Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ε πρέπει κάπως να βγαίνουν τα προπονητικά διπλά, στα εξτρεμ είμαστε ψιλοαδειοι.
Μέχρι να ρθουνε οι καινούργιοι τουλάχιστον.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέχρι να ρθουνε οι καινούργιοι τουλάχιστον.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gospi έγραψε:Διαβαζω για παρουσια Λαμπρου στην προετοιμασια...
Δεν βαρεθηκαμε να δινουμε ευκαιριες σε καμενα χαρτια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγραψα πιο πίσω, να δούμε τι άλλο μας περιμένει.
Τέλος πάντων, άντε να δούμε αύριο ποιοι θα είναι στην πρώτη.
Λογικά είναι φθηνος,δεν δημιουργεί κλίμα στα αποδυτήρια και ξέρει την γλώσσα.
Μάλλον τελείωσαν οι πάστες εκεί στην παε,ή ακρίβυναν σαν την βενζίνη
Του χρόνου θα σαρώσουμε....πρωτάθλημα αποδυτηρίων,πρωτάθλημα καλύτερων μεταφραστών και ballon dor εγκλιματιστών
Έχει και επιδότηση εμαθα,στα εκλιματιστικά
Μάλλον τελείωσαν οι πάστες εκεί στην παε,ή ακρίβυναν σαν την βενζίνη
Του χρόνου θα σαρώσουμε....πρωτάθλημα αποδυτηρίων,πρωτάθλημα καλύτερων μεταφραστών και ballon dor εγκλιματιστών
Έχει και επιδότηση εμαθα,στα εκλιματιστικά
Το κακο ξερεις πιο ειναι?obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Διαβαζω για παρουσια Λαμπρου στην προετοιμασια...
Θα το γραψω κι ας πέσουν να με φανε
Αν ο Λουτσεσκου ρημαξι την χρονια με τις εμμονες του, το μαρμαρο θα το πληρώσει ο Μποτο και οχι ο Λουτσεσκου.
Και θα μας μεινει αμανατι ο Λουτσεσκου και θα παρει ποδι ως αποτυχημενος ο Μποτο, τη στιγμη π την διαχειριση των νεοαποκτηθεντων θα την εχει αποκλειστικα ο Λουτσεσκου και την ευθυνη για τον Ζιφκο θα την εχει παλι ο ιδιος.
Κάτσε ρε Gospi. Δηλαδή φέρνει ο Μπότο 5 παίκτες 20 χρονών που δεν τους ξέρει κανείς και κάτι 27χρονους από Βαλερέγκα και Β' γερμανίας και αν η ομάδα δεν πετάει φωτιές θα φταίει η διαχείριση του Λουτσέσκου και όχι οι παίκτες που ήρθαν;
Συγγνώμη, αλλά αν το πρόβλημα είναι ότι Μπότο και Λουτσέσκου δεν μπορούν να συνεργαστούν, έχουμε ήδη αργήσει να βρούμε νέο προπονητή. Από εκεί και πέρα, αν αυτοί οι δύο συμφώνησαν στο ίδιο πλάνο, αλλά ο Μπότο δεν φέρνει στον Ράζβαν τα εργαλεία που περιμένει, τότε το πρόβλημα είναι του ΤΔ.
Συγγνώμη, αλλά αν το πρόβλημα είναι ότι Μπότο και Λουτσέσκου δεν μπορούν να συνεργαστούν, έχουμε ήδη αργήσει να βρούμε νέο προπονητή. Από εκεί και πέρα, αν αυτοί οι δύο συμφώνησαν στο ίδιο πλάνο, αλλά ο Μπότο δεν φέρνει στον Ράζβαν τα εργαλεία που περιμένει, τότε το πρόβλημα είναι του ΤΔ.
- abc_o_ karpouzas
ο λαμπρου...δηλ.. δεν θα επρεπε να ειναι στην προετοιμασια??obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Διαβαζω για παρουσια Λαμπρου στην προετοιμασια...
δεν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ?? ή κανω λαθος..
εαν εξακολουθει και ειναι παικτης της ομαδας υποχρεωμενος ειναι να ειναι στην...πρωτη...
να τον διωξουμε επειδη ...ετσι??
Με αυτό το σκεπτικό και ο Νινούα πρέπει να είναι στην προετοιμασία.abc_o_ karpouzas έγραψε: ο λαμπρου...δηλ.. δεν θα επρεπε να ειναι στην προετοιμασια??
δεν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ?? ή κανω λαθος..
εαν εξακολουθει και ειναι παικτης της ομαδας υποχρεωμενος ειναι να ειναι στην...πρωτη...
να τον διωξουμε επειδη ...ετσι??
Εχω νευρα με την ανανεωση Ζιφκο και καπακια με την ανακοινωση της παρουσιας του Λαμπρου στην προετοιμασια, οποτε πιθανον να ειναι πολυ λαθος το ποστ μου...gika έγραψε:Κάτσε ρε Gospi. Δηλαδή φέρνει ο Μπότο 5 παίκτες 20 χρονών που δεν τους ξέρει κανείς και κάτι 27χρονους από Βαλερέγκα και Β' γερμανίας και αν η ομάδα δεν πετάει φωτιές θα φταίει η διαχείριση του Λουτσέσκου και όχι οι παίκτες που ήρθαν;
Εχω βγει πραγματικα εξω απο τα ρουχα μου με την διετη ανανεωση του τυπου π εφαγε 4 ορθιος απο το σκουλικι...
