Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ανταλλαγή Πέλλα με Μουργκ ή τον σούπερ-ατου Καντουρι.WestBlock4 έγραψε:Οι κομμένοι της φενερ..... θέλουμε κάτι από εδώ???
Valencia
Novak
Pelkas
Samatta
Tisserand
Berisha
Rossi
Meyer
Lemos
Caulker
Καλά τον παικταρα τον Πελκα δεν τον ζητούσαν πέρσι γαλλικές με 4 μύρια και η Φενέρ τον έδινε με πάνω από 8?
- Shivaspace
- Μπαρκαρούτσος
Tolaros έγραψε:Καλά τον παικταρα τον Πελκα δεν τον ζητούσαν πέρσι γαλλικές με 4 μύρια και η Φενέρ τον έδινε με πάνω από 8?
Όπως ήθελαν τον Κλάους στην Ιταλία και δεν τον πουλήσαμε όταν έπρεπε...
Τσόλακ : Αφεντικό, φέρνω πρόταση!Woodman73 έγραψε:Πιστευω, θα φέρει προταση ο Τσολακ...αλλα δεν ξερω στα πόσα θα ειναι...
ΠΑΕ : Ωπ, για λέγε, για λέγε!
Τσόλακ : 2 εκ. ευρώ.
ΠΑΕ : Αρκετά, αρκετά, είχαμε δώσει βέβαια 3,6 αλλά καλά είναι κι αυτά. Και για πότε;
Τσόλακ : Μόλις τα έχετε έτοιμα για να τα δώσετε, με παίρνουν αμέσως!
Ο Πέλκας πιστεύω οτι μπορεί να βοηθήσει ακόμη την ομάδα αν είμαστε σε τρεις διοργανώσεις και χρειάζεται εκτεταμένο ροτέισιον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 19 Ιουν 2022, 03:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σοβαρά τώρα περιμένεις να βγάλεις από την Κ20 ολόκληρο ρόστερ;mbison έγραψε:Aυτάρκεια σημαινει βγαζω παικτες από την Κ20.
Δεν περιμενω τιποτε αλλο.
Φερτε πισω τον Αμπέλ.
Να βρεθούμε να παλεύουμε για σωτηρία από την Β' στη Γ' εθνική μέσα σε 2 χρόνια;
Το καλύτερο πλάνο είναι ΥΠΟΔΟΜΕΣ / ΠΡΟΤΖΕΚΤ Μπότο / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ σε καίριες θέσεις που χρειάζεται εμπειρία.
Για τον Λουτσέσκου μπορεί να υπάρχουν επιφυλάξεις για το κατα πόσο προωθεί νέους. Αλλά για τον Αμπέλ είμαι σίγουρος οτι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Χρησιμότατος θα ήταν ο Πέλκας και θα βοηθούσε αρκετά. Μακάρι να επέστρεφε.
1. Θα θέλουν τουλάχιστον τα λεφτά που έδωσανNapoli4 έγραψε:Ο Πέλκας είναι εξαιρετική περίπτωση αν θέλει να γυρίσει.
2. Θα θέλει πάνω κάτω το συμβόλαιο που έχει εκεί.
-
Καλημερα και συγνωμη που καθυστερησα να σου απαντησω απλα δουλευα χθες απο το μεσημερι κα μετα.trouman έγραψε:Ωραία τοποθέτηση.billpsilos έγραψε:Καλημερα στην παρεα.
Διαβαζω καθημερινα τις αποψεις σας εδω και χρονια αλλα η αληθεια ειναι πως εγγραφη εκανα καποια στιγμη περσι ,χωρις παλι να συμμετεχω στις συζητησεις σας γιατι ενιωθα αβολα να εισβαλω ετσι στο "ασχετο"..
Σημερα αποφασισα λοιπον να καθησω να παραθεσω καποιες σκεψεις και αποψεις μου για την ομαδα και το μεταγραφικο "ντεσου" αλλα και το κλαμπ γενικοτερα.
Ναι,υπαρχει μεταγραφικο "πλανο" και ο οποιος σχεδιασμος ειναι εμφανης.
Υπευθυνος ειναι ενας αναγνωρισμενος επαγγελματιας του χωρου,με (διαφορετικες πλεον αρμοδιοτητες απο αυτες που εχτισε την καριερα του αλλα αυτο ειναι διαφορετικη συζητηση)και γινεται σαφης προσπαθεια να επιτευχθουν οι στοχοι που αρχικα ορισε ο μεγαλομετοχος και μετα κληθηκαν να υλοποιησουν οι Τ.Δ και Προπονητης της ομαδας.
Για να μην επαναμβανω τα χιλιοειπωμενα αλλων,αν το κλαμπ φτιαξει ενα αγωνιστικο τμημα που διεκδικει πρωταθλημα καθε χρονο,πραγματικα ομως οχι στους μειον εικοσι,και ταυτοχρονα εχει μια πολιτικη"εξυπνων" αγορων και πωλησεων,ολα καλα.
Ο μεγαλομετοχος χαρουμενος και με ελαφρυτερο εξοδολογιο,οι παικτες ανυπομονοι να παιξουν για ενα κλαμπ που προωθει την καριερα τους και εμεις οι οπαδοι-πελατες(αυτο ειμαστε σε μικρο ή μεγαλυτερο βαθμο ολοι μας) ενθουσιασμενοι για την "χρυση"εποχη που ζουμε.
Ειναι πολλα τα "αν" ομως για να πετυχει ολο αυτο.
Ειλικρινα στο αγωνιστικο,δεν θελω να μπω στον κοπο να αρχισω τα "ο Ταδε κανει ή ο Δινα δεν κανει" πριν τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος.
Η γενικοτερη ομως αντιληψη ειναι πως οσοι θα ελθουν ειναι πολυ πιο οικονομικοι απο οσους αντικαθιστουν,νεωτεροι προφανως, και με πολυ ελαφρυτερο βιογραφικο.
Και ολο αυτο,σε μια μεταγραφικη περιοδο κιολας, δυσκολα θα αποδωσει οταν στοχος ειναι "να διεκδικει το κλαμπ καθε χρονο το πρωταθλημα και οχι μια φορα στα δεκα χρονια".
Απο φετος,οχι απο την σεζον 24-25.
Γιατι δεν εγινε καμια αναφορα σε μακρυπροθεσμα πλανα που θα ξεκινησουν φετος και θα τελειωσουν σε καποιο αοριστο χρονικο πλαισιο.
Λογικο φυσικα γιατι δυσκολα θα γινουν αποδεκτες μια ή δυο χρονιες "εκμαθησης" και "προοδου" του οποιου πλανου απο την πλειοψηφια των οπαδων(οχι εδω στο φορουμ.Εκει που κρινονται ολοι,στις κερκιδες της Τουμπας).
Οπως δεν γινεται ποτε απο τους οπαδους ομαδων που διεκδικουν στοχους αρα και τιτλους καθε χρονο οταν το κλαμπ ανηκει στην ελιτ της χωρας.Οποιασδηποτε χωρας.
Γιατι μπορει οντως να καταληξεις στο τελος μιας μεταβατικης χρονιας(αν υπαρχει τετοιο πραγμα εξ αρχης και οχι ως εκ των υστερων δικαιολογια) τεταρτοπεμπτος αλλα αυτο δεν ειναι επιτυχια.
Ειναι καταληξη μιας αποτυχημενης χρονιας.Και αντιμετωπιζεται αντιστοιχα.
Ως χαμενος χρονος.
Εκτος φυσικα αν ο ΠΑΟΚ δεν ανηκει στην ελιτ.Και οι στοχοι δεν αφορουν τιτλους αλλα γενικα και αοριστα "καλες πορειες" και ¨περηφανες πωλησεις".
Που κανεις εδω μεσα δεν το πιστευει αυτο,ειτε επικροτει το πλανο ειτε οχι.
Για να κλεινω σιγα-σιγα..
Εμενα προσωπικα, "το πλανο" δεν μου κανει κλικ.
Δεν μου δινει την αισθηση οτι θα πετυχει κατι ουσιωδες και θα δικαιωσει οσους το σκεφτηκαν και οσους το εφαρμοζουν.
Εχει ξεκαθαρα ως πρωτο στοχο τον "οικονομικο εξορθολογισμο" και την βιωσιμοτητα και οχι την αγωνιστικη προοδο του κλαμπ.
Και οταν αυτοχαρακτηριζεσαι ως οπαδος δεν ειναι το συνηθισμενο να απαιτεις το πρωτο και οχι το δευτερο.
Δυστυχως στον δικο μας μικροκοσμο,αυτα ειναι τα αποτοκα των εποχων Μπατμαν-Γουμενου-Ρεβολουτιον...
Θα περιμενω ομως να δω πως θα παει.
Ηρεμα,χωρις κραυγες.
Και αν,παρ'ελπιδα,το "πλανο" παει στραβα και αποτυχει,εγω τον Μποτο και τον καθε Μποτο,θα του χρεωσω οσα του αναλογουν.Γιατι το περιγραμμα και τα ζητουμενα του το εδωσαν αλλοι.
Αυτα τα οχι λιγα.
Η αληθεια ειναι πως ηθελα να γραψω πολλα περισσοτερα αλλα αυτο οδηγει σε επικεντρωμενη συζητηση για συγκεκριμενα ατομα και αποφασεις και δεν το θεωρω απαραιτητο ακομη.
Φιλικα Βασιλης.
Δύο ερωτήσεις αν θες απαντάς.
Πόσο σημαντικό θεωρείς το εξωαγωνιστικό κομμάτι για το αποτέλεσμα? Δεδομένου οτι το αποτέλεσμα, όπως το περιέγραψες θα κρίνει το πρόσημο τελικά? Βλέπουμε τον Άρη πχ, μια ομάδα που διεκδικεί πράγματα, να παίζει ανάλογα φιλικά ή δυνατά κλπ. Να μη θυμίσω όλα τα υπόλοιπα ευτράπελα που βλέπουμε. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία αυτό το κομμάτι για οποιασδήποτε παράλειψη ή κακό σχεδιασμό, παίζει κάποιον ρόλο κατά τη γνώμη σου?
Και δεύτερο, ποιο πλάνο θα σου "έκανε κλικ" και θα ηταν βιώσιμο οικονομικά, λαμβάνοντας υπόψη τα αθλητικά, οικονομικά κια πολιτικά συμφραζόμενα του 2022 στην Ελλάδα? Θυμίζω ενδεικτικά μόνο το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε πρόσφατα με παρεμβάσεις άνωθεν, βλέπε πχ τηλεοπτικά, το θεμα Καυτατζόγλειο, το θεμα Κλατενμπεργκ, Αυγενάκη, τη μιντιακή πολιορκία του Σαββίδη, τους Κομίνηδες κλπ κλπ.
1)Μεγαλο αλλα επιτρεψε μου να προσθεσω απο τα τελη της δεκαετιας του 80 που αρχισα να καταλαβαινω περισσοτερα για τον "μαγικο" κοσμο του ποδοσφαιρου,τα πραγματα ηταν παντα καπως ετσι.
Δεν περασε καποια εποχη που να χαρακτηρίστηκε ως αγνη-καθαρη ή με οποιοδηποτε αλλο θετικο επιθετο μπροστα της.
Οποτε οι εποχες και οι συνθηκες αλλαζουν αλλα το περιβαλλον ειναι ουσιαστικα το ιδιο και ειναι αυτο.Ειτε το αντιμετωπιζεις ειτε το ενστερνιζεσαι ειτε το βαλεις απο μεσα.
Δεν ειναι ομως μια αποφαση που την λαμβανουμε εμεις οι οπαδοι.
2) Κανενα.
Δεν υπαρχει οικονομικο πλανο που να επιτρεπει ισοσκελισμενο προυπολογισμο οταν συστηματικα διεκδικεις τιτλους σε κανενα πρωταθλημα του κοσμου σε βαθος χρονου.Και αν υπαρχει σε μια ή δυο ομαδες ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
Οπως δεν υπηρχε,για να το περιορισω στα δικα μας,και το 2012 που ανελαβε ο Σαββιδης.Και δεν θα υπηρχε ουτως ή αλλως,για να το συνδεσω και με την πρωτη ερωτηση,ακομη καιαν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι οι περιεργοι που εγραψες πιο πανω ή λειτουργουσαν υπερ μας(λεμε τωρα..).
-
Καλημερα και παλι.tad έγραψε:Βασίλη καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα …
Δεν συμφωνώ με το συμπέρασμα σου καθόλου γιατί ο ίδιος ο Τεχνικος διευθυντής ήταν ξεκάθαρος στην σύντομη τελευταία συνέντευξη στο οπεν … και μάλιστα απορώ γιατί τόσο εσυ, όσο και πολλοί δημοσιογράφοι και συνοπαδοι συνεχίζουν να γράφουν ότι η διοίκηση δεν έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους …
Ο Μποτος λοιπόν δεν είπε πουθενά έως σήμερα ότι ο πρωτοσ στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει selling club … ισα ισα είπε ξεκάθαρε ότι ο στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους σταθερά κάθε χρόνο χωρίς σκαμπανεβάσματα
Άρα για να συμπληρώσω την σκέψη σου εάν μου επιτρέπεις εγώ προσωπικά έτσι θα τον κρίνω
Εάν δηλαδή φτιάξει ομάδα πρωταθλήτρια ή διεκδικήτριες στα ισια
Εάν δεν το καταφέρει από τον πρώτο χρόνο οκ γιατί σίγουρα είναι δύσκολο μετά την πανωλεθρία των τελευταίων τριών ετών. Αλλά από του χρόνου έτσι θα τον κρίνω
Εάν κάνει πρωταθλητισμό και συγχρόνως η ομάδα έχει και κέρδη από αγοραπωλησίες ακόμα καλύτερα … πρώτα όμως οι αγωνιστικές επιτυχίες
Σου απαντησα και χθες αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν περασε.
Δεν εχω συνηθίσει ακομη τους αυτοματισμους του φορουμ
Οπως και να εχει,να σε ευχαριστησω για τον χαιρετισμο και πολυ περιληπτικα να σου πω οτι στα γενικο περιγραμμα συμφωνουμε.
Εγω προσωπικα δεν ξερω αν στο μυαλο μου υπαρχει αυτο το "να περασει ενας χρονος για να δουμε πως θα παει το πραγμα¨αλλα οκ, ουτε επηρεαζει καποια κατασταση η δικη μου θεωρηση των πραγματων και ενδεχομενως η δικη σου να ειναι και πιο νηφαλια.
-
-
1. Σιγά τα λεφτά που έδωσαν..1,5 δεν ήταν ;kos έγραψε:1. Θα θέλουν τουλάχιστον τα λεφτά που έδωσανNapoli4 έγραψε:Ο Πέλκας είναι εξαιρετική περίπτωση αν θέλει να γυρίσει.
2. Θα θέλει πάνω κάτω το συμβόλαιο που έχει εκεί.
2. Το συμβόλαιο του εκατομμυρίου δηλαδή που δεν του δώσαμε τότε;
Τελικα αυτος ο Ναρει μοιάζει να μην ειναι και τοσο αμπαλος ε;
Σαν να κοβει το ματι του Μποτο..
Σαν να κοβει το ματι του Μποτο..