Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Κάτι ήξερε ο παπάς που μια βδομάδα περίμενε στα ΚΤΕΛ [WINKING FACE]
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλληνας εξτρέμ;
Είναι ελεύθερος ο Χατζηγιοβανης.
Μη βαρατε.
Α εντιτ έχει κλείσει Τουρκία. Δεν θα βαρεσετε.
Δανεικός Τζολης;
Μη βαρατε.
Δανεικός Τζολης;
που είσαι τεμέτερον ... μην σε ακούω απογοητευμένο ... ας κάνουν αυτοί που πρέπει την δουλειά τους και ο ΠΑΟΚτσής θα ακολουθήσει ...Sera4 έγραψε:Ο Κάργας ήταν ένας από τους δυο Έλληνες που θα ήθελα στο ρόστερ (ο δεύτερος είναι ο Μπαλογιάννης). Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το ρόλο που θα έχει στο ρόστερ, σίγουρη αναβάθμιση σε σχέση με τον επικίνδυνο Μιχάι.
Την ομάδα την τρέχει για πρώτη φορά αποκλειστικά Τεχνικός Διευθυντής (τον οποίο καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο να του σκάβουμε το λάκκο), ο οποίος και ξεκάθαρα αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιλογές του.
Έχουμε φτάσει 21/6 και το ρόστερ ήδη έχει γεμίσει (ένα ρόστερ τραγικά άδειο και άσχημα στημένο από τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές των προηγούμενων ετών).
Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος, σίγουρα θα δούμε ορθολογισμό στην ομάδα και αν μας κάτσουν και οι 2-3 πινελιές και δέσει γρήγορα το ρόστερ η αλεπού, μπορούμε να ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρισυ.
Για το μόνο που δεν είμαι αισιόδοξος πλέον είναι για τον κόσμο της ομάδας, του οποίου πλέον η αίγλη έχει χαθεί στα βάθη του νεοπλουτισμού, ξερολισμού και βλαχοκαουμποισμού.
Κόσμος που κουμαντάρει με τσέπες άλλων, αν του δώσεις κανένα 10αρικο αύξηση στα διαρκείας θα το ρίξει στο σορολόπ με τις δικαιολογίες να φεύγουν βροχή (γιατί διαφέρει από όλους τους άλλους οπαδούς ανά τον κόσμο), αλλά πάνω από όλα χαρακτηρίζεται από την ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα του (δείξε μου και αν δεν στήσεις το ρόστερ που επιθυμώ δεν θα λάβεις). Κρίμα, γιατί οι τίτλοι αντί να πάνε μπροστά αυτόν τον λαό, κάνανε ένα μεγάλο κομμάτι του άπληστο και αχάριστο.
χαίρομαι που γουστάρεις τον Κάργα ... δεν τον ξέρω τον παίχτη και χαίρομαι που ακούω πολύ καλά λόγια ... συμφωνώ επίσης για Μπαλογιάννη εάν έρχονταν ... δυνατό παλικάρι ...
κατά τα άλλα συμφωνώ μέχρι τελείας ... πολύ γουστάρω την πορεία μας μέχρι τώρα ... όντως λίγο τύχη στις καραμπόλες θα χρειαστούμε και μπορεί να κερδίσουμε και λίγο χρόνο στην ανάπτυξη της ομάδας
Ελληνας εξτρεμ για βασικος? Γιατι για αλλαγη δεν στεκει οταν εχεις ηδη τον Καντουρι και τον Ζαμπα. Υποτιθεται οτι ψαχνουμε αναβαθμιση στα εξτρεμ.
Ποιου την θεση θα παρει ο ελληνας εξτρεμ? Και ποιος ελληνας εξτρεμ εχει την απαραιτητη ποιοτητα για να παιζει βασικος στον ΠΑΟΚ?
Αν τοσο καιγονται για εναν ακομη ελληνα, ας φερουν τον Μπαλογιαννη για αναπληρωματικο αριστερο μπακ κι ας κοιταξουν να φερουν κανενα σοβαρο εξτρεμ.
Μονο ως ανεκδοτο λεγεται η φραση "ελληνας εξτρεμ". Εκτος αν αποδεχθηκαμε ως φυσικο μας χωρο το κονφερενς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιου την θεση θα παρει ο ελληνας εξτρεμ? Και ποιος ελληνας εξτρεμ εχει την απαραιτητη ποιοτητα για να παιζει βασικος στον ΠΑΟΚ?
Αν τοσο καιγονται για εναν ακομη ελληνα, ας φερουν τον Μπαλογιαννη για αναπληρωματικο αριστερο μπακ κι ας κοιταξουν να φερουν κανενα σοβαρο εξτρεμ.
Μονο ως ανεκδοτο λεγεται η φραση "ελληνας εξτρεμ". Εκτος αν αποδεχθηκαμε ως φυσικο μας χωρο το κονφερενς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 21 Ιουν 2022, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Όσοι τον αμφισβητήσατε, αφού μετανοήσετε πρώτα να περάσετε για (αυστηρή) εξομολόγηση. Άντε μπράβο!Dimpatra έγραψε:Κάτι ήξερε ο παπάς που μια βδομάδα περίμενε στα ΚΤΕΛ [WINKING FACE]
Πετάχτηκα για φρέντο.... συγνώμη που σε έκανα να περιμένεις.JohnDag έγραψε:Πες μου έναν παίχτη που έφερε από τότε που ήρθε που παίρνει παραπάνω.
Έναν.
Θα περιμένω...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έφερε κανέναν..... από φιλοσοφία.....
Η αλήθεια είναι ότι δεν γκρινιάζω... περιμένω με ανησυχία και ελπίδα ότι τον Αύγουστο θα κάνει μεταγραφές έμπειρων παικτών με παραστάσεις και μέταλλο... Και ας τους δώσει 300-400
- NikLiverpool
Εμένα αυτές οι κινησεις μου δείχνουν πως υπάρχουν δύο κέντρα αποφάσεων.
Έχψ την αίσθηση ότι ο Μπότο δεν έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων όπως έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να δεχθώ πως ανανέωση Ζίβκοβιτς και πιθανή προσθήκη Κάργα είναι επιλογές Μπότο.
Χωρίς πλάκα χίλιες φορές Μιχάι και έναν απο ΠΑΟΚ Β παρά Κάργα. Τι προοπτικές είδαν δηλαδή?
Όπως είπε και ένας φίλος πριν να δω τι θα γίνει άμα παίζει βασικός σε κανα παιχνίδι με γάυρο ή παράρτημα και κάνει κανα τσαφ.....
Τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ???
Όσον αφορά τον Ναρέι και πως θα χωρέσει με Αντρίγια εκεί παίζει να παιχτεί πώληση.
ΥΓ. Δώνης??? ΛΟΛ ρε....
Έχψ την αίσθηση ότι ο Μπότο δεν έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων όπως έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να δεχθώ πως ανανέωση Ζίβκοβιτς και πιθανή προσθήκη Κάργα είναι επιλογές Μπότο.
Χωρίς πλάκα χίλιες φορές Μιχάι και έναν απο ΠΑΟΚ Β παρά Κάργα. Τι προοπτικές είδαν δηλαδή?
Όπως είπε και ένας φίλος πριν να δω τι θα γίνει άμα παίζει βασικός σε κανα παιχνίδι με γάυρο ή παράρτημα και κάνει κανα τσαφ.....
Τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ???
Όσον αφορά τον Ναρέι και πως θα χωρέσει με Αντρίγια εκεί παίζει να παιχτεί πώληση.
ΥΓ. Δώνης??? ΛΟΛ ρε....
- thomas Murg
Jibbie, αφού μας άναψες φωτιές με το heatmap όταν μπορέσεις ανέβασε και μία σύγκριση του Κάργα με τον Κρέσπο σε παρακαλώ.
Tο θέμα είναι να καλυφθεί ποιοτικά η θέση.
Ο Boto ακόμα δεν έχει βγάλει ούτε ένα καλοκαίρι οποτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα φέρει μονο συμβόλαια 300-400 η αν θα πάει και για 600-800+ αν βρει κάποιον που τα αξίζει.
Μπορεί να μην θέλει να δώσει 800 τον Ιούνιο και ίσως και καλά να κάνει.
Ο Boto ακόμα δεν έχει βγάλει ούτε ένα καλοκαίρι οποτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα φέρει μονο συμβόλαια 300-400 η αν θα πάει και για 600-800+ αν βρει κάποιον που τα αξίζει.
Μπορεί να μην θέλει να δώσει 800 τον Ιούνιο και ίσως και καλά να κάνει.
Για τον Κάργα έχουμε να πούμε γιατί υπάρχουν στοιχεία να σχολιάσουμε
Για Έλληνα εξτρέμ όμως τι να πούμε; Υπάρχει κανένας;
Προσωπικά νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας Έλληνας εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας εξτρέμ. Με ότι απαιτεί η θέση. Προσοχή. Δεν εννοώ διαθέσιμος. Εννοώ γενικά. Είναι έννοιες ασύμβατες
Όλοι κατά συνθήκη είναι...
Για Έλληνα εξτρέμ όμως τι να πούμε; Υπάρχει κανένας;
Προσωπικά νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας Έλληνας εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας εξτρέμ. Με ότι απαιτεί η θέση. Προσοχή. Δεν εννοώ διαθέσιμος. Εννοώ γενικά. Είναι έννοιες ασύμβατες
Όλοι κατά συνθήκη είναι...
