Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από tad »

gika έγραψε:Rain, έχεις δίκιο. Πραγματικά έχεις δίκιο.

Μιλάνε τα νεύρα και η απογοητευση.
Το ότι το βασικό εξτρεμ έρχεται απο β γερμανιας και για να χωρέσει ίσως αλλάξει πλευρά ο Αντρίγια.
Ο βασικός στοπερ τουλάχιστον για τα προκριματικά ευρώπης έρχεται από τα γιάννενα.
Ακουλουθεί ο 27χρονος στοπερ που το ταβάνι του ηταν η βαλερεγκα για να φαει τη θεση του Κάργα.
Στο τέρμα φέρνουμε εναν 22χρονο με μια χρονια στην Γκοριτσα με αναπληρωματικό τον Ζιφκοβιτς.
Τώρα πουλάμε και τον Αουγκούστο, τον παίκτη που μαζί με Αντρίγια και Ίγκασον ήταν ο κορμός που μας έμεινε.
Και επόμενη μεταγραφή.. ο Δώνης.

Χοντράδα αυτό που είπα και έχεις απόλυτο δίκιο.
Απλά παρά ήρθαν μαζεμένες πίκρες.

Το γήπεδο είναι όνειρο ζωής για όλους μας.
Και ο ΚΚ μόλις είπε ότι το μπάτζετ του γηπέδου δεν επηρεάζει καθόλου το αγωνιστικό μπάζετ.
Gika ήρεμα ρε φίλε ...
έχουμε πλέον σοβαρούς ανθρώπους να στήνουν την ομάδα ... κάνε λίγο υπομονή ... αφήστε λίγο να δούμε τους παίχτες που φέρνουν αυτοί οι άνθρωποι εντός γηπέδου ... τόσα χρόνια παρακαλούσαμε να έχουμε τέτοιους ανθρώπους ... τώρα που τους έχουμε για πιο λόγο κάνεις τόσες άσχημες σκέψεις ... ?

ήρεμα ρε 'σείς ... έφτασες να γράψεις τέτοια χοντράδα ... ενώ άλλες εποχές θα έκλαιγες από την χαρά σου ημέρα υπογραφής με εταιρείες για το νέο γήπεδο ...

τι έχουμε πάθει γαμώ την τρέλα μου ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Περιττά νευρα και αχρειαστη επιθετικότητα.
Απο χθες διακινειται η φημη οτι αντιληφθηκαμε ξαφνικα πως χρειαζομαστε γηγενεις και πως τελικα αντι να φερουμε το καλο το αριστερο εξτρεμ, θα κινηθουμε για ελληνα εξτρεμ.
Δεν ξερω ποιου επιλογη ειναι και ποιου δαχτυλος. Στην τελικη την ολη ευθυνη την εχει αυτος που οριζει το μπατζετ. Το θεμα ειναι πως ειναι κωμικοτραγικο να μιλαμε για αποκτηση ελληνα εξτρεμ.
Χιλια χρονια τον σκουντουφλη τον Μιτριτσα.
Ακου εκει ελληνας εξτρεμ!
Να κλαις και να γελας.
Η μια πλευρα θα χει Ζιφκο Ναρει και η αλλη τον Δωνη ή τον Κολοβο? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εκτος αν τελικα ο Ναρει ειναι ο αριστερος εξτρεμ ή ο Ζιφκο θα μετατεθει αριστερα.
Αλλα ακομη και ετσι θα εχουμε 2 αξιοπρεπή εξτρεμ κι απο πισω το ελληνικο χαος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη η όλη απαξίωση μποτο, το ότι αποδεχόμαστε να ακούμε ότι ο ένας δεν κάνει, ότι τραβάμε χειροφρενο, ότι όλες οι επιλογές δεν είναι καλές άσχετα αν δεν υπολογίζονται για βασικοι, ότι δεν μας κάνει κανείς παικτικα,

Ότι ονόμασε κάποιος ότι για το γηπεδο στησαμε πανηγυρακι και θα κάνουμε στην άκρη το αγωνιστικο

Πρέπει να το δεχόμαστε όλη μέρα αυτό;;;

Ναι προφανώς θα εκνευριστω!

Ναι προφανώς δε γίνεται όλα να τα βλέπουμε σωστά

ΑΛΛΆ

ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ!

Οι ίδιοι που ζητάγανε Τδ κράζουμε, οι ίδιοι που δε θελανε Σαββίδη να ασχολείται πάλι κράζουνε.

Βρείτε μια ισορροπία!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επι της ουσιας θα τοποθετηθεις?

Επί της ουσίας εγώ δεν ξέρω ούτε τον Κάργα ούτε τον νασμπεργκ ούτε κανέναν από αυτούς που θα έρθει!

Μπορεί να είναι άχρηστοι μπορεί να είναι καλοί!

Υποτίθεται ότι φεραμε έναν επαγγελματία επιτυχημένο για να φέρει αυτόν που ακόμα δεν έχει αναδειχθεί ώστε να κάνει καλές χρονιές και να μην πληρώνουμε υπεραξίες!

Ο καργας προφανώς δε θα πάει να αναδειχθεί αλλά θα είναι μια λύση πάγκου.

Σίγουρα έχουμε σοβαρή έλλειψη έμπειρου αμυντικού!

Σίγουρα έχουμε σοβαρή έλλειψη βασικού εξτρεμ, αν και νομίζω ότι ο ναρευ θα είναι βασικός. Είναι καλός παίκτης.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι εμείς που όλοι ζητάγαμε έναν επαγγελματία ώστε να μη δίνω αέρα λεφτά, ώστε να μην παιρνει Ο Βαρέλα 1,2 και να μας εκβιάζει

Γυρνάμε και λέμε καλά με 300-400 χιλιάρικα θα πάρεις παίκτες;;;

Προφανώς θα απαντήσεις ότι αμεταξυ 1,2 και 300-400 υπάρχει και το ενδιάμεσο.

Ναι υπάρχει αλλά αυτό το ξέρει αυτός που κάνει τις επιλογές!

Αν εμείς δίναμε 800 στον μιτριτα και φέρω το ναρευ με 400 εγώ λέω ότι θα είναι αρκετά καλύτερος.

Αν δεν τα καταφέρει ο μποτο θα το λουστεί.

Αλλά από τη μεταγραφή σοαρες ξεκινήσαμε..
Δεν κάνεις δεν είναι έτοιμος.
Συνεχίσαμε με κουαλιατα
Είναι πιτσιρίκος γιατί να μην πάει ο κωνσταντελιας
Πήγαμε στον ρικαρντο που δεν έχει video στο youtube
Πάμε στον κοταρσκι που είναι πιτσιρίκος και δεν έχει εμπειρια
Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάχτυλος λουτσεσκου

Κτλ κτλ

Άρα ας κάνουμε εγώ εσύ τις μεταγραφές να τελειώσει η υπόθεση.

Όλα αυτά γράφτηκαν εδώ μέσα και δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:
gika έγραψε:
Ξεκίνησαν και τα άρθρα για Νέα Τούμπα. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η κούλα.

Τρεις λέξεις:

Μιζέρια, κακή προαίρεση, αχαριστία.

Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο, αυτό που είπες μόνο αρκεί για να σου απαντήσει κανείς για ποιο λόγο θεωρούμε οτι η κριτική που γίνεται δεν είναι υγιής.

Δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτεστε όταν νομίζετε πως ο μόνος τρόπος να γίνει κριτική είναι το κουτοπόνηρο δηλητήριο
Ο gika αυτά είπε και περυσι πριν την έναρξη.

Η αεχ έφαγε 4 5 ήττες από εμας
Αποκλείστηκε στο κύπελλο

Αλλά πάλι τα ίδια ακούμε..

Αλλά εμείς είμαστε τα βύσματα της παε

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Gospi"
renegade έγραψε:Μ@λακα σκάω στα γέλια με αυτούς που πανηγύριζαν για τους ρικαρντους και τώρα βγάζουν κίτρινες στους μποτους.
Τι έγινε τώρα δεν ξέρει ο μποτο?
Έπαψε να είναι κορυφαίος επαγγελματίας ?
Στον Μποτο πιστωνεις δηλαδη την ανανεωση Ζιφκο? Ο Καργας ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να ερθει οταν καιγεσαι για Ελληνες παιχτες. Αλλα γιατι να καιγεσαι οταν θα μπορουσες απλα να παρεις εναν γηγενη δευτερο τερματα?

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι στην λίστα αντί του ζίφκο δηλωθεί ένας εκ των νεαρών τερματαδων,το πρόβλημα με του γηγενείς λύθηκε
Το θεμα δεν ειναι τι θα γινει τελικα με τους γηγενεις, αλλα το αν αποτελει καραμελα για να δικαιολογησουμε αποκτήσεις τυπου Καργα, Δωνη (θου Κυριε) κλπ
Γιατι σίγουρα δεν παμε σε τετοιες επιλογες λογω ελλειψης γηγενων αλλα λογω ελλειψης διαθεσης για σοβαρες επενδυσεις και πραγματικη διεκδίκηση στοχων.
Και δεν μου φταιει ο Μποτο σ αυτο. Αν εχει να διαχειριστει το μικροτερο μπατζετ της τελευταιας 4ετιας λογικο ειναι. Εδωσε οσα ειχε σε 2-3 παιχτες που πραγματικά πιστευει και προσπαθει να κανει μαγικα σε ολες τις υπολοιπες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Δηλαδή σου φταίει ο Σαββίδης
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν φύγει ο α και ο β ποδοσφαιριστής, αν έλθει ο γ, αν δεν έλθουν στην ομάδα ο χ και ο ψ με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, συν του ότι γιατί ανανέωσαν τον ω, τα 90% από αυτά βάσει "δημοσιογραφικών και αποκλειστικών πληροφοριών", η ομάδα μας θα αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν μπει ο Αύγουστος, οπότε ούτε η Παναγία μας σώζει και στο πρωτάθλημα πάμε για τα play-out.
Ίσως σε αρκετούς να μην άρεσε η ανανέωση του ω, μεταξύ αυτών και εγώ, ίσως να αμφισβητούνται ορισμένες κινήσεις, αλλά ας δούμε τον σχηματισμό της ομάδας προϊόντος του χρόνου και τουλάχιστον μέχρι την έναρξη προετοιμασίας στην Ολλανδία, να δούμε και τα αποτελέσματα στο χόρτο και αν δεν είναι αυτά που θέλουμε και πρέπει ξεκινάμε φουλ γκρίνια. Η υπομονή όχι μόνο δεν βλάπτει αλλά κάνει καλό και στην υγεία, ειδικά την ψυχική που συνδέεται και με την σωματική.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδή αν πουληθούν, Τσολακ,Αγκουστο,Ζαμπα,Μιχαι και πάρουμε ένα ποσό κοντά στα 8 μύρια, δε λέω παραπάνω, νομίζω ότι είναι εφικτό αυτό το ποσό, κυρίως λόγω Αγκουστο
Δεν θα δοθούν έστω τα 2/3 για αντικαταστάτες;
Δε μπορούν δηλαδή να δώσουν 4-5 μύρια για τρεις παίχτες ελεύθερους-δανεικούς 1-1,5 μυριο ετήσιο συμβόλαιο;
Το ότι δε φαίνεται να γίνεται άμεσα, δε σημαίνει ότι δεν θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Δηλαδη η όλη απαξίωση μποτο, το ότι αποδεχόμαστε να ακούμε ότι ο ένας δεν κάνει, ότι τραβάμε χειροφρενο, ότι όλες οι επιλογές δεν είναι καλές άσχετα αν δεν υπολογίζονται για βασικοι, ότι δεν μας κάνει κανείς παικτικα,

Ότι ονόμασε κάποιος ότι για το γηπεδο στησαμε πανηγυρακι και θα κάνουμε στην άκρη το αγωνιστικο

Πρέπει να το δεχόμαστε όλη μέρα αυτό;;;

Ναι προφανώς θα εκνευριστω!

Ναι προφανώς δε γίνεται όλα να τα βλέπουμε σωστά

ΑΛΛΆ

ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ!

Οι ίδιοι που ζητάγανε Τδ κράζουμε, οι ίδιοι που δε θελανε Σαββίδη να ασχολείται πάλι κράζουνε.

Βρείτε μια ισορροπία!

Επι της ουσιας θα τοποθετηθεις?

Επί της ουσίας εγώ δεν ξέρω ούτε τον Κάργα ούτε τον νασμπεργκ ούτε κανέναν από αυτούς που θα έρθει!

Μπορεί να είναι άχρηστοι μπορεί να είναι καλοί!

Υποτίθεται ότι φεραμε έναν επαγγελματία επιτυχημένο για να φέρει αυτόν που ακόμα δεν έχει αναδειχθεί ώστε να κάνει καλές χρονιές και να μην πληρώνουμε υπεραξίες!

Ο καργας προφανώς δε θα πάει να αναδειχθεί αλλά θα είναι μια λύση πάγκου.

Σίγουρα έχουμε σοβαρή έλλειψη έμπειρου αμυντικού!

Σίγουρα έχουμε σοβαρή έλλειψη βασικού εξτρεμ, αν και νομίζω ότι ο ναρευ θα είναι βασικός. Είναι καλός παίκτης.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι εμείς που όλοι ζητάγαμε έναν επαγγελματία ώστε να μη δίνω αέρα λεφτά, ώστε να μην παιρνει Ο Βαρέλα 1,2 και να μας εκβιάζει

Γυρνάμε και λέμε καλά με 300-400 χιλιάρικα θα πάρεις παίκτες;;;

Προφανώς θα απαντήσεις ότι αμεταξυ 1,2 και 300-400 υπάρχει και το ενδιάμεσο.

Ναι υπάρχει αλλά αυτό το ξέρει αυτός που κάνει τις επιλογές!

Αν εμείς δίναμε 800 στον μιτριτα και φέρω το ναρευ με 400 εγώ λέω ότι θα είναι αρκετά καλύτερος.

Αν δεν τα καταφέρει ο μποτο θα το λουστεί.

Αλλά από τη μεταγραφή σοαρες ξεκινήσαμε..
Δεν κάνεις δεν είναι έτοιμος.
Συνεχίσαμε με κουαλιατα
Είναι πιτσιρίκος γιατί να μην πάει ο κωνσταντελιας
Πήγαμε στον ρικαρντο που δεν έχει video στο youtube
Πάμε στον κοταρσκι που είναι πιτσιρίκος και δεν έχει εμπειρια
Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάχτυλος λουτσεσκου

Κτλ κτλ

Άρα ας κάνουμε εγώ εσύ τις μεταγραφές να τελειώσει η υπόθεση.

Όλα αυτά γράφτηκαν εδώ μέσα και δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου.

Μα εγω δεν εχω θεμα με τις επιλογες που ειναι ξεκαθαρα του Μποτο. Ακομη και αυτος ο Νασμπεργκ που δεν μ γεμιζει το ματι, περιμενω να τον δω.
Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Ζιφκο ο Καργας και ο ελληνας εξτρεμ (Θεε μου τι γραφω και δεν πεφτει φωτια να με καψει), ειναι ξεκαθαρες επιλογες Μποτο.
Ειναι επιλογες που επιβαλλονται απο καποια δεδομενα τα οποια δεν συναδουν με δεδομενα ομαδας π κανει ή π θελει να κανει πρωταθλητισμο.
Αν θελαμε ελληνες θα διναμε κανα φραγκο παραπανω να φερουμε ελληνα δευτερο τερματα. Και ετσι θα πηγαιναμε για παιχταρα στα εξτρεμ, οχι να ακουμε για Κολοβους και Δωνηδες. Γελαει ο κοσμος.
Οσο δε για την πιθανη πωληση Αουγκουστο, αν αυτη συνδυαστει με ανανεωση Σβαμπ, καταπινεται μονο με ελευση παιχταρα χαφ. Ο,τι αλλο θα ειναι αντιποδοσφαιρικο.

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Tad, έχουν περάσει 3 χρόνια από την κατάκτηση του νταμπλ. Η ομάδα είναι κάθε πέρσυ και καλύτερα. Μπαίνουμε στην 4η χρονιά και όλα δείχνουν, ότι και φέτος θα είμαστε χειρότεροι από πέρσι, που είμασταν χειρότεροι από πρόπερσι που..

Κλαίγαμε και αγκαλιαζόμασταν με τον πατέρα μου στην 4 στην φιέστα. Έτσι πως το πάμε στο επόμενο πρωτάθλημα θα είμαι εγώ 60 και θα κλαίω με τον γιο μου στην 4. Δεν θέλω ρε φίλε να περιμένω τόσο.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

JohnDag έγραψε:
montekristo έγραψε:
JohnDag έγραψε:Δεν συμφωνώ με το συμπέρασμα του Gika στο τέλος και τον παραλληλισμό που κάνει με την αεχ.

Όμως, τα προηγούμενα που έγραψε είναι καταγραφή της πραγματικότητας και όσοι περιμένετε παιχταράδες του 1Μ σε στόπερ, εξτρεμ και χαφ μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι θα απογοητευτειτε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να παρει μπρος η μηχανη
χρειαζεται βενζινη και για να
αγορασεις βενζινη χρειαζεται
πρωτα να εξορυχθει πετρελαιο!

Αν μαλιστα δεν θελεις να την πληρωνεις
2.5 ευρω το λιτρο εκει οπου εχει φτασει
πρεπει να χεις δικια σου πετρελαιοπηγη
ωστε να εχεις οση αυταρκεια γουσταρεις.-

ΥΓ. Καλυτερα να πουληθει ο Αουγκουστο
παρα κανενας Αντριγια η/και Ινγκασον!
Δεν με έπιασες.

Εγω δεν λέω ότι ο μόνος δρόμος είναι η απόκτηση ακριβών παικτών.

Υπάρχει και ο άλλος δρόμος που θέλει βεβαια και αρκετή υπομονή.

Αγοράζω ταλεντα με μικρό συμβόλαιο, αυτά εξελίσσονται και παίρνουν υπεραξία στην ομάδα, πουλάω ακριβά. Over and over again.

Όσο πιο πολλά βγάζω από τις πωλήσεις τόσο περισσότερο μπορώ να επενδυω και να φέρνω ακόμα καλύτερους παιχτες.

Είναι ένα πλάνο αυτό που εχει λογικη και το ακούω.

Εγω αυτό που λέω είναι ότι αρκετοί όπως φαίνεται συνοπαδοι μας δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχουμε αλλάξει πορεία/πλάνο/σχεδιασμό και ονειρεύονται μεταγραφαρες (δεν είναι δικιά μου λέξη, γράφτηκε εδώ μέσα) στο τέλος της μεταγραφικης περιόδου.

Ε αυτοί, λοιπόν, θα απογοητευτουν. Αυτό λέω.

Μα πολυ καλά τα λες εσυ και
συμφωνωντας μαζι σου ειπα
να γραψω αυτα που εγραψα
κι οχι φερνοντας αντιρρηση!

