Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ρε σεις αυτος ο Καργας ειναι 27 χρονων, οχι κανενας πιτσιρικας φερελπις. Πως σκατα φανταζει τοσο καλη επιλογή ενας παιχτης π εχει περασει απο πανιωνιο λεφσκι σοφιας και γιαννενο ολο κι ολο?
Δεν τον εχω δει καθολου, εκανε τοσο μεγαλα παιχνιδια φετος? Επαιζε το Γιαννενο με ψηλα την αμυνα οπως εμεις ή ταμπουρι και θα γελαμε αν ερθει σε μας? Αλλο να παιζεις πισω κι αλλο να πρεπει να καθαριζεις φασεις στην πλατη σου και στην κοντρα συνεχεια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τον εχω δει καθολου, εκανε τοσο μεγαλα παιχνιδια φετος? Επαιζε το Γιαννενο με ψηλα την αμυνα οπως εμεις ή ταμπουρι και θα γελαμε αν ερθει σε μας? Αλλο να παιζεις πισω κι αλλο να πρεπει να καθαριζεις φασεις στην πλατη σου και στην κοντρα συνεχεια...
Μην γινεσαι αδικος...
Πολλες φορες στα @@@τα υπαρχουν διαμαντια.
Ηταν απο τα καλυτερα στοπερ του πρωταθληματος περυσι.
Αλλο ΠΑΟΚ αλλο ΠΑΣ θα μου πεις αλλα ποτε δεν ξερεις. Οπως φυσικα οι ειδημονες θα πρεπει να εξετασουν πως επαιζε ο ΠΑΣ και πως θα παιζει ο ΠΑΟΚ.
Αλλα αυτα για τους ειδικους....
Υπαρχουν παντως και καποιες περιπτωσεις που η φανελα δεν τους βαραινει. Πασχα πχ....
Αλλο ΠΑΟΚ αλλο ΠΑΣ θα μου πεις αλλα ποτε δεν ξερεις. Οπως φυσικα οι ειδημονες θα πρεπει να εξετασουν πως επαιζε ο ΠΑΣ και πως θα παιζει ο ΠΑΟΚ.
Υπαρχουν παντως και καποιες περιπτωσεις που η φανελα δεν τους βαραινει. Πασχα πχ....
Στο τακτικό κομμάτι δεν φαίνεται να υστερεί. Έχει γραφτεί ότι έχει περάσει κι από δεξί μπακ.
Αν λοιπόν αυτός ο ποδοσφαιριστής παρουσιάσει καλύτερα στοιχεία, γιατί όχι.
Αν τον δούμε στα φιλικά να βάζει συ ο τρία γκολ, μοιράζει πάσες, βλέπει συμπαίκτες σε πλεονεκτική θέση, κι αν πατά περιοχή όπως δείχνει, δεν θέτει υποψηφιότητα για βασικός?
Έγραψα στοιχεία που τον κατέδειξαν στην τελευταία του σαιζόν.
Ερώτημα μόνο η τακτική του Λουτσε να ξεκινήσει και να επιμένει σε ποδοσφαιριστές που ήδη είχε στις τάξεις του.
Αυτό είναι μια δική μου συστολή μιας και έχει αυτό το γνώρισμα.
Αν λοιπόν αυτός ο ποδοσφαιριστής παρουσιάσει καλύτερα στοιχεία, γιατί όχι.
Αν τον δούμε στα φιλικά να βάζει συ ο τρία γκολ, μοιράζει πάσες, βλέπει συμπαίκτες σε πλεονεκτική θέση, κι αν πατά περιοχή όπως δείχνει, δεν θέτει υποψηφιότητα για βασικός?
Έγραψα στοιχεία που τον κατέδειξαν στην τελευταία του σαιζόν.
Ερώτημα μόνο η τακτική του Λουτσε να ξεκινήσει και να επιμένει σε ποδοσφαιριστές που ήδη είχε στις τάξεις του.
Αυτό είναι μια δική μου συστολή μιας και έχει αυτό το γνώρισμα.
Προσωπικά από το λινκ με τα γκολ του Ναρευ στην Φορτούνα είδα ότι συγκλίνει και τρέχει μέχρι το τέλος νομίζω είδα δύο με το αριστερό.
Αλλά εντυπωσιάστηκα από το γεμάτο γήπεδο της στην β' κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
Αυτοί δεν είχαν κορονοιο;
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά εντυπωσιάστηκα από το γεμάτο γήπεδο της στην β' κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
Αυτοί δεν είχαν κορονοιο;
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικό στόπερ του ΠΑΣ, δίδυμο με τον Εραμούσπε. Σχετικά ευέλικτος, αρκετά δυνατός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, σε κάποιες λίγες περιπτώσεις ανάγκης είχε χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ (έχει δηλαδή μια σχετική-για στόπερ πάντα-ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια, δεν είναι δηλαδή τέρμα άμπαλο στόπερ). Έχει κάποιες μικρές παραστάσεις από το εξωτερικό. Θα αποτελούσε μια αξιόπιστη και χρήσιμη λύση.rainmaker έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Ποιος σκατα είναι αυτός ο Κάργας που τον διαβάζω τόσες μέρες και μια φορά δεν τον είδα να παίζει;
- Kabamaru11
Επειδη,ασχολουμαι με διαμαντια,λιγο δυσκολο να βρεις μεσα σε σκ@τ@ παντως
Ειναι περιπτωση Χατζησαια,και αυτο παοκτσακι τρελο,συκιεωτης μαλιστα,αλλα επαιζε στον Ατρομητο με την αμυνα πολυ πισω,εδω δεν επιασε.
Επισης τον Καργα τον θυμαμαι και τον ειχα χαρακτηρισει το χειροτερο σεντερ μπακ της Α και Β Εθνικης,οταν εκανε πολλα λαθη ολως τυχαιως εναντια στον Ολυμπιακο,σε σερι παιχνιδια με διαφορετικες φανελες (Παναχαικη,Πλατανια,Πανιωνιο),ολες παραρτηματα.
Αυτα για λευκες επιταγες κτλ τα ακουω βερεσε,καλο παικτη θελουμε,οχι να ειναι παοκτσακι απο κουνια,τετοιοι ειμαστε και εμεις,αλλα κανουμε μονο για κουτσο.

Ειναι περιπτωση Χατζησαια,και αυτο παοκτσακι τρελο,συκιεωτης μαλιστα,αλλα επαιζε στον Ατρομητο με την αμυνα πολυ πισω,εδω δεν επιασε.
Επισης τον Καργα τον θυμαμαι και τον ειχα χαρακτηρισει το χειροτερο σεντερ μπακ της Α και Β Εθνικης,οταν εκανε πολλα λαθη ολως τυχαιως εναντια στον Ολυμπιακο,σε σερι παιχνιδια με διαφορετικες φανελες (Παναχαικη,Πλατανια,Πανιωνιο),ολες παραρτηματα.
Αυτα για λευκες επιταγες κτλ τα ακουω βερεσε,καλο παικτη θελουμε,οχι να ειναι παοκτσακι απο κουνια,τετοιοι ειμαστε και εμεις,αλλα κανουμε μονο για κουτσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Δευ 20 Ιουν 2022, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάργας 2021-2022
36 συμμετοχές
3 γκολ
3171 λεπτα
174 προωθητικές πάσες
19 αποκρούσεις
89 κλεψίματα
181 επεμβάσεις
--------
[youtube]Mv0P8VNS2P4[/youtube]
36 συμμετοχές
3 γκολ
3171 λεπτα
174 προωθητικές πάσες
19 αποκρούσεις
89 κλεψίματα
181 επεμβάσεις
--------
[youtube]Mv0P8VNS2P4[/youtube]
Είναι ένας τίμιος στόπερ.
Δυνατός, δυναμικός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, παιζει με πάθος.
Τα επιπλέον στοιχεία που ζητάμε εμείς (ταχύτητα, τεχνικη) τα έχει σε μέτριο βαθμό. Ναι δεν είναι το στόπερ που θα κάνει τη διαφορά αλλά είναι ένας γηγενής, συνεπής παίκτης που δίνει το 100% σε κάθε ματς. Ένας αρκετά καλύτερος Μιχαι στα μάτια μου. Ή ένας Μαυροπανος των φτωχών αν θέλετε.
Είναι από τους παίκτες που ή θα αγαπήσει η εξέδρα για το πάθος του ή θα φύγει σε 1 χρόνο λόγω έλλειψης ποιότητας.
Δυνατός, δυναμικός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, παιζει με πάθος.
Τα επιπλέον στοιχεία που ζητάμε εμείς (ταχύτητα, τεχνικη) τα έχει σε μέτριο βαθμό. Ναι δεν είναι το στόπερ που θα κάνει τη διαφορά αλλά είναι ένας γηγενής, συνεπής παίκτης που δίνει το 100% σε κάθε ματς. Ένας αρκετά καλύτερος Μιχαι στα μάτια μου. Ή ένας Μαυροπανος των φτωχών αν θέλετε.
Είναι από τους παίκτες που ή θα αγαπήσει η εξέδρα για το πάθος του ή θα φύγει σε 1 χρόνο λόγω έλλειψης ποιότητας.
Ειναι ομως ο παρτερνερ του Ινγκι;
Γιατι προς τα εξω εβγαινε οτι παει λιγο πιο πισω η περιπτωση Ρεντε για να παμε σε εμπειροτερο στοπερ που θα αποτελεσει παρτενερ του Ινγκι
Γιατι προς τα εξω εβγαινε οτι παει λιγο πιο πισω η περιπτωση Ρεντε για να παμε σε εμπειροτερο στοπερ που θα αποτελεσει παρτενερ του Ινγκι
Δεν εχω καθολου εικονα, απλα παντα θα θυμαμαι τον Ινιγκο Λοπεζ που ειχε ερθει ως εξαιρετικος και καλα στοπερ, αλλα επαιζε σε ομαδες π επαιζαν κλειστα, και οταν ηρθε σε μας γελουσαμε.nunies4 έγραψε:Μην γινεσαι αδικος...
Εφυγε απο μας και συνεχισε να παίζει εξαιρετικα σε ομαδες που παιζαν κλειστα.
Καλη η ποιοτητα του καθε ποδοσδαιριστη αλλα ακομη πιο σημαντικη η συμβατοτητα του μ αυτο π παιζει η ομαδα μας . Αυτο αναρωτιεμαι λοιπον, κατα ποσο ειναι συμβατα τα χαρακτηριστικα του με το στυλ παιχνιδιου μας
nunies4 έγραψε:Μην γινεσαι αδικος...
Σκατα τον ΠΑΣ δε τον λες,δύο νίκες είχε φέτος στα μεταξύ μας ,κρατώντας το 0.
Επίσης ξεφτιλισε την γειτονιά που εμείς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε ούτε μια φορά.
Το να έρθει ως αντι Μιχαι εμένα δεν θα με χαλούσε.
Είναι πολύ δυναμικός στόπερ και παίζει με πάθος.
Δεν είπαμε να πάρει φανέλα βασικού.
Και να τσακιζουμε καμια μακαροναδα βεβαιως βεβαιαως.Kabamaru11 έγραψε:Επειδη,ασχολουμαι με διαμαντια,λιγο δυσκολο να βρεις μεσα σε σκ@τ@ παντως![]()
![]()
![]()
Νταξ αυτα για ΠΑΟΚτσακι και λευκες επιταγες τα εγραψα στον βροχοποιο γτ αυτα ηξερα ολο κι ολο απ αυτον...λιγο ειρωνικα αλλα στο γραπτο δεν φαινετε.
Φίλε βροχοποιε, έτυχε να τον παρακολουθήσω σε 4 τουλάχιστον παιχνίδια την περσινή σαιζόν.
Μου άφησε πολύ καλά δείγματα.
Ξέρει μπάλα καταρχάς.
Δεν κρύβεται.
Διαβάζει παιχνίδι με άμεσες επεμβάσεις.
Καλος στο ψηλό παιχνίδι.
Θα τολμήσω να πω ότι θεωρώ ότι μου φάνηκε πολύ ανώτερος του μιχαη.
Σίγουρα η εικόνα μου είναι ημιτελής μιας που μιλώ από κρίση σε ελάχιστα παιχνίδια, όπως προανέφερα.
Μου άφησε πολύ καλά δείγματα.
Ξέρει μπάλα καταρχάς.
Δεν κρύβεται.
Διαβάζει παιχνίδι με άμεσες επεμβάσεις.
Καλος στο ψηλό παιχνίδι.
Θα τολμήσω να πω ότι θεωρώ ότι μου φάνηκε πολύ ανώτερος του μιχαη.
Σίγουρα η εικόνα μου είναι ημιτελής μιας που μιλώ από κρίση σε ελάχιστα παιχνίδια, όπως προανέφερα.
Όχι, είναι η αλλαγή του Ινγκι. Δεν είναι για βασικός.nunies4 έγραψε:Ειναι ομως ο παρτερνερ του Ινγκι;
Ινγκασον - Καργας
Μεταγραφή - Νασμπεργκ - Μιχαηλίδης
nunies4 έγραψε:Ειναι ομως ο παρτερνερ του Ινγκι;
Σε καμία περίπτωση δεν κάνει για βασικός.
Αν τον Ρεντε μου έλεγαν ότι τον διάλεξε το περσινό σταφ μεταγραφών, θα προτιμούσα σίγουρα Καργα,αν υπήρχε αυτό το δίλημμα.
Αυτό έρχεται και κουμπωνει σε αυτό που έγραψα πιο πίσω για τα βιογραφικά.