Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Αυτά με τον Κολοβό μη τα γράφετε έτσι βρε, μπαίνει κι ο καύσωνας.
Θα μας πεθάνετε!
Το συμβόλαιο του Μιχαι σε ένα χρόνο τελειώνει. Είτε τον ανανενώνεις, είτε τον πουλάς τώρα, τον χειμώνα κάνει ότι θέλει.
Ο Κάργας έρχεται αντ'αυτού.
Ναι ο Μπότο μίλησε για έναν στόπερ ακόμα, δεν είπε όμως τι γίνεται σε περίπτωση αποχωρήσεων, πωλήσεων.
Αρα θέλουμε να πιστεύουμε όλοι μας πως θα έρθει κι άλλος. (wishful thinking)
Μας ενοχλεί αν θα έρθει ο Χ Νάρει με αγορά 1,5μ πχ, για να κάνει δίδυμο με τον Ζίλε, ενώ πέρυσι είχες τον κανένα ;
Θα έπρεπε δηλαδή να πάρει κάποιον εξτρεμ ελεύθερο για να είμαστε ικανοποιημένοι ; Η αγορά παίχτη στην συγκεκριμένη θέση μας χαλάει ; Υποδηλώνει πώληση Ζίλε ; Τι να πω.
Αν ο σκοπός της ομάδας είναι να παίξει και πάλι 50+ αγώνες, είναι κακό να έχει 30 παιχνίδια ο Ζιλε και 20 ο Νάρει ;
Δεν ξέρω τι θέλουμε ώρες ώρες.
Υ.Γ. Οποιος έχει δει λίγο παραπάνω τον Ναρει, από ατομική ενέργεια, ντρίπλα, τεχνική το χει ; Τα στατιστικά του τι λένε ; Ευχαριστώ.
Θα μας πεθάνετε!
Το συμβόλαιο του Μιχαι σε ένα χρόνο τελειώνει. Είτε τον ανανενώνεις, είτε τον πουλάς τώρα, τον χειμώνα κάνει ότι θέλει.
Ο Κάργας έρχεται αντ'αυτού.
Ναι ο Μπότο μίλησε για έναν στόπερ ακόμα, δεν είπε όμως τι γίνεται σε περίπτωση αποχωρήσεων, πωλήσεων.
Αρα θέλουμε να πιστεύουμε όλοι μας πως θα έρθει κι άλλος. (wishful thinking)
Μας ενοχλεί αν θα έρθει ο Χ Νάρει με αγορά 1,5μ πχ, για να κάνει δίδυμο με τον Ζίλε, ενώ πέρυσι είχες τον κανένα ;
Θα έπρεπε δηλαδή να πάρει κάποιον εξτρεμ ελεύθερο για να είμαστε ικανοποιημένοι ; Η αγορά παίχτη στην συγκεκριμένη θέση μας χαλάει ; Υποδηλώνει πώληση Ζίλε ; Τι να πω.
Αν ο σκοπός της ομάδας είναι να παίξει και πάλι 50+ αγώνες, είναι κακό να έχει 30 παιχνίδια ο Ζιλε και 20 ο Νάρει ;
Δεν ξέρω τι θέλουμε ώρες ώρες.
Υ.Γ. Οποιος έχει δει λίγο παραπάνω τον Ναρει, από ατομική ενέργεια, ντρίπλα, τεχνική το χει ; Τα στατιστικά του τι λένε ; Ευχαριστώ.
-
Με ολο το σεβασμο θα διαφωνησωMaxpaok έγραψε:Η πλάκα είναι, το πώς ξεκίνησε η κουβέντα εδώ μέσα για τον Κάργα.
Κάποιος φίλος, κάτι διαβασε κάπου και το έφερε στην παρέα. Κι έτσι ξεκίνησε η ανταλλαγή απόψεων. Μάλιστα έθεσε κι ερώτημα ένα από τα παιδιά των διαχειριστών. Μεταξύ των φίλων και γω, άφησα τις εντυπώσεις μου μιας που έτυχε να τον παρακολουθήσω 4 παιχνίδια. Δεν θυμόμουν την σκηνή με το αυτογκόλ ούτε και την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Μια μερίδα φίλων, όχι απλά έθεσαν την άποψη τους αλλά ήταν και Κάργα επιθετικοί έναντι όσων έγραψαν θετικά σχόλια για τον παίκτη.
Να μην ξανά αναφέρω σχόλιο άλλου διαχειριστή....
Λοιπόν, αν έρθει ο παίκτης δεν θα τον έχει φέρει κανένα μέλος του φόρουμ.
Επίσης την ίδια συμπεριφορά είχαν και ελάχιστοι φίλοι όταν μπήκε θέμα με την ανανέωση του ζιφκο. Το ξεχάσατε?
Το τοπικ των μεταγραφών ξεπέρασε τις 1.000 σελίδες. Και σε αυτές δεν μιλάμε μόνο γι'αυτές που ήδη έχουν γίνει. Συζητάμε κάθε πληροφορία που εμφανίζεται στα μέσα, κι όχι μόνο.
Να μάθετε να σέβεστε το οποιοδήποτε σχόλιο, του οποιουδήποτε φίλου όταν αυτό δεν είναι υβριστικό, αγενή και προκλητικό.
Περιμένω τις κολωτουμπες πολλών.
καθετως πλαγιως και οριζοντιως με
τα τονισμενα και υπογραμμισμενα.-
Τον παιχτη τον φερνει ο priest64 που ειναι
3 μερες τωρα στο ΚΤΕΛ και τον καρτεραει
οπως εχει δηλωσει εδω αν δεν το εχεις δει!
Δεν θα αντέξω Να δω Κολοβό στον ΠΑΟΚ. Χίλιες φορές μεταγραφή παικταρα αριστερά μαζί με Ζαμπα Κουαλιατα να κλείσει η πλευρά. Παράλληλα Καντουρι αντί Σβαμπ για χάφ και Πέλκα με Κουαλιατα για δεκάρια. Τώρα που το σκέφτομαι από το να έρθει ο Κολοβός Βολεύομαι και με Μιτριτσα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
μετροσπορτ
Ο Σκανδιναβός ρεπόρτερ μίλησε για τον Ιβάν Νάσμπεργκ και τόνισε ότι η Βαλερένγκα δύσκολα θα αποδεσμεύσει νωρίτερα τον παίκτη για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι πολύ σημαντικός για εκείνη.
Παράλληλα, ανέλυσε και το προφίλ του Νορβηγού αμυντικού.
Μεταξύ άλλων, ο Ματίας Έφτενταλ δήλωσε:
Τι παίκτης είναι: «Είναι αμυντικός της παλιάς σχολής. Είναι πολύ καλός στα τάκλιν, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Βοηθάει την ομάδα να βγει στην αντεπίθεση με σωστές πάσες και βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Είναι πολύ αθλητικός. Έχει αντιμετωπίσει όλους τους σέντερ φορ του νορβηγικού πρωταθλήματος. Δεν είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν είναι και αργός. Δεν είναι πολύ ψηλός, δεν είναι και κοντός. Είναι όμως πάνω από τους μέσους όρους. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον Ίνγκασον ο οποίος είχε παίξει στη Νορβηγία. Από όσο τον θυμάμαι, ο Νάσμπεργκ από εκείνον τον Ίνγκασον είναι καλύτερος. Νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στην Ελλάδα. Άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ ίσως τον χρησιμοποιήσει και ως αριστερό μπακ. Δεν είναι αριστερό μπακ, είναι στόπερ, εγώ εκεί θα τον χρησιμοποιούσα».
Ο Σκανδιναβός ρεπόρτερ μίλησε για τον Ιβάν Νάσμπεργκ και τόνισε ότι η Βαλερένγκα δύσκολα θα αποδεσμεύσει νωρίτερα τον παίκτη για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι πολύ σημαντικός για εκείνη.
Παράλληλα, ανέλυσε και το προφίλ του Νορβηγού αμυντικού.
Μεταξύ άλλων, ο Ματίας Έφτενταλ δήλωσε:
Τι παίκτης είναι: «Είναι αμυντικός της παλιάς σχολής. Είναι πολύ καλός στα τάκλιν, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Βοηθάει την ομάδα να βγει στην αντεπίθεση με σωστές πάσες και βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Είναι πολύ αθλητικός. Έχει αντιμετωπίσει όλους τους σέντερ φορ του νορβηγικού πρωταθλήματος. Δεν είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν είναι και αργός. Δεν είναι πολύ ψηλός, δεν είναι και κοντός. Είναι όμως πάνω από τους μέσους όρους. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον Ίνγκασον ο οποίος είχε παίξει στη Νορβηγία. Από όσο τον θυμάμαι, ο Νάσμπεργκ από εκείνον τον Ίνγκασον είναι καλύτερος. Νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στην Ελλάδα. Άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ ίσως τον χρησιμοποιήσει και ως αριστερό μπακ. Δεν είναι αριστερό μπακ, είναι στόπερ, εγώ εκεί θα τον χρησιμοποιούσα».
- ΑποστόληςΑ
μετροσπορτ
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την μεταγραφή του Αντρέ Ρικάρντο στον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.
Τις προηγούμενες μέρες στον πορτογαλικό Τύπο γράφτηκε το ποσό των 300.000 ευρώ, ως τροφεία, που ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να καταβάλει στην Φαμαλικάο, ωστόσο, οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι το το ποσό είναι μικρότερο κατά περίπου 100.000 και κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ.
Την σεζόν που έκλεισε έπαιξε σε 4 ματς (69 λεπτά), όμως είναι γνωστό ότι από τις αρχές του 2022 δεν υπολογιζόταν γιατί είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.
Πέρυσι, εξάλλου, θυμίζουμε ότι οι προπονητές των ομάδων του Πρωταθλήματος U23 στην Πορτογαλία τον είχαν αναδείξει καλύτερο παίκτη.
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την μεταγραφή του Αντρέ Ρικάρντο στον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.
Τις προηγούμενες μέρες στον πορτογαλικό Τύπο γράφτηκε το ποσό των 300.000 ευρώ, ως τροφεία, που ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να καταβάλει στην Φαμαλικάο, ωστόσο, οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι το το ποσό είναι μικρότερο κατά περίπου 100.000 και κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ.
Την σεζόν που έκλεισε έπαιξε σε 4 ματς (69 λεπτά), όμως είναι γνωστό ότι από τις αρχές του 2022 δεν υπολογιζόταν γιατί είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.
Πέρυσι, εξάλλου, θυμίζουμε ότι οι προπονητές των ομάδων του Πρωταθλήματος U23 στην Πορτογαλία τον είχαν αναδείξει καλύτερο παίκτη.
-
Πολύ χρήσιμη ανάρτηση και πίνακας φίλε μου. Ακόμα πιο ενδιαφέρον θα ήταν να παρακολουθούσαμε τα λεφτά που θα φέρουν όλοι αυτοί όταν θα φύγουν. Τη σύγκριση δηλαδή αγοράς και πώλησης μεταξύ των δύο στηλών. Θέλω να πιστεύω ότι εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.EugenePAOKI έγραψε: ... Ας δούμε όμως κάποια ενδιαφέροντα νούμερα:
Μεταγραφές ΠΑΟΚ 2022:
Φελίπε Σοάρες (2,5 εκ)
Κουαλιάτα (1,8 εκ)
Σάστρε (400 χιλ)
Ναρει (2 εκ)
Κάργας (300 χιλ)
Κοτάρσκι (1,7 εκ)
Ρικάρντο (300 χιλ για τροφεία)
Σύνολο: 9.000.000 ΕΥΡΩ (21/06/22)
Μεταγραφές ΠΑΟΚ 2020-22:
Tσόλακ (3 εκ)
Μουργκ (2 εκ)
Νινούα (800 χιλ)
Περέιρα (750 χιλ)
Mπράντονιτς (100 χιλ)
Μιτρίτσα (500 χιλ δάνειο)
Σύνολο: 7.150.000 EΥΡΩ
Κοινώς, στο εξάμηνο εποχής Μπότο έχουν ξοδευτεί τα διπλάσια λεφτά από όσα είχαν ξοδευτεί τα δύο προηγούμενα χρόνια μαζί (!!!) Και έχουμε ακόμα 21.06...
Πρέπει να πάμε πίσω στη χρονιά 19-20 για να βρούμε ένα παρόμοιο ποσό. Τότε ήταν 8.8 μύρια. Μόνο τη χρονιά του double ξοδεύτηκαν περισσότερα χρήματα από ότι φέτος! Τότε ήταν 12.4 μύρια.
Ήδη από τον μικρό πίνακα που δημοσιεύεις νομίζω ότι η διαφορά φιλοσοφίας και ειδικά η διαφορά των επενδύσεων είναι πασιφανής.
Από κει και πέρα για την Ελλάδα μιλάμε όπου τα κανάλια και τα ραδιόφωνα πετάνε στη μόστρα δύο βυζιά και έναν καραγκιόζη και από πίσω χάνεται όλο το δάσος.
Εδώ είμαι Tad, σας παρακολουθώ πάντα και ας μην υπάρχει το περιθώριο να γράψω.tad έγραψε:που είσαι τεμέτερον ... μην σε ακούω απογοητευμένο ... ας κάνουν αυτοί που πρέπει την δουλειά τους και ο ΠΑΟΚτσής θα ακολουθήσει ...Sera4 έγραψε:Ο Κάργας ήταν ένας από τους δυο Έλληνες που θα ήθελα στο ρόστερ (ο δεύτερος είναι ο Μπαλογιάννης). Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το ρόλο που θα έχει στο ρόστερ, σίγουρη αναβάθμιση σε σχέση με τον επικίνδυνο Μιχάι.
Την ομάδα την τρέχει για πρώτη φορά αποκλειστικά Τεχνικός Διευθυντής (τον οποίο καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο να του σκάβουμε το λάκκο), ο οποίος και ξεκάθαρα αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιλογές του.
Έχουμε φτάσει 21/6 και το ρόστερ ήδη έχει γεμίσει (ένα ρόστερ τραγικά άδειο και άσχημα στημένο από τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές των προηγούμενων ετών).
Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος, σίγουρα θα δούμε ορθολογισμό στην ομάδα και αν μας κάτσουν και οι 2-3 πινελιές και δέσει γρήγορα το ρόστερ η αλεπού, μπορούμε να ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρισυ.
Για το μόνο που δεν είμαι αισιόδοξος πλέον είναι για τον κόσμο της ομάδας, του οποίου πλέον η αίγλη έχει χαθεί στα βάθη του νεοπλουτισμού, ξερολισμού και βλαχοκαουμποισμού.
Κόσμος που κουμαντάρει με τσέπες άλλων, αν του δώσεις κανένα 10αρικο αύξηση στα διαρκείας θα το ρίξει στο σορολόπ με τις δικαιολογίες να φεύγουν βροχή (γιατί διαφέρει από όλους τους άλλους οπαδούς ανά τον κόσμο), αλλά πάνω από όλα χαρακτηρίζεται από την ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα του (δείξε μου και αν δεν στήσεις το ρόστερ που επιθυμώ δεν θα λάβεις). Κρίμα, γιατί οι τίτλοι αντί να πάνε μπροστά αυτόν τον λαό, κάνανε ένα μεγάλο κομμάτι του άπληστο και αχάριστο.
χαίρομαι που γουστάρεις τον Κάργα ... δεν τον ξέρω τον παίχτη και χαίρομαι που ακούω πολύ καλά λόγια ... συμφωνώ επίσης για Μπαλογιάννη εάν έρχονταν ... δυνατό παλικάρι ...
κατά τα άλλα συμφωνώ μέχρι τελείας ... πολύ γουστάρω την πορεία μας μέχρι τώρα ... όντως λίγο τύχη στις καραμπόλες θα χρειαστούμε και μπορεί να κερδίσουμε και λίγο χρόνο στην ανάπτυξη της ομάδας
Είμαι απογοητευμένος φίλε μου πολύ κιόλας, γιατί βλέπω αρρώστια μεγάλη στο κόσμο πλέον. Ο ΠΑΟΚ είναι η παρηγοριά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το λιμάνι στις φουρτούνες μας, όχι το σακί που ξεσπάμε.
Ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος χρεών, ο ΠΑΟΚ εμπιστεύθηκε τεχνοκράτη από το ψηλότερο ράφι να διορθώσει την άρρωστη αγωνιστική του νοοτροπία, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το γήπεδό του. Ο κόσμος όμως βαδίζει στο λάθος δρόμο, αυτή είναι η αλήθεια.
Αυτό το άρρωστο κλίμα εδώ μέσα, ούτε σε γαυροφυλλάδες δεν θα το συναντούσες να ξέρεις. Περισσότερο μας υπολογίζουν αυτοί, από ότι εμείς την ομάδα μας.
υγ Θέλω οπωσδήποτε να κλείσει και τυπικά ο Κροάτης, τεράστια επιτυχία μας η προσθήκη του.
- keep_paokizein
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Sera4 έγραψε:Για το μόνο που δεν είμαι αισιόδοξος πλέον είναι για τον κόσμο της ομάδας, του οποίου πλέον η αίγλη έχει χαθεί στα βάθη του νεοπλουτισμού, ξερολισμού και βλαχοκαουμποισμού.
Κόσμος που κουμαντάρει με τσέπες άλλων, αν του δώσεις κανένα 10αρικο αύξηση στα διαρκείας θα το ρίξει στο σορολόπ με τις δικαιολογίες να φεύγουν βροχή (γιατί διαφέρει από όλους τους άλλους οπαδούς ανά τον κόσμο), αλλά πάνω από όλα χαρακτηρίζεται από την ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα του (δείξε μου και αν δεν στήσεις το ρόστερ που επιθυμώ δεν θα λάβεις). Κρίμα, γιατί οι τίτλοι αντί να πάνε μπροστά αυτόν τον λαό, κάνανε ένα μεγάλο κομμάτι του άπληστο και αχάριστο.
Το παρήγορο είναι ότι αποδείχθηκε πως οι τοξικές συμπεριφορές του κόσμου δημιουργούν εσωστρέφεια μόνο μεταξύ του κόσμου, στα καφενεία, στα φορουμ και στα σόσιαλ μίντια κυρίως, και όχι στην ομάδα.
Λεπτομερής ανάλυση του παίχτηΑποστόληςΑ έγραψε:. Δεν είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν είναι και αργός. Δεν είναι πολύ ψηλός, δεν είναι και κοντός.

- NikLiverpool
sourmenetes έγραψε:Όταν ο μποτο γελαγε με τον Λημνιο, όπως μου ειπώθηκε, ήταν κίνηση μποτο.
Όταν ανανεώνει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάκτυλος λουτσεσκου.
Όταν θα έρθει ο καργας, έχουμε άλλα κέντρα αποφάσεων.
Όλα αυτά τα λέτε εσείς που ζητάγανε κλειδιά σε Τδ και συνεννόηση με προπονητή.
Όλα αυτά τα κατηγορείτε στο μέγιστο βαθμό τώρα!
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Όλα τα γνωρίζετε πως λειτουργούν όλα κατευθυνονται όπως εσείς θεωρείτε!
Μετά σας έφταιγε ο Σαββίδης που ανακατεύοταν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί ο εκνευρισμός? Κουβέντα κάνουμε.
Πραγματικά θεωρείς ότι η ανανέωση Ζίβκο και πιθανή έλευση Κάργα είναι κινήσεις Μπότο?
Είναι απίθανο να του είπαν δηλαδή ότι κάποιες κινήσεις θα γίνουν εκτός του δικού του σχεδιασμού και αυτός θεωρώντας ότι δεν είναι σημαντικές να είπε ναι?
Σε τέτοιο επίπεδο αποφάσεων πάντα παίζουν συμβιβασμοί. Σε όλες τις εταιρίες.
NikLiverpool έγραψε:sourmenetes έγραψε:Όταν ο μποτο γελαγε με τον Λημνιο, όπως μου ειπώθηκε, ήταν κίνηση μποτο.
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Πραγματικά θεωρείς ότι η ανανέωση Ζίβκο και πιθανή έλευση Κάργα είναι κινήσεις Μπότο?
Είναι απίθανο να του είπαν δηλαδή ότι κάποιες κινήσεις θα γίνουν εκτός του δικού του σχεδιασμού και αυτός θεωρώντας ότι δεν είναι σημαντικές να είπε ναι?
Σε καμία εταιρεία δεν γίνονται αυτά που γράφεις μόνο σε καμιά ταινία.
Περιττά νευρα και αχρειαστη επιθετικότητα.sourmenetes έγραψε:Όταν ο μποτο γελαγε με τον Λημνιο, όπως μου ειπώθηκε, ήταν κίνηση μποτο.
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Απο χθες διακινειται η φημη οτι αντιληφθηκαμε ξαφνικα πως χρειαζομαστε γηγενεις και πως τελικα αντι να φερουμε το καλο το αριστερο εξτρεμ, θα κινηθουμε για ελληνα εξτρεμ.
Δεν ξερω ποιου επιλογη ειναι και ποιου δαχτυλος. Στην τελικη την ολη ευθυνη την εχει αυτος που οριζει το μπατζετ. Το θεμα ειναι πως ειναι κωμικοτραγικο να μιλαμε για αποκτηση ελληνα εξτρεμ.
Χιλια χρονια τον σκουντουφλη τον Μιτριτσα.
Ακου εκει ελληνας εξτρεμ!
Να κλαις και να γελας.
Η μια πλευρα θα χει Ζιφκο Ναρει και η αλλη τον Δωνη ή τον Κολοβο? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εκτος αν τελικα ο Ναρει ειναι ο αριστερος εξτρεμ ή ο Ζιφκο θα μετατεθει αριστερα.
Αλλα ακομη και ετσι θα εχουμε 2 αξιοπρεπή εξτρεμ κι απο πισω το ελληνικο χαος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NikLiverpool
gk.box16 έγραψε:NikLiverpool έγραψε:sourmenetes έγραψε:Όταν ο μποτο γελαγε με τον Λημνιο, όπως μου ειπώθηκε, ήταν κίνηση μποτο.
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Σε καμία εταιρεία δεν γίνονται αυτά που γράφεις μόνο σε καμιά ταινία.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε μου. Έχοντας δουλέψει σε τρεις πολυεθνικές μέχρι στιγμής σε δικοικητικά πόστα τέτοιοι συμβιβασμοί και αποφάσεις γίνονται πολύ συχνά.
Φυσικά και υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ ΤΔ και προπονητών σε όλες τις ομάδες του κόσμου, αυτές ξεπερνούνται με εκατέρωθεν υποχωρήσεις μπροστά στο καλό της ομάδας. Όταν αυτό δεν είναι δυνατόν τότε ο ένας από τους 2 φεύγει.
τωρα ειπε ο Τσορμπα οτι ειναι σιγουρο οτι θα κινηθουν και για εναν ακομα σεντερ μπακ. Περαν του Καργα.
Η μεταγραφη Καργα αποφασιστηκε τις τελευταιες μερες μετα απο συνεκτίμηση των εξης δεδομενων:
Δεδομενη πωληση Μιχαι (ισως αμεσα)
Καθυστερηση ελευσης Νασμπεργκ (συμβολαιο μεχρι 31/7 με Βαλερενγκα η οποια δεν τον αποδεσμευει νωριτερα)
Κίνδυνος να ξεκινησει η προετοιμασία με μονο δυο στοπερ. (Ινγκι-Κουλιερακης)
Ηθελαν κατι αμεσα λογω πιεσης χρονου και επειδη υπαρχει και το θεμα της ελλειψης γηγενων κατεληξαν στον Καργα
Η μεταγραφη Καργα αποφασιστηκε τις τελευταιες μερες μετα απο συνεκτίμηση των εξης δεδομενων:
Δεδομενη πωληση Μιχαι (ισως αμεσα)
Καθυστερηση ελευσης Νασμπεργκ (συμβολαιο μεχρι 31/7 με Βαλερενγκα η οποια δεν τον αποδεσμευει νωριτερα)
Κίνδυνος να ξεκινησει η προετοιμασία με μονο δυο στοπερ. (Ινγκι-Κουλιερακης)
Ηθελαν κατι αμεσα λογω πιεσης χρονου και επειδη υπαρχει και το θεμα της ελλειψης γηγενων κατεληξαν στον Καργα