Προς το παρον τουλαχιστον
οι δικες μας "πετρελαιοπηγες"
ειναι οι Αουγκουστο Αντριγια
και Ινγκι οποτε για φετος δεν
γινεται να "γραψουμε πολλα
χιλιομετρα" (ακριβες μεταγραφες)
κυνηγωντας την αυταρκεια
αν δεν "εξορυχθει πετρελαιο"
(πουληθει/ουν καποιος/οι
απ τους προαναφερομενους).-

Κατι "ψιλοπηγες" σαν τους Ζαμπα
Μιχαι Τσολακ και Κουτσια ειναι
ισα για να "ισοφαριστουν" οι
Κουαλιατα Ναραι Σαστρε και
ο Κοταρσκι με τον Ρικαρντο!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Επειδή κάποιοι θα πάθετε καρδιακό με την ιδέα του να έρθει ο Δώνης, το παιδί έφυγε στα 17 του και με κάθε επιφύλαξη δεν λογίζεται ως γηγενής (3 χρόνια μεταξύ 15 και 21).
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Gospi"Στον Μποτο πιστωνεις δηλαδη την ανανεωση Ζιφκο? Ο Καργας ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να ερθει οταν καιγεσαι για Ελληνες παιχτες. Αλλα γιατι να καιγεσαι οταν θα μπορουσες απλα να παρεις εναν γηγενη δευτερο τερματα?

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι στην λίστα αντί του ζίφκο δηλωθεί ένας εκ των νεαρών τερματαδων,το πρόβλημα με του γηγενείς λύθηκε
Το θεμα δεν ειναι τι θα γινει τελικα με τους γηγενεις, αλλα το αν αποτελει καραμελα για να δικαιολογησουμε αποκτήσεις τυπου Καργα, Δωνη (θου Κυριε) κλπ
Γιατι σίγουρα δεν παμε σε τετοιες επιλογες λογω ελλειψης γηγενων αλλα λογω ελλειψης διαθεσης για σοβαρες επενδυσεις και πραγματικη διεκδίκηση στοχων.
Και δεν μου φταιει ο Μποτο σ αυτο. Αν εχει να διαχειριστει το μικροτερο μπατζετ της τελευταιας 4ετιας λογικο ειναι. Εδωσε οσα ειχε σε 2-3 παιχτες που πραγματικά πιστευει και προσπαθει να κανει μαγικα σε ολες τις υπολοιπες.

Δηλαδή σου φταίει ο Σαββίδης[/quote]Αν το μπατζετ δεν ξεπερναει τα 10 μυρια σε μια χρονια που εξοικονομεις ενα σκασμο λεφτα απο συμβολαια που εχουν ληξει, και εχοντας μαζεψει ενα σκασμο χρημα τις προηγουμενες μεταγραφικες, τοτε ναι μου φταιει. Δεν γινεται να αντικαταστησεις 10 παιχτες εχοντας χαμηλο μπατζετ και ταυτοχρονα να μου πουλας διαθεση για πρωταθλητισμό (Αυτο επανελαβε ο Κυρ κυρ πριν λιγο, οτι συνεχιζουμε τον πρωταθλητισμό). Αν φυσικα μεχρι το τελος των μεταγραφων εχουν γινει οι σωστες ποιοτικές προσθήκες, τοτε θα μιλαμε για κατι διαφορετικο, αλλα αυτη τη στιγμη οταν ακουω οτι κρατησαμε τον Ζιφκο επειδή ηταν φτηνος και οτι επομενος στοχος ειναι ελληνας εξτρεμ η σκεψη μου ειναι πως παλι παμε να κανουμε πρωταθλητισμο με τα ψεματα.

kos

Δημοσίευση από kos »

sourmenetes έγραψε: Όταν έσκασες 2,5 μυρια σε σοαρες
1,8 σε κουαλιατα
Γύρω στο 1,5 σε κοταρσκι
Αλλο 1,5 σε ναρευ

Σου είπε κανείς να μη γράφεις;;

Τι κόλλημα έχετε φάει;;

Αλλά δε θελετε αντίλογο!

