Joe Émerson Bizera Bastos

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
paok87

Re: Joe Emerson Bastos Bizera

Δημοσίευση από paok87 »

paok87 έγραψε:
gash04 έγραψε:Και κάτι που λίγοι γνωρίζουν.
Είναι ο ποιο φανατισμένος παίχτης με τον ΠΑΟΚ που έχουμε.
Οι μυημένοι ας το ψάξουν.
Μενουν με τον γκαρσια στο ιδιο δωματιο στα εκτος εδρας παιχνιδια.

Τωρα τι θα γινει?? :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θετικότατο ότι έμεινε στην ομάδα μας..
Φέτος θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό..
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

αδερφια τον θεωρω παρα πολυ καλο παικη αλλα νομιζω πως πρεπει να τον παμε στον τελη γιατι καποιους πρεπει να δωσουμε... :?
πρεπει αναγκαστικα να παιζει στον παοκ ο παικτης που θα παρει να τους αγορασουμε τον λεοναρντο :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πέρσι ήταν ο τελευταίος παίχτης που ήρθε.
Αν του δώσει ο Δόν το μαγικό φίλτρο που έδωσε και στο Malezinho θάχουμε ΑΜΥΝΑΡΑ απο τον 1ο μέχρι τον τελευταίο!!

ΤΖΟ ΑΛΑΝΙ!
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Αφτο που μ εκανε εντυπωση στον μπιζερα ειναι οτι αν και πηρε λιγα παιχνιδια σε οσα μπηκε ηταν θετικοτατος ειτε σαν κεντικος αμυντικος ειτε δεξια

Μπορει να μην ειναι ο τελειος αμυντικος αλλα τον θεωρω αξιοπιστη λυση να εχεις ανα πασα στιγμη εναν παικτη ετοιμο να προσφερει.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Συμφωνω απολυτα με τον τελευταιο αδερφο...πολυ χρησιμος παικτης και μαλιστα απο οτι φαινεται ευκολος χαρακτηρας αφου δεν εκανε ουτε ενα παραπονο για τις συμμετοχες του...οποτε επαιξε παντως ηταν παρα πολυ καλος και δεξια και στο κεντρο....η 4αδα στο κεντρο της αμυνας πεταει...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Ακουσα οτι την εκανε την δουλεια το αλανι μας και η γυναικα του ειναι εγκυος.Να σου ζησει το ΠΑΟΚτσακι Τζο οταν με το καλο ερθει! :)

Πολυ καλος παιχτης,εχουμε μια 4αδα φωτια και λαβρα πισω,οπως και σε ολες μας τις θεσεις αλλωστε.Α ρε Βρυζα,Ζαγορ και Σαντος,μετα την καταντια τοσον χρονων μας κανατε και παλι μαγκες! :) :) :)

Τα καλυτερα ερχονται! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Δευ 29 Ιουν 2009, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

DimisK έγραψε:Δεν είναι ο παίκτης που βγάζει μάτια, αλλά πιστεύω ότι αν τον εμπιστευθεί ένας προπονητής έχει να προσφέρει. Του χρόνου το στοίχημα θα παιχθεί στο βάθος πάγκου και πιστεύω ότι ο Μπιζέρα καλό είναι να μείνει. Η κούραση θα είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινάει πολύ γρήγορα...
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά....
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

«'Τρελοί' με τον ΠΑΟΚ οι οπαδοί μας» 20-07-2009

Για περίπου ένα εξάμηνο ο Τζόε Μπιζέρα ήταν ο παίκτης που χρησιμοποιούνταν από τους κακεντρεχείς, στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι επρόκειτο για μία κακή επιλογή του Ζήση Βρύζα. Ο Ουρουγουανός, μολονότι το αίμα του βράζει, δικαίωμα δεν έδωσε ποτέ. Περίμενε τη στιγμή που ο προπονητής του θα τον εμπιστευτεί. Κάποια παιχνίδια στην αρχή σε ρόλο αμυντικού μέσου και στη συνέχεια σε ρόλο δεξιού μπακ δεν ήταν κατάλληλα για να κριθεί ο κεντρικός αμυντικός Μπιζέρα.

Ο Μπιζέρα «αποκαλύπτεται» στην «Εξέδρα», μιλώντας για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, για το πώς προσέγγισε τη δύσκολη περσινή σεζόν και πώς περιμένει την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

- Να περιμένουμε διαφορετικό Μπιζέρα φέτος, από τη στιγμή που συμμετέχεις κανονικά στην προετοιμασία;

«Σίγουρα είναι κάτι θετικό για εμένα, αφού η προετοιμασία με βοηθάει πολύ. Με βάζει στο κλίμα της ομάδας, γνωρίζω καλύτερα τις απαιτήσεις του προπονητή. Ακόμη είμαστε κουρασμένοι και δεν έχουμε καταφέρει να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ομως οι ρυθμοί πέφτουν σταδιακά και πιστεύω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι».

- Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να βρεις ρυθμό πέρσι, έχοντας ελάχιστες συμμετοχές στα δύο τρίτα του πρωταθλήματος;

«Ηταν όντως πολύ δύσκολο. Οταν δεν έπαιζα πολύ και μου δινόταν μία ευκαιρία, αδυνατούσα να βρω ρυθμό. Αν και πιστεύω πως στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, δεν πήρα πολλές ευκαιρίες. Εγώ από την πλευρά μου έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, γιατί προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις κι ήθελα να αποδείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω. Πλέον, το κλίμα έχει αλλάξει για εμένα και πιστεύω ότι θα έχω πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

- Γενικά σε βλέπουμε εδώ να πειράζεις όλο τον κόσμο. Είσαι έτσι ως χαρακτήρας ή απλώς θέλεις να δημιουργείς καλό κλίμα στην ομάδα;

«Είναι μέρος της προσωπικότητάς μου. Θα ήταν φτιαχτό, αν το έκανα χωρίς να το αισθάνομαι. Ετσι ήμουν πάντα, όμως έχω μάθει να ξεχωρίζω κάποια πράγματα. Στην προπόνηση είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά κι αυτό δεν αλλάζει. Οταν όμως υπάρχουν στιγμές που χαλαρώνουμε όλοι, αρχίζω τα πειράγματα. Οταν είμαστε στην προετοιμασία ή σε αποστολές, τα πειράγματα κάνουν καλό στο κλίμα της ομάδας. Διατηρούν τη ζωντάνια».

- Αναγκάστηκες να παίξεις σε αρκετές θέσεις μέχρι σήμερα. Σε επηρέασε αυτό;

«Είμαι εξοικειωμένος να παίζω όπου μου πουν. Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Απλώς στο κέντρο της άμυνας είναι η θέση μου και αποδίδω καλύτερα».

- Υπάρχει κάτι που να σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον πρώτο χρόνο σου στην Ελλάδα;

«Σίγουρα εντύπωση στην Ελλάδα σου κάνουν οι οπαδοί όλων των ομάδων, αλλά κυρίως οι δικοί μας, γιατί είναι εντελώς τρελοί με τον ΠΑΟΚ. Μοιάζουν πολύ με τους δικούς μας στην Ουρουγουάη και για εμένα είναι καλό που υπάρχει αυτό το κλίμα στα γήπεδα της χώρας».

- Είσαι στο ίδιο δωμάτιο με έναν παίκτη που έχει ακούσει πολλά στην Ελλάδα στον πρώτο χρόνο που έπαιξε. Τι άνθρωπος είναι ο Πάμπλο Γκαρσία;

«Τον γνωρίζω περίπου 12 χρόνια, από τότε που ήμασταν συμπαίκτες στις μικρές Εθνικές της Ουρουγουάης. Πάντα ήταν ένα παιδί με πολύ ισχυρή προσωπικότητα που θέλει να σε κάνει να νιώσεις την παρουσία του στο γήπεδο. Εχει ιδιαίτερα μαχητικό πνεύμα και δεν παραιτείται εύκολα από τον σκοπό του. Εχει μεγάλη καρδιά ως άνθρωπος, είναι πολύ καλός οικογενειάρχης και οι κολλητοί του τον λατρεύουν. Δεν θέλω να πω πολλά, παρά μόνο να τονίσω ότι είναι καλό παιδί. Οσοι δεν τον γνωρίζουν, τον παρεξηγούν, αφού γελάει σπάνια. Αυτό, που εγώ ξέρω καλά είναι ότι ο Γκαρσία έχει αρχές και δεν θα παρεκκλίνει ποτέ και για τίποτα από αυτές».

