Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Προσπαθώντας να δω τα πράγματα
αντικειμενικά, θέλω να πω ότι
έχουν κλείσει Κουαλιατα, Σοάρες
και θεωρούνται κλεισμένοι Νασμπεργκ,
Κοταρσκι.
Επίσης κυνηγαμε Ναρει και θέλουμε
άλλον έναν αμυντικό
οπωσδήποτε άμεσα. Σύνολο 6 μάξιμουμ.
Από εκεί και πέρα αν δε γίνουν αποχωρήσεις
δε νομίζω ότι θα γίνουν άλλες μεταγραφές αμεσα.
Δηλαδή Μιχαι,Μπισε(;), Τσολακ, Αουγκούστο,
Σβαμπ(;), Ζαμπα(;),Μουργκ
Συνεπώς αυτό το 90-95 τοις εκατό
χωρίς από αποχωρησεις-πωλησεις
μου φαίνεται για μελλοντικό σενάριο
και όχι για 28 Ιουνιου.
Πώς δηλαδή θα πάρουμε δυο
εξτρέμ αν δεν έχουν
απόχωρησει Μουργκ, Ζαμπα;
Πώς θα πάρουμε δέκαρι
αν δεν αποφασίσουμε για Μπισε;
Πώς θα πάρουμε φορ αν δε φύγει
ο Τσολακ;
Είναι τέλος έτοιμοι να έρθουν δέκα παίχτες
σε λίγες μέρες;
Γράφω τι βλέπω και όχι τι θέλω.......
αντικειμενικά, θέλω να πω ότι
έχουν κλείσει Κουαλιατα, Σοάρες
και θεωρούνται κλεισμένοι Νασμπεργκ,
Κοταρσκι.
Επίσης κυνηγαμε Ναρει και θέλουμε
άλλον έναν αμυντικό
οπωσδήποτε άμεσα. Σύνολο 6 μάξιμουμ.
Από εκεί και πέρα αν δε γίνουν αποχωρήσεις
δε νομίζω ότι θα γίνουν άλλες μεταγραφές αμεσα.
Δηλαδή Μιχαι,Μπισε(;), Τσολακ, Αουγκούστο,
Σβαμπ(;), Ζαμπα(;),Μουργκ
Συνεπώς αυτό το 90-95 τοις εκατό
χωρίς από αποχωρησεις-πωλησεις
μου φαίνεται για μελλοντικό σενάριο
και όχι για 28 Ιουνιου.
Πώς δηλαδή θα πάρουμε δυο
εξτρέμ αν δεν έχουν
απόχωρησει Μουργκ, Ζαμπα;
Πώς θα πάρουμε δέκαρι
αν δεν αποφασίσουμε για Μπισε;
Πώς θα πάρουμε φορ αν δε φύγει
ο Τσολακ;
Είναι τέλος έτοιμοι να έρθουν δέκα παίχτες
σε λίγες μέρες;
Γράφω τι βλέπω και όχι τι θέλω.......
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για μένα αυτό δεν ισχύει. Απλά βλέπαμε τον Τσαούση να παίζει εξτρεμ αντί για μπακ που είναι η κανονική του θέση (ίσως ήταν και συνειδητή απόφαση για να αναπτύξει περισσότερο το επιθετικό του παιχνίδι) και έτσι δινόταν η εντύπωση που περιγράφεις.BlackFriday έγραψε:Εγώ προσωπικά θεωρούσα τον Ταχατο ποιο έτοιμο από τον Τσαούση. Ίσως έπαιξε και αυτό το ρόλο του για να δωθεί. Για να έχει γεμάτες χρονιές...ποιος ξέρει. Θεωρώ απίθανο και ο Γκαρσία να τον άφηνε αλλιώς. Για τον Ταχατο πάντα έλεγε τα καλύτερα.
Ο Ταχάτος είναι δεξί μπακ. Αυτή τη στιγμή η θέση είναι καλυμμένη, ίσως καλύτερα από κάθε άλλη. Μιλάμε για έναν παίκτη που αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος να εκτοπείσει ούτε κατα διάνοια τον Λύρατζη και τον Σάστρε. Αν θεωρούν πως ο παίκτης δεν κάνει για ΠΑΟΚ ούτε τώρα ούτε στο μέλλον καλά κανανε και τον αφήσανε να φύγει. Πήγε σε μία ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, σίγουρα έχει ρήτρα επαναγοράς ή ποσοστό μεταπώλησης οπότε έγινε το αυτονόητο. Για αυτούς που φωνάζουν για τον Ταχατο έχω ένα ερώτημα. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως παίκτης 21 χρονών που δεν είναι διεθνής με Ελπίδων κάνει για τον ΠΑΟΚ?
Όταν φανεί έτοιμος για να δώσει λύσεις στην ομάδα, τον επόμενο χρόνο ή τον μεθεπόμενο, ο Τάχατος θα είναι πίσω στην ομάδα μας.
Δεν σημειώνω την ημέρα αποχώρησης του, απορία μου για την ημέρα επιστροφής του.
Τι μέρα θα είναι εκείνη?!!!
Για τον Αήττητο, γράφω....
Δεν σημειώνω την ημέρα αποχώρησης του, απορία μου για την ημέρα επιστροφής του.
Τι μέρα θα είναι εκείνη?!!!
Για τον Αήττητο, γράφω....
-
Ο ΠΑΟΚ σαν εταιρεία τα τελευταία 3 χρόνια δεν έδειξε και καλά δείγματα οργάνωσης στις μεταγραφές , έχω φτάσει τα 45 και όταν θέλω να φτιάξω κάτι πάω στον ειδικό περιγράφω τι θέλω και τι διαθέτω και ο ειδικός κάνει την δουλειά του . Ευτυχώς φέτος έχει έρθει ένας άνθρωπος και την αγορά ξέρει και ξέρει τι θα ξοδέψει και βάσει του μπάτζετ που έχει οριστεί θα φέρει τους παίκτες που λείπουν . Επίσης παίκτες που είναι στον ΠΑΟΚ που ξέρετε ότι θα φύγουν ,ο Ζαμπα 23 χρόνων παίκτης από που έχετε ακούσει ότι ο παίκτης θα φύγει... Η ομάδα σίγουρα θα φέρει 1 στόπερ ακόμα ,2 εξτρέμ ένα δέκαρι ,ίσως έναν μέσο ακόμα και ένα σέντερ φορ εάν πουλήσει τον Τσολάκ . Συνολο 6 παίκτες ,οι 2 από τους 6 θα έρθουν τώρα ,μετά το επόμενο εξτρέμ και 10αρι και σέντερ φορ πιστευω θα είναι το κερασάκι . 15 Σεπτέμβρη τελειώνουν οι μεταγραφές έχουμε τεχνικό διευθυντή χαρείτε το καλοκαίρι σας...
Πως τολμάς να μιλάς για καλοκαίρι όταν ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι χάσαμε οριστικά και για πάντα τον Ταχατο;
Το ξέρεις ότι τον είδα να κυκλοφορεί για καφέ στο Βόλο; Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατον να επιστρέψει ποτέ γιατί ως γνωστόν βάλαμε σύνορα στα Τέμπη. Πάει. Τετέλεσται. Δευτε τελευταίον ασπασμο
Αλι και τρισαλι
Το ξέρεις ότι τον είδα να κυκλοφορεί για καφέ στο Βόλο; Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατον να επιστρέψει ποτέ γιατί ως γνωστόν βάλαμε σύνορα στα Τέμπη. Πάει. Τετέλεσται. Δευτε τελευταίον ασπασμο
Αλι και τρισαλι
τα μάτια μας.Ιάσονας έγραψε:BlackFriday έγραψε:Τι σας κάνει να πιστεύετε πως παίκτης 21 χρονών που δεν είναι διεθνής με Ελπίδων κάνει για τον ΠΑΟΚ?
-
Συμφωνα με τα Βελγικα ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ κοιταει Κρμεντσικ. Φανταζομαι εαν συμβει κατι τετοιο ο Τσολακ μας αποχαιρετα
- black_star_ninja
Απο τη μια χαιρομαι.. Απο την αλλη σκεφτομαι αυτο που ειπε ο Μποτο για ποιοτικη αναβαθμιση στη θεση αυτη, οταν και αν γινει προσθηκη.. Ειναι οντως τοσο μεγαλη αναβαθμιση;; Μου αρεσε πολυ οταν επαιξε σε μας, αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη αναβαθμιση οσο θα περιμενα.alexgarcia6 έγραψε:Συμφωνα με τα Βελγικα ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ κοιταει Κρμεντσικ. Φανταζομαι εαν συμβει κατι τετοιο ο Τσολακ μας αποχαιρετα
Οσο γυρισαν Μπαλογιαννης Διαμαντης αλλο τοσο θα γυρισει και ο Ταχατος. Παικτες της σειρας.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ο καραφλός είναι ό,τι πρέπει για Ελλάδα. Είναι ένα κανονικό φόρ.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον κόψανε πέρυσι και πήγανε στον Ακπομ.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον κόψανε πέρυσι και πήγανε στον Ακπομ.
Πιστεύω οτι είμαι από τους πρώτους που έγραψα για Τάχατο εδώ, πρίν μερικά χρόνια. Τέλος πάντων ο παίκτης έχει καποια ταχυδυναμικά στοιχεία. Δηλαδή μπορεί να εξελιχθεί και να σταθεί στην Α κατηγορία. Τώρα φυσικά οσον αφορά την τεχνική θέλει δουλειά, κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί αλλά ο ακραίος πρέπει να έχει τέλειο κοντρόλ γιατί παίζει πολύ κοντά στην γραμμή και δεν έχει χώρο και χρόνο για να κατεβάσει την μπάλα. Επίσης σέντρα, ένας με ένα κλπ, όλα αυτά είναι ερωτήματα. Προς το παρόν το παιδί πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει σε επίπεδο ΠΑΟΚ.serres60 έγραψε:Οσο γυρισαν Μπαλογιαννης Διαμαντης αλλο τοσο θα γυρισει και ο Ταχατος. Παικτες της σειρας.
Τεχνικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ο Τάχατος.
Για το κοντρόλ που λες και είναι πολύ σημαντικό, ο Λύρατζης είναι πολύ μπροστά.
Ωστόσο έχει την ταχυδύναμη και κυρίως δείχνει να έχει την προσωπικότητα να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Εγώ τον πιστεύω πάρα πολύ, ελπίζω να γυρίσει σε 1-2 χρόνια και να έχει ρόλο στην ομάδα.
Για το κοντρόλ που λες και είναι πολύ σημαντικό, ο Λύρατζης είναι πολύ μπροστά.
Ωστόσο έχει την ταχυδύναμη και κυρίως δείχνει να έχει την προσωπικότητα να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Εγώ τον πιστεύω πάρα πολύ, ελπίζω να γυρίσει σε 1-2 χρόνια και να έχει ρόλο στην ομάδα.