Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από aivas19 »

Ιάσονας έγραψε:Να αναφέρω και εγώ τη γνώμη μου για τα στόπερ, τα χαφ, τα εξτρεμ και το τέρμα.

Εφόσον ήθελαν έμπειρο τερματά που να μην καπελώνει τον Κοτάρσκι εγώ θα έκανα κίνηση για τον Καρνέζη που είναι ελεύθερος από Λιλ. Εμπειρος, κάθεται πάγκο, σοβαρός, καλός χαρακτήρας και δεν κρεμάει τις ομάδες του όποτε παίζει (τα τελευταία χρόνια σπάνια αλλά ήταν σε Λιλ κα Νάπολι). Επίσης Ελληνας για τις λίστες στην Ευρώπη.

Στα στόπερ τα ζευγάρια είναι δεξιά Ινγκασον Μιχάι, αριστερά Νεσμπεργκ Μιχαηλίδης συν ο Κουλιεράκης.
Αν ερχοταν ο Κάργας (που δεν έχει λογική) θα ερχόταν ως αντι Μιχάι. Στόπερ όμως θες αριστερά και να μην καπελώσεις τον Μιχαηλίδη όταν γυρίσει γιατί αντικειμενικά το παιδί έχει προοπτικές. Υπάρχει Ελληνας ακριβώς για αυτό το ρόλο. Ο Γουτας.

Κεντρικά χαφ. Θα ήθελα Μισιτς αντί Σβαμπ, ξέρω πολλοί διαφωνείτε το αφήνω εδώ

Εξτρεμ δεκάρι: Απορώ πως ο ΠΑΟΚ και ο Μπότο προσπερνάνε την περίπτωση Γκατσίνοβιτς, παίζει και αριστερό εξτρεμ και δεκάρι, ταχυδυναμικός, καλή ηλικία, 1,5 χαρτί για αυτόν που ζητάει η Χοφενχάιμ δεν είναι πολλά ας κρατήσουν και το Ζαμπά στο φινάλε και ας μην πάρουν άλλο παίκτη μεσοεπιθετικό, είναι κρίμα να πάρει τον Γκατσίνοβιτς ο βάζελος.

Αυτός ο Σκάρπα της Παλμέιρας που συζητάει ο γαύρος πρέπει να είναι παικτάρα.
Ο Καρνεζης σταματησε το ποδοσφαιρο Ιασονα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Gospi έγραψε:Εχουν αποχωρησει ο Κρεσπο των 800.000 και ο Βαρελα του 1.000.000 και εμεις μιλαμε για τον ελευθερο Νεσμπεργκ των βαρια 400.000 και για τον Καργα των 150.000...
Δεν αντιλαμβανομαι που στοχευουμε για του χρονου με τετοιες κινησεις
Κανονικα πρεπει να φερουμε δυο στοπςρ υψηλου επιπεδου με 1000.000 και 700.000 αντιστοιχα και μονο αν φυγει ο Μιχαι να αντικατασταθει μς καποιον ελληνα εξελιξιμο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όσο υπάρχει ο Μιχαηλίδης δεν νομίζω πως θα δοθεί συμβόλαιο σε παίκτη που θα πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Gospi έγραψε:Εχουν αποχωρησει ο Κρεσπο των 800.000 και ο Βαρελα του 1.000.000 και εμεις μιλαμε για τον ελευθερο Νεσμπεργκ των βαρια 400.000 και για τον Καργα των 150.000...
Δεν αντιλαμβανομαι που στοχευουμε για του χρονου με τετοιες κινησεις
Κανονικα πρεπει να φερουμε δυο στοπςρ υψηλου επιπεδου με 1000.000 και 700.000 αντιστοιχα και μονο αν φυγει ο Μιχαι να αντικατασταθει μς καποιον ελληνα εξελιξιμο.

Διαφωνω φουλ. Η ομαδα εμπαινε μεσα με τετοια συμβολαια. Αμα τα βαλεις εσυ απο την τσεπη σου μαζι σου να δωσουμε οσα θες για στοπερ. Το θεμα ειναι να παρεις την μεγιστη χρησιμοτητα των χρηματων που δινεις και να μην μπαινεις μεσα 10 εκκατομυρια καθε χρονο.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Μην υπολογιζετε τον Μιχαιλιδη πριν τα χριστουγεννα.Ετσι λεγαμε και για τον Ολιβερα και δεν ακουμπησε.Χτυπα ξυλο παραπατησε καποιος,τοτε τι κανουμε ? Καλη περιπτωση ο Καργας φτανει να ειναι επιλογη του Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγκλημα. Καλος χρυσος ο Μιχαηλιδης, αλλα δεν ειναι ακομη στο επίπεδο του Ινγκασον. Αν θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα χρειαζεσαι 2 στοπερ υψηλου επιπεδου. Εξαλλου η σεζον ειναι τεραστια, θα χρειαστει να παιξουν τουλαχιστον 4 στοπερ.
Τελος κανεις δεν ξερει σε τι επιπεδο θα επανελθει ο Μιχαηλιδης και ποτε θα επανελθει στα παλια του επιπεδα.
Τα στατιστικα του οπως τα εχουν παραθεσει κατα καιρους καποιοι 3δω μεαα συγκριτικα με αλλα στοπερ, ειναι εξαιρετικα σε επιπεδο αναπτυξης του παιχνιδιου, αλλα ακομη ειναι πολυ αδύναμος στα αμυντικα του καθηκοντα
Εγω προσωπικα θελω να δω ακόμη εναν παιχταρα εκει. Καλη η αποταμιευση αλλα η φτώχεια τρωει τον παρα.

Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μπορούμε να κλειδώσουμε τον μισθό που έπαιρνε ο Κρέσπο; Νομίζω 600 χιλιάρικα ήταν και του προτείναμε 1 χρόνο με περίπου στα μισά; Με την οικονομική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ θα αργήσει πολύ να τα τσεπωσει και αυτά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

rainmaker έγραψε:Ο λόγος που πιστεύουμε ότι υπάρχει ζήτημα Κάργα και μάλιστα ότι ο ίδιος υπογράφει με κλειστά μάτια, είναι επειδή το είπε το Μετροκωλις ή νομίζω;
Ναι! αν έχει διακινηθει ένα σενάριο μετακίνησης Έλληνα ποδοσφαιριστή συστηματικά τον τελευταίο καιρό είναι από το Μετρόπολις και τον όμιλο μέτρο μίντια κι αφορά τον Κάργα. Είναι πολύ παράξενη η συνεχής κι επίμονη τοποθέτηση διαφόρων παραγωγών σε όλα τα μήκη της ραδιοφωνικής ζώνης. Αλλά κι η συνεχής τροφοδότηση του newsfeed για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ξεκάθαρο για όποιον αντιλαμβάνεται στοιχιοδως πέντε πράγματα για τον τρόπο που λειτουργούν τα δημοσιογραφικά μαγαζιά στην Ελλάδα ότι αυτή η υπερβολική συζήτηση για τον Κάργα μόνο τυχαία δεν είναι . Το λυπηρό όμως σε αυτή την υπόθεση είναι ότι βλέπουμε συνοπαδους να τσιμπάνε κι να γράφουνε για το πόσο καλός δήθεν είναι ο παίκτης. Ο πρώην του Ολυμπιακού λοιπόν εκτός από τα λαμπρά αυτογκόλ που συνήθιζε να πετυχαίνει σε βάρος της ομάδας του ( Παναχαϊκής) κι υπέρ του Ολυμπιακού. Ήταν εκείνος ο τύπος που δεν είχε δει ούτε ακούσει τίποτα για τις περίφημες φαπες στο ημίχρονο του αγώνα του γαύρου με τον Πλατανιά που στέρησε από την ομάδα μας πιθανόν ένα τίτλο. Παρόλο που ήταν στην αποστολή νομίζω είχε δήλωση ότι όλα ήταν εξαιρετικά.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

giaxxo έγραψε:Μην υπολογιζετε τον Μιχαιλιδη πριν τα χριστουγεννα.Ετσι λεγαμε και για τον Ολιβερα και δεν ακουμπησε.Χτυπα ξυλο παραπατησε καποιος,τοτε τι κανουμε ? Καλη περιπτωση ο Καργας φτανει να ειναι επιλογη του Λουτσεσκου.
Συγκρίνεις τον έναν που τραυματίστικε 13 Μαρτίου, με αυτόν που τραυματίστηκε 12 Αυγούστου?
Τη στιγμή κιόλας που ο πρώτος είναι 22 χρονών με το δεύτερο που είναι 30 ???
13 Μαρτίου με Χριστούγεννα είναι 9,5 μήνες....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kourdos έγραψε:
Μπορούμε να κλειδώσουμε τον μισθό που έπαιρνε ο Κρέσπο; Νομίζω 600 χιλιάρικα ήταν και του προτείναμε 1 χρόνο με περίπου στα μισά; Με την οικονομική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ θα αργήσει πολύ να τα τσεπωσει και αυτά.
Δεν του προτείναμε το ποσό αυτό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

JohnDag έγραψε:
obanebane έγραψε:Ναπολιτανε, έχουμε τώρα τρία ποστ σερί, που ο ένας είναι μέσα στο μυαλό του άλλου.
Ευτυχώς μας ξέρουν χρόνια εδώ μέσα γιατί αλλιώς θα μας έλεγε ο John ότι είμαστε ένα πρόσωπο με διπλό account. :mrgreen:
Όχι ρε είπαμε :)

Μακαρι να διαβάζω εσάς να συμφωνείτε ακόμα και αν διαφωνώ.

Πραγματικά.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλάκα κάνω ρε και αν ισχύει αυτό που έγραψες, έκανες πολύ καλά και το ανέδειξες.
Έχω ξαναπεί ότι όσοι συμμετέχουν εδώ μέσα με διπλά και τριπλά account's ταυτόχρονα , είναι λερες του κερατα.
Όταν βέβαια δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.
Επίσης εξαιρούνται όσοι έχουν αποκαλύψει την προηγούμενη τους "ταυτότητα".
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Μακαρι ρε φιλε να ειναι ετοιμος νωριτερα αλλα ο ΠΑΟΚ ετσι λειτουργει.Ποτε δεν θα ζορισουν παικτη να ξεκινησει μετα απο τραυματισμο.Ισως γιαυτο δεν εχουμε υποτροπες.Πλην Ομαρ βεβαιως.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε παλικάρια,ο Μιχαι φεύγει γιατί προφανώς μετρήθηκε και δεν έπεισε ή γιατί ο ίδιος ψάχνει κάτι άλλο στην καριέρα του γιατί δεν είναι ευχαριστημένος με τις συμμετοχές του στην ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ προφανώς θέλει να εκμεταλλευτεί ότι είναι διεθνής και να βγάλει κάποια χρήματα από την πώληση του ,πριν τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι,ίσως και ο ίδιος να έχει φέρει κάποιες προσφορές, ως εδώ καλά;
Για να καταλάβω, ως 5ο στόπερ δε μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο βασικός στόπερ της 6ης ομάδας της χώρας,ειδικά όταν μιλάμε για γηγενή ποδοσφαιριστη;
Υπάρχει παιδί στην Β ομάδα που να μπορεί να πάρει τη θέση του Μιχαι;
Αν ναι για μένα κλείνει το όνομα Κάργας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν μας κάνει ο Κάργας του παθητικού ΠΑΣ Γιάννινα αλλά μας κάνει ο Rente του Heracles Almelo;

Κάποιον καλύτερο χρειαζόμαστε πίσω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με την μεγάλη διαφορά ότι ο ρεντε έμαθε το ποδόσφαιρο σε μια από τις καλύτερες ακαδημαϊκό και σε μία ομάδα που έχει αναγάγει το evolution των ποδοσφαιριστών σε επιστήμη
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

καργάρουμε καλά ? :mrgreen:

κόβεται λόγω ονόματος..ας διάλεγε το επίθετο της μάνας του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”