Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maxpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Maxpaok »

:P :!: :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maxpaok την Τρί 21 Ιουν 2022, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κανένας δεν έχει μαξιμουμ χασούρα κάθε χρονια χωρίς συνέπειες. Και δεν είναι δίκαιο να απομονώνουμε μια χρονια με έσοδα γιατί δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.
Όλα παίζουν ρολο, και η 10ετια και η πενταετία και η συνολική διαχείριση. Δεν μηδενίζει το κοντέρ κάθε χρόνο
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

JohnDag έγραψε:
rainmaker έγραψε:
JohnDag έγραψε:Bane, πέρσι τα έσοδα από μεταγραφές ήταν 22Μ.

Θυμάσαι πόσα από αυτά πήγαν για μεταγραφές;

Αλήθεια δηλαδή πιστεύει κάποιος ότι πέρσι δεν έγινε η παραμικρή επένδυση των μεταγραφικων εσοδων μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε ΤΔ;

Έχει αλλάξει η στόχευση λέμε και πρέπει να το αποδεχτούμε για να μην χαλιομαστε άδικα.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή ακριβώς την ίδια συζήτηση κάναμε και πέρσι τέτοιο καιρό (ακριβώς όμως) ας το αφήσουμε εδώ και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α δηλαδή σόρρυ, το να έχεις χασουρα μια δεκαετία σερί, δεν μετράει στην ανάλυση σου

Κοιτάς μόνο τι έγινε μέσα σε μια σεζόν και κρίνεις ότι αυτό ήταν
Να πάμε και πιο πίσω από την 10ετια αμα είναι να βολέψει την συλλογιστική σου ρε συ Rain.

Σχολιάζουμε τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή στα χέρια μας.

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στο ξοδεύω λιγότερα απ' όσα βγάζω.

Καλά έκανε; Για μένα ναι. Γιατί αλλιώς δεν θα ήταν βιώσιμη.

Παντως αυτό με την χασούρα που το έχετε κάνει σημαία είναι κάπως εωλο ως επιχείρημα.

Κι αυτό γιατί το 99.99% των ομάδων που διεκδικούν και κερδίζουν τίτλους παγκοσμίως μπαίνουν κάθε χρονιά μέσα.

Το να μην θέλουμε σαν ομάδα να είμαστε μέρος αυτού του γκρουπ είναι δικαίωμα μας και προσωπικά είμαι ΟΚ με αυτό.

Αλλα μην το παρουσιάζετε σαν κάτι που αφορά αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ γιατί μόνο έτσι δεν είναι.

Ο Ολυμπιακος φιλε δεν μπαινει μεσα, ο βασικος ανταγωνιστης σου. Ουτε η ΑΕΚ μπαινει μεσα. Γιατι δηλαδη με το στανιο να μπαινει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιηθεις εσυ?
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

renegade έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Εμένα αυτές οι κινησεις μου δείχνουν πως υπάρχουν δύο κέντρα αποφάσεων.
Έχψ την αίσθηση ότι ο Μπότο δεν έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων όπως έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να δεχθώ πως ανανέωση Ζίβκοβιτς και πιθανή προσθήκη Κάργα είναι επιλογές Μπότο.

Χωρίς πλάκα χίλιες φορές Μιχάι και έναν απο ΠΑΟΚ Β παρά Κάργα. Τι προοπτικές είδαν δηλαδή?
Όπως είπε και ένας φίλος πριν να δω τι θα γίνει άμα παίζει βασικός σε κανα παιχνίδι με γάυρο ή παράρτημα και κάνει κανα τσαφ.....
Τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ???

Όσον αφορά τον Ναρέι και πως θα χωρέσει με Αντρίγια εκεί παίζει να παιχτεί πώληση.

ΥΓ. Δώνης??? ΛΟΛ ρε....
Δεν είναι όλοι οι παίκτες παίκτες προοπτικήης σε μία ομάδα. Πρέπει να υπάρχουν και συμπληρωματικοί που αποδέχονται τον ρόλο τους. Ο κάθε Μιχάι στα 23-24 θέλει να παίξει, δημιουργει πρόβλημα,αλλά και εσύ σαν οργανισμός δεν κερδίζεις κάτι έχοντας έναν νέο σε τόσο συμπληρωματικο ρόλο. Εξαιρέσεις βέβαια μεγάλα ταλέντα όπως ο Μιχαηλίδης που πηδάνε τάξεις, αλλά και η ομάδα μπορεί να κάνει κάποιες βραχυπρόθεσμες θυσίες για την ανάπτυξη τους.

