K για μενα ηταν τεραστιο λαθος που διωξαμε τον Πασχαλακη. Κ δε θα μιλουσα ξανα για αυτον μιας κ αποτελει παρελθον, αλλα το να προσπαθειτε να βγαλετε σαπακι τον καλυτερο τερματοφυλακα που ειχαμε ποτε, ειναι προκλητικο. Τετοια ασφαλεια δυσκολα θα ξανανιωσουμε , με την μπαλα στα ποδια του αντιπαλου. Τετοια ανασφαλεια απο την αλλη δυσκολα να ξανανιωσουμε με την μπαλα στα ποδια του. Πολυ κακος. Αλλα οπως κ να το κανουμε ηταν μια σταθερα στο τερμα, τοσο που δε σε ενοιαξε σχεδον ποτε ποιος ειναι ο δευτερος. Για πρωτη φορα στα ιστορικα θα συμφωνησω με τον χρυσητσαπαxrisitsapa έγραψε:Όποιος λέει ότι ο Πάσχα δεν ήταν φοβερός στα 2 πρωταθλήματα είναι τουλάχιστον προκατειλημμένος.
Σχετικά με το CL, ήταν τραγικός στο δεύτερο ματς με τη Μπενφίκα, όπου βέβαια ξεχνάς ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης στο εκτός έδρας και ότι αν δεν ήταν αυτός πιθανότατα θα τρώγαμε μία τριαρα και δεν θα είχε νόημα το δεύτερο ματς.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
ο ΜΟΝΟΣ λόγος που έπαιζε ο Πασχαλάκης είναι διότι του έδωσε την φανέλα ο Λουτσέσκου ελλείψη σοβαρού δεύτερου,
και η άγνοια της θέσης του τερματοφύλακα των οπαδών. Πές μου πόσα και ποιά χαρακτηριστικά έχει πάνω του μετρίου - κακού ο συγκεκριμένος.
και η άγνοια της θέσης του τερματοφύλακα των οπαδών. Πές μου πόσα και ποιά χαρακτηριστικά έχει πάνω του μετρίου - κακού ο συγκεκριμένος.
- soflodoras
Θελει μεταγραφες ο μεγαλος! Ο τεραστιος! Ο τιτανας! Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑΣ!ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Όχι δεν είμαστε ούτε Μποτο
ούτε Λουτσεσκου ούτε Σαββίδης
για να γνωρίζουμε όσα αυτοι
και να έχουμε τις γνώσεις τους.
Αλλά σε μια εποχή που τίποτε δεν
κρύβεται δεν είμαστε και ηλίθιοι!!!!
Αρκετα πια με το όλα καλά
και τι θέλετε και αν ξέρουμε τον
Νασμπεργκ, τον Τέιλορ,τον Ρεντε
και το Ναρευ.
Όχι δεν τους ξέρουμε και μάλλον
δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους
και δεν είναι ταλέντα.
Μακάρι να αποδειχθούν ικανοί
και πολλοί καλοί παίχτες. Αλλα
ηλίθιοι δεν είμαστε.
Ξέραμε ποιοι ήταν ο Μαουρίτσιο,
ο Ολιβέιρα, ο Κουρτιτς και ο Βιειρινια.
Ξέραμε ότι ο Βαρελά ήταν αρχηγός στην
Στεαουα. Ότι ο Μάτος έπαιξε τελικό Ουέφα.
Ότι ο Κρέσπο έπαιξε στην Άστον Βίλα.
Ότι ο Μπισε ήταν στην Φέγενορντ. Ότι
ο Σαχοφ έπαιζε εθνική Ουκρανίας.
Ότι ο Κανιάς έπαιζε στην laliga.
Αυτά γιατί μας σπάσατε τα νευρα
εδώ και τρία χρόνια με το να τους
δούμε πρώτα και δεν έχουμε
ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.
Ούτε φέτος έχουμε ποσοτικό
έλλειμμα. Καθίστε με τον
Μουργκ και τον Τέιλορ και
μια χαρά είμαστε.
Όχι δε θέλουμε να φύγει
ο Σαββίδης και δε θα φύγει
πότε εξαιτίας μας αλλά εξαιτίας
σας που είστε ευχαριστημένοι
ότι και αν γίνει, αλλά στο
τέλος κλαιγεστε όταν
βγαίνουμε 20 βαθμούς πίσω
από το γαυρο.
Και όταν θα έρθουν οι αποτυχίες
θα τα βάζετε με αυτόν......
Ναι θέλουμε ανανέωση και
ταλέντα, αλλά που κολλάνε
οι Ναρευ(2 εκατομμύρια;)
Ρεντε και Νασμπεργκ?
Δεν είναι ταλέντα και
δεν είναι τίποτε. Γιατί αντί να
πάρουμε Ρεντε και Νασμπεργκ
δεν παίρνουμε έναν παιχταρα
και τον Κουλιερακη;
Που είναι οι τρεις-τεσσερις
παιχταραδες που θα ερχόταν μαζί
με τα ταλέντα και τώρα γίναν
ενας στο τέλος για κερασάκι;
Δε με νοιάζει ποιος φταίει
και τα γράφω γιατί αυτό
τι πράγμα γίνεται τρία χρόνια
και η υπομονή τελείωσε
και δεν περιμένει γιατί
το έργο το ξαναείδαμε.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Οριστε κυριε Αμπαλαε. Παρε τα κλειδια της ομαδας κ κανε τις μεταγραφες. Ολοι θα θελαμε τους υπερπαικταραδες, με τα υπερβιογραφικα κ να βλεπουμε τα κατομμυρια του Σαββιδακου να ρεουν στα χρυσα τους ποδια. Φερε νεους Βιειρινια, Κρεσπο, Σαχοφ (;) κ ποιους αλλους ζητησες.
Θελει Κουλιερακη στην πρωτη ομαδα. Λουτσεσκου; Μποτο; Γκαρσια; Παρτε μπουλο ρε. Εδω εχουμε τον καλυτερο προπονητη. Που ξερει τι αξιζει ο Κουλιερακης κ ποσο ετοιμος ειναι! Κ ας μην εχει δει ουτε μιση προπονηση. Αχρηστοι ολοι.
Θελει 3 παικταραδες το παλικαρι ρε. Ακουτε;;; Αυτο του υποσχεθηκατε δια στοματος Μπουζου, Ραπτοπουλου, ή ποιου αλλου αρδ, στην αρχη του καλοκαιριου! Κ τωρα το γυρνατε (παλι δια στόματος καποιου αλλου αρδ) κ λετε ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ!!! ΡΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; Με τα νευρα μας παιζετε;
Μ@λ@κα μου ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ … αποστευτο
Α εδώ θα διαφωνήσουμε....Η υπομονή του καθενός τελειώνει οπότε θέλει. Του φίλου τελείωσε 17/6 αφού έβγαλε σαπακια όλες τις μεταγραφές που ΔΕΝ έχει δει αφού μας είπε ότι όλους όσους πήραμε πριν 5 χρόνια τους ξέραμε (ανάθεμα και αν ξέραμε κανέναν πλην Αντρέ). Τελείωσε όμως η υπομονήJairo έγραψε:ο άλλος γραφει στις 17.06.22 ...η υπομονή τελείωσε...Jairo έγραψε:Δέν είναι μόνο ρεφλέξ και σωματοδομή η θέση...
άσε μας ρε φίλε , get a life
Αααααα είπε και για τον Κρέσπο που έπαιζε Άστον Βίλα.
Μαλλον εγώ άλλον ΠΑΟΚ θυμάμαι πριν 5 χρόνια.
Θυμάμαι έναν ΠΑΟΚ (δημοσιογράφους και οπαδούς) να ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ τον Κρέσπο σε όλη την προετοιμασία και να σιχτιριζουν που πήραμε τον γυρολόγο και δεν ανανεώσαμε κάποιον....Βιτορ. Ένα αγόρι με ξανθές ανταύγειες που έβγαζε τα φρύδια του αν θυμάστε.
Έτσι αντιμετωπίστηκε ο Κρέσπο από τους τότε ειδήμονες.
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει......
-
xrisitsapa
Άντε και εις ανώτερα!!!soflodoras έγραψε:K για μενα ηταν τεραστιο λαθος που διωξαμε τον Πασχαλακη. Κ δε θα μιλουσα ξανα για αυτον μιας κ αποτελει παρελθον, αλλα το να προσπαθειτε να βγαλετε σαπακι τον καλυτερο τερματοφυλακα που ειχαμε ποτε, ειναι προκλητικο. Τετοια ασφαλεια δυσκολα θα ξανανιωσουμε , με την μπαλα στα ποδια του αντιπαλου. Τετοια ανασφαλεια απο την αλλη δυσκολα να ξανανιωσουμε με την μπαλα στα ποδια του. Πολυ κακος. Αλλα οπως κ να το κανουμε ηταν μια σταθερα στο τερμα, τοσο που δε σε ενοιαξε σχεδον ποτε ποιος ειναι ο δευτερος. Για πρωτη φορα στα ιστορικα θα συμφωνησω με τον χρυσητσαπαxrisitsapa έγραψε:Όποιος λέει ότι ο Πάσχα δεν ήταν φοβερός στα 2 πρωταθλήματα είναι τουλάχιστον προκατειλημμένος.
Σχετικά με το CL, ήταν τραγικός στο δεύτερο ματς με τη Μπενφίκα, όπου βέβαια ξεχνάς ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης στο εκτός έδρας και ότι αν δεν ήταν αυτός πιθανότατα θα τρώγαμε μία τριαρα και δεν θα είχε νόημα το δεύτερο ματς.
Δείξτε επιτέλους λίγο εμπιστοσύνη στο πλάνο. Πήραμε τον βασικό τερματοφυλακα της under 21 της Εθνικής Κροατίας. Μιας εθνικής που η ταρίφα για μεταγραφές είναι τα 10εκ μίνιμουμ. Το παιδί θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ και θα κάνει λάθη όπως όλοι. Ο Πάσχα χρυσός καλός (και ίσως κορυφαίος της σύγχρονης ιστορίας μας) πόσες φορές μας κρέμασε; Υπομονή και εμπιστοσύνη.
Πολύ ειρωνεία ρε φίλε... πάρα πολύ.soflodoras έγραψε:Θελει μεταγραφες ο μεγαλος! Ο τεραστιος! Ο τιτανας! Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑΣ!ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Όχι δεν είμαστε ούτε Μποτο
ούτε Λουτσεσκου ούτε Σαββίδης
για να γνωρίζουμε όσα αυτοι
και να έχουμε τις γνώσεις τους.
Αλλά σε μια εποχή που τίποτε δεν
κρύβεται δεν είμαστε και ηλίθιοι!!!!
Αρκετα πια με το όλα καλά
και τι θέλετε και αν ξέρουμε τον
Νασμπεργκ, τον Τέιλορ,τον Ρεντε
και το Ναρευ.
Όχι δεν τους ξέρουμε και μάλλον
δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους
και δεν είναι ταλέντα.
Μακάρι να αποδειχθούν ικανοί
και πολλοί καλοί παίχτες. Αλλα
ηλίθιοι δεν είμαστε.
Ξέραμε ποιοι ήταν ο Μαουρίτσιο,
ο Ολιβέιρα, ο Κουρτιτς και ο Βιειρινια.
Ξέραμε ότι ο Βαρελά ήταν αρχηγός στην
Στεαουα. Ότι ο Μάτος έπαιξε τελικό Ουέφα.
Ότι ο Κρέσπο έπαιξε στην Άστον Βίλα.
Ότι ο Μπισε ήταν στην Φέγενορντ. Ότι
ο Σαχοφ έπαιζε εθνική Ουκρανίας.
Ότι ο Κανιάς έπαιζε στην laliga.
Αυτά γιατί μας σπάσατε τα νευρα
εδώ και τρία χρόνια με το να τους
δούμε πρώτα και δεν έχουμε
ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.
Ούτε φέτος έχουμε ποσοτικό
έλλειμμα. Καθίστε με τον
Μουργκ και τον Τέιλορ και
μια χαρά είμαστε.
Όχι δε θέλουμε να φύγει
ο Σαββίδης και δε θα φύγει
πότε εξαιτίας μας αλλά εξαιτίας
σας που είστε ευχαριστημένοι
ότι και αν γίνει, αλλά στο
τέλος κλαιγεστε όταν
βγαίνουμε 20 βαθμούς πίσω
από το γαυρο.
Και όταν θα έρθουν οι αποτυχίες
θα τα βάζετε με αυτόν......
Ναι θέλουμε ανανέωση και
ταλέντα, αλλά που κολλάνε
οι Ναρευ(2 εκατομμύρια;)
Ρεντε και Νασμπεργκ?
Δεν είναι ταλέντα και
δεν είναι τίποτε. Γιατί αντί να
πάρουμε Ρεντε και Νασμπεργκ
δεν παίρνουμε έναν παιχταρα
και τον Κουλιερακη;
Που είναι οι τρεις-τεσσερις
παιχταραδες που θα ερχόταν μαζί
με τα ταλέντα και τώρα γίναν
ενας στο τέλος για κερασάκι;
Δε με νοιάζει ποιος φταίει
και τα γράφω γιατί αυτό
τι πράγμα γίνεται τρία χρόνια
και η υπομονή τελείωσε
και δεν περιμένει γιατί
το έργο το ξαναείδαμε.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Οριστε κυριε Αμπαλαε. Παρε τα κλειδια της ομαδας κ κανε τις μεταγραφες. Ολοι θα θελαμε τους υπερπαικταραδες, με τα υπερβιογραφικα κ να βλεπουμε τα κατομμυρια του Σαββιδακου να ρεουν στα χρυσα τους ποδια. Φερε νεους Βιειρινια, Κρεσπο, Σαχοφ (;) κ ποιους αλλους ζητησες.
Θελει Κουλιερακη στην πρωτη ομαδα. Λουτσεσκου; Μποτο; Γκαρσια; Παρτε μπουλο ρε. Εδω εχουμε τον καλυτερο προπονητη. Που ξερει τι αξιζει ο Κουλιερακης κ ποσο ετοιμος ειναι! Κ ας μην εχει δει ουτε μιση προπονηση. Αχρηστοι ολοι.
Θελει 3 παικταραδες το παλικαρι ρε. Ακουτε;;; Αυτο του υποσχεθηκατε δια στοματος Μπουζου, Ραπτοπουλου, ή ποιου αλλου αρδ, στην αρχη του καλοκαιριου! Κ τωρα το γυρνατε (παλι δια στόματος καποιου αλλου αρδ) κ λετε ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ!!! ΡΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; Με τα νευρα μας παιζετε;
Μ@λ@κα μου ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ … αποστευτο
Αν πιστεύεις ότι κερδίζεις κάτι συνέχισε έτσι
- soflodoras
Μη ξετσουτσουνιαζεις αδερφε. Μας χωριζει αβυσσος <3xrisitsapa έγραψε:Άντε και εις ανώτερα!!!soflodoras έγραψε:K για μενα ηταν τεραστιο λαθος που διωξαμε τον Πασχαλακη. Κ δε θα μιλουσα ξανα για αυτον μιας κ αποτελει παρελθον, αλλα το να προσπαθειτε να βγαλετε σαπακι τον καλυτερο τερματοφυλακα που ειχαμε ποτε, ειναι προκλητικο. Τετοια ασφαλεια δυσκολα θα ξανανιωσουμε , με την μπαλα στα ποδια του αντιπαλου. Τετοια ανασφαλεια απο την αλλη δυσκολα να ξανανιωσουμε με την μπαλα στα ποδια του. Πολυ κακος. Αλλα οπως κ να το κανουμε ηταν μια σταθερα στο τερμα, τοσο που δε σε ενοιαξε σχεδον ποτε ποιος ειναι ο δευτερος. Για πρωτη φορα στα ιστορικα θα συμφωνησω με τον χρυσητσαπαxrisitsapa έγραψε:Όποιος λέει ότι ο Πάσχα δεν ήταν φοβερός στα 2 πρωταθλήματα είναι τουλάχιστον προκατειλημμένος.
Σχετικά με το CL, ήταν τραγικός στο δεύτερο ματς με τη Μπενφίκα, όπου βέβαια ξεχνάς ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης στο εκτός έδρας και ότι αν δεν ήταν αυτός πιθανότατα θα τρώγαμε μία τριαρα και δεν θα είχε νόημα το δεύτερο ματς.![]()
![]()
Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και αδικοΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Ο Πασχάλακης έχει στον ΠΑΟΚ 42 στις 100
καθαρές εστίες και ο Ζιφκοβιτς 40 στις 100.
Αν αυτό το θεωρείται μεγάλη διαφορά
όταν για δύο χρόνια που επί Λουτσε
είχαμε το καλύτερο αμυντικό δίδυμο
και έπαιζε μόνο ο Πάσχα, τότε εγώ
βλέπω ότι ο Ζιφκο ήταν καλύτερος
συνολικά από Πάσχα.
Αυτή ήταν πάντα η γνώμη μου.
Μειοψηφική το ξέρω.
Το πόσες ευκαιρίες δόθηκαν στον Ζιφκο
και πόσες στον Πάσχα που επί δύο χρόνια
σερνόταν και το λέγαμε όλοι επισης γνωστο.
Το ποιος μπλέχτηκε σε επεισόδιο γνωστο.
Το ποιος ξυπνησε όταν τελειωνε το
συμβόλαιο επίσης γνωστό.
Σε μια θέση που η ψυχολογία
και οι ευκαιρίες είναι το παν.
Αυτά για απςοκατάσταση της αλήθειας.
Εμένα μου φτάνει και μου περισευει
για δεύτερος ο Ζιφκο.
Αλλού είναι τα προβλήματα
και τεράστια τα κενα.
Στον άσο φωνάζω για πρώτο
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
εδώ και χρόνια. Ας ελπίσουμε
ο Κοταρσκι να είναι αρκετός....
Ηρεμηστε
Ο Πασχαλακης έκανε τον κύκλο του και, για μένα, ορθώς αποχώρησε. Τόσο καλός ώστε να είναι ακλόνητος δεν υπήρξε ποτέ. Τόσο κακος ώστε να έπρεπε να φύγει νωρίτερα , όχι. Απλά προχωράμε.
Ο Ζιφκοβιτς μας σόκαρε αρκετές φορέςα άχρηστος για παγκιτης δεν είναι και παίζει θετικό ρόλο στα αποδυτήρια. Οπότε η επιλογή του καινούργιου είναι που τίθεται υπό αμφισβήτηση. Μέχρι να αποδείξει. Θα δούμε.
Εγώ λέω, άμα βγει σκαρτος, έχουν τρεις μήνες μπροστά να φέρουν κι άλλον.
Ο Πασχαλακης έκανε τον κύκλο του και, για μένα, ορθώς αποχώρησε. Τόσο καλός ώστε να είναι ακλόνητος δεν υπήρξε ποτέ. Τόσο κακος ώστε να έπρεπε να φύγει νωρίτερα , όχι. Απλά προχωράμε.
Ο Ζιφκοβιτς μας σόκαρε αρκετές φορέςα άχρηστος για παγκιτης δεν είναι και παίζει θετικό ρόλο στα αποδυτήρια. Οπότε η επιλογή του καινούργιου είναι που τίθεται υπό αμφισβήτηση. Μέχρι να αποδείξει. Θα δούμε.
Εγώ λέω, άμα βγει σκαρτος, έχουν τρεις μήνες μπροστά να φέρουν κι άλλον.
- falconakis
Ρε παιδιά δεν φτιάχνουμε ενα θεμα γκρίνιες για τις μεταγραφές ώστε να μπορουμε να διαβάσουμε και κατι νεο στο συγκεκριμένο θεμα; Ας ειναι και αρχιμανδρίτης αλλα να ειναι κατι καινούριο οχι γκρίνια στην γκρίνια...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο και τα φράγκα. Ο Πάσχα δεν ξέρουμε αν θα ήθελε ενα συμβόλαιο πανω απο εκατομμύριο ή 1.5εκ στην Αραβία. Θέλει ενα καλο 2ετες να εξασφαλίσει τα εγγόνια του. Ο ΠΑΟΚ σε λεφτά Αραβίας δεν πρέπει να ανανεώνει ή να υπογράφει ποδοσφαιριστές.
Γενικά είναι νωρίς να κρίνουμε, και ειδικά τον Μποτο που δε γνωρίζετε με τι μπατζετ θα δουλέψει φέτος.
Γενικά είναι νωρίς να κρίνουμε, και ειδικά τον Μποτο που δε γνωρίζετε με τι μπατζετ θα δουλέψει φέτος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πώς και δεν έβγαλε το sdna εξώφυλλο Forza ακόμα;;
Θα έχουμε κάνα νέο όνομα;
Θα έχουμε κάνα νέο όνομα;
-
JohnEconomist
Καλησπέρα ή καλημέρα!
Επιτέλους, ο ΠΑΟΚ έχει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Αυτή η στρατηγική μου αρέσει.
Ο Μπότο είναι ιδανικός γι αυτή τη στρατηγική.
Για μένα ο Μπότο έχει ορίζοντα ανοχής δυο χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος πάντα να έχει στόχο το πρωτάθλημα.
Ωστόσο, η κρίση μου για τον Μπότο και γενικότερα για την ομάδα, καθώς και για συγκεκριμένα πρόσωπα π.χ. Λουτσέσκου, δεν θα εξαρτηθεί μόνο από το αν θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος, στα επόμενα δυο χρόνια. Η κρίση μου θα εξαρτηθεί από ένα συνδυασμό καταστάσεων.
CH. LEAGUE και καλή ευρωπαϊκή πορεία, φέτος και του χρόνου, απαραίτητα.
Με τα προηγούμενα, απλώς, εξέφρασα την δική μου άποψη και τα δικά μου συναισθήματα για την κατάσταση στην ομάδα.
Επιτέλους, ο ΠΑΟΚ έχει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Αυτή η στρατηγική μου αρέσει.
Ο Μπότο είναι ιδανικός γι αυτή τη στρατηγική.
Για μένα ο Μπότο έχει ορίζοντα ανοχής δυο χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος πάντα να έχει στόχο το πρωτάθλημα.
Ωστόσο, η κρίση μου για τον Μπότο και γενικότερα για την ομάδα, καθώς και για συγκεκριμένα πρόσωπα π.χ. Λουτσέσκου, δεν θα εξαρτηθεί μόνο από το αν θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος, στα επόμενα δυο χρόνια. Η κρίση μου θα εξαρτηθεί από ένα συνδυασμό καταστάσεων.
CH. LEAGUE και καλή ευρωπαϊκή πορεία, φέτος και του χρόνου, απαραίτητα.
Με τα προηγούμενα, απλώς, εξέφρασα την δική μου άποψη και τα δικά μου συναισθήματα για την κατάσταση στην ομάδα.