Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Αν φύγει ο Αουγκουστο η μόνη λογική κίνηση είναι επένδυση στον Αντρέ Φράνκο. Ή σε κάτι αντίστοιχο.
Αν είναι να πάμε κι εκεί σε Έλληνα καλό καλοκαίρι και καλά να περνάτε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που κολλαει ο Αντρε Φρανκο, 10αρι δευτερο-φορ με τον Αγκουστο που ειναι 6?JohnDag έγραψε:Αν φύγει ο Αουγκουστο η μόνη λογική κίνηση είναι επένδυση στον Αντρέ Φράνκο. Ή σε κάτι αντίστοιχο.
- john4serres
Το Σάββατο έχει φιλικό Φορτούνα Ντίσελντορφ - γαύρος.
Θα είναι o Narey;
Θα είναι o Narey;
Να πάρουμε 10αρ ρε συ John ενώ ο Αγκούστο είναι 6-8αρ ;
Αυτό με τον Σιώπη ρε παιδιά πως να γίνει ;
Πρωταθλητής Τουρκίας ειναι πλέον...
Πολλά τα λεφτά..
Πολλά τα λεφτά..
Επι της ουσιας θα τοποθετηθεις?sourmenetes έγραψε:Δηλαδη η όλη απαξίωση μποτο, το ότι αποδεχόμαστε να ακούμε ότι ο ένας δεν κάνει, ότι τραβάμε χειροφρενο, ότι όλες οι επιλογές δεν είναι καλές άσχετα αν δεν υπολογίζονται για βασικοι, ότι δεν μας κάνει κανείς παικτικα,Gospi έγραψε:Περιττά νευρα και αχρειαστη επιθετικότητα.sourmenetes έγραψε:Όταν ο μποτο γελαγε με τον Λημνιο, όπως μου ειπώθηκε, ήταν κίνηση μποτο.
Όταν ανανεώνει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάκτυλος λουτσεσκου.
Όταν θα έρθει ο καργας, έχουμε άλλα κέντρα αποφάσεων.
Όλα αυτά τα λέτε εσείς που ζητάγανε κλειδιά σε Τδ και συνεννόηση με προπονητή.
Όλα αυτά τα κατηγορείτε στο μέγιστο βαθμό τώρα!
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Όλα τα γνωρίζετε πως λειτουργούν όλα κατευθυνονται όπως εσείς θεωρείτε!
Μετά σας έφταιγε ο Σαββίδης που ανακατεύοταν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο χθες διακινειται η φημη οτι αντιληφθηκαμε ξαφνικα πως χρειαζομαστε γηγενεις και πως τελικα αντι να φερουμε το καλο το αριστερο εξτρεμ, θα κινηθουμε για ελληνα εξτρεμ.
Δεν ξερω ποιου επιλογη ειναι και ποιου δαχτυλος. Στην τελικη την ολη ευθυνη την εχει αυτος που οριζει το μπατζετ. Το θεμα ειναι πως ειναι κωμικοτραγικο να μιλαμε για αποκτηση ελληνα εξτρεμ.
Χιλια χρονια τον σκουντουφλη τον Μιτριτσα.
Ακου εκει ελληνας εξτρεμ!
Να κλαις και να γελας.
Η μια πλευρα θα χει Ζιφκο Ναρει και η αλλη τον Δωνη ή τον Κολοβο? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εκτος αν τελικα ο Ναρει ειναι ο αριστερος εξτρεμ ή ο Ζιφκο θα μετατεθει αριστερα.
Αλλα ακομη και ετσι θα εχουμε 2 αξιοπρεπή εξτρεμ κι απο πισω το ελληνικο χαος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι ονόμασε κάποιος ότι για το γηπεδο στησαμε πανηγυρακι και θα κάνουμε στην άκρη το αγωνιστικο
Πρέπει να το δεχόμαστε όλη μέρα αυτό;;;
Ναι προφανώς θα εκνευριστω!
Ναι προφανώς δε γίνεται όλα να τα βλέπουμε σωστά
ΑΛΛΆ
ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ!
Οι ίδιοι που ζητάγανε Τδ κράζουμε, οι ίδιοι που δε θελανε Σαββίδη να ασχολείται πάλι κράζουνε.
Βρείτε μια ισορροπία!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Όταν ο μποτο γελαγε με τον Λημνιο, όπως μου ειπώθηκε, ήταν κίνηση μποτο.
Όταν ανανεώνει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάκτυλος λουτσεσκου.
Όταν θα έρθει ο καργας, έχουμε άλλα κέντρα αποφάσεων.
Όλα αυτά τα λέτε εσείς που ζητάγανε κλειδιά σε Τδ και συνεννόηση με προπονητή.
Όλα αυτά τα κατηγορείτε στο μέγιστο βαθμό τώρα!
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Όλα τα γνωρίζετε πως λειτουργούν όλα κατευθυνονται όπως εσείς θεωρείτε!
Μετά σας έφταιγε ο Σαββίδης που ανακατεύοταν!
Συγγνώμη, φίλε Σούρμε για την παράθεση. Τις αποφεύγω για να μην βαραινω μάτια και σελίδες.
Χωρίς ίχνος ειρωνείας, δεν μπόρεσα να συλλάβω καθόλου το νόημα των παραπάνω θεμάτων.
Ως φύση αισιόδοξος άνθρωπος ειδικότερα στα του ΠΑΟΚ έχω πάρει μια απόφαση ότι όλοι αυτοί που έχουν έρθει ή ακούγονται τέλος πάντων είναι για αλλαγές εκτός από Κοταρσκι αντί Πάσχα και Ράφα Σοαρες αντί Σιντκλει …
Δηλαδή
Σαστρε αντί τειλορ
Καργας αντί μιχαι
Νασμπεργκ αντί Βαρελα
Ναρει - αντί μουργκ
Κουαλιατα - 2ο δεκάρι που δεν είχαμε
Ολιβειρα- αντί τσολακ
Και περιμένω τον βασικό Σέντερ μπακ τον βασικό αριστερο χαφ τον βασικό 10αρι και το βασικό φορ .και έναν παιχταρα μπόνους για αντί ντουγκλας που θα ταιριάζει με τους υπόλοιπους καλύτερα (μακάρι να ισχύει)
Με αυτή την σκέψη προσπαθώ να περάσω τις δυσκολίες του καλοκαιριού.
Κοταρσκι
Ινγκι
Μεταγραφη
Σαστρε
Ράφα
Μεταγραφη
Κουρτιτς
Μεταγραφη
Ζιβκοβιτς
Μεταγραφη
Μεταγραφη
Και αλλαγές
Σερβικό πουλί /μικρός
Καργας
Νεσμπεργκ/ μιχαηλιδης
Λύρα
Βιειρινια/τσαουσης
Τσιγγαρας
Φιλιπε / σβαμπ ή Καντουρι
Κουαλιατα/ μπισε/ αντρε ρικαρντο ;;;
Ναρει
Ζαμπα ή Καντουρι
Ολιβειρα / κουτσιας
Το προτείνω ανεπιφύλακτα μέχρι να δούμε τι θα γίνει…
Δηλαδή
Σαστρε αντί τειλορ
Καργας αντί μιχαι
Νασμπεργκ αντί Βαρελα
Ναρει - αντί μουργκ
Κουαλιατα - 2ο δεκάρι που δεν είχαμε
Ολιβειρα- αντί τσολακ
Και περιμένω τον βασικό Σέντερ μπακ τον βασικό αριστερο χαφ τον βασικό 10αρι και το βασικό φορ .και έναν παιχταρα μπόνους για αντί ντουγκλας που θα ταιριάζει με τους υπόλοιπους καλύτερα (μακάρι να ισχύει)
Με αυτή την σκέψη προσπαθώ να περάσω τις δυσκολίες του καλοκαιριού.
Κοταρσκι
Ινγκι
Μεταγραφη
Σαστρε
Ράφα
Μεταγραφη
Κουρτιτς
Μεταγραφη
Ζιβκοβιτς
Μεταγραφη
Μεταγραφη
Και αλλαγές
Σερβικό πουλί /μικρός
Καργας
Νεσμπεργκ/ μιχαηλιδης
Λύρα
Βιειρινια/τσαουσης
Τσιγγαρας
Φιλιπε / σβαμπ ή Καντουρι
Κουαλιατα/ μπισε/ αντρε ρικαρντο ;;;
Ναρει
Ζαμπα ή Καντουρι
Ολιβειρα / κουτσιας
Το προτείνω ανεπιφύλακτα μέχρι να δούμε τι θα γίνει…
Δεν είναι δεκάρι ο Φράνκο, κεντρικό χαφ είναι.Minority4 έγραψε:Να πάρουμε 10αρ ρε συ John ενώ ο Αγκούστο είναι 6-8αρ ;
Πολλά τα λεφτά..
Δεν ξέρω γιατί έχει δοθεί στον κόσμο αυτή η εντύπωση.
Σημειώνω μάλιστα ότι βάσει του index του wyscout πέρσι ήταν στην καλύτερη 11αδα του Πορτογαλικου πρωταθλήματος ως ένας από τους 2 κεντρικούς χαφ.
Καλά για Σιωπή μόνο γέλωτα προκαλεί η συζήτηση. Είναι άπιαστο όνειρο ο συγκεκριμένος οικονομικά πλέον.
Ναι δεν λέω πως δεν είναι καλός παίχτης, αλλά είναι πιο επιθετικογενής από τον Αγκούστο, με διαφορετικά στοιχεία νομίζω.
Νταξ εσύ τα έχεις ψάξει περισσότερο βέβαια.
Νταξ εσύ τα έχεις ψάξει περισσότερο βέβαια.
- Metagrafakias
Αν φυγει Σβαμπ και Αουγκουστο θελεις αμεσα χαφακι για την προετοιμασια και τα πρωτα ματς,δεν μπορω να βρω πιο βατη και καλη λυση απο τον Καραχαλιο τον πρωτο κλεφτη του πρωταθληματος,πολυ τιμια επιλογη θα ειναι!!!
Ο Σιωπης ειναι απλησιαστος οικονομικα εχετε καταλαβει οτι πηρε το πρωταθλημα Τουρκιας σαν βασικο 6αρι και θα παιξει τσου λου??
Ο Σιωπης ειναι απλησιαστος οικονομικα εχετε καταλαβει οτι πηρε το πρωταθλημα Τουρκιας σαν βασικο 6αρι και θα παιξει τσου λου??
kos έγραψε:https://www.transfermarkt.com/achilleas-poungouras/profil/spieler/255688#subnavi
Ο πουγγουρας μετράει από τις ακαδημίες μας?
Είναι τόσο ανώτερος ο καργας? Δεν μπορεί να σταθεί 5ος στόπερ?
Ή θα ζητούσε 2εκ ο Αλαφούζος?
Ναι είναι πολύ ανώτερος.
Σύμφωνα με τον Τοσκίτση,nunies4 έγραψε:Νεο ρεπορταζ....απο το διδυμο...
Μιχαι παραμενει μεχρι νεωτερας καθως η Βαλερενγκα δεν αφηνει Νασμπεργκ πριν το τελος Ιουλιου (κακος υπολογισμος εδω να πουμε), προχωραμε φια 2ο εξτρεμ λογικα Ελληνα, του Ναρει τελειωνει τα επομενα 24ωρα και...........ταρατατζουμ τζουμ τζουμ....
Ο Νταγκλας εφερε προταση απο Αραβια και πιεζει τον ΠΑΟΚ να φυγει.
Χαρας ευαγγελια για οσους ηθελαν χαφ...
- ο Νάσμπεργκ θα μπει στην ομάδα αφού λήξει το συμβόλαιο του στο τέλος Ιουλίου! Δηλαδή τον Αύγουστο, χωρίς ξεκούραση, χωρίς προετοιμασία, χωρίς να παίξει στα προκριματικά. Μέχρι τότε θα πορευτούμε με Ίνγκασον-Μιχάι δεξιά, Κάργα-Κουλιεράκη αριστερά.

- του Νάρει τελειώνει στις επόμενες μέρες και θα είναι με την ομάδα στην προετοιμασία. Η βασική τριάδα μεσοεπιθετικών φέτος αναμένεται να είναι Ζίφκοβιτς - Κουαλιάτα - Νάρει. Αναμένεται Έλληνας εξτρέμ για αναπληρωματικός. Όσοι ελπίζαμε ο Νάρει να ήταν αναπληρωματικός του Ζίφκοβιτς σε ρόλο αντί-Μούργκ/Τέιλορ, μπορούμε να

Βγαίνει τώρα και ο Νούνιες και λέει ότι θα φύγει και ο Αουγκούστο που είναι ο πιο πλήρης κεντρικός μας μέσος. Παίζει στο 6, παίζει στο 8, παίζει στο 10. Βγάζει ένταση, δίνει τρεξίματα, στέκεται και με Τσιγγάρα, και με Κούρτιτς και με Σοάρες. Σύγχρονο χαφ, καλή ηλικία. Και θα τον δώσουμε. Και μάλλον γι' αυτό ξαφνικά καλέσαμε τον Σβαμπ για ανανέωση. Γιατί χωρίς αυτούς, ο Λουτσέσκου θα έχει να ενσωματώσει και 1-2 20χρονα παιδιά που παίζανε χαφ σε ομάδες με "φ", "λ" και "μ" στο όνομα τους σε κάποια χώρα που μιλάνε Ισπανικά ή Πορτογαλικά.
Ξεκίνησαν και τα άρθρα για Νέα Τούμπα. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η κούλα.
Υπερβολές, καμια σχέση δεν έχουμε με την Κούλα.
Εκτος αν έρχεται ο Βράνιες για να ξαναφύγει και να ξανάρθει και να ξαναφύγει και δεν το ξέρω.
Εκτος αν έρχεται ο Βράνιες για να ξαναφύγει και να ξανάρθει και να ξαναφύγει και δεν το ξέρω.
Δεν συμφωνώ με το συμπέρασμα του Gika στο τέλος και τον παραλληλισμό που κάνει με την αεχ.
Όμως, τα προηγούμενα που έγραψε είναι καταγραφή της πραγματικότητας και όσοι περιμένετε παιχταράδες του 1Μ σε στόπερ, εξτρεμ και χαφ μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι θα απογοητευτειτε.
Όμως, τα προηγούμενα που έγραψε είναι καταγραφή της πραγματικότητας και όσοι περιμένετε παιχταράδες του 1Μ σε στόπερ, εξτρεμ και χαφ μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι θα απογοητευτειτε.
Ρε συ Gika: Νασμπεργκ= αντι Κρέσπο, Κάργας=αντι-Μιχάη άρα θα πάρουμε άλλο ένα στόπερ τον αντί- Βαρέλα....