Ρε συ σε όλους τους οργανισμούς γίνονται και συμβιβασμοί. Αν δηλαδή τον απαίτησε ο Λουτσεσκου, γιατί να ασκήσει βέτο ο Μπότο και να βάλει με το καλημέρα δύσκολα στην συνεργασία τους?Tolaros έγραψε:Ξέρετε ότι ΠΑΟΚ έχει ΤΔ και δε γίνεται τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του έτσι?
88. Živko Živković
-
Re: 88. Živko Živković
- Shivaspace
το τάιμινγκ πάντως λέει πρώτα ανανέωση Ζίφκο , μετά ανακοίνωση Κοτάρσκι..ίσως ο μικρός να μην έβαζε την υπογραφή του αν δεν έβλεπε με πράξεις ότι όντως προορίζεται για βασικός.
έχουμε και έναν άλλο πιτσιρικά τερματοφύλακα γιουγκοσλάβο, πήγε μερικές φορές με τον ΠΑΟΚ Β πέρσι, σε μια συνέντευξη που τον είχα δεί φαίνονταν πολύ καλό παλικαράκι, με παππού επίσης γκολκίπερ..
μπορεί όντως να λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ο Ζίβκοβιτς
αλήτης πρέπει να ναι σίγουρα, καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιοι, όχι μόνο οικογενειάρχες και ερωτίλοι σαν το ζαμπά..στον ΠΑΟΚ είσαι
έχουμε και έναν άλλο πιτσιρικά τερματοφύλακα γιουγκοσλάβο, πήγε μερικές φορές με τον ΠΑΟΚ Β πέρσι, σε μια συνέντευξη που τον είχα δεί φαίνονταν πολύ καλό παλικαράκι, με παππού επίσης γκολκίπερ..
μπορεί όντως να λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ο Ζίβκοβιτς
αλήτης πρέπει να ναι σίγουρα, καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιοι, όχι μόνο οικογενειάρχες και ερωτίλοι σαν το ζαμπά..στον ΠΑΟΚ είσαι
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε συ σε όλους τους οργανισμούς γίνονται και συμβιβασμοί. Αν δηλαδή τον απαίτησε ο Λουτσεσκου, γιατί να ασκήσει βέτο ο Μπότο και να βάλει με το καλημέρα δύσκολα στην συνεργασία τους?Tolaros έγραψε:Ξέρετε ότι ΠΑΟΚ έχει ΤΔ και δε γίνεται τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του έτσι?
Απαίτησε ο Λουτσεσκου το Ζιφκοβιτς, που τον έβαλε όλα κ όλα 3-4 ματς το χρόνο
Προφανώς δεν υπάρχει πιτσιρικάς. Πήγαν στην επόμενη φθηνότερη λύση.kataramenos5 έγραψε:Ας βαζαν κανα πιτσιρικα που χει και κινητρο. Ζιφκο ρε φιλε?
Και 2 χρονια?
Δεν είναι δυνατόν να κάνετε έτσι για τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα, εδώ έχουμε άλλες και άλλες θέσεις που καίνε
- Μπαρκαρούτσος
Ανανέωσε ο Zivkovic;;
ΗΗΗΗ ΖΩΗΗΗΗ Η ΖΩΗ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΙΙΙ
Αποχαιρέτα τον ΠΑΟΚ που χάνεις...
Του παραχρόνου στη Νέα Τούμπα, πρεμιέρα Football League ΠΑΟΚ - Απόλλων Πόντου...
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΟΚΑΚΙ!!
Τι να τη κάνω τη νέα Τούμπα, να παίζει ο Zivkovic;;
Όσες ελπίδες είχαμε για χαρές και πρωτάθλημα, εξαφανίστηκαν για τα επόμενα πενήντα χρόνια...
Unfollow, unfriend, unsubscribe και ΜΠΛΟΚ (σε αντίθεση με τον Zivkovic)!!!!
Αποχαιρέτα τον ΠΑΟΚ που χάνεις...
Του παραχρόνου στη Νέα Τούμπα, πρεμιέρα Football League ΠΑΟΚ - Απόλλων Πόντου...
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΟΚΑΚΙ!!
Τι να τη κάνω τη νέα Τούμπα, να παίζει ο Zivkovic;;
Όσες ελπίδες είχαμε για χαρές και πρωτάθλημα, εξαφανίστηκαν για τα επόμενα πενήντα χρόνια...
Unfollow, unfriend, unsubscribe και ΜΠΛΟΚ (σε αντίθεση με τον Zivkovic)!!!!
Ε, και τόσες άλλες άστοχες κινησεις την τελευταία 3ετία.
ΤΟΣΕΣ
Για κάθε μία ξεχωριστά....
Για το σύνολο τους που οδήγησαν σε
0/3 πρωταθλήματα
1/3 κύπελλα
Για το αν συνεχισουμε έτσι,με τόσο γαμάτες λογικές κινήσεις που θα χει αποτέλεσμα επόμενο πρωτάθλημα σε 34 χρόνια πάλι
Με λίγα λόγια ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τίτλους και να μη σας πειράζει αν συνεχίσουμε έτσι
(Olynmpiakos,likes this post)
Πως κανετε έτσι για μια υπόθεση ανανέωσης,την οποια την απομονώνω απ τις υπόλοιπες ΤΡΑΓΙΚΟΥΡΕΣ της τελευταίας τριετίας για να φανείτε αδικαιολόγητα γκρινιάρηδες
Πήραμε 1 κύπελλο σε.3.χρόνια
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗΣ.ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ
Τελείωσε η ζωή;
Πέσαμε β εθνική
Καταστράφηκε η ομάδα?
Δεν θα χτιστεί το γήπεδο?
Σταματήστε ρε ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ να γκρινιάζετε για παπαροκινήσεις που εξηγήθηκαν με 0 ποδοσφαιρική λογική,αλλά με μεταφραστοεγκλιματιστική.
Φάτε το αμάσητο και πείτε,μια ωραία πεταλούδα.
Πως κάνετε έτσι
Τι θέλετε δηλαδή,τρεμπλ;
ΤΟΣΕΣ
Για κάθε μία ξεχωριστά....
Για το σύνολο τους που οδήγησαν σε
0/3 πρωταθλήματα
1/3 κύπελλα
Για το αν συνεχισουμε έτσι,με τόσο γαμάτες λογικές κινήσεις που θα χει αποτέλεσμα επόμενο πρωτάθλημα σε 34 χρόνια πάλι
Με λίγα λόγια ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τίτλους και να μη σας πειράζει αν συνεχίσουμε έτσι
(Olynmpiakos,likes this post)
Πως κανετε έτσι για μια υπόθεση ανανέωσης,την οποια την απομονώνω απ τις υπόλοιπες ΤΡΑΓΙΚΟΥΡΕΣ της τελευταίας τριετίας για να φανείτε αδικαιολόγητα γκρινιάρηδες
Πήραμε 1 κύπελλο σε.3.χρόνια
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗΣ.ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ
Τελείωσε η ζωή;
Πέσαμε β εθνική
Καταστράφηκε η ομάδα?
Δεν θα χτιστεί το γήπεδο?
Σταματήστε ρε ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ να γκρινιάζετε για παπαροκινήσεις που εξηγήθηκαν με 0 ποδοσφαιρική λογική,αλλά με μεταφραστοεγκλιματιστική.
Φάτε το αμάσητο και πείτε,μια ωραία πεταλούδα.
Πως κάνετε έτσι
Τι θέλετε δηλαδή,τρεμπλ;
Όλοι ΑΥΤΟΙ τελικά θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ και μόνο εμείς το καλό του. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ανανέωση του ζιφκο.
Μήπως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο, να μειωθεί ο αρνητισμό και να περιμένουμε να δούμε την ομάδα;
Υπάρχουν επαγγελματίες που ασχολούνται με την ομάδα και κάπου στηρίζουν ο, τι κάνουν, δεν μπορεί να θέλουν το κακό της.
Υγ. Σε αντίθεση με πολλούς που μόνο γκρινιάζουν ή ψάχνουν αφορμή για να το κάνουν, ήμουν στο γήπεδο στον αγώνα με Γιάννενα και προφανώς εκνευριστικα με το γκολ που έφαγε, αλλά με το να φέρνεις συνέχεια την καταστροφή δεν βγαίνει κάτι
Μήπως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο, να μειωθεί ο αρνητισμό και να περιμένουμε να δούμε την ομάδα;
Υπάρχουν επαγγελματίες που ασχολούνται με την ομάδα και κάπου στηρίζουν ο, τι κάνουν, δεν μπορεί να θέλουν το κακό της.
Υγ. Σε αντίθεση με πολλούς που μόνο γκρινιάζουν ή ψάχνουν αφορμή για να το κάνουν, ήμουν στο γήπεδο στον αγώνα με Γιάννενα και προφανώς εκνευριστικα με το γκολ που έφαγε, αλλά με το να φέρνεις συνέχεια την καταστροφή δεν βγαίνει κάτι
Ναι,γιατι την καταστροφή δεν την φέρνουν οι λάθος κινήσεις,αλλά οι κριτικές αυτών.
- Μπαρκαρούτσος
Μη ξεχνάς, Doomlord4, ποιον είχαμε ΤΔ πέρσι τέτοιο καιρό.
Δεν συγκρίνεται η μεταγραφή του Taylor πχ με του Quagliata ή του Näsberg.
Δηλαδή έχεις δει πουθενά να γίνονται 10 (πχ) μεταγραφές και να βγαίνουν και οι δέκα;
Επίσης, ο Zivkovic δεν θα μείνει για πρώτος, χαλαρώστε. Ούτε εγώ τον πάω αγωνιστικά, αλλά θα είμαστε τρελοί αν πιστεύουμε ότι θα παίξει σαν πρώτος.
Επίσης, πήρε αύξηση στο μισθό; Αμφιβάλλω..
Και στο τέλος της ημέρας, δεν γίνεται στο οικογενειακό διπλό η μία ομάδα να έχει Kotarski και η άλλη τον Ταλιχμανίδη, τον Μπουργάνη ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον έχουμε να ζεσταίνεεεεεε για τρίτο GK.
Δεν συγκρίνεται η μεταγραφή του Taylor πχ με του Quagliata ή του Näsberg.
Δηλαδή έχεις δει πουθενά να γίνονται 10 (πχ) μεταγραφές και να βγαίνουν και οι δέκα;
Επίσης, ο Zivkovic δεν θα μείνει για πρώτος, χαλαρώστε. Ούτε εγώ τον πάω αγωνιστικά, αλλά θα είμαστε τρελοί αν πιστεύουμε ότι θα παίξει σαν πρώτος.
Επίσης, πήρε αύξηση στο μισθό; Αμφιβάλλω..
Και στο τέλος της ημέρας, δεν γίνεται στο οικογενειακό διπλό η μία ομάδα να έχει Kotarski και η άλλη τον Ταλιχμανίδη, τον Μπουργάνη ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον έχουμε να ζεσταίνεεεεεε για τρίτο GK.
Συγκρίνεται όμως το κράξιμο σε αυτούς που έλεγαν για την λάθος λογικη και επιλογή στη μεταγραφή τέυλορ
Πάλι το ---> μη φέρνετε την καταστροφή,καθηστε να δούμε τον παίκτη κυριαρχούσε
Κάποιο, -είχατε δίκιο για τον τέυλορ- τώρα?
Μπαααααα
Μην γκρινιάζετε πάλι,στην επόμενη τραγική κίνηση
Εισαι σε αυτοκίνητο με 3 φίλους και έχετε κλείσει για Κωνσταντινούπολη
Ο οδηγος πάει ανάποδα προς κοζάνη
Ρε δεν πάμε καλά να λες
Σκάσε ρε γκρινιάρη
Φτάνετε κοζάνη και σου λένε
Είδες με την γκρίνια σου?
Και συνεχίζει για Γιάννενα
Ρε δεν πάμε.καλά πάλι
Πάλι γκρίνια ρε? Να σου λένε.....
Μην γκρινιάζετε ακολουθεί ιταλία
Ισπανία
Αμερική
Ιαπωνία
Κίνα
Καζακσταν
Και σε 34 χρόνια τσουπππ...
Κωνσταντινούπολη
Στον σωστό δρόμο είμαστε,απλά χτίζουμε...πορεία
Γκρινιάρηδες....
Πάλι το ---> μη φέρνετε την καταστροφή,καθηστε να δούμε τον παίκτη κυριαρχούσε
Κάποιο, -είχατε δίκιο για τον τέυλορ- τώρα?
Μπαααααα
Μην γκρινιάζετε πάλι,στην επόμενη τραγική κίνηση
Εισαι σε αυτοκίνητο με 3 φίλους και έχετε κλείσει για Κωνσταντινούπολη
Ο οδηγος πάει ανάποδα προς κοζάνη
Ρε δεν πάμε καλά να λες
Σκάσε ρε γκρινιάρη
Φτάνετε κοζάνη και σου λένε
Είδες με την γκρίνια σου?
Και συνεχίζει για Γιάννενα
Ρε δεν πάμε.καλά πάλι
Πάλι γκρίνια ρε? Να σου λένε.....
Μην γκρινιάζετε ακολουθεί ιταλία
Ισπανία
Αμερική
Ιαπωνία
Κίνα
Καζακσταν
Και σε 34 χρόνια τσουπππ...
Κωνσταντινούπολη
Στον σωστό δρόμο είμαστε,απλά χτίζουμε...πορεία
Γκρινιάρηδες....
- ΑποστόληςΑ
Θα μπορούσαμε για δεύτερο να είχαμε πάρει τον Λοντίγκιν, που νομίζω είναι και γηγενής. Δεν τον πήραμε και θεώρησα ότι σκοπεύαμε κάπου ψηλά.
Θα με πεις τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά πραγματικά δεν βρίσκω λογική πίσω από όλο αυτό.
Θα με πεις τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά πραγματικά δεν βρίσκω λογική πίσω από όλο αυτό.
Θα ερχόταν ο Λοντίγκιν να παίξει 5 ματς το χρόνο σαν 2ος? Ποιος το κάνει αυτό από πρώτος στην καλύτερη ηλικία του?
- ΑποστόληςΑ
Γιατί ο Λοντιγκιν ως τι πήγε στον βαζελο;
Ως πρώτος;
Ο Μπρινιολι είναι βάση εικόνας και στατιστικών μέσα στους 2 καλύτερους κιπερ του πρωταθλήματος και χωρίς αμφισβήτηση ο νούμερο 1 στην ιεραρχία.
Απλα δεν τον θέλαμε, χωρίς να ξέρω τους λόγους.
Αν τον θέλαμε θα ήταν ήδη εδώ.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ως πρώτος;
Ο Μπρινιολι είναι βάση εικόνας και στατιστικών μέσα στους 2 καλύτερους κιπερ του πρωταθλήματος και χωρίς αμφισβήτηση ο νούμερο 1 στην ιεραρχία.
Απλα δεν τον θέλαμε, χωρίς να ξέρω τους λόγους.
Αν τον θέλαμε θα ήταν ήδη εδώ.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πως έχουμε παρεξηγήσει τα πράγματα με την άφιξη του Κοτάρσκι. Ναι τον πιστεύουν, ναι έχει την προοπτική να εξελιχθεί στο νούμερο 1 του ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορεί μία ομάδα να βασίζεται 100% σε έναν τερματοφύλακα που δεν έχει δώσει ακόμη τα διαπιστευτήριά του. Στην τελική, καθρέφτης είναι η προπόνηση και οι αγώνες. Αν ο Χ-Ψ Λοντίγκιν είναι καλύτερος τότε ας γίνει αυτός πρώτος, ο ΖΖ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το σενάριο εξού και η γκρίνια η δική μου.