Οι ποιο πολλοί, φανταζομαι(και εγω μεσα ) οτι μας ''χαλασε'' η αννανεωση του (σαν δεύτερου) Ζιφκοβιτς.
Και σκεφτομστε το παιχνιδι του με τον Ο Αρης.....
Μακάρι, να μας βγει, καλος ο Πρώτος μας, γιατι θα ειναι αργα εαν βγει και πει (οπως φετος) εκανα λάθος...
Μακάρι να πανε ολα καλα, και λιγη τύχη να εχουμε
Και σκεφτομστε το παιχνιδι του με τον Ο Αρης.....
Μακάρι, να μας βγει, καλος ο Πρώτος μας, γιατι θα ειναι αργα εαν βγει και πει (οπως φετος) εκανα λάθος...
Μακάρι να πανε ολα καλα, και λιγη τύχη να εχουμε

Το νέο πλάνο αποφασίστηκε από τον Ιβάν τον πρόεδρο μας.
Για αυτό τον λόγο προσέλαβε τον Μποτο.
Του καθόρισε το μπάτζετ και τους στόχους.
Αυτός σε συνεργασία με τον Λουτσεσκου φέρνει τους καλύτερους δυνατόν παίκτες (με το υπάρχον μπάτζετ) για να το υλοποιήσει.
Μετά αναλαμβάνει ο Λουτσεσκου να τους ενσωματώσει στην ομάδα έτσι ώστε να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αν κάποιος από τους τρεις δεν πιστεύει σε αυτό το πλάνο και δεν δουλέψει στο 100% για την πραγματοποίηση του θα αποτύχει.
Στην περίπτωση αυτή δικαιολογίες μπορεί να υπάρξουν που θα στρέφουν τα βέλη ο ένας στον άλλον αλλά αυτό είναι δευτερεύον ζήτημα για εμάς τους οπαδούς.
Σε έναν ιδεατό κόσμο αν δεν ήταν ικανοποιημένος ο Μποτο από το διαθέσιμο μπάτζετ θα δήλωνε παραίτηση.
Αν ο Λουτσεσκου δεν μείνει ικανοποιημένος από τους παίκτες το ίδιο.
Από την στιγμή όμως που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο η δουλειά μας θεωρώ ότι είναι η απόλυτη στήριξη της ομάδας.
Προσωπικά περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία- αισιοδοξία να δω τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας με την συγκυρία της ταυτόχρονης ύπαρξης των καλύτερων ο καθένας στο πόστο του(πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή, προπονητή) στην ομάδα μας.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για αυτό τον λόγο προσέλαβε τον Μποτο.
Του καθόρισε το μπάτζετ και τους στόχους.
Αυτός σε συνεργασία με τον Λουτσεσκου φέρνει τους καλύτερους δυνατόν παίκτες (με το υπάρχον μπάτζετ) για να το υλοποιήσει.
Μετά αναλαμβάνει ο Λουτσεσκου να τους ενσωματώσει στην ομάδα έτσι ώστε να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αν κάποιος από τους τρεις δεν πιστεύει σε αυτό το πλάνο και δεν δουλέψει στο 100% για την πραγματοποίηση του θα αποτύχει.
Στην περίπτωση αυτή δικαιολογίες μπορεί να υπάρξουν που θα στρέφουν τα βέλη ο ένας στον άλλον αλλά αυτό είναι δευτερεύον ζήτημα για εμάς τους οπαδούς.
Σε έναν ιδεατό κόσμο αν δεν ήταν ικανοποιημένος ο Μποτο από το διαθέσιμο μπάτζετ θα δήλωνε παραίτηση.
Αν ο Λουτσεσκου δεν μείνει ικανοποιημένος από τους παίκτες το ίδιο.
Από την στιγμή όμως που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο η δουλειά μας θεωρώ ότι είναι η απόλυτη στήριξη της ομάδας.
Προσωπικά περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία- αισιοδοξία να δω τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας με την συγκυρία της ταυτόχρονης ύπαρξης των καλύτερων ο καθένας στο πόστο του(πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή, προπονητή) στην ομάδα μας.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
"Από την στιγμή όμως που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο η δουλειά μας θεωρώ ότι είναι η απόλυτη στήριξη της ομάδας.
Προσωπικά περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία- αισιοδοξία να δω τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας με την συγκυρία της ταυτόχρονης ύπαρξης των καλύτερων ο καθένας στο πόστο του(πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή, προπονητή) στην ομάδα μας."
+++++
Προσωπικά περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία- αισιοδοξία να δω τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας με την συγκυρία της ταυτόχρονης ύπαρξης των καλύτερων ο καθένας στο πόστο του(πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή, προπονητή) στην ομάδα μας."
+++++
Ρε μπανε ο Λουτσέσκου τον Ζίφκοβιτς μετά τη πρεμιέρα με τον Πας δε τον έβαζε ούτε στα οικογενειακά διπλά αλήθεια πιστεύεις ότι έθεσε βέτο για τη παραμονή του?obanebane έγραψε:PAOKevolution έγραψε:Τί έγινε ρε Μπάνε;
Ανανεώθηκε ο Ζιφκοβιτς ,ένας ποδοσφαιριστής που κατά γενική ομολογία δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Ας το αφήσουμε όμως δεν έχει νόημα,έχω νευριάσει και αυτό δε βγάζει ποτέ σε καλό.