Αραβία.
Ή τον ανανεώνεις τωρα ή τον πουλάς.
Και αν πάρεις τα λεφτά που έδωσες να λες και πάλι καλά.
Υ.Γ. Εγω τον θέλω στην ομάδα και τον θεωρώ σημαντικό παίχτη πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 21 Ιουν 2022, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ειμαι σιγουρος οτι θα παει εκει και θα καρφωνει αβερτα. Δεν ειναι κακος παιχτης, απλα δεν ταιριαξε εδω.
- NikLiverpool
5-6 εκατομμύρια για παίκτη που το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου δεν παίζει. Ειδικά απο αραβική ομάδα.
Για Τσόλακ που υπογράφω?
ΥΓ. Πάτε στοίχημα ότι αν φύγει ο Τσόλακ θα μεινει ο Τσούμπα?
Για Τσόλακ που υπογράφω?
ΥΓ. Πάτε στοίχημα ότι αν φύγει ο Τσόλακ θα μεινει ο Τσούμπα?

και προσθέτει: "Εκτός αν έρθει κάποια τρομακτική πρόταση"!JohnDag έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι δεν πωλείται ο Αουγκουστο, λογίζεται ως το βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας φέτος.
Τι εννοεί; κοντα στα 20 μυρια π.χ.;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Τοξύνης οπως και ο Τσακαλωτος δεν εχουν insider tips πλέον. Οπότε οτι γραφουν ειναι απο non-paper ή προσωπικές τους εκτιμήσεις.
Στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου μονο η ομαδα τρομαζει. Για αυτο θελει ανανεωσεις 1,5 χρονο πριν αλλα στην ΠΑΕ ειναι ανεπίδεκτοι σε αυτο το θεμα.
Η ανανεωση με τον παικτη να εχει το πανω χερι, ειναι παντα εις βαρως της ομαδας.
Στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου μονο η ομαδα τρομαζει. Για αυτο θελει ανανεωσεις 1,5 χρονο πριν αλλα στην ΠΑΕ ειναι ανεπίδεκτοι σε αυτο το θεμα.
Η ανανεωση με τον παικτη να εχει το πανω χερι, ειναι παντα εις βαρως της ομαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 21 Ιουν 2022, 14:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ας την κανουνε ρε. Δεν τρομαζουμε!Logistis έγραψε: και προσθέτει: "Εκτός αν έρθει κάποια τρομακτική πρόταση"!

Μας βλέπω σαν το μπάσκετ.
Πρώτη Σεπτεμβρίου 20 καινούργιοι και να ρωτάει ο ένας τον άλλον " ρε μαλακά ποιος είναι αυτός"
Πρώτη Σεπτεμβρίου 20 καινούργιοι και να ρωτάει ο ένας τον άλλον " ρε μαλακά ποιος είναι αυτός"
Δεν υπήρξε συνέχεια αδερφέ. Ήμασταν ένα πυροτέχνημα.OIKODOMOS έγραψε:για ποια επιτυχια μιλας αδερφε? Πηρα ενα πρωταθλημα και ο Σαββιδης εδωσε 25εκ απο την τσεπη του. Τι να κεφαλοποιησεις ακριβως?kos έγραψε:πριν απο 3 χρονια πηρες το νταμπλ και δεν καταφερες να κεφαλαιοποιησεις την επιτυχια. δεν εχτισες πανω σε αυτην. το τι εγινε ειναι γνωστο.sourmenetes έγραψε: Όταν έσκασες 2,5 μυρια σε σοαρες
1,8 σε κουαλιατα
Γύρω στο 1,5 σε κοταρσκι
Αλλο 1,5 σε ναρευ
Σου είπε κανείς να μη γράφεις;;
Τι κόλλημα έχετε φάει;;
Αλλά δε θελετε αντίλογο!
Θέλετε να λέτε αυτά που λέτε γιατί θεωρείτε ότι όλα είναι σωστά!
Καλύτερα να κάνεις μονόλογο για να βρίσκεις και το δίκιο σου!
Να θυμηθώ από που πήρε ο ΠΑΟΚ τους αμουστακους μακ γκαρυ τσιμι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
περυσι ειχες με διαφορα την καλυτερη εισπρακτικη σου χρονια. το καλοκαιρι εκανες δυο τεραστιες για τα δεδομενα σου πωλησεις και εβγαλες την χρονια με δανεικους και αποτυχημενες μεταγραφες.
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091
Current transfer record: +€21.55m
εφερες τον προπονητη που σου πηρε το νταμπλ και μολις τελειωσαν οι μεταγραφες αρχισαν οι κουβεντες για κακως δομημενο ροστερ.
ηρθε η ευρωπαικη πορεια και ολοι πλεον καταλαβαν οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι εκει. να κυνηγαει την ευρωπαικη πορεια.
αν και φετος δεν καταφερεις να διορθωσεις τα λαθη σου και πας στην λογικη οτι ο επομενος πρεπει να ειναι φθηνοτερος απο τον προηγουμενο θα εισαι αξιος της μοιρας σου.
υπο αυτην την εννοια δεν ειναι σωστο να πετας αριθμους σε οσους αγωνιουν. ειδικα οταν οι 4 παικτες που ανεφερες στοιχισαν λιγοτερα απο αυτα που πηρες απο τον γιαννουλη.
Άλλαξε ο προπονητής μια μέρα πριν φύγει η ομάδα για προετοιμασία.... ίσως μπαίναμε ομίλους, ίσως όχι.
Έδωσες Γιαννούλη και έφερες μιτριτσα.
Έδωσες τζολη και έφερες μιτριτσα.
Έδωσες Πέλκα και έφερες μουργκ.
Έδωσες πριγιο και έφερες τσολακ.
Όλα αυτά είναι βήματα προς τα πίσω. Τα τελευταία 3 χρόνια δεν χτίζεις, γκρεμίζεις.
-
για μενα στα 3 ειναι τρομακτικη προτασηLogistis έγραψε:και προσθέτει: "Εκτός αν έρθει κάποια τρομακτική πρόταση"!JohnDag έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι δεν πωλείται ο Αουγκουστο, λογίζεται ως το βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας φέτος.
Σωστό αυτό που λεει ο Ρενέ , άλλωστε η μπάλα δεν είναι μπάσκετ, θέλει ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ
Αλλά προσωπικά βρίσκω πολύ θελκτικό το σενάριο να απεμπλακούμε από τα φοβερά , άμα τε και πανάκριβα λάθη που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο γρήγορα (μέσα σε λίγες μέρες) αλλά και κερδοφόρα. Σχεδόν ονειρικό.
Αλλά προσωπικά βρίσκω πολύ θελκτικό το σενάριο να απεμπλακούμε από τα φοβερά , άμα τε και πανάκριβα λάθη που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο γρήγορα (μέσα σε λίγες μέρες) αλλά και κερδοφόρα. Σχεδόν ονειρικό.
Θα συμφωνήσω μαζί σου.joshua έγραψε:Βρε καντε υπομονη,δεν ειναι δυνατον να φέραμε τον Μποτο για να κλεινει Καργα και Κολοβους. Εχει δρομο ακομα το καλοκαιρι...
Υ.Γ Τι κανει η θάλασσα ε;
Ελπίζω βέβαια μην την πατήσουμε όπως πέρυσι που είμασταν σίγουροι για το ποιοτικό δεκάρι που θα μας ανέβαζε επίπεδο.
Ναι ενώ με κάργα έχουμε την πρόκριση στο τσεπακι.obanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Τώρα δηλώνοντας στην Ευρώπη αντί για 24 παίχτες, 25 (Τον κάργα δλδ) θα περάσουμε τη Μαρσέιγ στους 8.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ο Νασμπεργκ έρθει 31 Ιουλίου όπως γράφουν, πήγαινε να παίξεις προκριματικά με Ινγκασον ,Μιχαι ,Κουλιερακη και αλλαγή τους τον Βιεϊρίνια.
Έλα ρε Μπάνε τώρα για το Θεό δλδ..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk