Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Εξαιρετική κίνηση του συλλόγου.
Τα συγχαρητήρια μου!!!
Δεν πάει απλά για ένα χρόνο, να τον δούμε, του χρόνου να πούμε, ααα...ας πάει άλλον ένα χρόνο δανεικός και πάει λέγοντας.
Το μυαλό του παιδιού θα ηρεμήσει. Δεν έχει την βιασύνη να αποδείξει κάτι στον Λουτσε σε μια προετοιμασία και ούτε την μαγεία να φάει θέση από Λυρατζη, Σαστρε, Βιεϊρίνια, Τσιγγαρα στο κέντρο.
Μια πρώτη τουλάχιστον αναγνωριστική χρονιά στην Α κατηγορία, μια δεύτερη πιο ώριμη και πιο πλούσια και την τρίτη σαιζόν έτοιμος να επιστρέψει και να παίξει ακόμη και βασικός.
Μπράβο στο τμήμα που σκέφτηκε αυτή την μέθοδο.
Μπράβο στον μικρό μας και γρήγορη επιστροφή!!!
Τα συγχαρητήρια μου!!!
Δεν πάει απλά για ένα χρόνο, να τον δούμε, του χρόνου να πούμε, ααα...ας πάει άλλον ένα χρόνο δανεικός και πάει λέγοντας.
Το μυαλό του παιδιού θα ηρεμήσει. Δεν έχει την βιασύνη να αποδείξει κάτι στον Λουτσε σε μια προετοιμασία και ούτε την μαγεία να φάει θέση από Λυρατζη, Σαστρε, Βιεϊρίνια, Τσιγγαρα στο κέντρο.
Μια πρώτη τουλάχιστον αναγνωριστική χρονιά στην Α κατηγορία, μια δεύτερη πιο ώριμη και πιο πλούσια και την τρίτη σαιζόν έτοιμος να επιστρέψει και να παίξει ακόμη και βασικός.
Μπράβο στο τμήμα που σκέφτηκε αυτή την μέθοδο.
Μπράβο στον μικρό μας και γρήγορη επιστροφή!!!
Γκουερινο, πες μου ότι ήταν απόφαση Μποτο.
Πες τε μου ότι συμφώνησε ο Λουτσε. Καλά δεν υπήρχε και περίπτωση διαφορετική.
Πες τε μου ότι το τμήμα με όλους τους εμπλεκομενους έφθασαν σε αυτή την τακτική.
Δεν μπορεί ο μικρός να μην ονειρεύεται!!!
Πολύ χαίρομαι!!!
Πες τε μου ότι συμφώνησε ο Λουτσε. Καλά δεν υπήρχε και περίπτωση διαφορετική.
Πες τε μου ότι το τμήμα με όλους τους εμπλεκομενους έφθασαν σε αυτή την τακτική.
Δεν μπορεί ο μικρός να μην ονειρεύεται!!!
Πολύ χαίρομαι!!!
Ε οχι και μολις. Και λιγοτερο παιζει να ειναι. Στο transfermatk τον εχει 1,73, η ΠΑΕ τον εχει 1,77.
Οταν δεν σε πιστευει ο προπονητης μπαλα δεν μπορεις να παιξεις. Δυστυχως ο Ραζβαν τον μικρο δεν τον βοηθησε. Προσπαθησε να αναστησει Εσιτι Καγκαβα τευλορ Μουργκ αλλα με τον μικρο ηταν πολυ πολυ αδικος. Εδω εβαζε τον τελειωμενο βαρελα βασικο. Τον Σουαρεζ τον εστειλε ΠΑΟΚ β και επαιζε με τον καημενο τον Μπισε που χρειαζοταν οξυγονο. Τον Τσιγγαρα τον ευνουχησε τους πρωτους 4 μηνες. Ξεμεινε απο παικτες για να του δωσει χρονο. Ελπιζω φετος να δουλεψει κυριως την ψυχολογια αυτων τον παικτων να τους δειξει οτι τους πιστευει και ο Κουτσιας μαζι με τους αλλους νεαρους μπορουν να κανουν θαυματα.CCCP έγραψε:O Κουτσιας για μενα εδειξε οποτε μπηκε ποσο ανετοιμος ειναι, στο μυαλο ιδιως. Το μυαλο του ηταν πως να εντυποσιασει αντι να κανει το απλο και ηταν ολο λαθη ενω ειναι μεγαλο ταλεντο.nunies4 έγραψε:Ξερω οτι οι περισοτεροι δεν συμφωνουν αλλα το ιδιο για εμενα πρεπει να γινει και με Κουτσια.
Εγω θεωρω οτι πρεπει να ειναι το 3ο φορ της ομαδας. Ο Ραζβαν ομως οχι απο οτι φαινεται. Για αυτο θα ηταν καλο να παρει 1-2 γεματες επαγγελματικες σεζον στην Α κατηγορια. Να μετρηθει και αυτος με τα "μεγαλα" παιδια και να εξελιχθει.
Αλλα για μενα ο Κουτσιας δε χρειαζεται να παει δανεικος καπου για χρονο, το αντιθετο. Δουλεια στην προπονηση χρειαζεται ειδικα με εναν προπονητη οπως ο Λουτσεσκου. Να μπει οταν θα εχει εκπαιδευτει και θα ειναι ετοιμος.
Πες και κάτω από 175...
Μια χαρά είναι.
Φεύγει το παιδί από τα χωράφια, θα παίξει σαφώς δίπλα σε καλύτερους συμπαίκτες και απέναντι σε αντιπάλους ακόμη σε πιο υψηλό επίπεδο.
Μόνο κέρδος. Δουλειά, ωριμότητα, και υγεία!
Μια χαρά είναι.
Φεύγει το παιδί από τα χωράφια, θα παίξει σαφώς δίπλα σε καλύτερους συμπαίκτες και απέναντι σε αντιπάλους ακόμη σε πιο υψηλό επίπεδο.
Μόνο κέρδος. Δουλειά, ωριμότητα, και υγεία!
Από πότε ισχύει αυτό ; Κάποια πηγή μήπως έχεις ;Anthimox έγραψε:Και ο Λύραντζης δεν πήγε μια χρονιά Βόλο; Ή θυμάμαι λάθος; Νομίζω ίδια φάση θα είναι.
Μην ξεχνάμε πως απαγορεύονται δανεισμοί σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας, οπότε...
Κυπριε, μπορεί να έχεις κάποια δίκια αλλά να είσαι ακριβής.
Ο Σοαρες πήγε σε περίοδο διακοπής, για ένα παιχνίδι να πάρει ρυθμό. Καλώς πήγε, καλώς εστάλη, θα πω.
Ο Σοαρες πήγε σε περίοδο διακοπής, για ένα παιχνίδι να πάρει ρυθμό. Καλώς πήγε, καλώς εστάλη, θα πω.
Δεν αντιλεγω . Τον Ζαμπα ομως τον εστειλε για τιμωρια εκει οταν εκανε τα δικα του. ειναι λιγο καπως. του την σπας του παικτη. Ειδικα οταν βλεπει μιτριτσες τευλορ να παιζουν και εσυ να εισαι αποπαιδι. Ελα λιγο στη θεση του Κουτσια. Να βλεπει τα φορ να μην σκοραρουν να βλεπει τον Τσολακ να παιρνει τοσες ευκαιριεςν τον τευλορ εξτρεμ!!! και αυτος τιποτα. πως να ειναι ενταξει το μυαλο του οταν τον πεταει μεσα για 7 λεπτα σε ενα στραβωμενο παιχνιδι. Αν ο ραζβαν τον πιασει απο κοντα και του δειξει οτι τον πιστευει δεν θα παραξενευτω να δω μεγαλα πραγματα απο τον μικρο.Maxpaok έγραψε:Κυπριε, μπορεί να έχεις κάποια δίκια αλλά να είσαι ακριβής.
Ας ελπισουμε οτι εχουν πλανο συγκεκριμενο για την διαχείριση αυτών των παιδιών και η μετακίνηση του τάχατου να είναι μέρος αυτού του πλάνου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τάχατος δεν είναι πιο κοντός από Λύρατζη ... άρα σίγουρα πάνω από 1,77 ... 1,73 πρέπει να ήταν πριν καιρό ... μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για εφήβους ακόμα ...
φέτος στην Β πάντως ξεχώριζε σωματικά ακόμα και σε σχέση με αντιπάλους που μεγαλύτερης ηλικίας ... γερό να είναι το παλικάρι
φέτος στην Β πάντως ξεχώριζε σωματικά ακόμα και σε σχέση με αντιπάλους που μεγαλύτερης ηλικίας ... γερό να είναι το παλικάρι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάνα ρεπορτάζ από Κροατία δεν έχουμε να μάθουμε αν πλήρωσαν τελικά την ρήτρα;;
Τι περιμένουν να πάει 23:59 για να το κάνουν;
Τι περιμένουν να πάει 23:59 για να το κάνουν;
- invincible
Έγκλημα να παραιτηθεί αυτός που χάρισε τον καλύτερο φουλ μπακ στον πονηρό Μπεό.
Αν είναι δυνατόν τόσο τόσο ... τι να πω.
Αν είναι δυνατόν τόσο τόσο ... τι να πω.
- Mitsospaoki4
- Moderator