88. Živko Živković
- thanos-xanthi
Re: 88. Živko Živković
ο Θεος να βαλει το χερι του
αχρειαστος να ειναι και συμμετοχη μονο στα οικογενειακα διπλα
αχρειαστος να ειναι και συμμετοχη μονο στα οικογενειακα διπλα
Την μονοετή ανανέωση για να βοηθήσει τον Κοτάρσκι να εγκλιματιστεί, μπορώ να την καταλάβω. Για την διετή όμως δεν υπάρχει απολύτος κανένα ποδοσφαιρικό κριτήριο και λογική ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για προεργασία.
Ε νομίζω πως δεν έχει και νόημα πλέον να γράψεις η και να γράφεις οτιδήποτε. Στο ίδιο έργο θεατές.
Ε νομίζω πως δεν έχει και νόημα πλέον να γράψεις η και να γράφεις οτιδήποτε. Στο ίδιο έργο θεατές.
-
Ευχάριστο νέο, καλός χαρακτήρας και καλός τερματοφύλακας, μελανό σημείο η εμφάνιση με το σκουλικι.
Πολυ καλός τερματοφυλακας και ικανότατος με τα ποδια.
Πολυ καλός τερματοφυλακας και ικανότατος με τα ποδια.
Κρατησανε το μεγαλυτερο κουνελι της λιγκας, με "αγωνιστικα" κριτηριαgika έγραψε:Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο μόνος χειρότερος παίκτης στο ρόστερ από τον Τέιλορ και ανανέωσε. Και μάλιστα για 2 (!!!!) χρόνια. Άντε και νέο 5ετές στον Μουργκ να κλείσουμε το "10" για πολλά χρόνια.
-
Θα το δικαιολογούσα αν άνηκε σε κάποιο μεγάλο γραφείο αντζέντηδων ή είχε μικρό ξάδερφο το νέο μεγάλο ταλέντο της σερβίας .
Ειναι ξεκάθαρα κινηση πανικου και πιεσης χρονου.
Εχουμε τοσο τρανταχτα κενα π αν ξεμεναμε και απο τερματοφυλακα αυτη τη στιγμη θα ειχαμε εξτρα πιεση.
Παντως την ευθυνη για πιθανη φολα εξαιτιας του την εχει αποκλειστικά ο Λουτσε.
Κι αν ηταν η ανανεωση για ενα χρονο θα το δικαιολογουσα με την ελπιδα της πιθανης αντικαταστασης του στα μεσα της χρονιας, αλλα μετα τα 2 χρονια το βρισκω τρομερα εγκληματικο και ξεκαθαρα αποτελεσμα της αδυναμιας του Λουτσε να αξιολογησει ορθα το ροστερ
Δεν μπορω να προσαψω κατι στον Μποτο γιατι προφανως εχει παρα πολλα ανοιχτα μετωπα να διαχειριστει και σιγουρα πιστευει υπερβολικα στον Κοταρσκι ωστε να θεωρει απιθανο να χρειαστούμε για μεγαλο αριθμο αγωνων τον κακο Ζιφκο.
Οπως ξανα ειπα ο Θεος να βαλει το χερι του μη πεσουμε στην αναγκη του και χασουμε κανα στοχο εξαιτιας του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε τοσο τρανταχτα κενα π αν ξεμεναμε και απο τερματοφυλακα αυτη τη στιγμη θα ειχαμε εξτρα πιεση.
Παντως την ευθυνη για πιθανη φολα εξαιτιας του την εχει αποκλειστικά ο Λουτσε.
Κι αν ηταν η ανανεωση για ενα χρονο θα το δικαιολογουσα με την ελπιδα της πιθανης αντικαταστασης του στα μεσα της χρονιας, αλλα μετα τα 2 χρονια το βρισκω τρομερα εγκληματικο και ξεκαθαρα αποτελεσμα της αδυναμιας του Λουτσε να αξιολογησει ορθα το ροστερ
Δεν μπορω να προσαψω κατι στον Μποτο γιατι προφανως εχει παρα πολλα ανοιχτα μετωπα να διαχειριστει και σιγουρα πιστευει υπερβολικα στον Κοταρσκι ωστε να θεωρει απιθανο να χρειαστούμε για μεγαλο αριθμο αγωνων τον κακο Ζιφκο.
Οπως ξανα ειπα ο Θεος να βαλει το χερι του μη πεσουμε στην αναγκη του και χασουμε κανα στοχο εξαιτιας του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
https://www.paok24.com/metagrafes/34944 ... intchofen/
Αφηνω απαλα εδω αυτο το αρθρο,δεν ημουν κ ουτε ειμαι υπερ της παραμονης του Ζιφκο,και αυτος ο Βατερμαν,παιζει οντως να ειναι κ χειροτερος του.Και ΟΜΩΣ κλεινει στην PSV σαν 2ος,μαλλον θα εχουν κ αυτοι τους λογους τους.
Ας αφησουμε τους ειδικους να κανουν τον σχεδιασμο,θα εχουμε χρονο για κραξιμο αν κατι δεν παει καλα.Εδω θα ειμαστε.
Αφηνω απαλα εδω αυτο το αρθρο,δεν ημουν κ ουτε ειμαι υπερ της παραμονης του Ζιφκο,και αυτος ο Βατερμαν,παιζει οντως να ειναι κ χειροτερος του.Και ΟΜΩΣ κλεινει στην PSV σαν 2ος,μαλλον θα εχουν κ αυτοι τους λογους τους.
Ας αφησουμε τους ειδικους να κανουν τον σχεδιασμο,θα εχουμε χρονο για κραξιμο αν κατι δεν παει καλα.Εδω θα ειμαστε.
- WeWillRockYou
Η διετία από μόνη της πάντως δεν λέει κάτι, αν δεν βγει προς τα έξω σοβαρό ρεπορτάζ για το συμβόλαιο του παίκτη.
Ενδεχομένως στα 2 χρόνια να μειώνονται οι ετήσιες απολαβές του παίκτη, σε σχέση με την μονοετή ανανέωση και να μην αποτελεί πρόβλημα ενδεχόμενη αποχώρηση του το επόμενο καλοκαίρι, αν το πόσο είναι μικρό.
Ενδεχομένως στα 2 χρόνια να μειώνονται οι ετήσιες απολαβές του παίκτη, σε σχέση με την μονοετή ανανέωση και να μην αποτελεί πρόβλημα ενδεχόμενη αποχώρηση του το επόμενο καλοκαίρι, αν το πόσο είναι μικρό.
- abc_o_ karpouzas
JohnDag έγραψε:........
Save Rate:
- Πασχαλακης 73.45%
- Βατσλικ 70.39%
- Μπρινιολι 75.38%
- Κουεστα 73.81%
- Ζιβκοβιτς 60.92% (!!!)
Prevented Goals:
- Πασχαλακης: -0.18
- Βατσλικ: 3.12
- Μπρινιολι 10.21
- Κουεστα 11.3
- Ζιβκοβιτς -4.37 (!!!)
Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται να πει κάποιος πέρα από αυτό ρε συ καρπουζά; Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνουμε ότι ο Ζιβκο είναι ένας κακός έως επικίνδυνος τερματοφυλακας;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
συγνωμη...φιλος...αλλα αυτο δεν στεκει....
σε ολους τους Α΄ εβαλες και εναν Β΄
βαλε και ολους τους β΄και αναμεσα τους βαλε και τον ...πασχαλακη... τυφλα να εχει ο ....αυτος της ρεαλ...
Επειδή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (προφανώς εξειδικεύονται) δεν μου απαντούν, ξέρει κανένας συνοπαδος κάποιο καλό μαγαζί με απορροφητήρες?
Ψάχνω για την κουζίνα του σπιτιού..
Β με 32 ματς βασικός σε 2 σεζόν;abc_o_ karpouzas έγραψε:JohnDag έγραψε:........
Save Rate:
- Πασχαλακης 73.45%
- Βατσλικ 70.39%
- Μπρινιολι 75.38%
- Κουεστα 73.81%
- Ζιβκοβιτς 60.92% (!!!)
Prevented Goals:
- Πασχαλακης: -0.18
- Βατσλικ: 3.12
- Μπρινιολι 10.21
- Κουεστα 11.3
- Ζιβκοβιτς -4.37 (!!!)
Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται να πει κάποιος πέρα από αυτό ρε συ καρπουζά; Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνουμε ότι ο Ζιβκο είναι ένας κακός έως επικίνδυνος τερματοφυλακας;
συγνωμη...φιλος...αλλα αυτο δεν στεκει....
σε ολους τους Α΄ εβαλες και εναν Β΄
βαλε και ολους τους β΄και αναμεσα τους βαλε και τον ...πασχαλακη... τυφλα να εχει ο ....αυτος της ρεαλ...
Αμα μου βρεις άλλον Β με τόσα παιχνίδια θα τον βάλω, κανενα πρόβλημα.
Επίσης, το θέμα της σύγκρισης δεν έχει να κάνει με το αν είναι Α ή Β επιλογή.
Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αγωνιστική του παρουσία στα παιχνίδια που πήρε ήταν τραγική.
Είναι πολύ καλός τερματοφυλακας και πολύ παρεξηγημενος.Θα προσφέρει στην ομάδα.
Επιβεβλημενη η ανανέωση.Το μόνο που με προβληματιζει είναι η μικρή χρονική διάρκεια της ανανέωσης.Τετοιον τερματοφυλακα τον κρατάς τουλάχιστον μια 5ετια.Αλλα ας μη γίνομαι αχαριστος.Μπραβο στον κύριο Μποτο.
Επιβεβλημενη η ανανέωση.Το μόνο που με προβληματιζει είναι η μικρή χρονική διάρκεια της ανανέωσης.Τετοιον τερματοφυλακα τον κρατάς τουλάχιστον μια 5ετια.Αλλα ας μη γίνομαι αχαριστος.Μπραβο στον κύριο Μποτο.
Ηλθε, επαιξε, απετυχε.
Τι διαολο, φορμάτ θα του κανουν στον εγκεφαλο;
Ο Πασχαλακης φταιει που ζητουσε τρελα λεφτα. Τουλαχιστον εκει οσα και να ηταν δεν θα πηγαιναν στον κουβα.
Απλη προσθαφαιρεση, ποσα παραπανω ηθελε ο ενας, ποσα θα παρει ο αλλος, βαλε και τα εγκεφαλικα που θα περναμε εμεις...
Ο Γλυκος τουλαχιστον ειχε κανει μια προοδο, εδω αναρωτιεμαι με τι κριτηρια εγινε η ανανεωση, αλλα ειπαμε.
Ε, ρε και να γινει καμμια στραβη και αν αποδειχτει Ρεϊ ο Κοταρσκι...
Τι διαολο, φορμάτ θα του κανουν στον εγκεφαλο;
Ο Πασχαλακης φταιει που ζητουσε τρελα λεφτα. Τουλαχιστον εκει οσα και να ηταν δεν θα πηγαιναν στον κουβα.
Απλη προσθαφαιρεση, ποσα παραπανω ηθελε ο ενας, ποσα θα παρει ο αλλος, βαλε και τα εγκεφαλικα που θα περναμε εμεις...
Ο Γλυκος τουλαχιστον ειχε κανει μια προοδο, εδω αναρωτιεμαι με τι κριτηρια εγινε η ανανεωση, αλλα ειπαμε.
Ε, ρε και να γινει καμμια στραβη και αν αποδειχτει Ρεϊ ο Κοταρσκι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hawklord την Δευ 20 Ιουν 2022, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω παντως που ψαχνω για φιλτροχοάνες για παλιο Ζουνταπ, εμαθα πως το συγκεκριμενο μαγαζι με απορροφητηρες φερνει κι απ' αυτες...kotsidas9 έγραψε:Επειδή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (προφανώς εξειδικεύονται) δεν μου απαντούν, ξέρει κανένας συνοπαδος κάποιο καλό μαγαζί με απορροφητήρες?