pirate_salonica έγραψε:Μπότο σε Φορτούνα: Θέλουμε τον Ναρέι
Φορτούνα σε Μπότο: Αν δούμε το χρήμα Ναρέι, θα σας τον δώσουμε
Έτσι να γελάσουμε (χμμ...) λίγο γιατί πολύ γκρίνια έπεσε...

pirate_salonica έγραψε:Μπότο σε Φορτούνα: Θέλουμε τον Ναρέι
Φορτούνα σε Μπότο: Αν δούμε το χρήμα Ναρέι, θα σας τον δώσουμε
Έτσι να γελάσουμε (χμμ...) λίγο γιατί πολύ γκρίνια έπεσε...
Θέλω να πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα ποσά αγγλικών λιρών να περιέχουν και την εφορία.WOLFMANN έγραψε:Δίκιο έχει ο πειραιώτης γαύρος.john4serres έγραψε:Ο Χωριανόπουλος λέει ότι ο Τσόλακ πωλείται με 2.000.000€
Δεν είναι στα σχέδια του προπονητή και της ομάδας.
Βέβαια μέσα στο ρεπορτάζ λέει για το συμβόλαιο του ότι είναι 700.000€!
Μου φαίνονται πολλά, 450-475 εγώ θυμάμαι.
https://salarysport.com/football/super- ... hest-paid/
Έχει ακουστεί ότι για Ζαμπά και Τσόλακ υπάρχουν προτάσεις. Τουλάχιστον αν μπορέσουμε και βγάλουμε κάτι από τη χασουρα και επενδυθούν,θα είναι μεγάλο συνWoodman73 έγραψε:Πιστευω, θα φέρει προταση ο Τσολακ...αλλα δεν ξερω στα πόσα θα ειναι...
Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν απόλυτη διάψευση. Νομίζω πως απάντησε γενικά, λέγοντας πως ο Μπότο ξέρει τι θέλουμε και έχουμε επικοινωνία. Αν θυμάμαι καλά τη συνέντευξη δεν είπε όχι, ντρίμπλα έκανε.WOLFMANN έγραψε:Το έχει διαψεύσει εδώ και αρκετές ημέρες, ο ίδιος ο Λουτσέσκου.sourmenetes έγραψε:https://www.google.com/amp/s/www.digisport.ro/amphtml/special/dennis-man-si-olimpiu-morutan-pregatesc-impreuna-noul-sezon-unde-isi-petrec-cei-doi-vacanta-de-vara-1752503
Λένε για τον Μορουταν της γαλατα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου αρεσουν τα αγρια αγορια,του Βουνου (με φωνη Φουταμπα).Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όποιος δεν πάρει μετοχές μπάσκετ, η mod team θα του στείλει σπίτι του αφίσα του Κάρυ με χρωματιστή βερμούδα.
+++vs40 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τον αρνητισμό που υπάρχει εδώ μέσα και γενικά στον ΠΑΟΚ. Ο Μπότο ανέλαβε το δύσκολο έργο να διαδώσει στην αγορά ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ρώσικο/Αράβικο σωματείο και ότι δεν προσφέρει άλλο τέτοιους μισθούς, αλλά ελληνικούς. Δε γίνεται παικτες που στην Πορτογαλία υπογράφουν με 300Κ ο ΠΑΟΚ να τους υπέγραφε με τουλάχιστον διπλάσια. Δε με πειράζει που κάποιοι δεν πήραν τα συμβόλαια που επιθυμούσαν, και ας ήταν σημαντικοί για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να αλλάξει σελίδα, δίχως υποχωρήσεις. Το απίστευτα υψηλό μισθολογικό μπάτζετ, που με την καμία δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ομάδας μας δεν μπορεί να έχει μέλλον.
Οι οπαδοί πρέπει να δείξουν υπομονή γιατί δυστυχώς ακόμη δεν το επικοινώνησαν στους οπαδούς, ίσως φοβούμενοι την πτώση των διαρκείας και του ενδιαφέροντος. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει μέλλον στον δύσκολο δρόμο της ανανέωσής του, που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023. Εκεί η ομάδα δε θα είναι έτοιμη να κάνει πρωταθλητισμό ακόμη (εκτός και αν προκύψει - δέσει το σύνολο απίστευτα γρήγορα). Για αυτό τόσοι τεράστιοι προπονητές μιλάνε για πλάνα 3ετίας. Όταν παίρνεις εξελίξιμους παίκτες πρέπει να περιμένεις. Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2024/25 μπορεί να πάει για πρωτάθλημα, και ίσως ως φαβορί. Αν συνεχίσει, όπως είπε ο Μπότο, στην ίδια στρατηγική με επιμονή και ίχως πανικό, κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ θα πηγαίνει για πρωτάθλημα. Όλες οι σοβαρές ομάδες του πλανήτη λειτουργούν έτσι.
Ο ΠΑΟΚ με μισθολογικό μπάτζετ Αραβίας και εφορία Ελλάδας είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήταν βιώσιμος, και το πλήρωσε αγωνιστικά, όταν αναγκάστηκε να πουλήσει ότι καλύτερο είχε.
+++Cruyff έγραψε:Είναι τουλάχιστον αστείο να προδικάζουμε την αποτυχία της ομάδας στις 18/06 και να στηρίζουμε την άποψη μας στην απόκτηση ή όχι αναπληρωματικού τερματοφύλακα .Προφανώς και πιστεύουν πολύ τον πιτσιρικά .Να θυμίσω ότι έχουμε άλλους 2 τερματοφύλακες επιπέδου εθνικής ελπίδων . Δεν θα παίζουμε παγκό .Αν στραβώσει πολύ το πράγμα μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις .Θα ανησυχούσα για την απόκτηση ενός στόπερ που θα πλαισιώσει τον Ιγκι για να ανέβει επίπεδο η ομάδα .'Οσο πιο γρήγορα δέσει η ομάδα αμυντικά και μάθει να αμύνεται με τόσους νέους παίκτες τόσο καλύτερος θα φαίνεται ο τερματοφύλακας .