Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Luigi Vampa

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Απ ότι καταλαβαίνω, το να έχεις ματιά παντού πλέον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι το φυσιολογικό. Με τόσα data που υπάρχουν για όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, μπορείς να βρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις κυριολεκτικά παντού. Όσον αφορά πάντα το τι γινεται μέσα στο γήπεδο.

Από κει κ πέρα, σίγουρα ο χαρακτήρας του παίκτη, η εργατικότητα,η εξωγηπεδικη ζωη κτλ είναι πράγματα που δεν μετριούνται με αριθμούς. Αυτά πρέπει ο σκαουτερ να παει να τα μάθει για τον εκάστοτε στόχο.

Επίσης, το πως θα αγοράσεις ένα ποδοσφαιριστη, δηλαδή αν τον αγοράσεις σε συμφέρουσα τιμή, αν θα προλάβεις τους ανταγωνιστές κτλ έχει να κάνει πολύ με διασυνδέσεις στη συγκεκριμένη χώρα. Δηλαδή, να πάω εγώ ο Γιάννης πχ στη Βραζιλία, χωρίς καν να μιλάω πορτογαλικά κ να έχω προσωπική σχέση με τους υπεύθυνους, ακόμη κ προέδρους των εκεί ομαδων, να πάρω παίκτη, θα με πιάσουν κότσο 1000% Φυσικά αυτά δεν τα λέω εγώ, τα χουν πει τοπ παραγοντες της Σαχταρ πχ που έφερνε κατεξοχήν παικτες από εκεί.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

tad έγραψε:Όταν διαβάζω από κάποιους ότι θα αποτύχει ένα στέλεχος σε μια δήλωση του, για το ποτέ θα είναι έτοιμο το ρόστερ της ομάδας του και μάλιστα συζήτηση με όρους ότι το είπε για τις 21 του μήνα πραγματικά αναρωτιέμαι με τι ανθρώπους συνομιλώ …

Εσείς όλοι ρε μάγκες σε γυάλα ζείτε ;;; Έχετε έστω και λίγη επαφή με το τι γίνετε στον πλανήτη αυτή την στιγμή ;; Μας έχει φύγει ο πάτος να επιζήσουμε. Οι ημερομηνίες παράδοσης σε οποιαδήποτε δουλειά έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο. Ο κόσμος ακόμα και για ένα χιλιάρικο αθετεί συμφωνίες … ποσο μάλλον σε δουλειές εκατομυρίων.

Σας παρακαλώ επιτέλους … μην παίζετε κάποιοι με την υπομονή μας … έχουμε φύγει από το ότι να ναι των προηγούμενων σεζόν … έχουμε φύγει από τους Τειλορ και πάλι γκρινιάζετε για κάποιες γαμοημερομηνιες ;;

Εχθες ήμουν με οπαδούς της φορτουνα … τα λόγια τους ήταν τα εξής … την πρώτη φορά που είδαν τον Ναρει γουρλωσαν τα μάτια και ειπαν ΟΚ παιχταράς, θα παίξει σε εμάς τους επόμενους έξι μήνες. Μετά φεύγει …
Τον γουστάρουν τρέλα για την ταχύτητα, την μαχητικότητα και τον χαρακτήρα που έχει.

Μακάρι ο Μποτο να τα καταφέρει να τον φέρει. Οι δικοί μου δεν τον έδιναν κάτω από τρία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ο Μποτο έχει μάτια παντού και ξέρει τόσο καλά την αγορά … λίγο τύχη θέλει ο άνθρωπος
Πες τα ρε γμτ μου,
γιατί εγώ δεν μπορώ να συγκρατηθω και να γράψω ηρεμα, απαντώντας σε ανικητους.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύω να έχουν διαπραγματευτεί ούτε για ενοικίαση διαμερίσματος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tad , αυτό που λες ασφαλώς και είναι σωστό. Εμένα δε με νοιάζουν οι ημερομηνίες , απλά να γίνει η δουλειά σωστά.

Απλά αδερφε, λες ότι γλυτώσαμε από τους "Τεηλορ".
Αυτό δε το ξέρουμε , θα μπορούμε να το πούμε του χρόνου τέτοιο καιρό. Υπάρχουν αρκετοί στο τωρινό κάδρο που δε ξέρεις αν θα προκύψουν να ειναι "τεηλορ". Ούτε ο κουαλιατα ούτε τα σεντερ μπακ που συζητήθηκαν ότι βρισκονται κοντά ,ούτε το τέρμα είναι παικτες που λες αυτοί όχι δεν είναι τεηλορ.

Πολλά στοιχήματα, παίκτες μικρής αξίας που απλά περιμένεις σε εσένα να εξελχθούν και να ανεβάσουν την αξία τους.
Το ίδιο στοίχημα ήταν και ο τεηλορ. Και ο σιντκλει. Και ο μιτριτα.

Το βιογραφικό του Μουργκ και του Τσόλακ είναι πολύ ανώτερο από όλους αυτούς. Κι όμως όλους τους παραπάνω θες να τους διώξεις με τις κλωτσιές.

Άρα προσωπικά δε κρατάω μικρό καλάθι .. δε κρατάω καθόλου καλάθι , αντιλαμβανόμενος ότι δε θα πέσουν χρήματα για πρωταθληματική ομάδα. Που δε με χαλάει κιόλας , δε μπορείς να ακολουθήσεις τους άλλους έχουν ξεφύγει πολύ. Απλά προσωπικά , θέλω να είμαι ρεαλιστής και να μη φαντάζομαι πράγματα που δεν ισχύουν. Άρα θα φανεί στο γήπεδο κατά πόσο οι μεταγραφές αυτές του Μπότο είναι ψαγμένες που θα μας πάνε μπροστά ή αν ήταν καλοκαιρινοί ευσεβείς πόθοι.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Giapas η διαφορά μεταξύ αυτών που ανέφερες είναι ο άνθρωπος που τους επιλέγει και θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους στην δουλειά του.
Οπότε θεωρώ ότι αξίζει να τον εμπιστευτούμε.
Του χρόνου εδώ θα είμαστε για να τον κρίνουμε, όχι όμως από τώρα.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καλά το να μας κάτσουν όλες οι μεταγραφές θα είναι φανταστικό!!!
Όταν όμως έχεις εικόνα τι έγινε πέρσι με παραγυιο, Σιντκλεη, Μιτριτσα και προίκα Ροντριγκο, Μουργκ, Εσιτι, ελπίζεις, απαιτείς να καλύψεις ουσιαστικά κάποιες από τις παραπάνω τρύπες. Στοχευεις κυρίως την μεσοεπιθετική σου γραμμή, την πιο αδύνατη, έχεις αναβαθμίσει ήδη τα πλάγια αμυντικά σου άκρα και κλείνεις την θέση 1.

Ότι αφορά τον Μποτο. Χωρίς αμφισβήτηση ο καταλληλότερος. Ακόμη κι αν εκλαβω ως βάσιμο τον ισχυρισμό να έχει υποτιμήσει το πρωτάθλημα μας, η φετινή χρονιά όπως και η επόμενη δίνουν το χρόνο να επιτύχει στο έργο του.
Εξάλλου όταν πιστεύεις στον προπονητή και στον Τ.δ τους κρατάς και δεν τους αλλάζεις κάθε χρόνο.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Για τους παραπάνω λόγους και άλλους τόσους, ήθελα και θέλω τον ΠΑΟΚ να λειτουργήσει κάποια στιγμή με καθαρά τεχνοκρατικό τρόπο και με ανθρώπους που απέχουν έτη φωτός από την ελληνική ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) νοοτροπία.

Σε βάθος χρόνου, θα κόστιζε πολύ λιγότερο στα ταμεία της ΠΑΕ ένα τετράπτυχο τύπου Σάντος, Μπότο, Βιειρίνια και Κονσεϊσάο των 10 εκατομμύριων ευρώ ετησίως, σε σχέση με το αντίστοιχο των Σαββίδη, Μπότο, Καρυπίδη και Λουτσέσκου των 3 εκατομμυρίων.

Πλέον, σε κανένα επαγγελματικό τομέα δεν χωρούν οι συναισθηματισμοί έτσι και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα μόνα που έχουν θέση και επιβάλλεται να εφαρμόζονται, είναι το πλάνο, η βιωσιμότητα, η αυτάρκεια και η ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων οι οποίες προϋποθέτουν γνώση και κατάλληλη προεργασία.

Οι διοικήσεις, σε συνεργασία με το επιτελείο τους, θα πρέπει μέσω του έργου τους, να είναι σε θέση να "γράφουν" εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις οποίες αντιδράσεις, συναισθηματισμούς, αμφιβολίες και φόβους γεννούνται στα οπαδικα κινήματα και να δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις στο πεδίο μάχης που γνωρίζουν (και το οποίο αποτελεί τον καθρέφτη της δουλειάς τους) που είναι ΜΟΝΟ το γηπεδο.

Τι θα μπορούσε να πει ο οποιοσδήποτε οπαδός του ΠΑΟΚ (ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας) όταν την ομάδα την τρέχουν αποδεδειγμένα άνθρωποι που είναι γνωστές όλων όσων συνθέτουν αυτό που ονομάζεται επαγγελματικό ποδοσφαιρο και κουβαλούν από πίσω τους, τόνους περγαμηνών, επιτυχημένων και σωστά υλοποιημένων πλάνων;

Μπότο προχώρα και μην ακούς κανένα.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ελπίζω να τα καταφέρει φέτος για να συνεχιστεί η εμπιστοσύνη του Ιβάν στο πρόσωπο του και του χρόνου να ανεβάσει το διαθέσιμο μεταγραφικό μπάτζετ.
Γιατί κακά τα ψέματα αν δεν έχεις ελευθερία κινήσεων και περιμένεις το πράσινο φως σε κάθε περίπτωση διαπραγματεύσεων είναι ανασταλτικός παράγοντας.
Και η εμπιστοσύνη χτίζεται σιγά σιγά με επιτυχίες.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο ανθρωπος ειπε οτι ο βασικος στοχος ειναι να χει ολοκληρωθει το ροστερ 90% μεχρι 21-06 .Ο στοχος..
Απο κει και περα μια ομαδα με 7-8 νεους παικτες θ αποκτησει ομοιογενεια ...του χρονου.Γι αυτο θεωρω οτι στα πρωτα παιχνιδια θα παμε μ ενα μειγμα παλιων και νεων ειτε ερθουν εγκαιρα οι τελευταιοι ειτε οχι. Αλλωστε αυτη ειναι και η φιλοσοφια του Ραζβαν.
Με βαση αυτο το σκεπτικο μικρη σημασια εχει αν ερθουν ολοι στις 10 Ιουνη η στις 25 Αυγουστου αρκει να μην υπαρχουν κενες θεσεις στο ροστερ(πχ να μην εχεις κανενα αρ. στοπερ)
Δε νομιζω οτι θα δουμε κατι τετοιο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Και μόλις θα μας φτιάξει Ομάδα , του χρόνου 2022-2023 τον Ιούλιο θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν θα μπορούμε να τον κρατήσουμε, για αλλά 2-3 χρόνια, ούτως ώστε να μπούμε με αυτόν, στην ΝΈΑ ΤΟΎΜΠΑ.

Και θα μαλώνουμε αντί για καινούργιους παίκτες, στο τοπικ των μεταγραφών, γιατί τελικώς δεν του κάναμε ανανέωση συμβολαίου.

ΜΠΟΤΟ θα λέμε και θα κλαιμε(μαλώνουμε).
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καλά φίλε 15 50, το τι θα ήθελε ο καθένας είναι άλλο καπέλο!
Το θέμα είναι να αναγνωρίζουμε τι κάναμε πέρσι, που βαδίζουμε φέτος και για του χρόνου βλέπουμε, φίλε από την Δράμα. Γιατί ο καλός προγραμματισμός σου δείχνει και πως πρέπει να πας παρακάτω και στην συνέχεια. Ας βάλει τα θεμέλια, ας αναγνωριστεί και ερμηνευτεί το έργο του ορθά και μετά είσαι σε θέση να προχωρήσεις το όχημα σου και με άλλον οδηγό. Τα πάντα ρει...

Φίλε από την Πάτρα βάζεις ένα πολύ σημαντικό θέμα στην κουβέντα. Αν ο Μποτο δείξει άριστα δείγματα φέτος, τότε είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου ο Ιβάν θα του δώσει πολλά περισσότερα όπλα στα χέρια του. Πλέον των αρμοδιοτήτων θα υπάρχει λόγος να του εμπιστευτεί και μεγαλύτερο μπάτζετ.
Άντε να δούμε!!!!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ, δύσκολο καράβι αδερφέ.

Βλέπε τόσοι πρώην, μόνο Αρνεσεν και λίγο Μιχελ και αυτοί χωρίς πλάνο μακροπρόθεσμο και με άλλα δεδομενα, εκείνης της εποχής.
Οι υπόλοιποι ήλθαν ειδον και απηλθον.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Και τι να κάνουμε τώρα?
Έχουμε έναν άνθρωπο που κρεμομαστε από τις επιλογές του, την δουλειά του, τον εμπιστευόμαστε αλλά από την άλλη να φανταζόμαστε το καράβι μας Όταν αυτός αποχωρήσει?
Δεν είναι λίγο ματαιόδοξο?
Εγώ λαχταρω να ξεκινήσει η προετοιμασία, μεθαύριο, να διαβάζω, να βλέπω, να κουβεντιαζω, να αισιοδοξω.
Αυτό μου είναι αρκετό αυτή την στιγμή.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Καλύτερα έτσι πάρα να πέφτει γκρίνια, γιατί δεν κάναμε ξέρω γω μεταγραφές...... κλπ.

Εννοείται ότι κοιτάμε το Τώρα και το τώρα ΔΕΊΧΝΕΙ. ότι βαδίζουμε στο σωστό δρομο(από την κορυφή έως τα κάτω).
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κυρ Μποτο μια κουβεντα μονο θα σου πω .Αυριο ο μηνας εχει 20 και γυρναει ο joshua απ το μπαν. Κανονισε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Maxpaok έγραψε:Και τι να κάνουμε τώρα?
Έχουμε έναν άνθρωπο που κρεμομαστε από τις επιλογές του, την δουλειά του, τον εμπιστευόμαστε αλλά από την άλλη να φανταζόμαστε το καράβι μας Όταν αυτός αποχωρήσει?
Δεν είναι λίγο ματαιόδοξο?
Εγώ λαχταρω να ξεκινήσει η προετοιμασία, μεθαύριο, να διαβάζω, να βλέπω, να κουβεντιαζω, να αισιοδοξω.
Αυτό μου είναι αρκετό αυτή την στιγμή.
εγω λαχταραω να δω μπαλιτσα εστω και τα φιλικα στην αρχη .....πολλοι νεοι παικτες και εχουμε αγωνια να δουμε να παιζουν και να παιζουν καλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”