Πέρυσι είχε 29 εμφανίσεις και 1.434 αγωνιστικά λεπτά, που αντιστοιχούν σε 15,9 ενενηντάλεπτα. Είναι 30,5 ετών βασικό δεξί μπακ Εθνικής Κροατίας (52 εμφανίσεις), αλλά για να έρθει στην Ελλάδα σημαίνει ότι η καριέρα του έχει πάρει τα κάτω.Kabamaru11 έγραψε:Σημαντικος ρολιστας μονο την φετινη οχι και τοσο καλη χρονια,τις προηγουμενες 2 σεζον στην Μαδριτη,ουτε καν ακουμπησε.Τσεκαρε λιγο τις συμμετοχες του.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Kabamaru11
Αλλοι προσπαθουν να κανουν μια αναθεματισμενη ποδοσφαιρικη κουβεντα και αλλοι μαλωνουν μεταξυ τους για το ποιος την εχει πιο μεγαλη.Αν ημουν μοντ,θα σας ειχα στειλει για σερφ στο κεντρο της πολης μπας και συνελθετε λιγακι.
Max
Ωστόσο η ερώτηση ηταν ποιο το εναλλακτικό πλάνο, για κάποιον που δεν του κάνει κλικ το τρέχον?
Και ειναι σαφές νομίζω.
Οι υπόλοιπες αναφορές, έθεταν κάποια δεδομένα , που κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να παραβλέψει κάποιος , απαντώντας στο ερώτημα αυτό.
Ωστόσο η ερώτηση ηταν ποιο το εναλλακτικό πλάνο, για κάποιον που δεν του κάνει κλικ το τρέχον?
Και ειναι σαφές νομίζω.
Οι υπόλοιπες αναφορές, έθεταν κάποια δεδομένα , που κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να παραβλέψει κάποιος , απαντώντας στο ερώτημα αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 18 Ιουν 2022, 14:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Οι Κ.Πετρωτός και Γ.Ζαϊρης αναφέρουν στο μετροσπορτ ότι μέχρι αύριο ο Schwab θα απαντήσει στην πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η διαφορά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αφορά το οικονομικό σκέλος αλλά τη διάρκεια του νέου συμβολαίου. Και αυτό γιατί ο παίκτης θέλει διετές ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ του το προσφέρει σπαστά (1+1).
Η διαφορά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αφορά το οικονομικό σκέλος αλλά τη διάρκεια του νέου συμβολαίου. Και αυτό γιατί ο παίκτης θέλει διετές ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ του το προσφέρει σπαστά (1+1).
Οκ, Τρούμαν, κατάλαβα.
Για μένα το πλάνο είναι θαυμάσιο.
Εξαιρετικά καταρτισμένο με Λουτσε-Μποτο.
Να βάλουμε και λίγη τύχη κι όλα πιστεύω θα πάνε καλά και γρήγορα.
Για μένα το πλάνο είναι θαυμάσιο.
Εξαιρετικά καταρτισμένο με Λουτσε-Μποτο.
Να βάλουμε και λίγη τύχη κι όλα πιστεύω θα πάνε καλά και γρήγορα.
- Stelios Bagios
H φετινή μεταγραφική περίοδος θυμίζει λίγο εκείνη του 2015 επί Άρνεσεν. Και τότε εμπιστευτήκαμε έναν άνθρωπο με σημαντική καριέρα ώστε να φέρει νεαρούς παίκτες με όχι μεγάλα συμβόλαια και με πληρωμή στις ομάδες τους. Επίσης, είχαν έρθει αρκετοί παίκτες από Ιούνιο όπως και τώρα.
Δεν έχω ιδέα αν η αξία των παικτών που φέρνει ο Μπότο θα είναι αντίστοιχη με εκείνη των παικτών που έφερε ο Άρνεσεν.
Πάντως είναι σίγουρο ότι δίνονται χρήματα, χωρίς να λέω ότι κάνουμε all in.
Επίσης, φαίνεται ότι ο Μπότο έχει κάνει την προεργασία του από νωρίς και ότι δουλεύει βάσει πλάνου, χωρίς αυτό να αποτελεί εγγύηση για την αξία των παικτών που έρχονται. Και φαίνεται ότι διαλέγει από μία μεγάλη λίστα παικτών καθώς οι παίκτες που παίρνουμε προέρχονται από τελείως διαφορετικές αγορές.
Υπάρχει όμως ακόμα αρκετός δρόμος μπροστά μας, τα παραπάνω συμπεράσματά μου είναι λίγο πρώιμα.
Δεν έχω ιδέα αν η αξία των παικτών που φέρνει ο Μπότο θα είναι αντίστοιχη με εκείνη των παικτών που έφερε ο Άρνεσεν.
Πάντως είναι σίγουρο ότι δίνονται χρήματα, χωρίς να λέω ότι κάνουμε all in.
Επίσης, φαίνεται ότι ο Μπότο έχει κάνει την προεργασία του από νωρίς και ότι δουλεύει βάσει πλάνου, χωρίς αυτό να αποτελεί εγγύηση για την αξία των παικτών που έρχονται. Και φαίνεται ότι διαλέγει από μία μεγάλη λίστα παικτών καθώς οι παίκτες που παίρνουμε προέρχονται από τελείως διαφορετικές αγορές.
Υπάρχει όμως ακόμα αρκετός δρόμος μπροστά μας, τα παραπάνω συμπεράσματά μου είναι λίγο πρώιμα.
παιδιά ο κόσμος μπαίνει για να διαβάσει κάποια μεταγραφική είδηση και τελικά μόνο για αυτό δεν ενημερώνεται...
- pagotatzis
Η Marseille παίρνει τερματοφύλακα από την Μπριζ !
Φέρτε τον μαυρουκο που ήταν έσωσε την Marseille στην τούμπα από διασυρμό !!!
Φέρτε τον μαυρουκο που ήταν έσωσε την Marseille στην τούμπα από διασυρμό !!!
Προφανώς αμα τα σκάσεις και άμα παίζεις έστω προκριματικά CHL κι όχι CL...
Κι εμείς έχουμε φέρει, μην είμαστε άδικοι.
Γι'αυτό του χρόνου είναι τρομερά σημαντικό να βρεθούμε σε ανάλογη θέση.
Τι περιμένουμε μέχρι την πρώτη ; Κοτάρσκι αναμένουμε, στόπερ (χαίρομαι αν ισχύουν πως πάμε για κάτι καλύτερο από Ρέντε) και εξτρεμ ;
Αντε να δούμε.
Υ.Γ. Κουφάλα Ζίβκο, μας έφαγες στην γωνία
Κι εμείς έχουμε φέρει, μην είμαστε άδικοι.
Γι'αυτό του χρόνου είναι τρομερά σημαντικό να βρεθούμε σε ανάλογη θέση.
Τι περιμένουμε μέχρι την πρώτη ; Κοτάρσκι αναμένουμε, στόπερ (χαίρομαι αν ισχύουν πως πάμε για κάτι καλύτερο από Ρέντε) και εξτρεμ ;
Αντε να δούμε.
Υ.Γ. Κουφάλα Ζίβκο, μας έφαγες στην γωνία

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ένα πράγμα ζητάω! Φέρτε τον Μάρτινς! Τον Φάμπιο, όχι τον Πέδρο μην παρεξηγηθούμε
Πολύ σοβαροί τραυματισμοί ομως τα τελευταια χρόνια και λίγες συμμέτοχες. Ελπίζω να μη χτυπάει τέτοιους παίκτες ο ΠΑΟΚ. Τέτοιοι φυσικά και έρχονται. Οι άλλοι με τα κανονικά γόνατα δεν έρχονται.xrisitsapa έγραψε:Το έγραψα γιατί νομίζω ότι τέτοιου επιπέδου παίκτες πρέπει να χτυπάει και ο ΠΑΟΚ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ήμαρτον ρε. Στα @@ μας ο Βρσάλκο. Πείτε μας και για την ανανέωση του Αβραάμ.
Επίσης σαν ένα παράδειγμα ότι δεν ισχύει ότι " δεν έρχονται στην Ελλάδα" , " είναι τελευταία τους επιλογή" κτλ κτλ.
Αν τα χώσεις, μια χαρά έρχονται.
εδιτ: μακάρι να έρθει ο Φ.Μαρτινς ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 18 Ιουν 2022, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτσε γιατί μόνο έτσι δεν είναι.renegade έγραψε:[
Φυσικά. Τα μυνήματα για το τι γράφει ο Χ και ο Ψ είναι πολλά περισσότερα από τα μυνήματα κριτικης και αμφιβολίας.
Βγαίνει ο Χ, γράφει πχ ότι δεν πιστεύει τον κοταρσκι και από πίσω 50 μηνύματα με προσωπικές επιθέσεις γιατί ο Χ δεν πιστεύει τον κοταρσκι.
Έχεις δει ποτέ το αντίθετο?
Ελάχιστες φορές.
Να γράψεις εσύ για παράδειγμα ότι ο κουαλιατα θα γ@μησει και να φας πέσιμο για την άποψη σου με προσωπικούς χαρακτηρισμους.
Και μιλάμε για πεσιμαρα σε παιδιά που γράφουν ολοκληρωμένες απόψεις και όχι αναρθρο και ανελέητο κράξιμο. Σεβαστείτε επιτέλους ότι υπάρχει και διαφορετικη αντίληψη από την δική σας
Φυσικά και μπορείς να πεις δεν πιστεύω ότι θα πιάσει ο Κουαλιάτα. Και γω το ίδιο. Άλλο να λες δε μου αρέσει ένας παίκτης, ή ακόμα και όλοι οι παίκτες.
Και άλλο να λες δε μου αρέσει ο αυτός και όλοι στην παε είστε εγκληματίες κ άσχετοι και ότι άλλη μαλακια έχουμε διαβάσει εδώ μέσα. Αυτό είτε δειχνει ραδιοφωνικη ξερολίαση και δικαίως στηλιτεύεται ή δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι η οικονομική πολιτική του ΠΑΟΚ άλλαξε και δε θα φέρνει πλέον Μαουρισιο και Πριγιοβιτς.
Και άμα δεν μπορείς να αγαπήσεις τον ΠΑΟΚ για αυτό είσαι μ@λ@κ@ς και καλά κάνουν και σε κράζουν γιατί εδώ είναι οπαδικο σάιτ από κόσμο που αγαπά τον ΠΑΟΚ ακόμα και με το Ζωγραφακη και τον Μουμιν βασικούς, δεν είναι το γκαζετα.
Άμα δε γουστάρει κάποιος πλέον τον ΠΑΟΚ επειδή άλλαξαν τα πράγματα από την εποχή του νταμπλ δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται
Παικταρα. Θα αναβαθμίσει όλη την επιθετική γραμμήΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ένα πράγμα ζητάω! Φέρτε τον Μάρτινς! Τον Φάμπιο, όχι τον Πέδρο μην παρεξηγηθούμε
Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα εγκαταλειφθεί η περίπτωση του παρόλα αυτά που ακούγονται ότι η ομάδα του θέλει πώληση και όχι δανεισμό.
Και κυρίως γιατί το συμβόλαιο του λήγει το 23. Τον Γενάρη δηλαδή τον υπογράφεις ελεύθερο.
Ε δεν μπορεί να μην το σκεφτούν στην ομάδα του.
- buffalobill4
Τραγική η ατμόσφαιρα εδώ μέσα. Δεν υπάρχουν και νέα μεταγραφικά και η τοξικότητα ένθεν κακειθεν βαράει κόκκινα.
Έχουμε και το κλασσικό σίριαλ του καλοκαιριού, φέτος είναι με τον κοταρσκι. Συνήθως τα σίριαλ τα μετανιωνουμε πίκρα ας ελπίσουμε αν τελικά έρθει να μην είναι πουλί από τα λίγα ή να τραυματιστεί όταν κατεβαίνει τις σκάλες του αεροπλάνου.
Έχουμε και το κλασσικό σίριαλ του καλοκαιριού, φέτος είναι με τον κοταρσκι. Συνήθως τα σίριαλ τα μετανιωνουμε πίκρα ας ελπίσουμε αν τελικά έρθει να μην είναι πουλί από τα λίγα ή να τραυματιστεί όταν κατεβαίνει τις σκάλες του αεροπλάνου.