keep_paokizein έγραψε:Αααααα καλά εσύ έχεις ξεφύγει για τα καλά.renegade έγραψε:Πραγματικά είχα μια ανοχή στον αρνητισμό, στη γκρίνια και στη μιζέρια που ζω καθημερινά εδώ μέσα.keep_paokizein έγραψε:[quote="renegade"
Δεν είδα κανέναν από τους λεγόμενους γκρινιάρηδες να την πέφτουν σε αυτούς που τα βλέπουν θετικά. Δεν είδα κανέναν να σου την πέφτει γιατί σου αρέσουν αυτά που βλέπεις. Αντίθετα βλέπω ένα σωρό άτομα να την πέφτουν με κάθε ευκαιρία σε όσους δεν τους αρέσουν αυτά που βλέπουν.
Για αυτό please, δεν σας παίρνει ( κάποια συγκεκριμένα ακακυντ) να το παίζετε και θιγμένοι.
Από κει και πέρα μόνο ο χαρακτηρισμός σου δείχνει πολλά
Αυτή η ανάρτηση όμως που διάβασα παραπάνω είναι ο ορισμός της ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!
Ο μόνος τρόπος όμως για να το αντιληφθείτε εσείς που τα γράφετε αυτά, είναι να σας δώσει αυτή την απάντηση η γκρινιάρα γυναίκα σας!!!
Για χαλάρωσε λίγο κ πρόσεχε τι γράφεις
Η αποψη μου ειναι οτι εισαι η προσωποποιηση της ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ..
Η δική σου για μένα ότι ειμαι η προσωποποίηση της ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...
Γιατί χαλιέσαι;
Αν βρεις την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση θα βρεις πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις...
Τα χαλάρωσε και πρόσεχε... απλώς τα προσπερνώ... και γελώ...[/quote]
Είναι τόσο μεγάλη η αντιληπτικη σου ικανότητα που με θεωρείς ως την προσωποποίηση της τοξικότητας , όταν η άποψη μου για το σύνολο των κινήσεων βγάζει ένα θετικό μ.ο και είμαι αισιόδοξος για φέτος...απλα λυπάμαι τους καημένους τους πελάτες σου.
Από κει και πέρα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα φόρουμ και γράφει για τα οικογενειακά πρόσωπα των μελών δείχνει και το επίπεδο του και τι σόι άνθρωπος είναι.
Μπουνταλαδες σαν και σένα υπάρχουν πολλοι