Gospi έγραψε:sourmenetes έγραψε:Gospi έγραψε:Περιττά νευρα και αχρειαστη επιθετικότητα.
Απο χθες διακινειται η φημη οτι αντιληφθηκαμε ξαφνικα πως χρειαζομαστε γηγενεις και πως τελικα αντι να φερουμε το καλο το αριστερο εξτρεμ, θα κινηθουμε για ελληνα εξτρεμ.
Δεν ξερω ποιου επιλογη ειναι και ποιου δαχτυλος. Στην τελικη την ολη ευθυνη την εχει αυτος που οριζει το μπατζετ. Το θεμα ειναι πως ειναι κωμικοτραγικο να μιλαμε για αποκτηση ελληνα εξτρεμ.
Χιλια χρονια τον σκουντουφλη τον Μιτριτσα.
Ακου εκει ελληνας εξτρεμ!
Να κλαις και να γελας.
Η μια πλευρα θα χει Ζιφκο Ναρει και η αλλη τον Δωνη ή τον Κολοβο? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εκτος αν τελικα ο Ναρει ειναι ο αριστερος εξτρεμ ή ο Ζιφκο θα μετατεθει αριστερα.
Αλλα ακομη και ετσι θα εχουμε 2 αξιοπρεπή εξτρεμ κι απο πισω το ελληνικο χαος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη η όλη απαξίωση μποτο, το ότι αποδεχόμαστε να ακούμε ότι ο ένας δεν κάνει, ότι τραβάμε χειροφρενο, ότι όλες οι επιλογές δεν είναι καλές άσχετα αν δεν υπολογίζονται για βασικοι, ότι δεν μας κάνει κανείς παικτικα,
Ότι ονόμασε κάποιος ότι για το γηπεδο στησαμε πανηγυρακι και θα κάνουμε στην άκρη το αγωνιστικο
Πρέπει να το δεχόμαστε όλη μέρα αυτό;;;
Ναι προφανώς θα εκνευριστω!
Ναι προφανώς δε γίνεται όλα να τα βλέπουμε σωστά
ΑΛΛΆ
ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ!
Οι ίδιοι που ζητάγανε Τδ κράζουμε, οι ίδιοι που δε θελανε Σαββίδη να ασχολείται πάλι κράζουνε.
Βρείτε μια ισορροπία!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επι της ουσιας θα τοποθετηθεις?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επί της ουσίας εγώ δεν ξέρω ούτε τον Κάργα ούτε τον νασμπεργκ ούτε κανέναν από αυτούς που θα έρθει!
Μπορεί να είναι άχρηστοι μπορεί να είναι καλοί!
Υποτίθεται ότι φεραμε έναν επαγγελματία επιτυχημένο για να φέρει αυτόν που ακόμα δεν έχει αναδειχθεί ώστε να κάνει καλές χρονιές και να μην πληρώνουμε υπεραξίες!
Ο καργας προφανώς δε θα πάει να αναδειχθεί αλλά θα είναι μια λύση πάγκου.
Σίγουρα έχουμε σοβαρή έλλειψη έμπειρου αμυντικού!
Σίγουρα έχουμε σοβαρή έλλειψη βασικού εξτρεμ, αν και νομίζω ότι ο ναρευ θα είναι βασικός. Είναι καλός παίκτης.
Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι εμείς που όλοι ζητάγαμε έναν επαγγελματία ώστε να μη δίνω αέρα λεφτά, ώστε να μην παιρνει Ο Βαρέλα 1,2 και να μας εκβιάζει
Γυρνάμε και λέμε καλά με 300-400 χιλιάρικα θα πάρεις παίκτες;;;
Προφανώς θα απαντήσεις ότι αμεταξυ 1,2 και 300-400 υπάρχει και το ενδιάμεσο.
Ναι υπάρχει αλλά αυτό το ξέρει αυτός που κάνει τις επιλογές!
Αν εμείς δίναμε 800 στον μιτριτα και φέρω το ναρευ με 400 εγώ λέω ότι θα είναι αρκετά καλύτερος.
Αν δεν τα καταφέρει ο μποτο θα το λουστεί.
Αλλά από τη μεταγραφή σοαρες ξεκινήσαμε..
Δεν κάνεις δεν είναι έτοιμος.
Συνεχίσαμε με κουαλιατα
Είναι πιτσιρίκος γιατί να μην πάει ο κωνσταντελιας
Πήγαμε στον ρικαρντο που δεν έχει video στο youtube
Πάμε στον κοταρσκι που είναι πιτσιρίκος και δεν έχει εμπειρια
Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάχτυλος λουτσεσκου
Κτλ κτλ
Άρα ας κάνουμε εγώ εσύ τις μεταγραφές να τελειώσει η υπόθεση.
Όλα αυτά γράφτηκαν εδώ μέσα και δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk