Φίλε μου θα διαφωνήσω ως προς το συμπέρασμα σου. Θέλω ομάδα που να κερδίζει ή να χάνει μέσα στο γήπεδο. Αλλά δε τη θέλω δυνατή μόνο αγωνιστικά αλλά περισσότερο εξωαγωνιστικά. Να μην μπορεί να κάνει κανείς πραξικόπημα εις βάρος της ούτε καν να το διανοηθεί. Η χρονιά της κλεψιάς της χάρτινης και αυτή της πολυιδιοκτησίας πρέπει να γίνουν οδηγός αποφυγής παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Να μη μπορεί κανείς να μας αγγίξει.Mitsospaoki4 έγραψε:Παιδιά έχετε χίλια δίκια εσείς που λέτε ότι με αυτό το ρόστερ μπορούμε πρωτάθλημα
Αλλά επειδή τα λέμε κάθε χρόνο , όσο ζούμε σε αυτο τριμπουρδελο , και ρόστερ Παρί να έχεις , ΦΑΒΟΡΊ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΉΣΟΥΝ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΟΤΈ
Εμένα με νοιάζει να φτιαχτει μια ομάδα που να παίζει καλά μπάλα , να κάνει πορεία στην Ευρώπη και για να χάσει πρωτάθλημα να πρέπει πάλι να κάνουν πραξικόπημα..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αν οριοθετησουμε σωστα και ρεαλιστικα τους στοχους τοτε ναι μπορουμε να συζητησουμε σε σωστη βαση και ισως υπο προυποθεσεις να αισοδοξησουμε.
Αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και ειλικρινεις με τους εαυτους μας.
Δεν παμε για πρωταθλημα ουτε για νταμπλ, οπως ανερυθριαστα και εως προκλητικα επικοινωνηθηκε απο την ΠΑΕ, τον ιδιοκτητη και τον προπονητη.
Το περσινο επικοινωνιακο φιασκο κοστισε πολυ περισσοτερο απο το μεταγραφικο
Επίσης ενα ακομη πραγμα που επικοινωνηθηκε περσι παρελκυστικα και προκλητικα ηταν πως περσι πηγαμε συντηρητικα στις μεταγραφες γιατι φετος π θα ληγαν κοντα 10-12 συμβόλαια θα γινοταν η υπερβαση κλπ.
Τελικα καμια απολυτως υπέρβαση, απλα η συνεχεια της περσινης λιτοτητας απλα σχεδιασμενη και εφαρμοσμενη απο εναν πραγματικο γνωστη του μεταγραφικου παιχνιδιου.
Δεν σημαινει οτι απαραιτητα θα αποτυχει ή οτι ειναι κακο αυτο, αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε και τι λέγαμε.
Το πρόβλημα που εχει η πλειονοτητα των οπαδων που γκρινιαζει με την ΠΑΕ ειναι το οτι μας αντιμετωπιζει ως χαζους και μας παραμυθιαζει συστηματικα (βλεπε περσινες δηλώσεις ΚυρΚυρ και βιντεο συνομιλιας Λουτσε με Ιβαν). Φέτος ο Μποτο υοηρξε αρκετα ειλικρινης τουλάχιστον στο τι στοχευει να πετύχει και με ποιον τροπο.
Επεσε λιγο εξω στις προθεσμιες αλλα οκ. μπορει και να το σωσει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και ειλικρινεις με τους εαυτους μας.
Δεν παμε για πρωταθλημα ουτε για νταμπλ, οπως ανερυθριαστα και εως προκλητικα επικοινωνηθηκε απο την ΠΑΕ, τον ιδιοκτητη και τον προπονητη.
Το περσινο επικοινωνιακο φιασκο κοστισε πολυ περισσοτερο απο το μεταγραφικο
Επίσης ενα ακομη πραγμα που επικοινωνηθηκε περσι παρελκυστικα και προκλητικα ηταν πως περσι πηγαμε συντηρητικα στις μεταγραφες γιατι φετος π θα ληγαν κοντα 10-12 συμβόλαια θα γινοταν η υπερβαση κλπ.
Τελικα καμια απολυτως υπέρβαση, απλα η συνεχεια της περσινης λιτοτητας απλα σχεδιασμενη και εφαρμοσμενη απο εναν πραγματικο γνωστη του μεταγραφικου παιχνιδιου.
Δεν σημαινει οτι απαραιτητα θα αποτυχει ή οτι ειναι κακο αυτο, αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε και τι λέγαμε.
Το πρόβλημα που εχει η πλειονοτητα των οπαδων που γκρινιαζει με την ΠΑΕ ειναι το οτι μας αντιμετωπιζει ως χαζους και μας παραμυθιαζει συστηματικα (βλεπε περσινες δηλώσεις ΚυρΚυρ και βιντεο συνομιλιας Λουτσε με Ιβαν). Φέτος ο Μποτο υοηρξε αρκετα ειλικρινης τουλάχιστον στο τι στοχευει να πετύχει και με ποιον τροπο.
Επεσε λιγο εξω στις προθεσμιες αλλα οκ. μπορει και να το σωσει...
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022ν σ
Είδα και παραπάνω/κάτω ένα σχόλιο ότι τα 8 εκ. που είπες είναι τα τηλεοπτικά.rainmaker έγραψε:Απολύτως σωστο. Παραμένουν όμως μια υποχρέωση του ιδιοκτήτη αν δεν βρεθούν έσοδα από άλλου, να τα καλύψει ο ίδιος.
Όπως άλλωστε γίνεται επί δέκα σερί χρονιά αν δεν απαντώ, κάνοντας σερί αυξήσεις κεφαλαίου κάθε χρόνο για να καλύψει τη χασουρα
Νεοπλουτίσαμε μου φαίνεται. Οι ομάδες δεν έχουν μόνο έσοδα αλλά και έξοδα.
Δεν είναι μόνο οι αγορές παικτών και οι μισθοί των παικτών αλλά και ένα σωρό άλλα έξοδα, μισθοί Λούτσε/Μπότο όλων των βοηθών, μασέρ, γιατρών, γηπέδο, βοηθητικό, ιατρικό κέντρο, ταξίδια, ξενοδοχείο, ασφάλεια κοκ δεν συμμαζεύεται.
Γίαυτό χαίρομαι πολύ που επιτέλους το έγραψε ο rain οτι ο Σαββίδης παρότι γκρινιαζουμε μερικοί οτι δεν ξοδεύει όσα παίρνουμε, καλύπτει και χασούρες από πάνω κάθε φορά που γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Για να κάνουμε αγωνιστική υπέρβαση, αυτό που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιούνται τα υπάρχοντα λεφτά με τον καλύτερο τρόπο και όχι να ξοδεύουμε περισσότερα λεφτά.
Γι αυτό οι αποκτήσεις Λουτσέσκου-Μπότο ήταν οι καλύτερες κινήσεις.
Τελειώνω αναφέροντας οτι οι υποδομές έχουν τα όριά τους. Πόσα ταλέντα να βγάλει δηλαδή η Ελλάδα κάθε χρόνο; Κι εκεί έχεις τουλάχιστον τον γάβρο να σου μπαίνει σφήνα. Δεν καταλαβαίνετε οτι 1-2 μεταπηδήσεις στην πρώτη ομάδα το χρόνο είναι εξαιρετικό! Κράζετε τον Λούτσε ενώ καθιέρωσε Τσιγγάρα-Λύρατζη. Τι να κάνει δηλαδή, να φέρει όλη την Κ20 και να πάμε για φούντο;
Αντίθετα από Ισπανία-Πορτογαλία με καλούς τοπικούς σκάουτερς μπορείς να βρεις καλούς παίκτες που μπορεί να μην κάνουν πχ για Ρεάλ ή Πόρτο αλλά για εμάς να είναι μια χαρά.
Ευχαριστώ για την υπομονή όσοι με διαβάσατε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Dark Knight έγραψε:https://www.transfermarkt.com/juan-manuel-boselli/profil/spieler/487421
Τι είναι αυτός;
-
""οπως ανερυθριαστα και εως προκλητικα επικοινωνηθηκε απο την ΠΑΕ, τον ιδιοκτητη και τον προπονητη."""
Πω πω πω, πόσο μεγάλο έγκλημα για τέτοιες ισοπεδωτικες εκφράσεις!!!
Ποινή ???
Ποινή ???
- john4serres
Καποτε θα βαρεθεις να μιλας και να μαλωνεις μονος σου...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:""οπως ανερυθριαστα και εως προκλητικα επικοινωνηθηκε απο την ΠΑΕ, τον ιδιοκτητη και τον προπονητη."""
Ποινή ???
γραφικε ε γραφικε
Ελα αλανια χαλαρωστε...καλα πηγαμε τις τελευταιες μερες.
Κι εσυ ρε Κωστα ασε να πεσει και κατι κατω.

Κι εσυ ρε Κωστα ασε να πεσει και κατι κατω.

Ε ρε γμτ, θα με τρελανετε!
ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΡΑΦΩ!
Το τι ισχυει ή οχι ειναι σχετικο!
Συνειδητοποιηστε λοιπον πως Ο,ΤΙ γραφω ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ και τπτ παραπερα και ξεκολλατε.
Κι αν εσυ δεν βρισκεις προκλητικες τις δηλωσεις του ΚυρΚυρ οτι θα ειμαστε ανταγωνιστικοι παρα την οτωση του μπατζετ και οτι παμε για πρωταθλημα, τοτε δικο σας θεμα.
Μας πεθαναν στις μπαρουφοδηλωσεις τα προηγουμενα 2-3 χρονια και τωρα ξαφνικα ολοι παθατε αμνησια και ξεχασατε!
Μπειτε στο τοπικ του ΚυρΚυρ να φρεσκαρετε την μνημη σας και ξανασυζηταμε
ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΡΑΦΩ!
Το τι ισχυει ή οχι ειναι σχετικο!
Συνειδητοποιηστε λοιπον πως Ο,ΤΙ γραφω ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ και τπτ παραπερα και ξεκολλατε.
Κι αν εσυ δεν βρισκεις προκλητικες τις δηλωσεις του ΚυρΚυρ οτι θα ειμαστε ανταγωνιστικοι παρα την οτωση του μπατζετ και οτι παμε για πρωταθλημα, τοτε δικο σας θεμα.
Μας πεθαναν στις μπαρουφοδηλωσεις τα προηγουμενα 2-3 χρονια και τωρα ξαφνικα ολοι παθατε αμνησια και ξεχασατε!
Μπειτε στο τοπικ του ΚυρΚυρ να φρεσκαρετε την μνημη σας και ξανασυζηταμε
- sourmenetes
- Moderator
Με ένα κανονικό εξτρεμ πέρυσι και ένα φορ ήσουνα 100% στη διεκδίκηση!xrisitsapa έγραψε:Πάντως οταν για 2 χρονιές το μπάτζετ μας ήταν σχεδόν παρόμοιο με του γαύρου, πήραμε 2 ντάμπλ στο γήπεδο.
Ακόμα και με 20% μικρότερο, τους έχουμε.
Αλλά με το μισό, όχι.
ΥΓ. Οι φετινές επιλογές έπρεπε να γίνουν πέρυσι. Χάσαμε τζάμπα μια χρονιά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης