Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GINOLA

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από GINOLA »

προσωπικά θα τον πουλούσα τον αουγκούστο κυρίως λόγω της ευπάθειας που έχει στους κοιλιακούς που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν σοβαρό θέμα.

Επίσης , πάλι προσωπική άποψη , επαναλαμβάνω, προσωπική άποψη , δεν θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν ο χαφ αντί του augusto ειδικά αν μείνει ο scwaab ήταν κάποιος έλληνας
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

nunies4 έγραψε:Νεο ρεπορταζ....απο το διδυμο...
Μιχαι παραμενει μεχρι νεωτερας καθως η Βαλερενγκα δεν αφηνει Νασμπεργκ πριν το τελος Ιουλιου (κακος υπολογισμος εδω να πουμε), προχωραμε φια 2ο εξτρεμ λογικα Ελληνα, του Ναρει τελειωνει τα επομενα 24ωρα και...........ταρατατζουμ τζουμ τζουμ....
Ο Νταγκλας εφερε προταση απο Αραβια και πιεζει τον ΠΑΟΚ να φυγει.
Χαρας ευαγγελια για οσους ηθελαν χαφ...
Για Ντάγκλας θα κάνουν λίγο καλύτερη πρόταση στον Σβαμπ και τελειώσαμε. Το πολύ πολύ να δούμε τι έχει ο ΠΑΣ σ αυτή την θέση :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Λένε ότι ήρθε πρόταση για Αγκούστο από Σ.Αραβία με καλά λεφτά. Προχθες ειχα διαβασει καπου οτι περιμεναν κατι γυρω στα 5 μυρια.
Με δεδομένο ότι και το θέμα του Σβαμπ είναι στον αέρα, ίσως πάμε ακομα και για 2 νεες κινησεις στα χαφ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πραγματικα δεν μπορω κι γω να σκεφτω εξτρεμ Ελληνα που να αξιζει να κινηθουμε.
Ουτε καποιον μικρο ταλεντο δεν βρισκω, που να πεις οτι αξιζει η κινηση.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Μιχάι είναι αμυντικός που αυτή τη σεζόν θα είναι 24 ετών. Πλέον θα αρχίσει ποδοσφαιρικά να ωριμάζει, ενώ έφαγε και ένα μεγάλο τραυματισμό που ξεπέρασε. Εγώ θα τον ήθελα και βλέπω προοπτική βελτίωσης.

Ο Κάργας, 27.5ετών, φτασμένος παίκτης, Έλληνας με πείθει περισότερο από τον Νάσμπεργκ. Γενικά αν θέλει κανείς να έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα ανταγωνιστική ομάδα, με χαμηλό σχετικά μπάτζετ, χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο.

Πλέον κλείνουν τα περισσότερα κενά, και η ευχή μου είναι να υπάρξει σημαντική ενίσχυση ποιοτικά στα εξτρέμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 21 Ιουν 2022, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Χαφ ελληνα μπορειτε ομως να σκεφτειτε; Εγω ναι που θα μπορουσε να σταθει σαν αντι-Αουγκουστο (αν αυτο ψαχνουμε).....
Να πω;
Χωρις να φαω ξυλο ομως ετσι; Εδω φτασαμε να λεμε για Κολοβο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αμα έφερε πρόταση από Αραβία ο Ντουγκλας, θα ανοίξω σαμπάνιες.

Πρώτον, δεν εκτιμώ καθόλου τον χαρακτήρα του (μέσα στο γήπεδο πάντα, δεν ξέρω τι κάνει στα αποδυτήρια και σπίτι του). Ασταθέστατος, κακώς εννοούμενα νευρικός.

Δεύτερον, λογικά μιλώντας, αν είναι από Αραβία, σημαίνει καλά χρήματα, που σημαίνει περαιτέρω δυνατότητες ενίσχυσης του ρόστερ χωρίς να ξηλωθούμε και χωρίς να ξεχειλώσει το μπατζετ.

Τρίτον, τόσα χρόνια λένε λένε λένε για τον Ντουγκλας, εν τέλει στο γήπεδο τι είδαμε; Ένα χαφ. Με κάποια καλά και αρκετά μέτρια στοιχεία. Ίσως να βελτιωθεί αυτή τη σεζόν, ίσως και να μείνει ίδιος. Τουτέστιν, οι πιθανότητες λένε οτι καλύτερα να φύγει παρά να έχουμε να προσμένουμε οτι την τέταρτη χρονιά του στην ομάδα θα δείξει κάτι φοβερό
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

nunies4 έγραψε:Χαφ ελληνα μπορειτε ομως να σκεφτειτε; Εγω ναι που θα μπορουσε να σταθει σαν αντι-Αουγκουστο (αν αυτο ψαχνουμε).....
Να πω;
Χωρις να φαω ξυλο ομως ετσι; Εδω φτασαμε να λεμε για Κολοβο
Σιωπη;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Χαμός γίνεται...
Ο χρήστης Ρασβάν Λουτσέσκου αισθάνεται αμήχανα στην τοποθεσία Μεσήμβρια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Υπάρχει μια αδικαιολόγητη υποτίμηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών διαχρονικά. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι εδώ και 20 χρόνια η Εθνική Ελλάδος έχει μεγαλύτερες διακρίσεις και πορείες από τα ελληνικά κλαμπ που παίζουν στην Ευρώπη.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Logistis έγραψε:τωρα ειπε ο Τσορμπα οτι ειναι σιγουρο οτι θα κινηθουν και για εναν ακομα σεντερ μπακ. Περαν του Καργα.

Η μεταγραφη Καργα αποφασιστηκε τις τελευταιες μερες μετα απο συνεκτίμηση των εξης δεδομενων:
Δεδομενη πωληση Μιχαι (ισως αμεσα)
Καθυστερηση ελευσης Νασμπεργκ (συμβολαιο μεχρι 31/7 με Βαλερενγκα η οποια δεν τον αποδεσμευει νωριτερα)
Κίνδυνος να ξεκινησει η προετοιμασία με μονο δυο στοπερ. (Ινγκι-Κουλιερακης)

Ηθελαν κατι αμεσα λογω πιεσης χρονου και επειδη υπαρχει και το θεμα της ελλειψης γηγενων κατεληξαν στον Καργα
Εμένα μου φαίνεται παράλογο πάντως αυτό. Και με δεδομένα αν ισχύει αυτό που λέγεται και από την ίδια την ΠΑΕ αλλά και ορισμένους δημοσιογράφους ότι τον Κουλιεράκη τον πιστεύουν και θέλουν να του δώσουν ευκαιρίες.
Δηλ αν ισχύει ότι θα κινηθούμε και για άλλον κεντρικό αμυντικό(και δεν το λένε για να κατευνάσουν λίγο τα πνεύματα) θα έχουμε κεντρικούς αμυντικούς, Ίνγκι-Κουλιεράκη-Νάσμπεργκ-Κάργα-Μεταγραφή και από Δεκέμβρη συν τον Μιχαηλίδη? Ποιά ομάδα έχει 6 κεντρικούς αμυντικούς? Και γιατί δεν δίνεται η ευκαιρία στην πράξη και όχι στα λόγια, να αποδείξει ο Κουλιεράκης στην προετοιμασία αν μπορεί να σταθεί στην ομάδα και πρέπει να πάρουμε και τον Κάργα? Δηλ, Ίνγκασον-Μεταγραφή-Νάσμπεργκ-Κουλιεράκης και από Δεκέμβρη ο Μιχαηλίδης, είναι τόσο πρόβλημα?Θα χρειαστούμε πάνω από 5 στόπερ για τους επόμενους 4-5 μήνες?Και αν το πρόβλημα είναι η προετοιμασία, είμαστε τόσο large ώστε να παίρνουμε στόπερ μόνο και μόνο επειδή θα ξεκινήσει η προετοιμασία μόνο με 2 στόπερ?Και μετά την προετοιμασία τί θα γίνει δηλ?
Δεν ξέρω, κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε. Πχ, αν και δεν θα μου άρεσε καθόλου, πιο νορμάλ θα ήταν να λέγανε ότι με την προσθήκη του Κάργα κλείνουν οι θέσεις των στόπερ, παρά να λένε ότι θα πάμε και για άλλη μεταγραφή σε αυτή τη θέση.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

[/quote]Περιττά νευρα και αχρειαστη επιθετικότητα.
Απο χθες διακινειται η φημη οτι αντιληφθηκαμε ξαφνικα πως χρειαζομαστε γηγενεις και πως τελικα αντι να φερουμε το καλο το αριστερο εξτρεμ, θα κινηθουμε για ελληνα εξτρεμ.
Δεν ξερω ποιου επιλογη ειναι και ποιου δαχτυλος. Στην τελικη την ολη ευθυνη την εχει αυτος που οριζει το μπατζετ. Το θεμα ειναι πως ειναι κωμικοτραγικο να μιλαμε για αποκτηση ελληνα εξτρεμ.
Χιλια χρονια τον σκουντουφλη τον Μιτριτσα.
Ακου εκει ελληνας εξτρεμ!
Να κλαις και να γελας.
Η μια πλευρα θα χει Ζιφκο Ναρει και η αλλη τον Δωνη ή τον Κολοβο? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εκτος αν τελικα ο Ναρει ειναι ο αριστερος εξτρεμ ή ο Ζιφκο θα μετατεθει αριστερα.
Αλλα ακομη και ετσι θα εχουμε 2 αξιοπρεπή εξτρεμ κι απο πισω το ελληνικο χαος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Δηλαδη η όλη απαξίωση μποτο, το ότι αποδεχόμαστε να ακούμε ότι ο ένας δεν κάνει, ότι τραβάμε χειροφρενο, ότι όλες οι επιλογές δεν είναι καλές άσχετα αν δεν υπολογίζονται για βασικοι, ότι δεν μας κάνει κανείς παικτικα,

Ότι ονόμασε κάποιος ότι για το γηπεδο στησαμε πανηγυρακι και θα κάνουμε στην άκρη το αγωνιστικο

Πρέπει να το δεχόμαστε όλη μέρα αυτό;;;

Ναι προφανώς θα εκνευριστω!

Ναι προφανώς δε γίνεται όλα να τα βλέπουμε σωστά

ΑΛΛΆ

ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ!

Οι ίδιοι που ζητάγανε Τδ κράζουμε, οι ίδιοι που δε θελανε Σαββίδη να ασχολείται πάλι κράζουνε.

Βρείτε μια ισορροπία!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Πρεπει να βαλετε λαικ στο φορουμ ωστε να αναγνωριζονται παραπανω τετοιου ειδους σχολια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OIKODOMOS την Τρί 21 Ιουν 2022, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Logistis έγραψε:τωρα ειπε ο Τσορμπα οτι ειναι σιγουρο οτι θα κινηθουν και για εναν ακομα σεντερ μπακ. Περαν του Καργα.

Η μεταγραφη Καργα αποφασιστηκε τις τελευταιες μερες μετα απο συνεκτίμηση των εξης δεδομενων:
Δεδομενη πωληση Μιχαι (ισως αμεσα)
Καθυστερηση ελευσης Νασμπεργκ (συμβολαιο μεχρι 31/7 με Βαλερενγκα η οποια δεν τον αποδεσμευει νωριτερα)
Κίνδυνος να ξεκινησει η προετοιμασία με μονο δυο στοπερ. (Ινγκι-Κουλιερακης)

Ηθελαν κατι αμεσα λογω πιεσης χρονου και επειδη υπαρχει και το θεμα της ελλειψης γηγενων κατεληξαν στον Καργα
Εμένα μου φαίνεται παράλογο πάντως αυτό. Και με δεδομένα αν ισχύει αυτό που λέγεται και από την ίδια την ΠΑΕ αλλά και ορισμένους δημοσιογράφους ότι τον Κουλιεράκη τον πιστεύουν και θέλουν να του δώσουν ευκαιρίες.
Δηλ αν ισχύει ότι θα κινηθούμε και για άλλον κεντρικό αμυντικό(και δεν το λένε για να κατευνάσουν λίγο τα πνεύματα) θα έχουμε κεντρικούς αμυντικούς, Ίνγκι-Κουλιεράκη-Νάσμπεργκ-Κάργα-Μεταγραφή και από Δεκέμβρη συν τον Μιχαηλίδη? Ποιά ομάδα έχει 6 κεντρικούς αμυντικούς? Και γιατί δεν δίνεται η ευκαιρία στην πράξη και όχι στα λόγια, να αποδείξει ο Κουλιεράκης στην προετοιμασία αν μπορεί να σταθεί στην ομάδα και πρέπει να πάρουμε και τον Κάργα? Δηλ, Ίνγκασον-Μεταγραφή-Νάσμπεργκ-Κουλιεράκης και από Δεκέμβρη ο Μιχαηλίδης, είναι τόσο πρόβλημα?Θα χρειαστούμε πάνω από 5 στόπερ για τους επόμενους 4-5 μήνες?Και αν το πρόβλημα είναι η προετοιμασία, είμαστε τόσο large ώστε να παίρνουμε στόπερ μόνο και μόνο επειδή θα ξεκινήσει η προετοιμασία μόνο με 2 στόπερ?Και μετά την προετοιμασία τί θα γίνει δηλ?
Δεν ξέρω, κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε. Πχ, αν και δεν θα μου άρεσε καθόλου, πιο νορμάλ θα ήταν να λέγανε ότι με την προσθήκη του Κάργα κλείνουν οι θέσεις των στόπερ, παρά να λένε ότι θα πάμε και για άλλη μεταγραφή σε αυτή τη θέση.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Γιαααα φερτε ενα γρηγορο χαφακι στην θεση του Ντουγκλας, να σας δω.

Υ.Γ. Με ψηνει ο Σιωπης.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Αν ήρθε πρόταση καλή και για Αουγκουστο θα γίνει το έλα να δεις
Με έννοια ότι πάμε για ολική αναδόμηση σε όλες τις γραμμές
Ειδικά αν αργότερα υπάρξει πρόταση για Τσόλακ και πάρουμε άλλο φορ,αυτό δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ!!
Το πλάνο "άλλαξε μέχρι και τα πλακάκια" στην πράξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”