Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με τον Ναρει που θα του πεσει και λιγο να ειναι αναπληρωματικος του Ζιφκοβιτς.Παικτης απο Β Γερμανιας ειναι με 300.000 συμβολαιο.ΠΑΟΚ ειμαστε οχι ο Αστερας Τριπολης....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με τον Ναρει που θα του πεσει και λιγο να ειναι αναπληρωματικος του Ζιφκοβιτς.Παικτης απο Β Γερμανιας ειναι με 300.000 συμβολαιο.ΠΑΟΚ ειμαστε οχι ο Αστερας Τριπολης....
Ρε συ Τζος δεν εχει να κανει μς την χρηματιστηριακή αξια του παιχτη αλλα το μεγεθος της επένδυσης της ομαδας στο προσωπο του και για το αν συναδει με τον ρολο του αναπληρωματικου.
Γιατι να φερεις με 1.5 μυριο εναν 28χρονο για αναπληρωματικο οταν καλα καλα δεν εχεις φερει ακομη τον βασικο αριστερο εξτρεμ?
Δεν βγαζει νοημα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

DamoN έγραψε:
Gospi έγραψε:Στα του Ναρει, μου φαινεται και εμενα δυσκολο να έρχεται με αγορα ενας 28χρονος ως αλλαγη του Ζιφκο.
2 σεναρια παιζουν ως πιθανα στο μυαλο μου.

1. Ο Ραφα Σοαρες εχω διαβασει σε μπολικα σχολια οτι δεν ειναι τοσο συνεοης στα αμυντικα του καθηκοντα αλλα εχει εξαιρετικη σεντρα. Αρα ενα διδυμο Σοαρες και Ναρει θα ειχε λογικη. Ο Σοαρες το οβερλαπ να βγαζει γλυκιες σεντρες ενω ο Ναρει συγκλινει με το δεξι για σουτ, και ο Ναρει να δινει βοήθειες αμυντικα.

2. Ετοιμαζουν πωληση Ζιφκο (λογικη κινηση μιας και γινεται 26 και το 24 τελειωνει το συμβολαιο) και τον θελουν για την επομενη μερα...

3. Το πιο αισιόδοξο σενάριο να είναι απλά ο Αντί-μουργκ και να πάρει χρόνο συμμετοχής φυσιολογικό ο Ζιβκοβιτς έτσι ώστε να μην καεί όπως περυσι.
Γιατι αισιοδοξο? Τα αλλα π αναφερω γτ ειναι απαισιοδοξα?
Τεσπα, η ελευση αναπληρωματικου δεξιου χαφ με κοστος 1.5 μυριο θα σημαινει ελευση αριστερου εξτρεμ παιχταρα, αλλιως δεν εχει λογικη

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε κατσε να ερθει πρωτα,χαζος δεν ειναι ο Μποτο σιγουρα.
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Gospi έγραψε:Στα του Ναρει, μου φαινεται και εμενα δυσκολο να έρχεται με αγορα ενας 28χρονος ως αλλαγη του Ζιφκο.

1. Ο Ραφα Σοαρες εχω διαβασει σε μπολικα σχολια οτι δεν ειναι τοσο συνεοης στα αμυντικα του καθηκοντα αλλα εχει εξαιρετικη σεντρα. Αρα ενα διδυμο Σοαρες και Ναρει θα ειχε λογικη. Ο Σοαρες το οβερλαπ να βγαζει γλυκιες σεντρες ενω ο Ναρει συγκλινει με το δεξι για σουτ, και ο Ναρει να δινει βοήθειες αμυντικα.

2. Ετοιμαζουν πωληση Ζιφκο (λογικη κινηση μιας και γινεται 26 και το 24 τελειωνει το συμβολαιο) και τον θελουν για την επομενη μερα...

Δίδυμο Σοάρες - Νάρεϊ δεν προκύπτει από κάπου, καθώς αγωνίζονται ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά. Το 2ο σενάριο εάν πάει καλά ο Ζίφκο στο Μουντιάλ, σίγουρα είναι κάτι εντος λογικού ενδεχόμενου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ να πω ότι το όλο πλάνο , αν δεν έρθουν 2-3 παίχτες αξίας, γίνεται σε λάθος ταιμινκ, εν όψει δεύτερης θέσης που οδηγεί στο ΤσΛ.
Τα ρίσκα που έχουν παρθεί είναι αρκετά μεγάλα.

ΥΓ. Περιμένω 500 παραθέσεις big brother reality show

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

GiorgosAtha έγραψε:Πάντως κοινό χαρακτηριστικό όλων των των μεσοεπιθετικών και εξτρέμ που ήρθαν, έρχονται ή ακούγονται είναι ότι είναι all-around και με κύρια χαρακτηριστικά παιχνιδιού την ταχύτητα και την ένταση (είτε αμυντικά, είτε επιθετικά).
not bad at all που λένε και στο χωριό μου.
γιατι χαλας το κλιμα ειπαμε ακομη δεν τους ειδαμε τους ισοπεδωσαμε σε αυτην την λογικη να κινησε τοσα χρονια καθε καλοκαιρι εδω παντα το ιδιο σκηνικο .... :lol: :lol: ωραιο γκολ ο νασμπεργκ ε .....σκοραρει κιολας θετικο ,ναι αλλα αφου τον εχουμε για παγκο ,μπραβο που το μπακ απ μας φαινετε οτι ειναι καλος παικτης .....
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γιατί έτσι πρώτον δεν πουλάς Ζιβκοβιτς που για μένα είναι ο καλύτερος σου παίχτης δεύτερον αν δώσεις 1.5 για αλλαγή τότε όντως σκέφτεσαι ότι πας για πρωτάθλημα επίσης παίρνεις παιχτη για βασικό αριστερά με καλύτερο βιογραφικό από ναρει. Έναν Ζιβκοβιτς από την άλλη που λέγαμε και παλιά πριν καεί ο ζιβκο με 5689 90 λεπτά για να τον βγάλουμε άχρηστο και αυτόν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kοιτα Parolos λογω των λαθων των προηγουμενων ετων τα οσα γινονται τωρα μοιαζουν απολυτως λογικα.Παικτες με βαρια βιογραφικα και σε καλη τιμη Ιουνιο μηνα δεν βρισκεις.Η ομαδα αυτη τη στιγμη παλευει να κλεισει τρυπες,να γεμισει το ροστερ και θα δει στη συνεχεια πιθανη ενισχυση απο το ''πανω ραφι''.Μην ξεχνατε πως λογω και της αλλαγης του καθεστωτος με τους δανεικους αναμενεται η αγορα να γεμισει προς το τελος του καλοκαιριου και σιγουρα το εχει στο μυαλο του ο Μποτο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα συνεχιστούν για πολύ οι αντιπαραθεσεις μεταξύ σας;;;

Τι σκατα θέλετε πάλι;;;

Κούρασε η κατάσταση!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με τον Ναρει που θα του πεσει και λιγο να ειναι αναπληρωματικος του Ζιφκοβιτς.Παικτης απο Β Γερμανιας ειναι με 300.000 συμβολαιο.ΠΑΟΚ ειμαστε οχι ο Αστερας Τριπολης....
Ρε συ Τζος δεν εχει να κανει μς την χρηματιστηριακή αξια του παιχτη αλλα το μεγεθος της επένδυσης της ομαδας στο προσωπο του και για το αν συναδει με τον ρολο του αναπληρωματικου.
Γιατι να φερεις με 1.5 μυριο εναν 28χρονο για αναπληρωματικο οταν καλα καλα δεν εχεις φερει ακομη τον βασικο αριστερο εξτρεμ?
Δεν βγαζει νοημα...

Ίσως γιατί αυτόν μπορείς να φέρεις τόσο νωρις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:I AM BACK BITCHES... :mrgreen:

Y.Γ Ωραιος ο μικρος Ουρουγουανος...
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν καταφερει να ριξει την τιμη του και μαλιστα σημαντικα εγω λεω πως ο Γερμανος δεν ερχεται.Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσει τα ποσα που ακουγονται ο Μποτο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

WOLFMANN έγραψε:

Δίδυμο Σοάρες - Νάρεϊ δεν προκύπτει από κάπου, καθώς αγωνίζονται ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά. Το 2ο σενάριο εάν πάει καλά ο Ζίφκο στο Μουντιάλ, σίγουρα είναι κάτι εντος λογικού ενδεχόμενου.
Ο Ναρει παιζει θεωρητικα και αριστερα...

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

DamoN έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Πωπω έχω ενθουσιαστεί με τον Νάρεϊ
Ελπίζω να κλείσει
Θεωρεισ Ότι Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Ζιβκοβιτς σε άλλο ρόλο,εάν είναι τόσο καλός ο ναρει;
Περυσι που είχες και θέμα πίσω από τον φορ δεν τον έβαλε ποτέ αλλά δεν είχε και κανέναν να παίξει στην θέση του. Τώρα αν ο ναρει παίξει μπροστά από λύρα/Σαστρε και είναι τζαλμα κάμπος τακτικά υπάρχει περίπτωση τον Σέρβο να τον δούμε σε ρόλο πελκα στο κουτί ; Έχει καλές επαφές σε μικρό χώρο πιέζει πολύ και έχει πολύ καλό σουτ . Τι γνώμη έχεις; (Αριστερά ο ζιβκο δεν με ψήνει . )
Φίλε ειλικρινά δεν ξέρω. Κι εγώ θέλω να δω τον Ζίφκο στο 10. Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στο 4-2-3-1 ή χρειάζεται κι άλλο δεκάρι δίπλα του όπως στο 3-4-2-1. Γενικά για το σύστημα του Άμπελ ήταν τέλειος.

Δεν πιστεύω πως μπορεί να έχει ρόλο second striker όπως ο Πέλκας, με κάθετες κινήσεις. Πιο πολύ τον έχω για παίκτη με οριζόντιες κινήσεις ανάμεσα στις γραμμές. Κάτι που κάνει συνήθως ο Μπίσε όταν παίζει.

Όπως και να'χει όμως, ο Νάρει μ'έχει ενθουσιάσει γιατί φαίνεται παίκτης που μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ στυλ Λημνιού/Τζάλμα, αλλά και ως εσωτερικός επιθετικός στυλ Μακ/Τζόλη. Ο Κουαλιάτα επίσης φαίνεται πως μπορεί να παίξει και στο 10, και στα αριστερά. Οπότε σε μια βασική τριπλέτα Κουαλιάτα-Ζίφκο-Νάρει, υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί που μπορεί να δοκιμάσει ο προπονητής. 2 καθαρά εξτρέμ, 2 πλάγιοι που συγκλίνουν, ένας κι ένας από κάθε πλευρά.

Μην ξεχνάμε πως θα γίνουν κι άλλες 2 μεταγραφές μεσοεπιθετικών, οπότε πιστεύω πως θα φανεί από αυτές τις προσθήκες αν θα πάρει χρόνο στο 10 ο Ζίφκο.

Πάντως, επιτέλους, φαίνεται πως αποκτούμε επιλογές και ποιότητα μεσοεπιθετικά. Κάτι που δεν είχαμε ούτε την χρονιά του νταμπλ. Γενικά όλοι οι παίκτες που ακούγονται εκεί με έχουν καραψήσει. Και ο Ρικάρντο, και ο Μποσέλι και ο Φάμπιο και ο Μπαλντέ.

Κάτι που δεν μπορώ να πω για την άμυνα που ο Νάσμπεργκ δείχνει μέτριος, ο Ρέντε το ίδιο, ο Ράφα καλός αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”