Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από nunies4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Που γράφτηκε ότι ανανεώνει ο ζιβκοβιτς; Δεν το βρίσκω πουθενά .
Το είπαν στο live τους ο Τσακαλεας και ο Τοσκιτσης.
Η βασική είδηση ήταν ότι του Κοταρσκι τελείωσε και ότι ίσως είναι εδώ και στην 1η αλλά η παράπλευρη είδηση που είπαν είναι ότι πάρθηκε απόφαση για ανανέωση Ζιβκο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Απορώ πως κάποιοι δεν τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί ο ζιφκο να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον κοταρσκι σε περίπτωση τραυματισμού.
Προσωπικά τρέμω στην ιδέα ότι ο ζιφκο μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας για ένα διάστημα ενός μήνα ή και παραπάνω.
Μπράβο για στην τόλμη και την ανδρεία σας
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Α ρε μας τον φάγανε τον Λίνκολν .. δεν βλέπω ποτέ να φέρνουν το 10αρι που ονειρευόμαστε …
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ο ζιφκοβιτς όταν έπαιζε ο,τι πήγαινε εστία έγραφε. Είχε τα χειρότερα στατιστικά τερματοφύλακα σχεδόν σε όλη την λίγκα. Όταν τον έβγαλε ο Λουτσεσκου από την εντεκάδα δεν τον ξαναεβαλε, έπαιξε 150 παιχνίδια σερί ο πασχαλακης. Νομίζω δεν υπάρχει τραγικότερο λάθος από το να ανανεώσουν ζιφκο. Εκτός αν βλέπουν κάτι, κάτι εξαιρετικά απίθανο, που εμεις δεν βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κοίτα να δεις που τελικά θα είναι το 90-95% του ροστερ στην προετοιμασία και θα πέσει μέσα ο Μποτο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

renegade έγραψε:Απορώ πως κάποιοι δεν τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί ο ζιφκο να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον κοταρσκι σε περίπτωση τραυματισμού.
Προσωπικά τρέμω στην ιδέα ότι ο ζιφκο μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας για ένα διάστημα ενός μήνα ή και παραπάνω.
Μπράβο για στην τόλμη και την ανδρεία σας
βασικά με τόση κουβέντα, αυτό που ...τρέμω είναι ότι τον έχουμε ήδη ματιάξει τον Κροάτη. 8-)

πάντως θα πρότεινα να κρίνουμε όταν έχουμε απτά δεδομένα του ποιοι θα απαρτίζουν την 3αδα των ΤΦ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν μπορει να σκεφτονται ανανεωση ζιβκο, απλα δε γινεται, δε μπορει
ο τυπος ειναι επικινδυνος, οτι χειροτερο στη σουπερλιγκ, οτι χειροτερο εχει περασει απο τον παγκο
αν με το καλο δεν ανανεωσει, θα αναφερουμε και τις ιστοριες του απο τη νυχτερινη του καριερα στην Ξανθη, γερο ποτηρι ο επικινδυνος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η ανανεωση μου επεσε απο τα χερια οχι δε γινεται δεν ειναι δυνατον :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

JohnDag έγραψε:Κοίτα να δεις που τελικά θα είναι το 90-95% του ροστερ στην προετοιμασία και θα πέσει μέσα ο Μποτο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα μην ανανεώσουν και τους Βαρέλα και Μιτριτσα και πιάσουμε και το 100 % :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο Ρωσία φέτος δε θα φέρουμε κανένα που είναι και πιο..εύκολο; :roll:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Όταν πήραμε τον Ζιφκοβιτς λέγαμε επιτέλους ένας καλός στο Τέρμα διότι στην Ξανθουλα έβγαζε ματιά..
Τώρα είναι επικίνδυνος.. Ενώ ο Αλεξ δεν ήταν.. Και ο ένας και ο άλλος έχουν κάνει λάθη και σοβαρά και έχουν φάει ότι πήγαινε στην εστια.. Απογοήτευση για μένα να παίρνεις για βασικό Κοταρσκι.. Μακάρι να βγω λάθος.
Εξτρεμ εξτρεμ εξτρεμμμμ πάρτε εξτρεμ να ξέρουν μπαλα γαμω το φελεκι μου..
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

O Ταλιχμανιδης νομίζω ότι είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων δεν πρέπει να πάρει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα??? Λέω εγώ τώρα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντωμεταξύ άσχετο με τα παραπάνω και τα προηγούμενα, αλλά αυτός ο Andre Ricardo πότε ειναι να έρχεται;

μου αρέσει το πόσο σιωπηλά πέρασε η απόκτηση του, ήταν και κλεισμένος από το χειμώνα.. θεωρώ ότι παίζει να είναι η έκπληξη των επόμενων σεζόν αυτό το παιδί... :roll:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

A ρε συ γκεο 10 χρόνια τώρα ο αισιόδοξος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

panpangr77 έγραψε:O Ταλιχμανιδης νομίζω ότι είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων δεν πρέπει να πάρει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα??? Λέω εγώ τώρα...
στο σκεπτικό μου είσαι 8-)

αν μάλιστα κανείς ανατρέξει στο ριπόρτ του αγώνα προ ολίγων ημερών της εθνικής ελπίδων θα διαπιστώσει ότι ήταν..ο ήρωας μας στην αναμέτρηση...

ρενεγκεϊντ, είναι τέτοια η φύση μου μα και η αντίληψη. γιατί να μεμψιμοιρείς αν δεν έχεις καν μπροστά σου τα δεδομένα για να κρίνεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”