Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zoran

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από zoran »

Και τι θα πει ρε παιδιά ότι ένα πλάνο έχει αποτύχει ;;
Ότι δεν πέτυχαν οι στόχοι που βάλαμε εμείς ;;

Στόχος είναι η αυτάρκεια όσο κι αν δε θέλουμε να το καταλάβουμε και το πλανο δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει.

Είμαι πολύ περήφανος για το στόχο αυτό , γι αυτόν το στόχο θα πάρω διάρκειας, γιατί θέλω ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ζει και να πρωταγωνιστεί και μετά τον ΙΒΑΝ κι όχι να μπλέξουμε πάλι με γουνενους , παγωνηδες, πρωτοδικεία , συλλαλητήρια κι εράνους
maceio

Δημοσίευση από maceio »

αυτα τα κελεπουρια απο ουκρανια μερια που θα εμεναν ελευθερα τι εγιναν αραγε ?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Έχω ψηθεί πάρα πολύ για Κοτάρσκι, ιδιαίτερα οταν διαβαζω ότι παιζει στην U21 της Κροατιας. Μεγάλη σχολή.
Ερώτημα μου είναι, αν δεν υπήρχε το ενδιαφέρον μας, θα τον αγόραζε η Γκόριτσα?
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Πάντως φίλε, χωροφύλακα, Κώστα 19, αυτό σου το σχόλιο δεν είναι σχόλιο να καλωσορίσει μια νέα φωνή.
Έβγαλες συμπέρασμα, δείχνεις με το δάχτυλο, τραβάς το αυτάκι εν ολίγοις πάμε για άλλη μια φίμωση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

mbison έγραψε:Έχω ψηθεί πάρα πολύ για Κοτάρσκι, ιδιαίτερα οταν διαβαζω ότι παιζει στην U21 της Κροατιας. Μεγάλη σχολή.
Τον πηρε ομως ο Αγιαξ και αυτο κατι μπορει να λεει.
Επισης εχει λοκαρει ο Μποτο που ανακαλυψε Ομπλακ και Εντερσον, πανω του σχεδον εμονικα χωρις να ψαχνει για αλλη λυση. Κατι θα εχει δει. Δεν μπορει.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Η προσπάθεια κάποιων να φανούν βασιλικοτεροι του Βασιλέως συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ειρωνείες, εξυπνάδες (για το IQ τους εστω) και στραβοστομια σε όποιον τολμήσει να εκφέρει άποψη που δεν συμφωνεί με τα πιστεύω τους.

Ο δε χθεσινός, ο "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω", αυτός που έσκιζε νυχθημερόν διοίκηση, παιχτες και Λουτσεσκου πριν από 2-3 μήνες βγήκε χθες να μας πει για γκρίνια. Να μην ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις.

Απ' ότι φαίνεται η μετριοπαθης στάση κάποιων εξ ημών έχει παρεξηγηθεί από συγκεκριμενους και έχει θεωρηθεί αδυναμία.

Λάθος. Μεγάλο λάθος.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Βασίλη καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα …

Δεν συμφωνώ με το συμπέρασμα σου καθόλου γιατί ο ίδιος ο Τεχνικος διευθυντής ήταν ξεκάθαρος στην σύντομη τελευταία συνέντευξη στο οπεν … και μάλιστα απορώ γιατί τόσο εσυ, όσο και πολλοί δημοσιογράφοι και συνοπαδοι συνεχίζουν να γράφουν ότι η διοίκηση δεν έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους …

Ο Μποτος λοιπόν δεν είπε πουθενά έως σήμερα ότι ο πρωτοσ στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει selling club … ισα ισα είπε ξεκάθαρε ότι ο στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους σταθερά κάθε χρόνο χωρίς σκαμπανεβάσματα

Άρα για να συμπληρώσω την σκέψη σου εάν μου επιτρέπεις εγώ προσωπικά έτσι θα τον κρίνω

Εάν δηλαδή φτιάξει ομάδα πρωταθλήτρια ή διεκδικήτριες στα ισια

Εάν δεν το καταφέρει από τον πρώτο χρόνο οκ γιατί σίγουρα είναι δύσκολο μετά την πανωλεθρία των τελευταίων τριών ετών. Αλλά από του χρόνου έτσι θα τον κρίνω

Εάν κάνει πρωταθλητισμό και συγχρόνως η ομάδα έχει και κέρδη από αγοραπωλησίες ακόμα καλύτερα … πρώτα όμως οι αγωνιστικές επιτυχίες
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

invincible έγραψε:

ΠΑΕ και ΜΜΕ κοροϊδεύουν τον κόσμο και μετά ο κόσμος φαγώνεται μεταξύ τους. Που είναι ο Κυρ Κυρ να βγει σαν υπεύθυνος επικοινωνίας να μιλήσεις να εξηγήσει τον κόσμο τι συμβαίνει. Δεν μας νοιάζει ας μην έρθει κανείς και ας τους πουλήσουμε όλους αλλά να μας εξηγήσει.

Ο Σαββίδης ξοδεύει λεφτά και υπάρχει μόνιμα μία ανοργανωσιά παντού.

Και εδώ μέσα κάθετε ο καθένας που δεν έχει τι να πει και ασχολείται και φαγώνεται με τον συνοπαδό του. Διώξτε τον ένα, κρατήστε τον άλλο, έγινε παρεΐστικο το φορουμ με 5 άτομα που ο καθένας έχει από έναν κλώνο να λέει στον εαυτό του, στο πόστ του,τι ωραίο ποστ... και να κάνουν υποδείξεις μία μικρή μερίδα ανθρώπων ποιοι είναι ΠΑΟΚτσίδες και ποιοι να φύγουν. και εσείς να τους ακούτε και να μου σβήνετε ποστ όλη την ώρα... Μπραβο καλά πάμε. :pano:
δε αργει η στιγμη που θα μας λετε οτι χτιζουμε γηπεδο και το αγωνιστικο θα ειναι σε δευτερη μοιρα....
το μαθημα του περασμενου Αυγουστου με τους γκρινιαρηδες να λενε εγκαιρα, οτι γινονται χοντρα λαθη, δεν σας εγινε μαθημα, και τους ξανακραζετε τωρα, ενω γινονται ξανα εμφανεστατα λαθη.

εχουμε πηξει στους αγροφυλακες και τα κλωνους τους .....

παω να φαω το ξυλο απο την γυναικα μου και να επιστρεψω στην μιζερια μου, αφου εκανα το διαλειμα μου
στονπαοκλειτουργουνολατελειαμανια
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

JohnDag έγραψε:Η προσπάθεια κάποιων να φανούν βασιλικοτεροι του Βασιλέως συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ειρωνείες, εξυπνάδες (για το IQ τους εστω) και στραβοστομια σε όποιον τολμήσει να εκφέρει άποψη που δεν συμφωνεί με τα πιστεύω τους.

Ο δε χθεσινός, ο "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω", αυτός που έσκιζε νυχθημερόν διοίκηση, παιχτες και Λουτσεσκου πριν από 2-3 μήνες βγήκε χθες να μας πει για γκρίνια. Να μην ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις.

Απ' ότι φαίνεται η μετριοπαθης στάση κάποιων εξ ημών έχει παρεξηγηθεί από συγκεκριμενους και έχει θεωρηθεί αδυναμία.

Λάθος. Μεγάλο λάθος.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν 2-3 μήνες βλέπαμε όλοι τα αποτελεσματα των επιλογών Λουτσέσκου (περίοδο Ιούνιο-Σεπτέμβριο 2021) στο χορτάρι. Κρίναμε και κράζαμε για κάτι που βλέπαμε.
Τώρα να κρίνω αρνητικά μέσα Ιουνίου όταν βλέπουμε να υλοποιείται το πλάνο του αρμόδιου ανθρώπου, να κράζω προκαταβολικά χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το πλάνο και χωρίς να έχω δει τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο, είναι παράλογο, είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Αν δούμε ότι τελικά βάσει των αγωνιστικών αποτελεσμάτων δεν ενισχύθηκε επαρκώς η ομάδα, θα μιλήσουμε επί άλλης βάσεως. Όχι όμως πριν.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

toumba5 έγραψε:
invincible έγραψε:

ΠΑΕ και ΜΜΕ κοροϊδεύουν τον κόσμο και μετά ο κόσμος φαγώνεται μεταξύ τους. Που είναι ο Κυρ Κυρ να βγει σαν υπεύθυνος επικοινωνίας να μιλήσεις να εξηγήσει τον κόσμο τι συμβαίνει. Δεν μας νοιάζει ας μην έρθει κανείς και ας τους πουλήσουμε όλους αλλά να μας εξηγήσει.

Ο Σαββίδης ξοδεύει λεφτά και υπάρχει μόνιμα μία ανοργανωσιά παντού.

Και εδώ μέσα κάθετε ο καθένας που δεν έχει τι να πει και ασχολείται και φαγώνεται με τον συνοπαδό του. Διώξτε τον ένα, κρατήστε τον άλλο, έγινε παρεΐστικο το φορουμ με 5 άτομα που ο καθένας έχει από έναν κλώνο να λέει στον εαυτό του, στο πόστ του,τι ωραίο ποστ... και να κάνουν υποδείξεις μία μικρή μερίδα ανθρώπων ποιοι είναι ΠΑΟΚτσίδες και ποιοι να φύγουν. και εσείς να τους ακούτε και να μου σβήνετε ποστ όλη την ώρα... Μπραβο καλά πάμε. :pano:
δε αργει η στιγμη που θα μας λετε οτι χτιζουμε γηπεδο και το αγωνιστικο θα ειναι σε δευτερη μοιρα....
το μαθημα του περασμενου Αυγουστου με τους γκρινιαρηδες να λενε εγκαιρα, οτι γινονται χοντρα λαθη, δεν σας εγινε μαθημα, και τους ξανακραζετε τωρα, ενω γινονται ξανα εμφανεστατα λαθη.

εχουμε πηξει στους αγροφυλακες και τα κλωνους τους .....

παω να φαω το ξυλο απο την γυναικα μου και να επιστρεψω στην μιζερια μου, αφου εκανα το διαλειμα μου
στονπαοκλειτουργουνολατελειαμανια
Πετάξεις και εσυ την εξυπνάδα σου και την έκανες. Αντε να αρχίσουν τα επίσημα, να εύχεσαι και εσυ όπως πολλοί εδώ μέσα να κάνει την παπάρια του ο Κοταρσκι και να βγεις να μας πεις "σας τα λέγαμε εμείς"! Εχετε παει τη μιρλα σε αλλο επίπεδο πλεον
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πως τον λένε έναν περίεργο που τσιριζει σε κάτι βίντεο του λούμπεν; Μρ Μπούτια;

Ε αυτός λείπει μόνο για να γίνουμε
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

mbison έγραψε:Έχω ψηθεί πάρα πολύ για Κοτάρσκι, ιδιαίτερα οταν διαβαζω ότι παιζει στην U21 της Κροατιας. Μεγάλη σχολή.
Πιο πιθανό είναι και τα λεφτά που θα δώσουν στον Άγιαξ να τα δώσουν από αυτά που θα τους πληρώσουμε εμείς :)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tad έγραψε:Βασίλη καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα …

Δεν συμφωνώ με το συμπέρασμα σου καθόλου γιατί ο ίδιος ο Τεχνικος διευθυντής ήταν ξεκάθαρος στην σύντομη τελευταία συνέντευξη στο οπεν … και μάλιστα απορώ γιατί τόσο εσυ, όσο και πολλοί δημοσιογράφοι και συνοπαδοι συνεχίζουν να γράφουν ότι η διοίκηση δεν έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους …

Ο Μποτος λοιπόν δεν είπε πουθενά έως σήμερα ότι ο πρωτοσ στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει selling club … ισα ισα είπε ξεκάθαρε ότι ο στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους σταθερά κάθε χρόνο χωρίς σκαμπανεβάσματα

Άρα για να συμπληρώσω την σκέψη σου εάν μου επιτρέπεις εγώ προσωπικά έτσι θα τον κρίνω

Εάν δηλαδή φτιάξει ομάδα πρωταθλήτρια ή διεκδικήτριες στα ισια

Εάν δεν το καταφέρει από τον πρώτο χρόνο οκ γιατί σίγουρα είναι δύσκολο μετά την πανωλεθρία των τελευταίων τριών ετών. Αλλά από του χρόνου έτσι θα τον κρίνω

Εάν κάνει πρωταθλητισμό και συγχρόνως η ομάδα έχει και κέρδη από αγοραπωλησίες ακόμα καλύτερα … πρώτα όμως οι αγωνιστικές επιτυχίες
Απολύτως σωστός.
Το πλάνο για μένα είναι σωστό, τα άτομα κατάλληλα, αλλά διαφωνώ λίγο με τον τρόπο.

Μπορούσε δηλαδή να έχει ξεκινήσει από πέρυσι, με κινήσεις που οι "γκρινιάρηδες" είχαν επισημάνει έγκαιρα.
πχ μη ανανέωση του Καντουρι, πώληση Τσολακ το χειμώνα, κτλ.

Τα ίδια ακατανόητα γίνονται και φέτος με τον Ζιφκοβιτς ή με τον Νασμπεργκ πχ. και υπονομεύουν τις πολλές ελπιδοφόρες κινήσεις που έγιναν
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Μέχρι αύριο λένε έχει προθεσμία ο Σβαμπ να απαντήσει. Θέλει 2ετες. Ο ΠΑΟΚ του δίνει 1+1
maceio

Δημοσίευση από maceio »

δεν εχει και καλο καιρο να παμε για μπανιο ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”