Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Γέρος »

Σε ευχαριστώ πολύ Αδελφέ @soflodoras. Να είσαι καλά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γέρος παλικάρι...

++++
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Έναν παπά ρε παιδιά ! Τι είναι αυτό το πράγμα ..
GaliosREF

Δημοσίευση από GaliosREF »

Έχω συγκλονιστεί με την φυγή ταχατου. Μην το συγκρίνετε λέγοντας ελαφρά την καρδία "και από αυτούς που έφυγαν ποιος μας έλειψε;". Δεν μιλάμε για απλό ποδοσφαιριστή, βλέπω 15-20 ματς τον ακαδημιών σταθερά από όταν άρχισαν να είναι στο ΠΑΟΚ TV και τα highlights τον αγαπημένων μου.
Ο ταχατος είναι ο ποιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που είχαμε ποτέ, αυτός που συμπληρώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση του και όλα σε καλό επίπεδο. Καλός τεχνικά, ανεβάσματα καλά με τριπλά, τακτικά άρτιος, σώμα πιο έτοιμο από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, γρήγορος με κ χωρίς την μπάλα στα πόδια, έξυπνος και αμυντικά πραγματικά υπέροχος. Μου θυμίζει στα μαρκαρίσματα του την καλή χρονιά του ινσουα στον Παναθηναϊκό, πάει πάνω στο εξτρέμ και ΚΟΛΛΆΕΙ δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα. Τέλος παίζει άνετα και από της δύο μεριές.
Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου οπτική για τον παίχτη.
Αλήθεια ξενέρωσα, ποιος μπορεί να μας επιβεβαιώσει σίγουρα αν έχει ρήτρα επανάκτησης; Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι σε βάθος χρόνου αυτός κ το λέω μόνο για αυτόν και για κανένα άλλο παίχτη της ακαδημίας πως θα μας λείψει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν εχει ρητρα επαναγοράς
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Λένε τα ΑΡΔ ότι είναι κόλπο και άλλο φαίνεται και άλλο είναι στην πραγματικότητα και καλά μπορούμε να τον πάρουμε πίσω όποτε θέλουμε. Απλά να μην φαίνεται ότι έχουμε πάρε δώσε κτλ. Τώρα αν είναι όντως έτσι ή δεν είναι θα φανεί... Το θέμα είναι ότι κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του Ταχατου και πάθαμε ένα σοκ όλοι αλλά ας δούμε πως θα πάνε φέτος τα πράγματα. Το περίεργο είναι ότι από τότε που έκανε συνέντευξη τύπου ο Μπότο και είπε ότι μέχρι της 21 Ιουνίου θα έρθουν άλλοι 7-8 παίχτες δεν έχει έρθει κανείς ούτε ένας.

Δεν ξέρουμε αν τις κλείνει τις μεταγραφές αλλά διαφωνεί ο Λουτσέσκου ή καποιος άλλος και δεν προχωράνε. Γιατί πέρσι είχαμε παρόμοια πράγματα με μεταγραφές που δεν προχωρούσανε λόγο διαφωνιών από την περίφημη λίστα που διέρρευσε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε παιδιά χαλαρώστε. Υπάρχει έστω μια περίπτωση να αφέθηκε ο Ταχατος ελεύθερος;
Μεταξύ μας τώρα; Όσο ελεύθερος ήταν και ο Ουαρντα που τον πήραμε πίσω κατευθείαν όταν θελησαμε
Με τον Βόλο υπάρχει μια καλή σχέση ας την πούμε.
Τώρα γιατί επικοινωνηθηκε έτσι δε ξέρω. Ίσως έχει να κάνει με το καθεστώς των δανεικων, ίσως με κάτι άλλο που δεν ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Εντάξει ο Τζορμπα έτσι είπε ότι αφέθηκε ελεύθερος, τέλος, και άλλοι ΑΡΔ λέγανε μάλιστα και σιγά τον παίχτη που χάσαμε κτλ και άλλοι είπανε είναι κόλπο τώρα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι και εκτεθούμε πάλι και μας καταλάβουν κτλ... Τώρα τι να σου πω δεν είχανε την ίδια γνώμη όλα τα ΑΡΔ. Τι είναι αλήθεια θα φανεί. Αλλά έτσι όπως τα λένε ορισμένα ΑΡΔ , έμμεσα είναι σαν να σου λένε ότι αγοράσαμε τον Βόλο και βάλαμε διαχειριστή τον Μπέο . Τρελά πράγματα. Δεν έχουν λογική. Πάντως οι πράσινοι φαίνεται ότι και επίσημα είναι στην ιδιοκτησία τριγωνική του χοντρού γαυρος-ρουλης-βαζελος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

- Ρε μλκ πάνε καλά , άφησαν ελέυθερο τον
Τάχατο;
- Ασε ρε μλκ ,να σκάσω είμαι.
- Βασικά ήταν καλός;
- Και που θέλεις να ξέρω ρε μλκ.
- Απαράδεκτοι.
- Ναι !!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σφινα

Η έρευνα του Ζοσέ Μπότο για την εξεύρεση του διαδόχου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έχει από καιρό καταλήξει στον Ντόμινικ Κοτάρσκι.
Η περίπτωση του 22χρονου Κροάτη κίπερ φαίνεται ότι οριστικοποιείται πλέον καθώς η Γκόριτσα είχε προθεσμία μέχρι χθες να πληρώσει στον Άγιαξ, το 1.200.000 ευρώ της ρήτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, την οποία και όπως ανέφεραν κροατικά ΜΜΕ, ενεργοποίησε.

Μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία θα προχωρήσει και η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κοτάρσκι στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τους Κροάτες και αυτό που θα φανεί είναι το τυπικό του καθεστώτος, με το οποίο ο Κοτάρσκι να αγωνιστεί στον Δικέφαλο.

Η Γκόριτσα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Κοτάρσκι να μην συμμετέχει σε αυτήν και τις πληροφορίες από την Κροατία να λένε ότι έχει μια εβδομάδα επιπλέον άδειας αφού είχε υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων της Κροατίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού U21.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

danirifle έγραψε:- Ρε μλκ πάνε καλά , άφησαν ελέυθερο τον
Τάχατο;
- Ασε ρε μλκ ,να σκάσω είμαι.
- Βασικά ήταν καλός;
- Και που θέλεις να ξέρω ρε μλκ.
- Απαράδεκτοι.
- Ναι !!!
Ο Τάχατος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄ και έδειχνε έτοιμος να παίξει στην SL1.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εγώ προσωπικά θεωρούσα τον Ταχατο ποιο έτοιμο από τον Τσαούση. Ίσως έπαιξε και αυτό το ρόλο του για να δωθεί. Για να έχει γεμάτες χρονιές...ποιος ξέρει. Θεωρώ απίθανο και ο Γκαρσία να τον άφηνε αλλιώς. Για τον Ταχατο πάντα έλεγε τα καλύτερα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Πωωω
Απο τη μια τραγωδία στην άλλη πάμε
από τη μια συμφορά στην άλλη
στην μικρασιατική καταστροφή λιγότερος ήταν ο θρήνος και ο οδυρμός.
Πάει ο κρέσπο, πάει κι ο τάχατος,
τη βγάζουμε δεν τη βγάζουμε μέχρι Σεπτέμβρη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

PNG

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τράβηξε μεγάλο κουπί φέτος. Ο Σέρβος έκανε τον εξτρέμ, τον χαφ, τον μπακ. Ήταν δημιουργικά απελπιστικά μόνος και συχνά η ποιότητά του χανόταν σε "χαμαλοδουλειές" για το σύνολο.

Τώρα ο ερχομός του Νάρεϊ για τα δεξιά και αντίστοιχα ενός ποδοσφαιριστή ανώτερης ποιότητας για τα αριστερά δεν αποκλείεται να τον φέρει σε αρκετά παιχνίδι σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα. Το έχει και το έδειξε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν με τον Πάμπλο Γκαρσία όταν αγωνίστηκε ως ελεύθερο πίσω από Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το ότι ξαφνικά όλοι έχουν δει τον τάχατο τόσες φορές και έχουν βγάλει ασφαλές συμπέρασμα, με ξεπερνάει

για να κρίνουμε μια συμφωνία θα πρέπει να γνωρίζουμε τους όρους της

στη συγκεκριμένη δε γνωρίζουμε τίποτα. οπότε δε μπορούμε να κρίνουμε αν είναι συμφέρουσα ή όχι
πάμε παρακάτω

υγ. καλή επιτυχία στο παιδί, εύχομαι να διαπρέψει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”