Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από soflodoras »

Minority4 έγραψε:Ε καλά προφανώς γνωρίζουν καλύτερα μέσα στην ομάδα.
Από αυτά που είδες εσύ τόσο καιρό, έστω και στα ελάχιστα παιχνίδια ήσουν ευχαριστημένος ;
Απαράδεκτα λάθη και η ζεμπεκιά με τον ΠΑΣ και ότι του παίρνουν κεφαλιά (Ογκμποε - ΑΕΛ) έχοντας τα χέρια στην ανάταση...
Φυσικά, καλός, χρυσός μπορεί να είναι ως χαρακτήρας ή κι ο μισθός του, όπως αναφέρεις.
Αλλά ακριβώς επειδή θα πάρεις ως βασικό ένα νέο παιδί, δεν χρειαζόμαστε κάτι ποιοτικότερο συγκριτικά με τον Ζίβκο ;
Μη με ρωτήσεις ποιον, υπάρχουν υπεύθυνοι.
Κι αν αυτοί θεωρούν τον Ζίβκο ως καλύτερο 2ο, ΟΚ, δεν έχουμε να πούμε κάτι.
Εμείς ως οπαδοί αξιολογούμε αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο και δυστυχώς δεν ήταν ότι το καλύτερο.
Κ εγω αναφερθηκα στα δυο αυτα λαθη (που για μενα αυτο με τον ΠΑΣ ηταν περισσοτετο αποτελεσμα της λακουβας στο γηπεδο). Δεν ηταν ουδεποτε ο σταρ , οπως ο Πασχαλακης που ηταν κερβερος. Ουτε κακος ηταν ομως τα προηγουμενα χρονια. Φετος ειχε δυο κακες στιγμες κ (δικαιως) τον κρεμασαμε.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η απάντηση για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι προφανής. Δεν γίνεται να πας με έναν τερματοφύλακα πρώτο που όσο καλός και να είναι σίγουρα τη δεδομένη στιγμή αποτελεί στοίχημα (Κοτάρσκι) και στην απευκταία περίπτωση που δε σου βγει να έχεις πίσω του έναν τερματοφύλακα που τρία χρόνια στην ομάδα δεν απέδειξε ότι είναι για πρώτος. Για τις εμφανίσεις του και τα τραγικά λάθη του δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφερθώ. Επιπλέον ο δεύτερος τερματοφύλακας καλό είναι να είναι έμπειρος Έλληνας για τις λίστες.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

soflodoras έγραψε:Εχω βαρεθει να υπερασπιζομαι τα αυτονοητα εδω μεσα.

Παμε τωρα να συζητησουμε για τον Ζιβκοβιτς. Τον τερματοφυλακα. Θα ηθελα οσοι τον κραζετε να μου πειτε αρχικα γιατι τον θεωρειτε κακο τερματοφυλακα ή εστω λιγο για τον ΠΑΟΚ. Τι ειναι αυτο που σας χαλαει στο συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη. Εμενα ας πουμε πουε δεν μ γεμισε το ματι , αλλα ξερω τοσα για τη θεση του τερματοφυλακα, οσο και την αεροναυπηγικη.

Μετα εγω απλα θα παραθεσω καποια αδιαμφισβητητα δεδομενα.
μιλωντας για δεδομενα, τα δεδομενα τα δυο προηγουμενα χρονια ειναι τα εξης

Εικόνα

σου βαλα τερματοφυλακες που ηταν και περσι στη λιγκα, για να ναι πιο δικαιη η συγκριση με βαση οσο το δυνατον περισσοτερα αγωνιστικα λεπτα. αν συνεχιζεις να εχεις αποριες ή δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις στα στατιστικα πες μου, και το συζηταμε. επισης δεν ξερω αν φαινεται, αλλα στο 4.37 του ζιφκο, μπροστα εχει ενα μειον ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τρί 14 Ιουν 2022, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

makispaspartou έγραψε:Η απάντηση για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι προφανής. Δεν γίνεται να πας με έναν τερματοφύλακα πρώτο που όσο καλός και να είναι σίγουρα τη δεδομένη στιγμή αποτελεί στοίχημα (Κοτάρσκι) και στην απευκταία περίπτωση που δε σου βγει να έχεις πίσω του έναν τερματοφύλακα που τρία χρόνια στην ομάδα δεν απέδειξε ότι είναι για πρώτος. Για τις εμφανίσεις του και τα τραγικά λάθη του δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφερθώ. Επιπλέον ο δεύτερος τερματοφύλακας καλό είναι να είναι έμπειρος Έλληνας για τις λίστες.
Διαφωνω. Ο Ζιβκοβιτς φετος ξεκινησε βασικος απο τον Λουτσε. Απλα κατευθειαν εκανε το λαθος κ τον εφαγε η μαρμαγκα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Απλά την άποψη μου θα καταγράψω χωρίς να αλλάξουν τα αυτονόητα σου.
Να μείνει μόνο με ως υπόθεση, όπως έχει σημειωθεί κι από άλλους φίλους. Ένας τερματοφύλακας που δείχνει επιδραστικος στις προπονήσεις βοηθώντας το κομμάτι αυτό και τους συμπαίκτες του. Επίσης με την παρουσία του κάπου εκεί στον πάγκο, τριγύρω, όχι δηλαδη ως δεύτερος.
Έτσι Ναι, έχει βάση η υπόθεση. Δεν θα γκρινιάξω.
Με Μιτριτσα, θα ζωντοχηρεψω.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

jibbie έγραψε:
soflodoras έγραψε:Εχω βαρεθει να υπερασπιζομαι τα αυτονοητα εδω μεσα.

Παμε τωρα να συζητησουμε για τον Ζιβκοβιτς. Τον τερματοφυλακα. Θα ηθελα οσοι τον κραζετε να μου πειτε αρχικα γιατι τον θεωρειτε κακο τερματοφυλακα ή εστω λιγο για τον ΠΑΟΚ. Τι ειναι αυτο που σας χαλαει στο συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη. Εμενα ας πουμε πουε δεν μ γεμισε το ματι , αλλα ξερω τοσα για τη θεση του τερματοφυλακα, οσο και την αεροναυπηγικη.

Μετα εγω απλα θα παραθεσω καποια αδιαμφισβητητα δεδομενα.
μιλωντας για δεδομενα, τα δεδομενα τα δυο προηγουμενα χρονια ειναι τα εξης

Εικόνα

σου βαλα τερματοφυλακες που ηταν και περσι στη λιγκα, για να ναι πιο δικαιη η συγκριση με βαση οσο το δυνατον περισσοτερα αγωνιστικα λεπτα. αν συνεχιζεις να εχεις αποριες ή δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις στα στατιστικα πες μου, και το συζηταμε. επισης δεν ξερω αν φαινεται, αλλα στο 4.37 του ζιφκο, μπροστα εχει ενα μειον ;)
Εχεις στατιστικα απο τα προηγούμενα χρονια; Φετος ηταν πολυ κακη χρονια του.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Οκ κι εγώ διαφωνώ στο 101% των όσο κατά καιρούς ποστάρεις. Το θέμα είναι να αφουγκράζεσαι και λίγο την πραγματικότητα.
Φαντάζομαι θεωρείς ότι με προετοιμασία καλός θα είναι και ο Μιτρίτσα.
Και μετά μας λέτε όλοι εσείς ότι ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο χτυπάει πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

soflodoras έγραψε: Εχεις στατιστικα απο τα προηγούμενα χρονια; Φετος ηταν πολυ κακη χρονια του.
οπως σου εγραψα ειναι στατιστικα απο τις 2 προηγουμενες σεζον. ποσο πισω θες να παμε για να φτιαξουν λιγακι; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το ερώτημα δεν νομίζω ότι είναι αν θα ανανεώσει ο Ζίβκοβιτς.

Από τη στιγμή που ο Κοτάρσκι, εφόσον ευδοκιμήσει η μεταγραφή του, πάει για βασικός σημαίνει ότι έχουμε το σθένος να αποδεχτούμε κάποιο όποιο λάθος του (όπως λάθη έχει κανει και ο Πασχαλάκης πχ, ή ο Ντοναρούμα, ή ο Χαλκιάς, ή ο Όλσεν, ή ο Κασίγιας κτλ κτλ) και να επιμείνουμε σε αυτόν. ομάδα και λαός. Γιατί τον πιστεύουμε και γιατί έχει ταλέντο και εχέγγυα να εξελιχτεί στην πορεία σε σημαντική συνιστώσα.

Άρα το θέμα είναι αν πίσω από το Ζίβκοβιτς υπάρχει κάποιος νεαρός Έλληνας στο ρόστερ της ομάδας που μπορεί να αδράξει της ευκαιρίας και να προσφέρει όλο αυτό το "μέλι" που πάντα προσφέρει η νεαρή ηλικία και οι προσδοκίες από αυτήν. Από τη στιγμή μάλιστα που ο θεωρητικά 2ος της ομάδας δεν εχει ..καπελωμένη τη θέση του στον..πάγκο.

Προσωπικά αυτή θεωρώ είναι η συζήτηση και όχι αν ο Ζίβκοβιτς θα μείνει ένα χρόνο ακόμα.

Επίσης, θα ήθελα να δούμε και την παράμετρο αποδυτήρια γιατί μερικοί παίχτες έχουν αξία ..εκεί. Και απο ότι φαίνεται ο Σέρβος κίπερ είναι ένας αθλητής που διατηρεί ισορροπημένο χαρακτήρα, κάτι που λογικά θα εκφράζεται και με την παρουσία στο συνολικό γίγνεσθαι της ομάδας εκτός των 4 γραμμών του αγωνιστικού χώρου.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

makispaspartou έγραψε:Οκ κι εγώ διαφωνώ στο 101% των όσο κατά καιρούς ποστάρεις. Το θέμα είναι να αφουγκράζεσαι και λίγο την πραγματικότητα.
Φαντάζομαι θεωρείς ότι με προετοιμασία καλός θα είναι και ο Μιτρίτσα.
Και μετά μας λέτε όλοι εσείς ότι ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο χτυπάει πρωτάθλημα...
Ουδεποτε εχω ταχθει υπερ ή κατα καποιου παικτη. Εχω την αποψη μου , αλλα την εκτιμω λιγοτερο απο της 6χρονης ανηψιας μ. Κ οταν την εκφραζω, το κανω βαζοντας κ αυτην την υποσημειωση. Το αν ο Μιτριτσα θα ειναι καλος του χρονου, μετα την προετοιμασια, το ξερει μονο ο Λου κ οι προπονητες του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επειδη αρχισαν τα σεναρια να καταντανε τρομου, θα περιμενω τις ανακοινωσεις για να ξανασχολιασω οτιδηποτε...
Βαλθηκαν να μας στειλουν αυτοι αν ισχυουν ολα αυτα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αν ας πούμε έρθει ο Κροάτης κίπερ, μείνει και ο Σέρβος, τότε θα ήθελα, εφόσον δεν θεωρεί η ηγεσία της ομάδας ότι υπάρχει κάποιος νεαρός Έλληνας στο ρόστερ που να μπορεί να μπεί σφήνα άμα την ευκαιρία, να κάνει μια α' μικρή επένδυση με κάποιον που θα κυμαίνεται ηλικιακά στα 18-22 έτη.

Για μιτρίτα έχω πολύ μπερδεμένη άποψή, όπως θεωρώ και οι περισσότεροι. αν θεωρούν οτι στα οικονομικά δεδομένα που θα έχει υπάρχει η δυνατότητα να διορθώσει τα κακώς κείμενα του που έχουν να κάνουν κατα βάση με το mentality του και σε καμία περίπτωση με τις τεχνικές και ταχυδυναμικές αρετές του, τότε δε μου πέφτει και τόσο λόγος. Άλλα στη συμπεριφορά του ως μέλος ομάδας έχει σαφή κενά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Που γράφτηκε ότι ανανεώνει ο ζιβκοβιτς; Δεν το βρίσκω πουθενά .
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Μαυρο Χιονι έγραψε:Που γράφτηκε ότι ανανεώνει ο ζιβκοβιτς; Δεν το βρίσκω πουθενά .
Στο μαυρο χιονι
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Jibbie φχαριστω, αν ειναι απο τις προηγουμενες (χωρις την τελευταια), ειναι αυτο που ζητησα. Μοιαζει οντως ο χειροτερος απο τους 4. Κ καλυτερος ο Διουδης, με διαφορα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”