- thomas Murg
Αυτό που με εντυπωσίασε πέρσι με τον ΠΑΣ ήταν η ευκολία με την οποία οι αμυντικοί του έβγαζαν την μπάλα από την άμυνά τους (ειδικά στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος η σύγκριση με τον ΠΑΟΚ ήταν η μέρα με τη νύχτα). Μέρος αυτής της επιτυχίας οφειλόταν και στον Κάργα. Δεν ξέρω βέβαια πόσο πολύ ή λίγο συνεισέφερε σ'αυτό. Θα φανεί.
Έμπειροι παιχτες με παραστάσεις και μέταλλο σε αυτά τα λεφτά, συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν υπάρχουν.kos έγραψε:Πετάχτηκα για φρέντο.... συγνώμη που σε έκανα να περιμένεις.JohnDag έγραψε:Πες μου έναν παίχτη που έφερε από τότε που ήρθε που παίρνει παραπάνω.
Έναν.
Θα περιμένω...
Δεν έφερε κανέναν..... από φιλοσοφία.....
Η αλήθεια είναι ότι δεν γκρινιάζω... περιμένω με ανησυχία και ελπίδα ότι τον Αύγουστο θα κάνει μεταγραφές έμπειρων παικτών με παραστάσεις και μέταλλο... Και ας τους δώσει 300-400
Όταν λέω φιλοσοφία, το έχω εξηγήσει σε άλλο σχόλιο.
Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και ο Μποτο προτιμάει το "πληρώνω ομάδα για νεαρό φερελπι παίχτη και του δίνω μικρό συμβόλαιο" από το "παίρνω έτοιμο παίχτη 28 με 30 και του δίνω μεγάλο συμβόλαιο".
Αυτο δείχνουν τουλάχιστον οι μέχρι στιγμής επιλογές του, δεν βγάζω κάτι από το κεφάλι μου. Καταγραφή της πραγματικότητας κάνω.
- NikLiverpool
Ο ΠΑΣ δεν νομίζω πως έπαιζε ποδοόσφαιρο κατοχής όπως προσπαθούσε να παίξει ο ΠΑΟΚ πέρσι. Είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις την μπάλλα απο την άμυνα σου όταν οι γραμμές είναι πιο κοντά και έχεις έξτρα βοήθειες απο τα χαφ.thomas Murg έγραψε:Αυτό που με εντυπωσίασε πέρσι με τον ΠΑΣ ήταν η ευκολία με την οποία οι αμυντικοί του έβγαζαν την μπάλα από την άμυνά τους (ειδικά στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος η σύγκριση με τον ΠΑΟΚ ήταν η μέρα με τη νύχτα). Μέρος αυτής της επιτυχίας οφειλόταν και στον Κάργα. Δεν ξέρω βέβαια πόσο πολύ ή λίγο συνεισέφερε σ'αυτό. Θα φανεί.
Επίσης ο ΠΑΣ για το επίπεδο του είχε κανονικά μπακ στοιχειο που βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Εμείς τουλάχιστον μέχρι να ενεργοποιηθεί ο Λύρατζης δεν νομίζω.
Ο Τζολης θα πάει Γκλάντμπαχ, που ανέλαβε ο πρώην προπονητής της Νόριτς.DimitrisS έγραψε:Έλληνας εξτρέμ;
Μη βαρατε.
Δανεικός Τζολης;
Τουλάχιστον αυτό ελπίζει η Νόριτς.
Ερώτηση: ο Δώνης λογίζεται γηγενής; Έχει δλδ 3 χρόνια σε υποδομές της χώρας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τρί 21 Ιουν 2022, 10:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν ο μποτο γελαγε με τον Λημνιο, όπως μου ειπώθηκε, ήταν κίνηση μποτο.
Όταν ανανεώνει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάκτυλος λουτσεσκου.
Όταν θα έρθει ο καργας, έχουμε άλλα κέντρα αποφάσεων.
Όλα αυτά τα λέτε εσείς που ζητάγανε κλειδιά σε Τδ και συνεννόηση με προπονητή.
Όλα αυτά τα κατηγορείτε στο μέγιστο βαθμό τώρα!
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Όλα τα γνωρίζετε πως λειτουργούν όλα κατευθυνονται όπως εσείς θεωρείτε!
Μετά σας έφταιγε ο Σαββίδης που ανακατεύοταν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν ανανεώνει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι δάκτυλος λουτσεσκου.
Όταν θα έρθει ο καργας, έχουμε άλλα κέντρα αποφάσεων.
Όλα αυτά τα λέτε εσείς που ζητάγανε κλειδιά σε Τδ και συνεννόηση με προπονητή.
Όλα αυτά τα κατηγορείτε στο μέγιστο βαθμό τώρα!
Δεν είναι μιζέρια
Είναι ξερολιαση!
Όλα τα γνωρίζετε πως λειτουργούν όλα κατευθυνονται όπως εσείς θεωρείτε!
Μετά σας έφταιγε ο Σαββίδης που ανακατεύοταν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk