Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Shivaspace
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
νόμιζα στα non paper είναι κορυφή ο καραπαπάρας, τα δουλεύουν και οι δικοί μας ?
-
Φερτε πισω τον Λημνιο ρε ακομη και με χιαστο! Ακου εκει Λαμπρου [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σε ερώτηση μου στον Τοσκιτση αν το έμπειρο στόπερ είναι ο Καργας , η απάντηση του ήταν ναι :p
Οκ δεν με έχετε συνηθίσει να γκρινιάζω αλλά πάνω που έλεγα ότι όλες οι κινήσεις μέχρι στιγμής είχαν μια λογική, σήμερα έφαγα 2 απανωτές σφαλιάρες
Θα ζήσουμε ..
Οκ δεν με έχετε συνηθίσει να γκρινιάζω αλλά πάνω που έλεγα ότι όλες οι κινήσεις μέχρι στιγμής είχαν μια λογική, σήμερα έφαγα 2 απανωτές σφαλιάρες
Θα ζήσουμε ..
Shivaspace έγραψε:νόμιζα στα non paper είναι κορυφή ο καραπαπάρας, τα δουλεύουν και οι δικοί μας ?
όλες οι ομάδες τα δουλεύουν. έτσι βγαίνουν οι μεταγραφές πλέον
ο καραπαπάρας δουλεύει nonpaper δολοφονίες χαρακτήρων και άρθρα φθοράς
-
Από τον Balde και Martin's που είναι παικτουρες και οι 2.. καταλήξαμε να μιλάμε για Καργα σέντερ μπακ.. Λάμπρου Λημνιο Ζαμπα για τα εξτρεμ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Δευ 20 Ιουν 2022, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο Κάργας σε σχέση με Μιχάι ειναί αναβάθμιση.
ο Λαμπρού σε σχέση με Μητριτσά ειναι αναβάθμισή.
Τώρα και εγώ θέλω παιχταράδες την Αρτά και τα γιάννενα Θέλω !!!
αλλά έχουμε και ενα όριο στο Μεταγραφικό παζάρι νομίζω αλιως και εγώ μαζί σας για μάγους της μπάλας που μονο πουτους ένοιαζε απο μικροί ήταν να παίξουν στον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ !!!
Πρέπει να γίνετε σεβαστή η κάθε άποψη .

ο Λαμπρού σε σχέση με Μητριτσά ειναι αναβάθμισή.
Τώρα και εγώ θέλω παιχταράδες την Αρτά και τα γιάννενα Θέλω !!!
αλλά έχουμε και ενα όριο στο Μεταγραφικό παζάρι νομίζω αλιως και εγώ μαζί σας για μάγους της μπάλας που μονο πουτους ένοιαζε απο μικροί ήταν να παίξουν στον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ !!!
Πρέπει να γίνετε σεβαστή η κάθε άποψη .

Ρε μάγκες ειλικρινά καταλαβαίνω τη διάθεση και την δίψα για ειδήσεις και κουβέντα, αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ προφανές ότι η "εκπομπή" του τοσκιτση απλά αναμασαει κουβέντες που δε βασίζονται σε τίποτα;
Προφανώς άμα κάνει κάθε μέρα εκπομπή και λέει ένα κάρο θέσεις και ονόματα ε ναι ΚΑΠΟΙΑ θα είναι σωστά.
Γουατεβερ.
Θα κάνουμε λοιπόν κι εμείς εκπομπη. Απλά θα λέμε ότι μας γκαβλωσει
Προφανώς άμα κάνει κάθε μέρα εκπομπή και λέει ένα κάρο θέσεις και ονόματα ε ναι ΚΑΠΟΙΑ θα είναι σωστά.
Γουατεβερ.
Θα κάνουμε λοιπόν κι εμείς εκπομπη. Απλά θα λέμε ότι μας γκαβλωσει
- Shivaspace
Napoli4 έγραψε:Shivaspace έγραψε:νόμιζα στα non paper είναι κορυφή ο καραπαπάρας, τα δουλεύουν και οι δικοί μας ?
όλες οι ομάδες τα δουλεύουν. έτσι βγαίνουν οι μεταγραφές πλέον
ο καραπαπάρας δουλεύει nonpaper δολοφονίες χαρακτήρων και άρθρα φθοράς
και γιατί θα πρέπει να βγαίνοuν προς τα έξω οι μεταγραφές πρίν τις υπογραφές ? κάποια στιγμή δεν λέγαμε τι ωραία ποu κανέις δεν ήξερε τίποτα..τώρα έχει αλλάξει κάτι ?
-
Έτσι μπράβο
Απαξιώστε ελεύθερα
Ειρωνευτείτε ελεύθερα ό,τι γίνεται στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο
μέχρι και το γήπεδο αρχίσατε να ειρωνεύστε ως "πανηγυράκι"
Την πιο σημαντική κίνηση στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Απαξιώστε κι αυτή.
Τι άλλο έμεινε ??
Απαξιώστε ελεύθερα
Ειρωνευτείτε ελεύθερα ό,τι γίνεται στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο
μέχρι και το γήπεδο αρχίσατε να ειρωνεύστε ως "πανηγυράκι"
Την πιο σημαντική κίνηση στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Απαξιώστε κι αυτή.
Τι άλλο έμεινε ??
Gospi έγραψε:Φερτε πισω τον Λημνιο ρε ακομη και με χιαστο! Ακου εκει Λαμπρου [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
ρε συ, παικτης του ΠΑΟΚ ειναι ο λαμπρου. Κανεις δεν ειπε οτι θα μεινει αλλα δεν μπορεις να τον απαξιωσεις ετσι κόβοντας τον απο την προετοιμασια. Σε μια τέτοια περιπτωση ο μονος χαμενος ειναι ο ΠΑΟΚ και κανενας αλλος.
Το τελευταιο προβλημα που αντιμετωπιζουμε αυτη τη στιγμη ειναι ο Λάμπρου.
υγ προσωπικα ουτε ο καργας με χαλαει αν και δεν ειναι τιποτα το αξιολογο...και ειναι και λιγο λαθερ. Αρκει βεβαια να προοριζεται για 5 στοπερ ως αντι μιχαι...γιατι ως εκει ειναι.
Ειναι λογικο το 5ο σου στοπερ να ειναι καποιος τετοιου ειδους παικτης.
Το θέμα μας ειναι ποιος θα ειναι αυτος που θα ερθει για να παιξει τουλαχιστον 2-2,5 χιλιαδες λεπτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 20 Ιουν 2022, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά έχει λογική όλο αυτό.
Δεδομένο πρώτο. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Από την στιγμή που αποφασίστηκε σημαντικό μέρος από αυτό να πάει σε αγορές δεν υπάρχει πλέον ευχέρεια για μεγάλα συμβόλαια.
Δεδομένο δεύτερο. Χρειαζόμαστε γηγενείς για να συμπληρωθεί η λίστα της UEFA.
Αν τα βάλεις και τα 2 μαζί έχει λογική να πας σε επιλογές φτηνών Ελλήνων παικτών ώστε και να γεμίσεις το ροστερ και να καλύψεις το θέμα της λίστας.
Έτσι κι αλλιώς όταν πας σε φτηνές λύσεις είτε ξένοι είναι είτε Έλληνες λαχεία αγοράζεις.
Ας είναι τουλάχιστον Έλληνες να βολεψουμε το θέμα λίστα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεδομένο πρώτο. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Από την στιγμή που αποφασίστηκε σημαντικό μέρος από αυτό να πάει σε αγορές δεν υπάρχει πλέον ευχέρεια για μεγάλα συμβόλαια.
Δεδομένο δεύτερο. Χρειαζόμαστε γηγενείς για να συμπληρωθεί η λίστα της UEFA.
Αν τα βάλεις και τα 2 μαζί έχει λογική να πας σε επιλογές φτηνών Ελλήνων παικτών ώστε και να γεμίσεις το ροστερ και να καλύψεις το θέμα της λίστας.
Έτσι κι αλλιώς όταν πας σε φτηνές λύσεις είτε ξένοι είναι είτε Έλληνες λαχεία αγοράζεις.
Ας είναι τουλάχιστον Έλληνες να βολεψουμε το θέμα λίστα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είτε γιατί είναι κλεισμένοι,
είτε γιατί θέλουν να ασκήσουν πίεση σε άλλους στόχους,
είτε γιατί θέλουν να δώσουν λίγη τροφή στους αρδ,
είτε γιατί θέλουν τον κόσμο να ασχολείται με την ομάδα.
είτε γιατί θέλουν να ασκήσουν πίεση σε άλλους στόχους,
είτε γιατί θέλουν να δώσουν λίγη τροφή στους αρδ,
είτε γιατί θέλουν τον κόσμο να ασχολείται με την ομάδα.
Πραγματικα τη στιγμη που ακούγονται ονοματα οπως του Καργα ως παρτενερ του Ινγκασον ενω μεχρι πριν λιγες μερες μας ελεγαν για αποκτηση δυο στοπερ,ο Λαμπρου ως πεμπτο εξτρεμ μας χαλαει;