Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Napoli4 »

obanebane έγραψε:Αν ο μείνει ο Ζιφκοβιτς στην ομάδα, το λάθος θα είναι ανάλογο του ερχομού Τέιλορ,που πιάνει θέση ξένου και η αξία του είναι μικρότερη από παιδιού των ακαδημιών.
Το ίδιο ακριβώς θα ισχύσει με την Ευρωπαϊκή λίστα και τον περιορισμό των 17 αλλοδαπών,που επιτρέπει η ΟΥΕΦΑ,αν μείνει ο Σέρβος.
Οκ καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να φέρεις δύο νέους τερματοφύλακες στην ομάδα σε μια μεταγραφική περίοδο,αλλά πρέπει να γίνει.
Ο Ζιφκοβιτς είναι παλαίμαχος και κακος τερματοφύλακας πλέον.
Αν θέλουν συνδετικό κρίκο, λόγω της κοινής γλώσσας με τον Κοταρσκι αλλά και της ύπαρξης, Κουρτιτς,Αντριγια ή και πιθανής άλλης προσθήκης παίχτη από την πρώην Γιουγκοσλαβία, τότε αυτό δεν πρέπει να γίνει εις βάρος της ομάδας.
Αν τον θέλουν για το παραπάνω και σκέφτονται να προωθήσουν ως δεύτερο κάποιο από τα παιδιά που είναι από πίσω, έχει καλώς,αλλιώς ξαναλέω, εγκληματούν.
Ο τύπος ότι πάει στο τέρμα το τρώει.
Το είχα γράψει κι εγώ πριν λίγο καιρό.

Ο μόνος λόγος που μπορεί να σκέφτονται παραμονη Ζιφκοβιτς είναι η προώθηση Ταλιχμανιδη και Μπαλωμένου στις θέσεις 2-3 των τερματοφυλάκων. Και ουσιαστικά κρατάνε τον Ζιφκοβιτς για τα εξωαγωνιστικά που προσφέρει. Εκεί νομίζω είναι το δυνατό του σημείο. Είναι ώριμος, έμπειρος, καλό παιδί και συνδετικός κρίκος πολλών παικτών, νιώθει από ΠΑΟΚ και γενικά βοηθάει στα αποδυτήρια.

Άλλο λόγο προσωπικά δεν βρίσκω.

Αλλά ακόμα και σε αυτό το ενδεχόμενο προκύπτουν 2 ερωτήματα.
Δεν μπορεί αυτόν τον ρόλο να τον έχει ως προπονητής τερματοφυλάκων ή μέλος του Τιμ;
Και το σημαντικότερο... Έχουν πείσει κανέναν ο Ταλιχμανιδης και ο Μπαλωμενος πως μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ; Εμένα πάντως όχι... Από όσα έχω δει στον ΠΑΟΚ Β αλλά και στις μικρότερες ομάδες, κάνεις από τους 2 δεν μπορεί να έχει ρόλο στην πρώτη ομάδα. Ίσως ο Μπαλωμενος έχει περισσότερες προοπτικές, αλλά και πάλι απέχει πολύ.

Θεωρώ no brainer την απόκτηση έμπειρου γηγενή για 2ο τφ. Χάσαμε ευκαιρία με τον Λοντίγκιν. Άλλες επιλογές πλην του Διουδη δεν βλέπω, με όλα τα αρνητικά που θα φέρει μια τέτοια κίνηση.

Για τον Κοταρσκι πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν έρθει ο κοταρσκι παίρνει φανέλα βασικού.
Αν κάνει γκέλα, τον στηρίζεις και συνεχίζεις μαζί του ως πρώτο.
Στο ενδεχόμενο τραυματισμού, παίρνει θέση ο νεαρός, Έλληνας.
Όλες τις μεταγραφές ούτως ή άλλως τις κρίνουμε αυστηρά και με καχυποψία.
Θα μας χαλάσει ο τερματοφύλακας ή λέτε να χαθεί η πρωτιά?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όχι και ανανέωση τον Ζίφκοβιτς. Τι άλλο θα ακούσουμε, δεν υπάρχει ένας τερματοφύλακας σε όλη τη γη για δεύτερος;
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Κραταω τα ποστ σας διότι στις πρώτες μακακιες του Κοταρσκι θα τον σκίζετε και αυτόν και τον Μποτο.
Ο Παοκτσης δεν έχει υπομονή να περιμένει έναν 22χρονο 24χρονο τέρματα να αναδειχθεί στον ΠΑΟΚ και να χάνει βαθμούς από την απειρία του..
Η θέση 1 είναι πολύ κομβική και περίμενα κάτι πολύ καλύτερο και σίγουρο να γίνει. Γιαυτό είπα απογοήτευση.
Εξτρεμ εξτρεμ εξτρεμμμμ.. Φέρτε παιχταράδες γαμω το φελεκι μου.Υ.Γ ο Όλσεν ήταν ότι καλύτερο είχαμε σε τέρμα τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδείχτηκε από την Μετέπειτα πορεία του.. Αλλά είπαμε ο Παοκτσης δεν έχει υπομονή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Τρί 14 Ιουν 2022, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Ρικαρντο θα ειναι η φετινη αποκαλυψη του ΠΑΟΚ και πριν ερθει ο παικτης εχει απαξιωθει και καποιοι τον κανανε σκουπιδι που ουτε για ΠΑΟΚ Β δεν κανει...Περυσι βγηκε ο καλυτερος παικτης στο πρωταθλημα U23 τους που αν αναφερω τι παικτες βγηκαν απο εκει θα σας πεσουν τα μαλλια και φετος επειδη ηθελε να φυγει δεν ανανεωνε και συμφωνησε απο τον Ιανουαριο να εθρει δεν τον βαλανε στην 1η ομαδα διοτι δεν ειχαν να κερδισουν κατι...Σε μια σχολη οπως η Πορτογαλλικη κινηθηκες γρηγορα και εφερες παικτη με τρομερο potential ακομα και ο τεχνικος διευθυντης της Πορτιμονεσε ειπε μπραβο στον ΠΑΟΚ για την ανακαλυψη και εμεις εδω τον απαξιωσαμε εντελως με σχολια τυπου να παει στον ΠΑΟΚ Β να ψηθει!! στα 22 του ακομα και στη Κ19 τον στειλανε καποιοι παλι καλα δεν ειπανε να μας πληρωνει κιολας για να ερθει...Βρε γινεται να μου φερει αλλους 3 τετοιους ο Μποτο??Αφου λεφτα για αγορες και συμβολαια δεν δινουμε ας αναπτυξουμε το σκοαυτινγκ και τις εξυπνες και οχι ζημιογονες κινησεις!!!Εδω θα ειμαστε και θα δειτε οτι ο Ρικαρντο μεχρι τον Ιανουαριο θα γινει το βασικο δεκαρι μας...

Ναι θα ακουσω το κλασικο σχολιο τυπου αν ηταν τοσο καλος γιατι δεν τον πηρε η Πορτο η Μπενφικα λες και συγκρινοματε σε κατι με αυτς τις ομαδες η χτυπαμε ιδιους παικτες...Αν δεν κανει για Πορτο δεν κανει και για ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

Ερώτηση....
Ο ρεντε που κάναμε πρόταση και περιμένουμε είναι ανώτερος του μιχαι?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Με την περίπτωση του Ζ. Ζίφκοβιτς, ως δεύτερου τερματοφύλακα, καταλαβαίνουν τι ρίσκο παίρνουν στην ΠΑΕ; Πάνε να φτιάξουν τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ και θα την θέσουν σε διακινδύνευση με τις πρώτες Εξόδους του Μεσολογγίου; Καταλαβαίνουν τι πάνε να κάνουν; Πολύ αμφιβάλω...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικά ρε Napoli,δε γίνεται να μη βλέπουν ότι ο Ζιφκο δεν μπορεί,μιλάμε για έναν πρώην τερματοφύλακα και έναν έξπερ στην ανακάλυψη τερματοφυλάκων.
Και αν ο Μποτο δεν έχει άποψη ακόμα για τους γηγενείς τερματοφύλακες του πρωταθλήματος μας,για τον Λουτσεσκου δεν ισχύει με τίποτα κάτι τέτοιο.
Αν πάμε σε Διουδη, τι να πω;
Κακός δεν είναι,αλλά έχει τα χιλιογραμμενα εξωαγωνιστικα θέματα του.
Η Τούμπα είναι ζόρικη για τέτοιους τύπους.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

obanebane έγραψε:Πραγματικά ρε Napoli,δε γίνεται να μη βλέπουν ότι ο Ζιφκο δεν μπορεί,μιλάμε για έναν πρώην τερματοφύλακα και έναν έξπερ στην ανακάλυψη τερματοφυλάκων.
Και αν ο Μποτο δεν έχει άποψη ακόμα για τους γηγενείς τερματοφύλακες του πρωταθλήματος μας,για τον Λουτσεσκου δεν ισχύει με τίποτα κάτι τέτοιο.
Αν πάμε σε Διουδη, τι να πω;
Κακός δεν είναι,αλλά έχει τα χιλιογραμμενα εξωαγωνιστικα θέματα του.
Η Τούμπα είναι ζόρικη για τέτοιους τύπους.
Δεν ξέρουν οι ειδικοί αλλά ξέρουμε εμείς..
Στα λόγια μου έρχεσαι με το προηγούμενο ποστ που είπες κάτι τέτοιο..
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Jairo έγραψε:Συγγνώμη, μπορεί κάποιος να μου πεί την ημερομηνία σήμερα? Μπερδεύτηκα λίγο...

Σε 35 μέρες θα δώσεις τον πρώτο κρίσιμο και επίσημο αγώνα νοκ αουτ φάση.

άμα είσαι άτυχος και παίξεις τον Ιούλιο με την Τζουργκάρντεν (Σουηδία).... τότε σφίξαμε.

Εσύ δεν θα είσαι ούτε στο 40% και αυτοί είναι ομάδα με ρυθμό που παίζει κανονικά αγώνες και φυσική κατάσταση στο 100% και παίχτες ταχυδύναμους και καλή ομάδα.

οπότε αν πας εκεί και παίξεις χωρίς να έχεις έτοιμους παίκτες.... σφίξαμε.

Σε έξι μέρες ξεκινάς την προετημασία με φυσική κατάσταση. Καλό θα ήταν να έρθουν παίκτες και να μην μείνει κανείς πίσω στο πρόγραμμα.

Αμα κάθε μέρα που περνάει δεν ακούς ούτε μία ανακοίνωση. Θα έχει ευθύνη η διοίκηση . Και όχι ο Μπότο. Ούτε ο Λουτσέσκου.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Metagrafakias έγραψε:Ο Ρικαρντο θα ειναι η φετινη αποκαλυψη του ΠΑΟΚ και πριν ερθει ο παικτης εχει απαξιωθει και καποιοι τον κανανε σκουπιδι που ουτε για ΠΑΟΚ Β δεν κανει...Περυσι βγηκε ο καλυτερος παικτης στο πρωταθλημα U23 τους που αν αναφερω τι παικτες βγηκαν απο εκει θα σας πεσουν τα μαλλια και φετος επειδη ηθελε να φυγει δεν ανανεωνε και συμφωνησε απο τον Ιανουαριο να εθρει δεν τον βαλανε στην 1η ομαδα διοτι δεν ειχαν να κερδισουν κατι...Σε μια σχολη οπως η Πορτογαλλικη κινηθηκες γρηγορα και εφερες παικτη με τρομερο potential ακομα και ο τεχνικος διευθυντης της Πορτιμονεσε ειπε μπραβο στον ΠΑΟΚ για την ανακαλυψη και εμεις εδω τον απαξιωσαμε εντελως με σχολια τυπου να παει στον ΠΑΟΚ Β να ψηθει!! στα 22 του ακομα και στη Κ19 τον στειλανε καποιοι παλι καλα δεν ειπανε να μας πληρωνει κιολας για να ερθει...Βρε γινεται να μου φερει αλλους 3 τετοιους ο Μποτο??Αφου λεφτα για αγορες και συμβολαια δεν δινουμε ας αναπτυξουμε το σκοαυτινγκ και τις εξυπνες και οχι ζημιογονες κινησεις!!!Εδω θα ειμαστε και θα δειτε οτι ο Ρικαρντο μεχρι τον Ιανουαριο θα γινει το βασικο δεκαρι μας...

