2 συμμέτοχές στην U21 και 1 έχει ο Ταλχιμανίδης στην U21 ! ναι αλλά ο ένας είναι από το Σκαουτινκ του Αγιαξ θα σου πει ο άλλος και έχει 2 εκ. εντάξει και ο Τασος Δώνης είναι από το σκαουτινκ της Γιουβέντους αλλά δεν... θα σου πει άλλος... από την μία ο Ρικάρντο είναι κλεισμένος από τον Γενάρη γράφει το SDNA από την άλλη μένει να πληρώσουμε τροφεία 300 χιλ. Αυτά τα ΜΜΕ στο αθλητικό δεν ξέρω τι προσφέρουν πλέον. Έχει δίκιο ο arisk.sourmenetes έγραψε:O κοταρσκι παίζει εθνική Κροατίας;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την άλλη η ΠΑΕ και ο Μπότο έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο με συνέντευξη τύπου ότι θα έρθουν 8 παίκτες μέχρι της 21 Ιουνίου. όλους τους βγάλανε κλεισμένους και την Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία και δεν έχει έρθει ένας έστω και ένας να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Ελεγε χθες ο Κόλκας θέλουν να ανανεώσουν τον Ζιβκοβιτς σαν δεύτερο γιατί δεν το κάνουν? τι περιμένουν. Αφού δεν θέλουν τον Σβααπ τι περιμένουν? Ουτε Σβααπ ούτε μεταγραφή. Οτι να ναι.
ΠΑΕ και ΜΜΕ κοροϊδεύουν τον κόσμο και μετά ο κόσμος φαγώνεται μεταξύ τους. Που είναι ο Κυρ Κυρ να βγει σαν υπεύθυνος επικοινωνίας να μιλήσεις να εξηγήσει τον κόσμο τι συμβαίνει. Δεν μας νοιάζει ας μην έρθει κανείς και ας τους πουλήσουμε όλους αλλά να μας εξηγήσει.
Ο Σαββίδης ξοδεύει λεφτά και υπάρχει μόνιμα μία ανοργανωσιά παντού.
Και εδώ μέσα κάθετε ο καθένας που δεν έχει τι να πει και ασχολείται και φαγώνεται με τον συνοπαδό του. Διώξτε τον ένα, κρατήστε τον άλλο, έγινε παρεΐστικο το φορουμ με 5 άτομα που ο καθένας έχει από έναν κλώνο να λέει στον εαυτό, στο πόστ του,τι ωραίο ποστ... και να κάνουν υποδείξεις μία μικρή μερίδα ανθρώπων ποιοι είναι ΠΑΟΚτσίδες και ποιοι να φύγουν. και εσείς να τους ακούτε και να μου σβήνετε ποστ όλη την ώρα... Μπραβο καλά πάμε.