Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Θα υπάρξει ολόκληρη ανακοίνωση - παρουσίαση - συνέντευξη τύπου για το γήπεδο.
Ας ελπισουμε να τελειωσει γρηγορα τουλαχιστον, γιατι μεχρι τοτε θα πεσει μπολικη αυταρκεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Ρε Gospi δε χρειάζεται πανικός ρε συ. Η ομάδα πριν το καλοκαίρι είχε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ελλείψεις. Αυτές προσπαθεί να καλύψει τώρα και όπως είναι λογικό, δε μπορεί να τις καλύψει αμέσως με παίκτες πρώτης γραμμής. Ας πάμε πλήρης ποσοτικά στην προετοιμασία, να μπορεί ο Ρουμάνος να βγάζει προπονήσεις και τα κεράσια θα έρθουν αργότερα. Δείτε το λίγο σφαιρικά και όχι νομίζοντας ότι υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ στην ποδοσφαιρική γη. Και για να μην παρεξηγηθώ, ξενέρωσα με Κάργα αλλά δεν παύει να έχει λογική η μεταγραφή (Έλληνας). Όσο για το γηπεδικό μη ξεκινάτε να τα λέτε αυτα για κλειστή κάνουλα. Δεν μας τιμά ούτε εμάς ούτε τον Πρόεδρό μας. Πάμε!
σαν ελληνας ας ερθει να συμπληρωσει το ροστερ, σαν παικτης που παμε ρε μλκς με ολους αυτους που μαζευει ο Μποτο?
ολοι στοιχηματα ειναι, και η ομαδα στοιχημα και ο προπονητης στοιχημα αν μπορει να δουλεψει με νεαρους κι ολα στον αερα
πηραμε κανεναν απο καλο πρωταθλημα, αξιοπιστο? οχι...τι περιμενετε να σηκωσουμε το τσου λου?
ολοι στοιχηματα ειναι, και η ομαδα στοιχημα και ο προπονητης στοιχημα αν μπορει να δουλεψει με νεαρους κι ολα στον αερα
πηραμε κανεναν απο καλο πρωταθλημα, αξιοπιστο? οχι...τι περιμενετε να σηκωσουμε το τσου λου?
- Μπαρκαρούτσος
Ιούνιος είναι. Ιούνιος.
Ναι, ξέρω τον αντίλογο..
“Και πέρσι μας λέγατε μέχρι τον Αύγουστο να κάνουμε υπομονή και είδαμε τα αποτελέσματα!”
Ναι, πέρσι η ΠΑΕ μαλακίστηκε και έκανε μεταγραφές στα κουτουρού, χωρίς ΤΔ.
Φέτος υπάρχει ΠΛΑΝΟ.
Ναι, ξέρω τον αντίλογο..
“Και πέρσι μας λέγατε μέχρι τον Αύγουστο να κάνουμε υπομονή και είδαμε τα αποτελέσματα!”
Ναι, πέρσι η ΠΑΕ μαλακίστηκε και έκανε μεταγραφές στα κουτουρού, χωρίς ΤΔ.
Φέτος υπάρχει ΠΛΑΝΟ.
-
Τον Κάργα σίγουρα τον πήραμε κατόπιν σκάουτινγκ ,ήταν στην λίστα πρέπει να παίξανε πολλές καραμπολες πάμε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια ,παραμένω αισιόδοξος και περιμένω τις δύο κινήσεις για μπροστά . Ας έχουμε υπόψιν ότι ο Ζιβκο θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ και η Σερβία θα προχωρήσει σε αυτό ,διαθέτει την γενιά που έχει πάρει το παγκόσμιο νέων .Μπορεί να έρθει πρόταση για αυτόν τον Δεκέμβρη .
Και έτσι να είναι, πού είναι το πρόβλημα?Gospi έγραψε:Ας ελπισουμε να τελειωσει γρηγορα τουλαχιστον, γιατι μεχρι τοτε θα πεσει μπολικη αυταρκεια.
Θέλετε ΚΑΙ γηπρδο, ΚΑΙ ακριβούς παίκτες?
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τρί 21 Ιουν 2022, 07:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ας δούμε λίγο το ρόστερ όπως διαμορφώνεται κι ως 25αδα που δηλώνεις στην ΟΥΕΦΑ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλεις 3 τερματοφύλακες, 5 στόπερ, 4 πλάγια μπακ, 5 χαφ, 5 μεσοεπιθετικούς, 3 φορ για να υποστηρίξεις μια παραλλαγή του 4-3-3.
Τερματοφύλακες:
Κοταρσκι, Ζιφκοβιτς, Ταλιχμανιδης (1/4 από ακαδημίες, 1/8 γηγενείς)
Στόπερ:
Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Νεσμπεργκ, Κάργας, μεταγραφή (2/4 ακαδημίες, 3/8 γηγενείς)
Πλάγια μπακ: Σαστρε, Λυρατζης, Σοάρες, Βιειρινια
Χαφ: Αουγκούστο, Σοάρες, Κουρτιτς, Τσιγγάρας, Σβαμπ/μεταγραφή (3/4 ακαδημίες, 4/8 γηγενείς)
Μεσοεπιθετικοί: Ζιφκοβιτς, Ναράι, Κουαλιατα, Καντουρί, μεταγραφή/Ρικάρντο/Λάμπρου/Μούργκ/Τέιλορ (3/4 ακαδημίες, 4/8 γηγενείς)
Φορ: Ολιβέιρα, Τσόλακ/μεταγραφή, Κούτσιας (4/4 ακαδημίες, 5/8 γηγενείς
Προκύπτει λοιπόν άμεση ανάγκη για 3 ακόμα γηγενείς. Η λογική λέει ότι θα δηλωθεί ο Κουλιεράκης αντί του Μιχαηλίδη στην πρώτη φάση, οπότε από κει είμαστε καλυμμένοι. Κενά υπάρχουν όμως στα στοπερ, στα κεντρικά χαφ, και στους μεσοεπιθετικούς. Βλέπω λοιπόν τις εξής λύσεις:
1) Μιχάι μέχρι να γυρίσει ο Μιχαηλίδης και μετά πώληση και απόκτηση στόπερ τα Χριστούγεννα.
2) Τσαούσης/Μπαλογιάννης αντί Βιειρινια. Εναλλακτικά μη δήλωση Βιερίνια και κενή θέση στην δήλωση, με κάλυψη της θέσης από Νεσμπεργκ.
3) Παραμονή Λάμπρου.
4) Μεταγραφή Πέλκα
5) Αποχώρηση Σβαμπ/Αουγκούστο και δήλωση Γιαξή ή κενή θέση.
6) Συμφωνία με Ζιφκοβιτς να πάρει τα ματς κυπέλλου αλλά να μείνει εκτός Ευρώπης και δήλωση κι άλλου Έλληνα εκεί.
Διαλέξτε και πάρτε τρία σενάρια. Προσωπικά προτιμώ το 2, το 4, και το 6, αλλά μου φαίνονται τα πλέον απίθανα.
Τερματοφύλακες:
Κοταρσκι, Ζιφκοβιτς, Ταλιχμανιδης (1/4 από ακαδημίες, 1/8 γηγενείς)
Στόπερ:
Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Νεσμπεργκ, Κάργας, μεταγραφή (2/4 ακαδημίες, 3/8 γηγενείς)
Πλάγια μπακ: Σαστρε, Λυρατζης, Σοάρες, Βιειρινια
Χαφ: Αουγκούστο, Σοάρες, Κουρτιτς, Τσιγγάρας, Σβαμπ/μεταγραφή (3/4 ακαδημίες, 4/8 γηγενείς)
Μεσοεπιθετικοί: Ζιφκοβιτς, Ναράι, Κουαλιατα, Καντουρί, μεταγραφή/Ρικάρντο/Λάμπρου/Μούργκ/Τέιλορ (3/4 ακαδημίες, 4/8 γηγενείς)
Φορ: Ολιβέιρα, Τσόλακ/μεταγραφή, Κούτσιας (4/4 ακαδημίες, 5/8 γηγενείς
Προκύπτει λοιπόν άμεση ανάγκη για 3 ακόμα γηγενείς. Η λογική λέει ότι θα δηλωθεί ο Κουλιεράκης αντί του Μιχαηλίδη στην πρώτη φάση, οπότε από κει είμαστε καλυμμένοι. Κενά υπάρχουν όμως στα στοπερ, στα κεντρικά χαφ, και στους μεσοεπιθετικούς. Βλέπω λοιπόν τις εξής λύσεις:
1) Μιχάι μέχρι να γυρίσει ο Μιχαηλίδης και μετά πώληση και απόκτηση στόπερ τα Χριστούγεννα.
2) Τσαούσης/Μπαλογιάννης αντί Βιειρινια. Εναλλακτικά μη δήλωση Βιερίνια και κενή θέση στην δήλωση, με κάλυψη της θέσης από Νεσμπεργκ.
3) Παραμονή Λάμπρου.
4) Μεταγραφή Πέλκα
5) Αποχώρηση Σβαμπ/Αουγκούστο και δήλωση Γιαξή ή κενή θέση.
6) Συμφωνία με Ζιφκοβιτς να πάρει τα ματς κυπέλλου αλλά να μείνει εκτός Ευρώπης και δήλωση κι άλλου Έλληνα εκεί.
Διαλέξτε και πάρτε τρία σενάρια. Προσωπικά προτιμώ το 2, το 4, και το 6, αλλά μου φαίνονται τα πλέον απίθανα.
- ΑποστόληςΑ
Τα τελευταία δύο έτη δεν έχω δει καμία βελτίωση στην απόδοση του Διαμαντή. Αντίθετα, πέρυσι, που είδα τον Κάργα μου άρεσε πολύ περισσότερο.Kabamaru11 έγραψε:Για να ελαφρυνουμε παντως το κλιμα,αν οντως ισχυει του Καργα,τον προτιμω απο τον οποιοδηποτε ξενο,ανιωθο π.χ. Ρεντε για μπακ απ.Γνωριζει το ελληνικο πρωταθλημα,θα νιωθει απο ντερμπυ,δεν θα χρειαστει προσαρμογη.
Αλλα θα προτιμουσα και παλι τον Διαμαντη ρε γμτ
Τώρα δηλώνοντας στην Ευρώπη αντί για 24 παίχτες, 25 (Τον κάργα δλδ) θα περάσουμε τη Μαρσέιγ στους 8.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλώς να έρθει ο Κάργας. Χρειαζόμαστε Έλληνες στο ροστερ. Κι αν εκτός από Έλληνες, είναι και ΠΑΟΚτσακια, τόσο το καλύτερο.
Όσο για την ιστορία με τον Πλατανιά, αν στο παρελθόν υποστήριξε την ομάδα στην οποία ανήκε και τον τάιζε, πολύ καλά έκανε. Λογικό το βρίσκω.
Όσο για την ιστορία με τον Πλατανιά, αν στο παρελθόν υποστήριξε την ομάδα στην οποία ανήκε και τον τάιζε, πολύ καλά έκανε. Λογικό το βρίσκω.
- black_star_ninja
Νομιζω οτι η ειδηση της ανανεωσης Ζιφκοβιτς μας επηρεασε ολους τοσο αρνητικα που πηρε η μπαλα και τον Καργα. Ο Μιχαι μετρηθηκε και δε μας κανει. Εχει λογικη η αντικατασταση του απο Καργα.
Δεν έχει δυνατότητα ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ να χτίσει γήπεδο από μόνος του (σε αντίθεση με τους άλλους) ΚΑΙ να διατηρήσει το μπάτζετ του σε πολύ υψηλά επίπεδα.Tolaros έγραψε:Και έτσι να είναι, πού είναι το πρόβλημα?Gospi έγραψε:Ας ελπισουμε να τελειωσει γρηγορα τουλαχιστον, γιατι μεχρι τοτε θα πεσει μπολικη αυταρκεια.
Θέλετε ΚΑΙ γηπρδο, ΚΑΙ ακριβούς παίκτες?
Δεν είμαστε η Μάντσεστερ Σίτι και ούτε έχουμε Άραβες από πίσω.
Είναι δεδομένο ότι το μπάτζετ θα πέσει τα επόμενα χρόνια γι αυτό και πάμε στην λογική "αγοράζω φερελπιδες νεαρούς με προοπτική την μεταπώληση και το κέρδος".
Εφόσον γίνει σωστά πρόκειται για μια φιλοσοφία που μπορεί να σε διατηρήσει σε σχετικά υψηλό επίπεδο και να είσαι και sustainable.
Ο 27-28χρονος παίχτης του 1Μ το χρόνο δεν έχει να προσφέρει κάτι με βάση την συγκεκριμένη φιλοσοφία, είναι φύρα. Θα έχεις ξοδέψει γι αυτόν 3Μ σε τριετές συμβόλαιο πχ τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις πίσω.
Τώρα γιατί ο ΠΑΟΚτσης συνεχίζει να ονειρεύεται παιχταράδες του εκατομμυρίου και θεωρεί μάλιστα και βέβαιο ότι θα έρθουν τον Αύγουστο αδυνατώ να το καταλάβω.
Ειδικά όταν ο Μποτο έχει μιλήσει ήδη ξεκάθαρα για την στόχευση και την φιλοσοφία του.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έχεις δίκιο ninja και αφορά και εμένα.
Εφόσον παρθεί ακόμα ένα στόπερ από το πάνω ράφι τότε η προσθήκη του κάργα έχει λογική.Όμως όλοι συμφωνούν ότι η προσθήκη ενός στόπερ από το πάνω ράφι είναι αναγκαία
Εκτός του ζίβκο με επηρέασε και το παρελθόν του κάργα, δεν το αρνούμαι
Εφόσον παρθεί ακόμα ένα στόπερ από το πάνω ράφι τότε η προσθήκη του κάργα έχει λογική.Όμως όλοι συμφωνούν ότι η προσθήκη ενός στόπερ από το πάνω ράφι είναι αναγκαία
Εκτός του ζίβκο με επηρέασε και το παρελθόν του κάργα, δεν το αρνούμαι