- Πολλή «μαφία» μαζεύτηκε στην ομάδα. Εσύ, ο Κονσεϊσάο, ο Γκαρσία, ο Μουσλίμοβιτς, ο Κοντρέρας... Πώς το βλέπεις αυτό;

«Είναι αλήθεια ότι στον ΠΑΟΚ σήμερα βρίσκονται αρκετά παιδιά με έντονη προσωπικότητα. Οταν όμως βρίσκεσαι σε μία ομάδα, είσαι μέρος της. Αν δεν πάει καλά αυτή, σημαίνει ότι απέτυχες κι εσύ. Δεν είναι κακό να θέλεις συνεχώς να κερδίζεις και να το παλεύεις με όποιο μέσο διαθέτεις. Αλλωστε, εμείς οι πιο έμπειροι πρέπει να περάσουμε και στους νεότερους το πνεύμα του νικητή. Αυτή η λογική κάνει έναν παίκτη καλύτερο».

- Βγάζεις συνεχώς παρατσούκλια στους συμπαίκτες σου. Ειδικά αυτό που έβγαλες στον Αναστασάκο, που τον φωνάζεις «Μούμια», έχει αφήσει εποχή...

«Πρώτα απ' όλα, για να μην παρεξηγηθώ, αυτά τα παρατσούκλια βγαίνουν χωρίς διάθεση κακίας. Δεν είναι επικριτικά. Ο Ηλίας είναι καλό παιδί και μου αρέσει να τον πειράζω. Το 'Μούμια' το έβγαλα λόγω του σωματότυπου, των χαρακτηριστικών του προσώπου του, αλλά και των κινήσεών του μέσα στο γήπεδο. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής – το αντίθετο μάλιστα... Τον πιτσιρικά τον Παντίδη τον έβγαλα 'Ταλιμπάν', αφού μοιάζει πολύ. Ενα τουρμπάνι άμα του βάλεις, τελείωσε!»

- Εχεις δεθεί με τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα που είσαι εδώ;

«Είναι θέμα χαρακτήρα. Οπου κι αν έπαιξα, δέθηκα με την ομάδα. Φρόντισα να μάθω πράγματα γι' αυτήν και με βοηθάει να προσαρμοστώ γρήγορα. Στην Ελλάδα είχα τη βοήθεια του Γκαρσία, αλλά και του Κοντρέρας. Επίσης, ο σύλλογος εκπροσωπεί ένα μαχητικό πνεύμα και αυτό μου ταιριάζει. Ετσι κι εμείς, προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που δεν τα παρατάει μέχρι να πετύχει τους στόχους της».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 3&catid=24
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ContrerasPablo έγραψε:αδερφια τον θεωρω παρα πολυ καλο παικη αλλα νομιζω πως πρεπει να τον παμε στον τελη γιατι καποιους πρεπει να δωσουμε... :?
πρεπει αναγκαστικα να παιζει στον παοκ ο παικτης που θα παρει να τους αγορασουμε τον λεοναρντο :)
Έχω την άποψη πως κανείς αμυντικός δεν πρέπει να φύγει γιατί είναι λίγοι και με τους τραυματισμούς, ή τις κάρτες, θα έχουμε πρόβλημα!
Εξ άλλου είναι και ομοεθνής του Pablo!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

fireblade4 έγραψε:«'Τρελοί' με τον ΠΑΟΚ οι οπαδοί μας» 20-07-2009

Για περίπου ένα εξάμηνο ο Τζόε Μπιζέρα ήταν ο παίκτης που χρησιμοποιούνταν από τους κακεντρεχείς, στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι επρόκειτο για μία κακή επιλογή του Ζήση Βρύζα. Ο Ουρουγουανός, μολονότι το αίμα του βράζει, δικαίωμα δεν έδωσε ποτέ. Περίμενε τη στιγμή που ο προπονητής του θα τον εμπιστευτεί. Κάποια παιχνίδια στην αρχή σε ρόλο αμυντικού μέσου και στη συνέχεια σε ρόλο δεξιού μπακ δεν ήταν κατάλληλα για να κριθεί ο κεντρικός αμυντικός Μπιζέρα.
Αυτό είναι αλήθεια! Άλλος ένας πολύ χρήσιμος παίκτης και καλό παιδί! Έτσι δημιουργείται το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Το εχω ξαναπει.Ο Τζο ειναι πολυ καλος αμυντικος.Αλλα ηταν ατυχος διοτι κρυβοταν πισω απο τη σκια του Κοντρερας.Οποτε χρειαστηκε μπηκε και τα εδωσε ολα στο γηπεδο.Ειμαι κατα του να τον δωσουμε δανεικο οπουδηποτε.Εχουμε πολλες υποχρεωσεις φετος και σιγουρα θα χρειαστει.Θα παρει αρκετο χρονο συμμετοχης.Σιγουρα περισσοτερο απ οτι περυσι.

ΥΓ:Νομιζω πρεπει να αναρτηθει η συνεντευξη του στην κεντρικη σελιδα
GE__OR__GE

Δημοσίευση από GE__OR__GE »

:D Αδερφε συμφωνω πως ειναι καλος παικτης και θα μας χρειαστει φετος ο Μπιζέρα.

Αλλα οχι και να ειναι βασικος κεντρικος αμυντικος.Ειπαμε δεν ειμαστε και η Μαντσεστερ να λειπει ο Φέρντιναντ και να παίζει ο Βίντιτς.κ να λειπει ο Βίντιτς και να παίζει ο Εβανς.

Ο Μπιζέρα ειναι για να παιζει αλλαγη ειτε του Μπρούνο,ειτε του Παμπλο Κ.ειτε του Μίρο ειτε του Μίρκο ειτε του Παμπλο Γ.

:x
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Οχι αδερφε.Δεν ειπα οτι τον θελω βασικο.Ειπα οτι θα χρειαστει φετος περισσοτερο απο περυσι.Κι αυτο διοτι εχουμε περισσοτερες υποχρεωσεις,πρωταθλημα,κυπελλο,ευρωπη + πλει-οφ.Αρα θα υπαρξουν και τραυματισμοι θα υπαρξουν και περιπτωσεις που δεν θα χρειαζεται ψηλος στο κεντρο της αμυνας και θα παιξουμε με κοντρερας μπιζερα.Κι αν αναλογιστουμε και τον πειραματισμο του Σαντος με τον κοντρερας στα δεξια,τοτε σε περιπτωση που δεν παιξει για τον χ-ψ λογο ο σναουσνερ και παιζουμε κανα ντερμπυ πχ με παναθηναικο,ο Σαντος θα προτιμησει να βαλει στα δεξια τον κοντρερας να μαρκαρει τον λετο και στο κεντρο θα βαλει μπιζερα.Ενα παραδειγμα ειπα.
Αρα ο Μπιζερα θα μας χρειαστει περισσοτερο απο περισυ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα όπου πέραν του Σέρτζιο που αποδεικνύεται ατελείωτο πειραχτήρι είναι και οι δηλώσεις του Τζόε:

«Πρώτα απ' όλα, για να μην παρεξηγηθώ, αυτά τα παρατσούκλια βγαίνουν χωρίς διάθεση κακίας. Δεν είναι επικριτικά. Ο Ηλίας είναι καλό παιδί και μου αρέσει να τον πειράζω. Το 'Μούμια' το έβγαλα λόγω του σωματότυπου, των χαρακτηριστικών του προσώπου του, αλλά και των κινήσεών του μέσα στο γήπεδο. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής – το αντίθετο μάλιστα... Τον πιτσιρικά τον Παντίδη τον έβγαλα 'Ταλιμπάν', αφού μοιάζει πολύ. Ενα τουρμπάνι άμα του βάλεις, τελείωσε!»

Οσο για το αν αξίζει τη θέση του βασικού, πιστεύω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος του σύμμαχος!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”