Θέλετε να λέτε αυτά που λέτε γιατί θεωρείτε ότι όλα είναι σωστά!

Καλύτερα να κάνεις μονόλογο για να βρίσκεις και το δίκιο σου!

Να θυμηθώ από που πήρε ο ΠΑΟΚ τους αμουστακους μακ γκαρυ τσιμι

πριν απο 3 χρονια πηρες το νταμπλ και δεν καταφερες να κεφαλαιοποιησεις την επιτυχια. δεν εχτισες πανω σε αυτην. το τι εγινε ειναι γνωστο.

περυσι ειχες με διαφορα την καλυτερη εισπρακτικη σου χρονια. το καλοκαιρι εκανες δυο τεραστιες για τα δεδομενα σου πωλησεις και εβγαλες την χρονια με δανεικους και αποτυχημενες μεταγραφες.

https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091
Current transfer record: +€21.55m

εφερες τον προπονητη που σου πηρε το νταμπλ και μολις τελειωσαν οι μεταγραφες αρχισαν οι κουβεντες για κακως δομημενο ροστερ.
ηρθε η ευρωπαικη πορεια και ολοι πλεον καταλαβαν οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι εκει. να κυνηγαει την ευρωπαικη πορεια.
αν και φετος δεν καταφερεις να διορθωσεις τα λαθη σου και πας στην λογικη οτι ο επομενος πρεπει να ειναι φθηνοτερος απο τον προηγουμενο θα εισαι αξιος της μοιρας σου.

υπο αυτην την εννοια δεν ειναι σωστο να πετας αριθμους σε οσους αγωνιουν. ειδικα οταν οι 4 παικτες που ανεφερες στοιχισαν λιγοτερα απο αυτα που πηρες απο τον γιαννουλη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να θυμισω οτι η μεταγραφικη περιοδος φετος τελειωνει 15/9.
Υπαρχει κανεις εδω μεσα που πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει τις τελευταιες κινησεις του 28/6;
2,5 μηνες πριν το τελος της μεταγραφικης περιοδου;
Και οτι αναλογα με το πως θα κυλησει η προετοιμασια, αναλογα πως θα αξιολογηθουν τα νεα αποκτηματα, αναλογα με τις αποχωρησεις δεν θα προχωρησει σε εξτρα κινησεις;
Ας ειμαστε λιγο λογικοι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sourmenetes έγραψε: Ο gika αυτά είπε και περυσι πριν την έναρξη.
(...)
Αλλά εμείς είμαστε τα βύσματα της παε

Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε καν υπονόησα κάτι τέτοιο.
Μην μου βάζεις λόγια στο στόμα. Έχω περάσει από τη θέση σου και ξέρω.
Δεν θα σε κατηγορούσα ποτέ για κάτι τέτοιο. Ποτέ.

Βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.
Τα βλέπεις πιο άσπρα, τα βλέπω πιο μαύρα.
ΠΑΟΚ είμαστε, τι πιο λογικό;

Αποδέξου το - και μη μου βάζεις λόγια στο στόμα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Bane, πέρσι τα έσοδα από μεταγραφές ήταν 22Μ.

Θυμάσαι πόσα από αυτά πήγαν για μεταγραφές;

Αλήθεια δηλαδή πιστεύει κάποιος ότι πέρσι δεν έγινε η παραμικρή επένδυση των μεταγραφικων εσοδων μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε ΤΔ;

Έχει αλλάξει η στόχευση λέμε και πρέπει να το αποδεχτούμε για να μην χαλιομαστε άδικα.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή ακριβώς την ίδια συζήτηση κάναμε και πέρσι τέτοιο καιρό (ακριβώς όμως) ας το αφήσουμε εδώ και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”