Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Εγω ειπα οτι κουβεντα δεν θα κανω καθως it takes two to tango...Πραγματικα ομως καταλαβαινετε τι γραφετε καποιοι? Καταλαβαινετε ποσοι ανθρωποι εκει εξω αντιμετωπιζουν πραγματικα δυσκολιες στη ζωη τους? Αν ενας ανθρωπος εχει μιζερη ζωη θα επρεπε να στεναχωριεστε για αυτο και οχι γιατι κανει ποστ που δεν σας αρεσουν για ενα μαμημενο ποδοσφαιρο...
Χαχαχα ΚΑΤ ειλικρινά αυτό μπήκα να γράψω για τους κλώνουςkataramenos5 έγραψε:"Η επιθεση των κλωνων" και ζεστο ποποκορν.
Τζος εχεις αυρα ρε φίλε
ΥΓ Φτανει ρε Σου πα μου πες πριν 2 μηνες....Τι το κρατατε?
Δε βαρεθηκατε με τις ανουσιες αντιπαραθεσεις?
Βγειτε καμια βολτα εξω μπας και ξαναγινει ερωτικη η πολη.
- Μπαρκαρούτσος
Αρχικά, δεν μπορώ να βγω βόλτα πουθενά απολύτωςkataramenos5 έγραψε: Δε βαρεθηκατε με τις ανουσιες αντιπαραθεσεις?
Βγειτε καμια βολτα εξω μπας και ξαναγινει ερωτικη η πολη.

Επίσης, όταν σε λένε γυριστρούλα ή ψεύτη, καθόλου ανούσιο δεν είναι και πάει επί προσωπικού.
- kataramenos5
Ρε Μπαρκα εχω σφαχτει με το μισο φορουμ εδω μεσα 12 χρονια.Με Τζος,Ρενε,Ρειν,,Εις Ντιμ ,Σλινταρ,εορπτολ και ποσους αλλους. Με μπινελικια,χαρακτηρισμους,με,με...Αλλα δε θα το κρατησω
Αν το κραταγα δε θα πρεπε να μιλαω σε κανενα.Ξερω οτι πανω στα νευρα γινονται αυτα. θα πω κατι,θ απαντησει ο αλλος και γινομαστε κ@λος. Ειδικα τα 2 τελ χρονια ολοι στα καγκελα ειναι.
Αμα βρεθεις απο κοντα λυνονται οι παρεξηγησεις καλη διαθεση να υπαρχει.Στο φορουμ πρεπει να μαστε λιγο χρυσοψαρα παρα πανω,να το ξεχναμε ,να παμε παρακατω.
Δεν εχουμε σοβαρα θεματα να χωρησουμε.Καθηστε σκεφτειτε το λιγακι οταν θα στε ηρεμοι.
Αν το κραταγα δε θα πρεπε να μιλαω σε κανενα.Ξερω οτι πανω στα νευρα γινονται αυτα. θα πω κατι,θ απαντησει ο αλλος και γινομαστε κ@λος. Ειδικα τα 2 τελ χρονια ολοι στα καγκελα ειναι.
Αμα βρεθεις απο κοντα λυνονται οι παρεξηγησεις καλη διαθεση να υπαρχει.Στο φορουμ πρεπει να μαστε λιγο χρυσοψαρα παρα πανω,να το ξεχναμε ,να παμε παρακατω.
Δεν εχουμε σοβαρα θεματα να χωρησουμε.Καθηστε σκεφτειτε το λιγακι οταν θα στε ηρεμοι.
- Μπαρκαρούτσος
Στον άλλον πες τα που μασάει την ίδια καραμέλα τόσους μήνες.
Ζήτησα να παραθέσει ακριβώς τα λόγια μου και ακόμα περιμένω να κάνει ένα διάλειμμα από την μη μίζερη ζωή του (δικά του λόγια) να ασχοληθεί μαζί μου.
Ζήτησα να παραθέσει ακριβώς τα λόγια μου και ακόμα περιμένω να κάνει ένα διάλειμμα από την μη μίζερη ζωή του (δικά του λόγια) να ασχοληθεί μαζί μου.
- kataramenos5
εχω ανοιξει ενα 30αρι παλιορουμι για να συνοδευσω ενα κοντοχοντρο πουρο, δε θα ηθελα να χαλασω το βραδυ μου απαντωντας.
και αυριο μερα ειναι.....
και αυριο μερα ειναι.....
- kataramenos5
Centenario
Συνηθως συνοδευω το πουρο μου με παλιοουσκια, αλλα ειπα να το γυρισω
Συνηθως συνοδευω το πουρο μου με παλιοουσκια, αλλα ειπα να το γυρισω
Θυμάμαι πάντως ένα μέλος που στο κοινωνία μας έλεγε ποσα βγάζει (νομίζω εξαψήφιο ήταν) και ότι πίνει ακριβά ποτά, καπνίζει πούρα και κάνει ταξιδαρες - πάλι σε παρόμοια συζήτηση περί μίζερης προσωπικής ζωής. Νομίζω έχει μπαναριστεί. Θυμαται κανεις πως το έλεγαν; 
ΥΓ: άνοιξα τα ντοριτος μου και τα τρώω με τη γουακαμολε που έκανα από τα αβοκάντο του asda σε έκπτωση.

ΥΓ: άνοιξα τα ντοριτος μου και τα τρώω με τη γουακαμολε που έκανα από τα αβοκάντο του asda σε έκπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 19 Ιουν 2022, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Δεν ξέρω πως φτάσαμε στο σημείο ο joshua να μπαίνει στο ίδιο καζάνι με διάφορα φρούτα που εμφανίζονται ανά καιρούς. Ακόμα και εσύ ρε josh που συντάσσεσαι με τους "γκρινιάρηδες" απορώ.
Υπάρχουν οι απαισιόδοξοι, υπάρχουν κάποιοι με υψηλές απαιτήσεις, υπάρχουν και οι ό,τι να'ναι/στημένοι/μπαίνω για να πλακωθώ. Δεν γίνεται όλοι οι παραπάνω να τσουβαλιάζονται.
Τέσπα ίσως να το χάνω κάπου.
Σόρρυ για την παρέμβαση, συνεχίστε.
Υπάρχουν οι απαισιόδοξοι, υπάρχουν κάποιοι με υψηλές απαιτήσεις, υπάρχουν και οι ό,τι να'ναι/στημένοι/μπαίνω για να πλακωθώ. Δεν γίνεται όλοι οι παραπάνω να τσουβαλιάζονται.
Τέσπα ίσως να το χάνω κάπου.
Σόρρυ για την παρέμβαση, συνεχίστε.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν το χάνεις!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν συντασομαι με κανεναν napoli ,εγω δεν διαχωριζω το φορουμ σε γκρινιαριδες η μη ,μια χαρα εχω κανει διαλογο με ενα σωρο ατομα απο καθε πλευρα ,ατομα φυσικα που κρινω οτι εχω κατι να πω,δεν μπορω ομως να μην στυλιτευω τη σταση των διαχιειριστων οταν αυτοι αντι να φροντιζουν για τη ποιοτητα του διαλογου και των σχεσεων μεταξυ των μελων εχουν παρει προφανη θεση και πλευρα και δρουν μεροληπτικα.
- kataramenos5