Από κει και πέρα αυτό το "τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ" πραγματικά δεν το καταλαβα
Όταν 30 άνθρωποι καταθέτουν αγωγές γιατι φάγαν ξύλο και εσύ είσαι ένας απο τους τρεις που λες ότι δεν έγινε τίποτα (δανεικός απο τον γαύρο γαρ). όταν καρφώνεις ένα τέλειο αυτογκολ και προκρίνεται όλως τυχαίως ο γαύρος.
Σόρρυ αλλά νέο Τζαβέλα θα φέρουμε στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

DimitrisS έγραψε:Γιαααα φερτε ενα γρηγορο χαφακι στην θεση του Ντουγκλας, να σας δω.

Υ.Γ. Με ψηνει ο Σιωπης.
Αυτό ναι! Σιώπαρος μηχανάκι..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

gika έγραψε:Tad, έχουν περάσει 3 χρόνια από την κατάκτηση του νταμπλ. Η ομάδα είναι κάθε πέρσυ και καλύτερα. Μπαίνουμε στην 4η χρονιά και όλα δείχνουν, ότι και φέτος θα είμαστε χειρότεροι από πέρσι, που είμασταν χειρότεροι από πρόπερσι που..

Κλαίγαμε και αγκαλιαζόμασταν με τον πατέρα μου στην 4 στην φιέστα. Έτσι πως το πάμε στο επόμενο πρωτάθλημα θα είμαι εγώ 60 και θα κλαίω με τον γιο μου στην 4. Δεν θέλω ρε φίλε να περιμένω τόσο.
Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι από πέρσι ... επειδή όμως δεν έχω αποδείξεις θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή να μας το δείξει η ομάδα στο γήπεδο ...

η μεθοδολογία που ακολουθείται πλέον από την ομάδα είναι προς την σωστή κατεύθυνση ... άρα έχω πίστη σε αυτό και στηρίζω ... πέρσι αντίστοιχα γκρίνιαζα μαζί σου για αυτό ακριβώς ... για το ότι ήταν η λειτουργία της ομάδας ότι να ναι. τι να περίμενα να δω ?

επειδή ξέρω ότι αγαπάς για αυτό ζητάω από ανθρώπους σαν εσένα να στηρίξετε ... αφήστε ρε 'σείς τον άνθρωπο να φτάσουμε τουλάχιστον τέλη Αυγούστου. να έχει στήσει την ομάδα και ακόμα και χωρίς να την δείτε τον σκίζουμε μαζί ... αφήστε λίγο χρόνο όμως ...

θα έχουμε ήδη κρίσιμους αγώνες Ευρώπης και η ομάδα χρειάζεται στήριξη και θετική ενέργεια ... πάμε λίγο να ανεβάσουμε τους παίχτες που έρχονται ...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Και πέρσι υπήρχαν ορισμένοι που αμφισβητούσαν το κατά πόσο θα μπορεί να ανταποκριθεί ως αριστερό μπακ ένα παλικάρι που την ακριβώς προηγούμενη σεζόν είχε μόλις 83 λεπτά ποδοσφαίρου.
Και πέρσι υπήρχαν ορισμένοι που απορούσαν γιατί αποκτήθηκε κάποιος Τέιλορ.

Και πέρσι όμως, υπήρχαν ορισμένοι που έλεγαν το κλασικό χιτ "κάτσε να τους δούμε".

Δηλαδή για να καταλάβω. Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα ορισμένων;
Το ότι υπάρχουν άτομα που αμφισβητούν το κατά πόσο ο Κοτάρσκι για παράδειγμα θα βγει καλύτερος του Πασχαλάκη ή το ότι πρέπει πρώτα να το επιβεβαιώσουμε και μετά να το πούμε;

Μα κατόπιν εορτής, δεν έχει κανένα νόημα να γράφουμε τα αυτονόητα.
Έπρεπε να δούμε τον Τέιλορ εν δράση για να καταλάβουμε πως πρόκειται για ένα μετριότατο δεξί μπακ της σειράς;
Και όποιος το έλεγε από πριν ήταν κακοπροαίρετος;
Βιογραφικό να δούμε δεν υπήρχε; Όταν είναι εντελώς κενό, χωρίς παραστάσεις, χωρίς θετικά σημεία, γιατί να έρθει στον ΠΑΟΚ και να κάνει παπάδες;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Astral, βεβαίως και υπάρχουν συνέπειες, είδαμε τι έγινε με την Μπάρτσα πέρσι.

Μόνο όσοι έχουν από πίσω Άραβες (βλέπε Παρί και Σίτι) την παλεύουν για απροσδιοριστο χρονικό διάστημα.

Γενικα δεν έχω καταλάβει που διαφωνείτε σε αυτά που λέω.

Ο ΠΑΟΚ έκοψε τα λειτουργικά του έξοδα περίπου στην μέση (από τις χρονιές του νταμπλ) ώστε να βγάζει περισσότερα απ' όσο ξοδεύει και να παραμείνει βιώσιμος.

Ξαναλεω, σωστά έκανε; Σωστά.

Η διαφωνία σας που ακριβώς είναι; ότι το λέω;

Δηλαδή, όταν κάνεις καταγραφή της πραγματικότητας σημαίνει ότι κάνεις πόλεμο στον Ιβαν και σας βγαίνει αυτόματα ένστικτο υπεράσπισης;

Ώρες ώρες νομίζω ότι κάποιοι διαφωνείτε απλα από συνήθεια.

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

OIKODOMOS έγραψε:
JohnDag έγραψε:
rainmaker έγραψε:Α δηλαδή σόρρυ, το να έχεις χασουρα μια δεκαετία σερί, δεν μετράει στην ανάλυση σου

Να πάμε και πιο πίσω από την 10ετια αμα είναι να βολέψει την συλλογιστική σου ρε συ Rain.

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στο ξοδεύω λιγότερα απ' όσα βγάζω.

Παντως αυτό με την χασούρα που το έχετε κάνει σημαία είναι κάπως εωλο ως επιχείρημα.

Κι αυτό γιατί το 99.99% των ομάδων που διεκδικούν και κερδίζουν τίτλους παγκοσμίως μπαίνουν κάθε χρονιά μέσα.

Το να μην θέλουμε σαν ομάδα να είμαστε μέρος αυτού του γκρουπ είναι δικαίωμα μας και προσωπικά είμαι ΟΚ με αυτό.

Αλλα μην το παρουσιάζετε σαν κάτι που αφορά αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ γιατί μόνο έτσι δεν είναι.

Ο Ολυμπιακος φιλε δεν μπαινει μεσα, ο βασικος ανταγωνιστης σου. Ουτε η ΑΕΚ μπαινει μεσα. Γιατι δηλαδη με το στανιο να μπαινει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιηθεις εσυ?
Που να μην έγραφα καμία 15αρια φορές ότι συμφωνώ με την νέα οικονομική πολιτική καθώς αν συνεχιζαμε έτσι δεν θα ήμασταν βιώσιμοι.

Που να μην το έγραφα 15 φορές, πραγματικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 21 Ιουν 2022, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

JohnDag έγραψε:
rainmaker έγραψε:
JohnDag έγραψε:Bane, πέρσι τα έσοδα από μεταγραφές ήταν 22Μ.

Θυμάσαι πόσα από αυτά πήγαν για μεταγραφές;

Αλήθεια δηλαδή πιστεύει κάποιος ότι πέρσι δεν έγινε η παραμικρή επένδυση των μεταγραφικων εσοδων μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε ΤΔ;

Έχει αλλάξει η στόχευση λέμε και πρέπει να το αποδεχτούμε για να μην χαλιομαστε άδικα.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή ακριβώς την ίδια συζήτηση κάναμε και πέρσι τέτοιο καιρό (ακριβώς όμως) ας το αφήσουμε εδώ και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος.

Α δηλαδή σόρρυ, το να έχεις χασουρα μια δεκαετία σερί, δεν μετράει στην ανάλυση σου

Και γιατί χρειάστηκε να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 22 Απριλίου 4,5 εκατομμύρια;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά να μείνουμε οντοπικ

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ανανέωση τον μεγάλο Στέφαν χτες... Πώληση Αουγκουστο χτες...
Απόκτηση Ναρει Καργα Σιωπη Και 2 ακόμα και είμαστε ταμάμ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Dimpatra έγραψε:
JohnDag έγραψε:
rainmaker έγραψε:Α δηλαδή σόρρυ, το να έχεις χασουρα μια δεκαετία σερί, δεν μετράει στην ανάλυση σου

Και γιατί χρειάστηκε να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 22 Απριλίου 4,5 εκατομμύρια;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρκετά βγήκαμε εκτός τοπικ, θα φωνάζει πάλι ο sourme και θα εχει και δίκιο.

Το ότι έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν σημαίνει αυτόματα ότι μια ΑΕ κατέγραψε ζημιές στην χρήση της χρονιάς.

Και το αφήνω εδώ, πίσω στις μεταγραφές.

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Προσωπικά αντιλαμβάνομαι ότι ο Ιβάν αποδέχεται το pecking order του ελληνικού ποδοσφαίρου κ αποβάλλει το προφίλ του disruptor. Πάμε σε νέους ταλέντα ψαγμένα κλπ, έμφαση ευρώπη, νέο σύχγρονο γήπεδο, ανοίγουμε τα revenue streams μας κλπ.

Αν κάνουμε sign up σε έναν τέτοιου είδους "πρωταθλητισμό" ως οργανισμός ΠΑΟΚ, οκ κανένα πρόβλημα.

Είμαστε έτοιμοι σαν αγορά, κοινό, περιβάλλον;

Μάλλον όχι λέω για την ώρα τουλάχιστον. Χρειαζόμαστε εκπαίδευση.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

O Σιωπης απο που προεκυψε; Εχει γραφτει καπου ή μονο εδω;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”