Ναι θα ακουσω το κλασικο σχολιο τυπου αν ηταν τοσο καλος γιατι δεν τον πηρε η Πορτο η Μπενφικα λες και συγκρινοματε σε κατι με αυτς τις ομαδες η χτυπαμε ιδιους παικτες...Αν δεν κανει για Πορτο δεν κανει και για ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: :lol:
Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω. Πιστεύω ο Ρικάρντο θα γίνει τρελό πουλέν.
Την ίδια αίσθηση είχα και για τον Νίνουα όμως.
Ελπίζω να μην βγω λάθος δεύτερη φορά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Η πορεία του Ολσεν είναι η εξής,όπου πήγε σαν 1ος απέτυχε παταγωδώς και τώρα κάνει καριέρα σαν 2ος,στη Σουηδία παίζει έλλειψη δεύτερου,κάτι σαν τον Ιτανζ κάποτε στο Καμερούν.
Αυτό που γράφεις για την ηλικία θα ισχύει για πάρα πολλούς παίχτες φέτος.
Θα μπουν και θα κολυμπήσουν αυτοί που ξέρουν κολύμπι.
Εγώ παίχτη που άφησε ο ΠΑΟΚ να φύγει και έκανε καριέρα σε μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ,δεν θυμάμαι και αν υπάρχουν κάποιοι, δεν ειναι περισσότεροι από 1-2.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μια κουβέντα για τον Μιτρίτσα. Τα μείον που ανέφερε ο προπονητής πιστεύει κανείς ότι είναι θέμα καλοκαιρινής προετοιμασίας για να τα φτιάξει; Δεν το νομίζω. Το σίγουρο είναι ότι όλη τη χρονιά που πέρασε θα του πιπίλιζε το μυαλό ο Λουτσέσκου γι' αυτά και προκοπή δεν είδε (είδαμε).
Τεράστια έκπληξη αν τον κρατήσουν. Προσωπικά δεν το πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ πιθανή επιλογή Ζιφκοβιτς δε την στηρίζω ο Θεός να κατέβει στη γη,έχω μάτια και βλέπω, γι'αυτό λέω ότι δε γίνεται να μη βλέπουν οι ειδικοί.
Δε πιστεύω ότι θα μείνει αλλά αν μείνει, περιμένω τις εξηγήσεις και το σκεπτικό και των δύο.
Το ποστ είναι για τον paokpantou
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Anthimox έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Ο Ρικαρντο θα ειναι η φετινη αποκαλυψη του ΠΑΟΚ και πριν ερθει ο παικτης εχει απαξιωθει και καποιοι τον κανανε σκουπιδι που ουτε για ΠΑΟΚ Β δεν κανει...Περυσι βγηκε ο καλυτερος παικτης στο πρωταθλημα U23 τους που αν αναφερω τι παικτες βγηκαν απο εκει θα σας πεσουν τα μαλλια και φετος επειδη ηθελε να φυγει δεν ανανεωνε και συμφωνησε απο τον Ιανουαριο να εθρει δεν τον βαλανε στην 1η ομαδα διοτι δεν ειχαν να κερδισουν κατι...Σε μια σχολη οπως η Πορτογαλλικη κινηθηκες γρηγορα και εφερες παικτη με τρομερο potential ακομα και ο τεχνικος διευθυντης της Πορτιμονεσε ειπε μπραβο στον ΠΑΟΚ για την ανακαλυψη και εμεις εδω τον απαξιωσαμε εντελως με σχολια τυπου να παει στον ΠΑΟΚ Β να ψηθει!! στα 22 του ακομα και στη Κ19 τον στειλανε καποιοι παλι καλα δεν ειπανε να μας πληρωνει κιολας για να ερθει...Βρε γινεται να μου φερει αλλους 3 τετοιους ο Μποτο??Αφου λεφτα για αγορες και συμβολαια δεν δινουμε ας αναπτυξουμε το σκοαυτινγκ και τις εξυπνες και οχι ζημιογονες κινησεις!!!Εδω θα ειμαστε και θα δειτε οτι ο Ρικαρντο μεχρι τον Ιανουαριο θα γινει το βασικο δεκαρι μας...

Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω. Πιστεύω ο Ρικάρντο θα γίνει τρελό πουλέν.
Την ίδια αίσθηση είχα και για τον Νίνουα όμως.
Ελπίζω να μην βγω λάθος δεύτερη φορά.
τι σχεση εχει η προταγαλλικη σχολη και οι παικτες που βγαζει με την Γεωργιανη ρε φιλε???
Και επισης τον εναν τον φερνει ο Μποτο που ξερει απιαστα αυτη την αγορα και οχι τα φιλαρακια μαντζερ της κακκιας ωρας του Γιωργακη για να κανουν εξυπηρετηση που ειναι και πατριδα...Σαν να συγκρινουμε 2 ταλεντα στο μπασκετ κι ο ενας ειναι απο την Λιθουανια και ο αλλος απο την Αλβανια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”