Tennis
- V-olakiotis
Re: Tennis
Τον έκανε γιο γιο τον Στεφ, που έπαιξε πάντως καλουτσικα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Μπαρκαρούτσος
Πριν τον αγώνα ο Κύργιος (που γουστάρω πολύ γενικά) είχε απόδοση γύρω στο 1.7 και ο Τσιτσιπάς στο 2.30. Γιατί έτσι;
-
Αυτός ο Τσιτσιπάς τρώει αδικαιολόγητο μπούλινγκ εδώ και πολύ καιρό από τα ελληνικά ΜΜΕ. Λες και τα έκλεψε από κανέναν τα λεφτά του...
- john4serres
-
mailo21+ έγραψε:Συζήτηση Τσιτσιπα Πασχάλακη για τα σημαντικά προβλήματα της ανθρωπότητας.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ
- ΑποστόληςΑ
Η πουλενάρα ο Κύργιος μετά τον λελέ, καθάρισε και τον πάντα αξιόλογο Carreno-Busta στο Χάλε της Γερμανίας και παίζει ημιτελικό με τον Πολωνό τον Hurkacz.
Βλέπω ματς που δε με πολυνοιαζει και έχουν βάλει πάλι αυτό τον ηλίθιο στην περιγραφή στη νοβα.... Που τους βρίσκουν ...
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
- Μπαρκαρούτσος
Κύργιος για Τσιτσιπά:
"Αισθάνομαι καλά, το τσίρκο ήταν αυτός απόψε. Αισθάνομαι τέλεια και μπορώ να αγωνιστώ ακόμη και αύριο. Ο τύπος έχει σοβαρά προβλήματα και όταν λέω σοβαρά, εννοώ... σοβαρά! Έχω φίλους, με συμπαθούν στα αποδυτήρια, είμαι ένας από τους πιο συμπαθείς τενίστες. Είμαι καλά. Αυτός δεν είναι. Δεν τον συμπαθεί κανείς, ας το αφήσουμε λοιπόν εκεί. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Με βλέπετε με ποιους παίζω μπάσκετ, με σκύλους! Αυτός είναι soft. Το να έρχεται και να λέει ότι τον εκφόβισα, δείχνει ότι είναι soft. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, εγώ αντιμετωπίζω πραγματικούς πολεμιστές. Αν επηρεάστηκε σήμερα, τότε κάτι τον κρατάει πίσω. Πιστεύω ότι απλώς είναι soft"
"Αισθάνομαι καλά, το τσίρκο ήταν αυτός απόψε. Αισθάνομαι τέλεια και μπορώ να αγωνιστώ ακόμη και αύριο. Ο τύπος έχει σοβαρά προβλήματα και όταν λέω σοβαρά, εννοώ... σοβαρά! Έχω φίλους, με συμπαθούν στα αποδυτήρια, είμαι ένας από τους πιο συμπαθείς τενίστες. Είμαι καλά. Αυτός δεν είναι. Δεν τον συμπαθεί κανείς, ας το αφήσουμε λοιπόν εκεί. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Με βλέπετε με ποιους παίζω μπάσκετ, με σκύλους! Αυτός είναι soft. Το να έρχεται και να λέει ότι τον εκφόβισα, δείχνει ότι είναι soft. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, εγώ αντιμετωπίζω πραγματικούς πολεμιστές. Αν επηρεάστηκε σήμερα, τότε κάτι τον κρατάει πίσω. Πιστεύω ότι απλώς είναι soft"