Οι μερες <στενευουν> και πρεπει να εχουμε καποια ανακοινωση σημερα-αυριο
Ολα θα γινουν οπως πρεπει...υπομονη, και αισιοδοξια

Για το ακριβός έχεις απόλυτο δίκιο.john4serres έγραψε:Του Φράνκο είναι αδύνατον, παραείναι ακριβός και θα καπελώσει τον Κουαλιατά.
Ή θα μετατεθει αριστεραrainmaker έγραψε:Εγώ σε ανύποπτο χρόνο είπα τις προάλλες ότι ο Νάρεϊ θα πάρει τη φανέλα βασικού από το Ζιφκο ο οποίος είτε πρέπει να επανεφευρει τον εαυτό του, είτε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του.
Άποψη μου
Δεν θα πιάσει γιατί δεν θα έχουν αντίλογο για να μαλώνουνrainmaker έγραψε:Και γαμω τις ιδέεςblack_star_ninja έγραψε:Γιατί δεν ανοίγουμε δυο τοπικς;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2022 (pessimistic version)
Μεταγραφές καλοκαιριού 2022 (optimistic version)
Θα απαγορεύονται τα θετικά/αρνητικα σχόλια ανάλογα σε ποιο τοπικ είμαστε.
Και όλοι αγαπημένοι.
Έτσι όλοι ευχαριστημένοι.
Στα σοβαρά τώρα αν υπήρχε ένας μαγικός τρόπος με ένα φανταστικό σφουγγάρι να σβήνονται όλοι οι τραυματισμοί του και να υπήρχε ρητή διαβεβαίωση από τις ανώτερες δυνάμεις ότι δεν πρόκειται να ξανατραυματιστεί, η 11αδα θα ξεκινούσε από αυτόν.Kabamaru11 έγραψε:Ettien,ενας παικτης στην ιδια θεση,με καλο βιογραφικο,εμπειρος,που οκ,τραυματιζεται συχνα,με τεραστια ποιοτητα και με πολλα χρονια στο Καμπιονατο,υπαρχει ηδη στην ομαδα (μεχρι να φυγει τουλαχιστον)
Ας έρθει το πρώτο, για δεύτερο χλωμό το κόβω.Gospi έγραψε:Παντως φαντάζει δυσκολο να ρθει μεχρι τις 27 δευτερο εξτρεμ. Ας ερθει τουλαχιστον ενας για να χουμε το εξης γκρουπ για την αρχη και βλέπουμε:
Αντριγια, Ναρει(ή οποιος αλλος), Κουαλιατα, Καντουρι, Ρικαρντο, Μουργκ, Ζαμπα και Μπισε εφοσον ανανεωσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλαιν. Ας κανουμε 4 τοπιξDimpatra έγραψε:Δεν θα πιάσει γιατί δεν θα έχουν αντίλογο για να μαλώνουνrainmaker έγραψε:Και γαμω τις ιδέεςblack_star_ninja έγραψε:Γιατί δεν ανοίγουμε δυο τοπικς;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2022 (pessimistic version)
Μεταγραφές καλοκαιριού 2022 (optimistic version)
Θα απαγορεύονται τα θετικά/αρνητικα σχόλια ανάλογα σε ποιο τοπικ είμαστε.
Και όλοι αγαπημένοι.
Έτσι όλοι ευχαριστημένοι.
Εκτός και αν
-Είμαι αισιόδοξος με τις μεταγραφές
- Αισιόδοξος;; εγώ είμαι ενθουσιασμένος!
Και στο άλλο
- Δεν νομίζω να προσαρμοστεί γρήγορα
- Τι να προσαρμοστεί αφού είναι άσχετος ξύπνα Ιβάν σου τρώνε τα λεφτά σου.
Η μόνη λύση είναι δύο αλλά στο ένα:
Νέα ειδήσεις βίντεο wyscout αναλύσεις φερόμενων μεταγραφικών στόχων
Και στο άλλο
Προβληματισμοί επί των μεταγραφών
Έτσι θα ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι και όσοι θέλουν μόνο ενημέρωση, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για την άποψη του κάθε dimpatra
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk