Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Έχεις δίκιο...απλά συνηθίζεις ( όχι εσύ προσωπικά ) τις σφαλιάρες Οκτωβριο Νοεμβριο και λες του χρόνου θα τους γ@μησω
Εγώ με αυτά που είδα, δεν το θεωρώ καθόλου έκπληξη. Ωραίο πακέτο έχει το παληκάρι. Μου θυμίζει κάποιους παίκτες που φέρνει ο Αστέρας παλιότερα ή ο Βόλος και λέμε που τους βρήκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος.K_geo έγραψε:εντωμεταξύ άσχετο με τα παραπάνω και τα προηγούμενα, αλλά αυτός ο Andre Ricardo πότε ειναι να έρχεται;
μου αρέσει το πόσο σιωπηλά πέρασε η απόκτηση του, ήταν και κλεισμένος από το χειμώνα.. θεωρώ ότι παίζει να είναι η έκπληξη των επόμενων σεζόν αυτό το παιδί...
paokpantou έγραψε:Όταν πήραμε τον Ζιφκοβιτς λέγαμε επιτέλους ένας καλός στο Τέρμα διότι στην Ξανθουλα έβγαζε ματιά..
Τώρα είναι επικίνδυνος.. Ενώ ο Αλεξ δεν ήταν.. Και ο ένας και ο άλλος έχουν κάνει λάθη και σοβαρά και έχουν φάει ότι πήγαινε στην εστια.. Απογοήτευση για μένα να παίρνεις για βασικό Κοταρσκι.. Μακάρι να βγω λάθος.
Εξτρεμ εξτρεμ εξτρεμμμμ πάρτε εξτρεμ να ξέρουν μπαλα γαμω το φελεκι μου..
Όταν ο Μποτο ,έχει πάει στην Μπενφίκα, Ομπλακ ,Αλισον ,Βλαχοδημο,τότε αν μη τι άλλο δικαιούται να φέρει έναν 22χρονο Κροατη που τον πιστεύει πολύ.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στην προκειμένη εσύ θεωρείς ικανό τον Ζιφκο και την επιλογή του ειδικού, απογοήτευση.
Έτσι κουβέντα δε γίνεται, στερείται λογικής.
-
panpangr77
Μετά την εξέλιξη των Λυρατζη και Τσιγγαρα εχω μεγάλη πίστη ότι μπορούν και άλλα παιδιά να ακολουθήσουν αρκεί να τους δοθούν οι ευκαιρίες .Έχω 6 παιδιά στο μυαλό από τον ΠΑΟΚ Β που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω...
και να κάνω μια ερώτηση;
αν μας φέρουν κάποιον κοντά στα 30, με προυπηρεσία και βασικές συμμετοχές σε Κοπεγχαγη, Ρόμα, Άστον Βίλα και βασικό της εθνικής Σουηδίας, θα πουμε αααα να! αυτό ειναι τέρμα;

Ας έρθει ο νεαρός Κροάτης αφού κάτι έχει που το βλέπει ένας τύπος που τουλάχιστον έχει αποδείξει ότι έχει..καλό μάτι και ίσως είναι ευκαιρία και για κάποιο..δικό μας παιδί να φάει τη θέση του ... ακατάλληλου Ζίβκοβιτς που θα κάτσει σε μια γωνία να πίνει ουίσκια
αν μας φέρουν κάποιον κοντά στα 30, με προυπηρεσία και βασικές συμμετοχές σε Κοπεγχαγη, Ρόμα, Άστον Βίλα και βασικό της εθνικής Σουηδίας, θα πουμε αααα να! αυτό ειναι τέρμα;
Ας έρθει ο νεαρός Κροάτης αφού κάτι έχει που το βλέπει ένας τύπος που τουλάχιστον έχει αποδείξει ότι έχει..καλό μάτι και ίσως είναι ευκαιρία και για κάποιο..δικό μας παιδί να φάει τη θέση του ... ακατάλληλου Ζίβκοβιτς που θα κάτσει σε μια γωνία να πίνει ουίσκια
-
panpangr77
εγω το έθεσα με την οπτική ότι μερικές φορές η υπομονή είναι αρετή... 
panpangr77 έγραψε:Ο Όλσεν μια χαρά ήταν, η τότε άμυνα ήταν για τα σκυλιά...
Ναι μια χαρά και δύο τρομαρες.
K_geo έγραψε:εντωμεταξύ άσχετο με τα παραπάνω και τα προηγούμενα, αλλά αυτός ο Andre Ricardo πότε ειναι να έρχεται;
μου αρέσει το πόσο σιωπηλά πέρασε η απόκτηση του, ήταν και κλεισμένος από το χειμώνα.. θεωρώ ότι παίζει να είναι η έκπληξη των επόμενων σεζόν αυτό το παιδί...
Ε καλἀ τι περίμενες πρωτοσέλιδα για τον συγκεκριμένο ?
Ασε δλδ που ακόμη δεν ξέρουμε αν θα είναι για την α΄ ή για την β΄ ομάδα.
Εκανε αρκετές γκἐλες και αυτόςpanpangr77 έγραψε:Ο Όλσεν μια χαρά ήταν, η τότε άμυνα ήταν για τα σκυλιά...
- kataramenos5
Οι δημοσιογραφοι καθε χρονο φερνουν 157 παικτες στον ΠΑΟΚ. Ανανεώνουν τον σιγουρο κρεσπο, τον μπις, το σβαμπ
Τα ποσοστα επιτυχιας τα ξερουμε..Παιρνουμε κατι που ακουστηκε ως πιθανο, το κανουμε βεβαιοτητα και μετα αρχιζει το μοιρολόι. Σαν το ανεκδοτο με το γρυλο ενα πραμα.
Εχουμε δει πολλα απιθανα σ αυτη την ομαδα αλλα ας περιμενουμε να γινουν πραγματικοτητα και μετα να κλαψουμε και ν αναθεματισουμε.
Τα ποσοστα επιτυχιας τα ξερουμε..Παιρνουμε κατι που ακουστηκε ως πιθανο, το κανουμε βεβαιοτητα και μετα αρχιζει το μοιρολόι. Σαν το ανεκδοτο με το γρυλο ενα πραμα.
Εχουμε δει πολλα απιθανα σ αυτη την ομαδα αλλα ας περιμενουμε να γινουν πραγματικοτητα και μετα να κλαψουμε και ν αναθεματισουμε.
Παπα εισαι κακος ανθρωπος. Σ αρεσει να παιζεις με τον πονο του αλλου.prist64 έγραψε:ο Μιτριτσα με προετοιμασια σας ψηνει?
Να φανταστώ ότι αν ο ρουλης έπαιρνε Ρικάρντο, Ναρευ, Νεσμπεργκ,ρεντε θα γράφατε σήμερα ότι με αυτούς τους παικταράδες θα μα την πάρει την δεύτερη θέση.
Υγ όσο για τον μιτριτσα. Αν ήταν να διαλέξω μεταξύ του μπίσεσβαρ χωρίς προετοιμασία,ξεζουμισμενο και με τουρνουά στην άλλη άκρη της γης και του μιτριτσα...θα διάλεγα τον Ρουμάνο
Υγ όσο για τον μιτριτσα. Αν ήταν να διαλέξω μεταξύ του μπίσεσβαρ χωρίς προετοιμασία,ξεζουμισμενο και με τουρνουά στην άλλη άκρη της γης και του μιτριτσα...θα διάλεγα τον Ρουμάνο
JohnDag έγραψε:Κοίτα να δεις που τελικά θα είναι το 90-95% του ροστερ στην προετοιμασία και θα πέσει μέσα ο Μποτο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχαχαχα!!!! Εύστοχο!!!!! Χιούμορ!!!
- Dark Knight
Η ενδεχόμενη ανανέωση Ζίφκοβιτς στο τέρμα θα είναι σαν να πυροβολάμε τα πόδια μας. Κίνηση αυτοκτονίας και ομολογία αποτυχίας στο να στελεχώσουμε μία τόσο σημαντική θέση όσο αυτή του τερματοφύλακα. Και ναι, ο 2ος τερματοφύλακας είναι πολύ σημαντικός και η επιλογή του εξίσου κομβική απ' όπου και αν το δει κανείς. Έναν παίκτη που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν μπορεί να σταθεί ως τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που δεν είναι γηγενής, που ο προπονητής τον έβγαλε κάποια στιγμή αφού απηύδησε όπως όλοι μας και δεν τον ξαναέβαλε ποτέ, που δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης ποτέ γιατί προφανώς είχε ήδη κριθεί ακατάλληλος, ε λοιπόν, το να μείνει τελικά δεν μαζεύεται από πουθενά! Δεν ωραιοποιείται με τίποτα και δεν αντέχει σε καμία ποδοσφαιρική ανάλυση! Ας ελπίσουμε να είναι μία κακή εκτίμηση των ΑΡΔ και τίποτα παραπάνω.
Συγγνώμη, μπορεί κάποιος να μου πεί την ημερομηνία σήμερα? Μπερδεύτηκα λίγο...
Διαβάζοντας το νήμα νομίζω πώς έχουμε παίξει 10 αγώνες πρωταθλήματος, χάλια, και μεθαύριο λήγει η μεταγραφική περίοδος, και έχουμε δεί τους παίκτες του Μπότο, ανέτοιμοι όλοι, οι οποίοι είναι πολύ λίγοι για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, και μία στεναχώρια ΝΑ.
σ.σ. μπήκα να διαβάσω κανέναν παπά να ξεχαστώ.
..νταξ, υπερβάλω λίγο.
Διαβάζοντας το νήμα νομίζω πώς έχουμε παίξει 10 αγώνες πρωταθλήματος, χάλια, και μεθαύριο λήγει η μεταγραφική περίοδος, και έχουμε δεί τους παίκτες του Μπότο, ανέτοιμοι όλοι, οι οποίοι είναι πολύ λίγοι για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, και μία στεναχώρια ΝΑ.
σ.σ. μπήκα να διαβάσω κανέναν παπά να ξεχαστώ.
..νταξ, υπερβάλω λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τρί 14 Ιουν 2022, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.