Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ωx σόρυ παιδίά, προφανώς κόλλησε και μου ποσταρίστηκε πολές φορές!Ας τα διαγράψει κάποιος Mod!
-
Εγώ θέλω τον Αναστάση να έρθει είναι καλός το θέμα είναι πως είναι οι σχέσεις πατέρα Δώνη με ΠΑΟΚ .
Στα χαφ θέλω να έρθει παικταρας με όλη την σημασία της λέξης.
Στα χαφ θέλω να έρθει παικταρας με όλη την σημασία της λέξης.
- john4serres
Έλα Colak έχω και Murg έχω και Taylor έχω... Και Jaba έχωthanos-xanthi έγραψε:Αν ήρθε πρόταση καλή και για Αουγκουστο θα γίνει το έλα να δεις
Με έννοια ότι πάμε για ολική αναδόμηση σε όλες τις γραμμές
Ειδικά αν αργότερα υπάρξει πρόταση για Τσόλακ και πάρουμε άλλο φορ,αυτό δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ!!
Το πλάνο "άλλαξε μέχρι και τα πλακάκια" στην πράξη
Τώρα που σπαρταράνε!
Μακάρι να έφερε καλή πρόταση από Αραβία μεριά ο Αουγκόυστο, συνήθως όμως οι ομάδες από εκεί κάνουν μεγάλες προτάσεις στους παίκτες και δίνουν λίγα στις ομάδες.
BingoMitsospaoki4 έγραψε:Σιωπη;nunies4 έγραψε:Χαφ ελληνα μπορειτε ομως να σκεφτειτε; Εγω ναι που θα μπορουσε να σταθει σαν αντι-Αουγκουστο (αν αυτο ψαχνουμε).....
Να πω;
Χωρις να φαω ξυλο ομως ετσι; Εδω φτασαμε να λεμε για Κολοβο
Ολοι παραδεχομασταν οτι ενα απο τα μεγαλα προβληματα ηταν τα γκολ που τρωγαμε περυσι στην κοντρα μη εχοντας τον χαφ σκυλο με τα γρηγορα ποδια να ακολουθησει.
Αν λοιπον ΔΕΝ ψαχνουμε δημιουργικο χαφ αλλα τετοιου ειδους χαφ να καλυψει αυτες τις αδυναμιες τοτε ναι ειναι μια χαρα λυση
- sourmenetes
- Moderator
Όταν έσκασες 2,5 μυρια σε σοαρεςdimpaok4 έγραψε:δηλαδη δεν μπορουμε να εχουμε μια διαφορετικη αποψη απο την θεοποιηση του καργα του δωνη και παιχτων απο τις 10ες της νορβηγιας, δηλαδη ποιος δεν καταλαβε οτι ο σαββιδης κανει πισω οταν δινει μαξ 300-400 χιλ συμβολαιαsourmenetes έγραψε:Πότε πρόλαβες κι αρρώστησε ρε φίλε??dimpaok4 έγραψε:μας αρρωστησατε καλοκαιριατικα αν ειναι να εχουμε αυτα μεχρι να γινει οτ γηπεδο πειτε το μας να το ξερουμε να παρουμε και εμεις τα μετρα μας.
δηλαδη παιχτες με μαξ συμβολαια 250-400χιλ. πλην εξαιρεσεων και να τους βρισκουν και να τους προπονουν ατομα που παιρνουν μυριο και βαλε ,απορω αν το εχει καμια αλλα ομαδα παγκοσμια αυτη την πρωτοτυπια ,μεχρι και σε αυτο πρωτοι.
το να βγαινει νον πειπερ για ελληνες λογω λιστας και λιγο πριν να ανανεωνεις 2ο ξενο τερματα ειναι τρελο, ολες οι ομαδες 2ο εχουν γηγενη μεχρι και εκει πρωτοτυπια ,ποιες να πουμε? ολες οι αγγλικες μαζευουν κατι 35 χρονους για 2ους και τους δηλωνουν στις λιστες.
δυστηχως το χειροφρενο εχει τραβηχτει για να γινει το γηπεδο ,ευχομαι να μην γινει ομως οπως της αεκ- μεσα στην γκρινια και στην κατυφια φτιαγμενο, καθως σε εκεινους εγινε το αποκουμπι τους απο τα αγωνιστικα στραπατσα και η αμεση δικαιολογια απο ολο τον περιγυρω.
ΠΑΟΚ
Το έγραψες 10 φορές από χθες!
Με το χειροφρενο και το χειροφρενο και το γκάζι!
Ήρθε ένας παίκτης για αναπληρωματικος και μας ζάλισα τε!
Ηρεμήστε λίγο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε παιχτες αμφιβολλου ποιοτητας για το επιπεδο πρωταθλητισμου του ΠΑΟΚ
εχει μπει το γηπεδο μπροστα και το αγωνιστικο παει πισω, μαλλον θα γινει κατι οπως εκανε και η αεκ, το κακο που ειναι δεν καταλαβ,α οτι καποιοι το λεμε?οταν δε θα βγουν φετος να σου πουν το στοχο της χρονιας αλλα μεσω διαρροων θα πουν ειναι ο πρωταθλητισμος ,και τον δεκεμβρη θα εισαι απο τον γκει 15 βαθμους πισω μην λετε αυτα που λεμε καποιοι τωρα ενταξει!!!
κοψτε το μηνυμα η ριξτε μπαν no problem αφου δεν θελετε πολυφωνια μεινετε αυτοι που σας αρεσει ο ΠΑΟΚ να παιζει με παιχτακια απο τον πας , τις βαλερεγκες και τα αμουστακα απο τους λεβαδειακους και τις λαμιες της πορτογαλιας τι να πω
ΠΑΟΚ
1,8 σε κουαλιατα
Γύρω στο 1,5 σε κοταρσκι
Αλλο 1,5 σε ναρευ
Σου είπε κανείς να μη γράφεις;;
Τι κόλλημα έχετε φάει;;
Αλλά δε θελετε αντίλογο!
Θέλετε να λέτε αυτά που λέτε γιατί θεωρείτε ότι όλα είναι σωστά!
Καλύτερα να κάνεις μονόλογο για να βρίσκεις και το δίκιο σου!
Να θυμηθώ από που πήρε ο ΠΑΟΚ τους αμουστακους μακ γκαρυ τσιμι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο κολκας χθες ειπε οτι ηδη υπαρχει ενδιαφερον για Τσολακ απο μια ομαδα εκπληξη και πολυ γνωστη. Δεν διευκρινησε αν υπαρχει επισημη προταση ή οχιthanos-xanthi έγραψε:Αν ήρθε πρόταση καλή και για Αουγκουστο θα γίνει το έλα να δεις
Με έννοια ότι πάμε για ολική αναδόμηση σε όλες τις γραμμές
Ειδικά αν αργότερα υπάρξει πρόταση για Τσόλακ και πάρουμε άλλο φορ,αυτό δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ!!
Το πλάνο "άλλαξε μέχρι και τα πλακάκια" στην πράξη
Αν φυγουν και οι "σταθερες" Νταγκλας και Σβαμπ σημερα κανω εικονα στην Μεσημβρια πριν την 1η, τον Ραζβαν κλεισμενο σε ενα δωματιακι βουρκωμενο να μαδαει την μαργαριτα
"Να βγω, να μην βγω, να βγω, να μην βγω.....

"Να βγω, να μην βγω, να βγω, να μην βγω.....

Αν όντως έρθει το πουλί απ την Νορβηγία Αύγουστο τότε διεκδικεί χρυσό βατόμουρο μεταγραφικής παράνοιας. Σορυ ζιφκο, το ξέρω ότι πίστευες ότι φέτος θα το παιρνες εσυ..
Από Έλληνες κεντρικούς χαφ είτε 6αρια είτε 8αρια ενδιαφέρον περιπτώσεις είναι του Παπανικολάου από την Ραχοβ, του Κουτσουπιά που έκανε γεμάτη σεζόν στην Β Ιταλίας και από Ελλάδα είναι ο Καραχάλιος και ο Κανελλόπουλος του αστέρα.
- Shivaspace
και σιώπη ??
είναι κι αυτός ΠΑΟΚ, κάποιο παιδί είχε γράψει πέρσι νομίζω
πέρα απ το αγωνιστικό, φυσιογνωμικά θα θέλατε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας ?
δηλαδή φέρτε στο μυαλό σας την φωτογραφία που βγάζουν οι ομάδες πρίν ξεκινήσει ο αγώνας..με σιώπη μέσα ?
είναι κι αυτός ΠΑΟΚ, κάποιο παιδί είχε γράψει πέρσι νομίζω
πέρα απ το αγωνιστικό, φυσιογνωμικά θα θέλατε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας ?
δηλαδή φέρτε στο μυαλό σας την φωτογραφία που βγάζουν οι ομάδες πρίν ξεκινήσει ο αγώνας..με σιώπη μέσα ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 21 Ιουν 2022, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Φεύγει ο Mihaj, φεύγει ο Douglas...
φεύγουν οι τρεις δανεικοί, Sidcley, Mitrita, Akpom
φεύγουν και από αυτούς που το συμβόλαιό τους λήγει: Πασχαλάκης, Varela, Crespo, ενώ περιμένουμε τα νεώτερα για τους Schwab και Biseswar
Τι έγινε ρε παιδιά;
φεύγουν οι τρεις δανεικοί, Sidcley, Mitrita, Akpom
φεύγουν και από αυτούς που το συμβόλαιό τους λήγει: Πασχαλάκης, Varela, Crespo, ενώ περιμένουμε τα νεώτερα για τους Schwab και Biseswar
Τι έγινε ρε παιδιά;
- ΑποστόληςΑ