Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
τι ειναι αυτα που βλεπεις στον Ζιφκο και συνενεσες στην ανανεωση του ?
Φανταζομαι οχι με ποδοσφαιρικα κριτηρια.......
Φανταζομαι οχι με ποδοσφαιρικα κριτηρια.......
- PAOKevolution
PAOKevolution έγραψε:Τί έγινε ρε Μπάνε;
Ανανεώθηκε ο Ζιφκοβιτς ,ένας ποδοσφαιριστής που κατά γενική ομολογία δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Ας το αφήσουμε όμως δεν έχει νόημα,έχω νευριάσει και αυτό δε βγάζει ποτέ σε καλό.
-
Οσοι ηρθανε τοτε, ειχαν και ενα βιογραφικο σε καλα πρωταθληματα και γι αυτο πληρωσαμε και λεφτα ισως παραπανω απο οσα αξιζαν μερικοι.eorptol1 έγραψε:πες μου οσοι φυγανε απο την ομαδα μας τι κανανε στην συνεχεια ? μια χαρα τα λεει ο κουβεντιδης ο αμπαλος ευτυχως εμεις ειμαστε μπαλαδοφατσες .....giliopoulos έγραψε:Καλα νταξει ακραια αμπαλοσυνη απο Κουβεντιδηeorptol1 έγραψε:Kouventidis Giorgos
2 ώρ. ·
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας στόπερ από τη Ρουμανία κι ένας που την προηγούμενη σεζον έριξε δύο ομάδες κατηγορία, ένας ελευθερος χαφ που δεν έπαιζε ούτε στην Εσπανιολ, δύο καημένοι από την Ουκρανία που δεν τους ήθελε κανείς, δύο ελεύθεροι από ομάδες της Τουρκίας που πάλευαν να σωθούν, ένας ελεύθερος από μια μικρή ιταλική ομάδα, που υποβιβάστηκε, κι ένας ελεύθερος από μια ρωσική, ένα ξαναζεσταμενο φαγητό από τη Σλοβακία, ένα παιδάκι από τον Ατρόμητο, ένας ελεύθερος τερματοφύλακας που ως τα 27 του δεν είχε παίξει πουθενά, ένας σέντερ φορ από την Πολωνία, που νωρίτερα έπαιζε στη Β' Τουρκίας...
Κι ήταν κι ένας Ρουμάνος κι ένας Πόντιος και έφτιαξαν όλοι αυτοί ένα τουρλουμπουκι που πήγε πήγε πήρε ένα δύο νταμπλ και τρία τέσσερα κύπελλα ρε φίλε...
σαν παραμυθι και ομως ηταν πραγματικοτητα
Ας το παρουμε με την πραγματικη του διασταση
Στοπερ απο την πρωταθλητρια Ρουμανιας, στοπερ που επαιξε εστω και λιγο σε Μιλαν και LaLiga, το ουτε στην εσπανιολ τι το ηθελε ακριβως λες και η εσπανιολ ας πουμε ειναι λειβαδια, ο κανιας επαιξε παρα πολλα ματς στην α ισπανιας, καημενοι απο ουκρανια?? οι φιναλιστ του γιουροπα λιγκ, μαλιστα οκ.. Το ελευθερος απο μια ρωσικη το λεει για τον μαουρισιο??? Χαχαχα και λεει τη ζενιτ σαν μια ρωσικη λες και μιλαει για την λαμια ας πουμε..
Ρε σεις σοβαρευτειτε με τους αμπαλοκαρναβαλους κουβεντιδηδες ελεος
Οταν παιρνεις τετοιους παικτες σε αυτες τις ηλικιες, ειναι λογικο μετα να ακολουθησουν καθοδικη πορεια.
Ακομα κι αυτο δεν ισχυει για ολους, γιατι ειναι διαφορετικες περιπτωσεις.
Ακομα και ο Κανιας πχ πηγε Ερυθρο Αστερα και επαιξε CL. Ο Σαχοφ πηγε Ιταλια. Ο Λημνιος Γερμανια. Ο Πελκας Τουρκια. Ο Ματος Βραζιλια. Ο Μαου, βαζελο. Μονο ο Πριγιο πηγε Αραβια, καθαρα για τα φραγκα.
Δε μπορεις να πεις δηλαδη οτι δεν υπηρχε αγορα ακομα και τοτε γι αυτους τους παικτες.
έλα ρε Μπάνε ... δεν είναι λόγος να νευριάζεις ... εδώ την άλλη φορά έκανε την ομάδα μπουρδέλο και έφυγε και κάναμε να συνέλθουμε τρία χρόνια ... για τους ίδιους περίπου λόγους ... ο άνθρωπος έχει άλλο σκεπτικό στο θέμα ...obanebane έγραψε:PAOKevolution έγραψε:Τί έγινε ρε Μπάνε;
Ανανεώθηκε ο Ζιφκοβιτς ,ένας ποδοσφαιριστής που κατά γενική ομολογία δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Ας το αφήσουμε όμως δεν έχει νόημα,έχω νευριάσει και αυτό δε βγάζει ποτέ σε καλό.
πλέον ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε ... εγώ δεν νευριάζω καθόλου με τον Λούτσε ... άλλος έχει την ευθύνη πλέον ... αφού αποφάσισαν έτσι εύχομαι να τους βγει σε καλό ... για το καλό της ομάδας
O Λουτσε είπε ότι την ευθύνη τωνεταγραφων την έχει οΜποτο...μαζί συζητάμε λέει.... έχουμε καλή συνεργασία αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει ο Μποτο
Κύριε Μποτο χρεώνεσαι την παραμονή του Ζιβκοβιτ;
Το ότι είναι κύριος υπεύθυνος για τις μεταγραφές δεν σηκώνει αμφισβήτηση.
Επίσης, συνεργάζεται με τον προπονητή. Ο Λουτσε τον έπεισε ότι του είναι χρήσιμος κι ότι τον θέλει στο γκρουπ του.
Ο Μποτο αποδέχτηκε την επιθυμία του.
Έτσι λειτουργούν οι συνεργασίες.
Οι ευθύνες είναι κοινές. Μην ψάχνουμε να κρίνουμε από τώρα σε τυχόν σφάλμα ποιος θα φέρει την μεγαλύτερη.
Θα υπάρξουν τόσα πολλά πράγματα που θα κρίνουν την δουλειά του ενός και του άλλου.
Επίσης, συνεργάζεται με τον προπονητή. Ο Λουτσε τον έπεισε ότι του είναι χρήσιμος κι ότι τον θέλει στο γκρουπ του.
Ο Μποτο αποδέχτηκε την επιθυμία του.
Έτσι λειτουργούν οι συνεργασίες.
Οι ευθύνες είναι κοινές. Μην ψάχνουμε να κρίνουμε από τώρα σε τυχόν σφάλμα ποιος θα φέρει την μεγαλύτερη.
Θα υπάρξουν τόσα πολλά πράγματα που θα κρίνουν την δουλειά του ενός και του άλλου.
- NikLiverpool
Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι θα οδήγησε τον Μπότο να δεχθεί αυτή την κίνηση είναι ο Ζίβκοβιτς να λογίζεται ως τρίτος με μηδενικό χρόνο συμμετοχής. Ότι η ανανέωση του έγινε καθαρά για να είναι μέντορας για τους 2 μικρούς.
Βέβαια γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει στα πλαίσια του προπονητικού τιμ δεν το καταλαβαίνω.
Ελπίζω κάποια στιγμή όταν τελειώσουν οι μεταγραφές να γίνει μια κοινή συνέντευξη τύπου με προπονητή και ΤΔ όπου θα εξηγήσουν το σκεπτικό πίσω απο όλες τις κινήσεις.
Βέβαια γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει στα πλαίσια του προπονητικού τιμ δεν το καταλαβαίνω.
Ελπίζω κάποια στιγμή όταν τελειώσουν οι μεταγραφές να γίνει μια κοινή συνέντευξη τύπου με προπονητή και ΤΔ όπου θα εξηγήσουν το σκεπτικό πίσω απο όλες τις κινήσεις.
-
Αυτό που είπε είναι το παρακάτω :Athens έγραψε:O Λουτσε είπε ότι την ευθύνη τωνεταγραφων την έχει οΜποτο...μαζί συζητάμε λέει.... έχουμε καλή συνεργασία αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει ο Μποτο
«Μαζί κάναμε τη στρατηγική, πρέπει να γίνουν σεβαστά τα όσα θέλει να κάνει ο σύλλογος. Ο αθλητικός διευθυντής είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, ξέρει τι θέλω, ποιες είναι οι ανάγκες μου, τη φιλοσοφία μας και μου προτείνει παίκτες. Μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις, αλλά είναι το πρώτο βιολί στις μεταγραφές»
------------
Την ευθύνη για τις μεταγραφές την έχει ο Μπότο. Ο ΖΖ δεν είναι μεταγραφή.
Είναι ανανέωση. Και όπως γράφτηκε στη Forza, ο Λουτσέσκου εκτίμησε την προσφορά του ΖΖ και εισηγήθηκε την παραμονή. Οπότε την παραμονή του ΖΖ, που δεν είναι μεταγραφή, την χρεώνεται κυρίως ο Λουτσέσκου. Ξεκάθαρα.
Ο Μποτο εάν στραβώσει κάτι με τον Κοτάρσκι στην πορεία, όπως τραυματισμός που δεν είναι σύνηθες στους τερματοφύλακες, προφανώς θα έχει κάποιο plan b.
Απλά προφανώς δεν θεωρεί σημαντική , αυτή τη στιγμή, τη θέση του 2ου τερματοφύλακα. Και αφού ο ΖΖ ανανέωσε για 1+1 με μειωμένες αποδοχές, γιατί θα έπρεπε να χαλάσει το χατήρι στο Λουτσέσκου, απορρίπτοντας την εισήγησή του για τον ZZ;
Oταν σου λέει ότι το πρώτο βιολί στις μεταγραφές είναι ο Μποτο τότε αυτός αποφάσισε την μεταγραφή ή ανανέωση όπως εσύ θες να το λες και έχει ευθύνη τεράστια που αν ο Κροάτης τραυματιστεί ή λείψει για οποιοδήποτε λόγο ο Ζιβκοβιτς θα είναι βασικός.
Δεν έπρεπε να κάνει την χάρη του Λουτσε αλλά την χάρη του συλλόγου...έπρεπε να αποφασίσει να σουτάρει τον Σέρβο...τώρα δυστυχώς αυτός αποφάσισε ο Λουτσε εισηγήθηκε
Δεν έπρεπε να κάνει την χάρη του Λουτσε αλλά την χάρη του συλλόγου...έπρεπε να αποφασίσει να σουτάρει τον Σέρβο...τώρα δυστυχώς αυτός αποφάσισε ο Λουτσε εισηγήθηκε
tad έγραψε:έλα ρε Μπάνε ... δεν είναι λόγος να νευριάζεις ... εδώ την άλλη φορά έκανε την ομάδα μπουρδέλο και έφυγε και κάναμε να συνέλθουμε τρία χρόνια ... για τους ίδιους περίπου λόγους ... ο άνθρωπος έχει άλλο σκεπτικό στο θέμα ...obanebane έγραψε:PAOKevolution έγραψε:Τί έγινε ρε Μπάνε;
πλέον ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε ... εγώ δεν νευριάζω καθόλου με τον Λούτσε ... άλλος έχει την ευθύνη πλέον ... αφού αποφάσισαν έτσι εύχομαι να τους βγει σε καλό ... για το καλό της ομάδας
Με κολλημένα μυαλά δεν υπάρχει πρόοδος tad,ξέρεις ποιο είναι το κακό;
Ότι είναι προπονηταρας αλλά κολλημένος τόσο όσο δεν ήταν ούτε ο Άγγελος
Έτσι δε γίνεται δουλειά όμως, εμείς θέλουμε τον ΠΑΟΚ να προοδεύει συνέχεια.
Τι να πω άλλο,έχω ξενερώσει πολύ γιατί δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική αυτή η ανανέωση.
Πάμε παρακάτω να δούμε τι άλλο μας περιμένει.
Πιστεύω πως οι πιθανότητες ανάμεσα στο:
α) Ο Μπότο με τον Λουτσέσκου έχουν μια αρμονική, ειλικρινή και με αμφίδρομο σεβασμό συνεργασία και στο
β) Ο Μπότο με τον Λουτσέσκου έχουν μια φαινομενικά αρμονική και ειλικρινή συνεργασία με αλλεπάλληλα μεταξύ τους mind games, είναι μοιρασμένες.
Εξαρχής, η εκτίμησή μου ήταν (και συνεχίζει να είναι) πως ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος παίζουν με όλα τα φύλλα της τράπουλας ανοιχτά και πως στο τέλος θα επιβιώσει όποιος από τους δύο κριθεί πως μπορεί ο ΠΑΟΚ μαζί του να έχει ενα καλό παρόν και ενα λαμπρό μέλλον και σε αυτή την περίπτωση, νικητής θα αναδειχθεί (και ΕΥΚΟΛΑ) ο Μπότο.
α) Ο Μπότο με τον Λουτσέσκου έχουν μια αρμονική, ειλικρινή και με αμφίδρομο σεβασμό συνεργασία και στο
β) Ο Μπότο με τον Λουτσέσκου έχουν μια φαινομενικά αρμονική και ειλικρινή συνεργασία με αλλεπάλληλα μεταξύ τους mind games, είναι μοιρασμένες.
Εξαρχής, η εκτίμησή μου ήταν (και συνεχίζει να είναι) πως ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος παίζουν με όλα τα φύλλα της τράπουλας ανοιχτά και πως στο τέλος θα επιβιώσει όποιος από τους δύο κριθεί πως μπορεί ο ΠΑΟΚ μαζί του να έχει ενα καλό παρόν και ενα λαμπρό μέλλον και σε αυτή την περίπτωση, νικητής θα αναδειχθεί (και ΕΥΚΟΛΑ) ο Μπότο.
Διαβαζω για παρουσια Λαμπρου στην προετοιμασια...
Δεν βαρεθηκαμε να δινουμε ευκαιριες σε καμενα χαρτια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βαρεθηκαμε να δινουμε ευκαιριες σε καμενα χαρτια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk