Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ανανέωση ζιφκοβιτς λένε Τσακαλεας- Τοσκιτσης
2ο χτύπημα μετά τον Μιτριτσα..
2ο χτύπημα μετά τον Μιτριτσα..
- abc_o_ karpouzas
Αν κατεβαίνεις εκδρομές μπορεί να ειμασταν και δίπλα δίπλα...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ρε καρπουζα ειμαστε και συνομηλικοιabc_o_ karpouzas έγραψε:οσον αφορα εμενα φιλε μακη τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθω ουσιαστικα απο το 1973 μετα το 1-1 με τον αγιαξ και θυμαμε που τρεχαμε ...τσακαλοπαρεα ...8-12..χρονων μεσα στα στενα της επταλοφου και φωναζαμε...makispaspartou έγραψε:Μία απλή ερώτηση σε nickname όπως ΚΩΣΤΑΣ, καρπουζάς και σία... Καταλαβαίνουν αυτοί. Τι στόχο πιστεύετε ότι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ?
η αποψη μου ειναι και θα ειναι παντα υποκειμενικη ...
ο ΠΑΟΚ καθε χρονο εχει στοχο την υψηλοτερη θεση σε οποια διωργανωση και να αγωνιζεται και με οτι ροστερ...μαθαμε και ...αγλικα... και να εχει...
σε καλυψα??.....
..και ακριβως καθε Κυριακη..ιδια εικονα στα στενα τις Ανω Τουμπας![]()
Υ.Γ.(1).....παντως αυτο το seven hills-airport σε 20 λεπτα .....δεν..δεν...με τιποτα...παρτο πισω![]()
ΥΓ..(2)...τι εχουμε δει ρε Καρπουζα 50 χρονια....τι εχουμε δει...
ΥΓ(3) ..Μονο Αποστολης μπορει να εχει δει ποιο πολλα απο εμας.......σεβασμος!!!!
Στα σοβαρά τώρα... Τι σχέση έχει το γκέτο της Επταλοφου με τα...χωράφια...που έτρεχες
Αποκλείεται ο Αποστόλης να έχει δει ποιο πολλά από εμάς γιατί τον κόβω για....μπουρζουα...
Αδερφε μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 14 Ιουν 2022, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Αυτό που κρατάμε αυτούς που δεν έκαναν ούτε για παγκίτες πέρσι (Ζίφκοβιτς με 0 παιχνίδια, Μιτρίτσα με 0 καλά παιχνίδια) και διώχνουμε αυτούς που μας κουβάλησαν με 50+ παιχνίδια (Μπίσεσβαρ, Πασχαλάκης) και τους αντικαθιστούμε με 20χρονα ημι-επαγγελματίες βγάζει νόημα μόνο με έναν τροπο:
Το πλάνο του Ιβάν να τιμωρήσει τον Ράζβαν που μας άφησε πριν 3 χρόνια συνεχίζεται.
Η πρώτη φάση ήταν να του φέρει ερασιτέχνες δίπλα στους συνταξιούχους που αυτός επέμενε να αναενώσουν.
Η δεύτερη φάση είναι να φύγουν όλοι οι παίκτες που εκτιμάει ο Ράζβαν και να αντικατασταθούν από αμούστακους.
Θα Εύχεται Να Μην Ειχε Φύγει μαζί με Θα Εύχεται Διπλά Να Μην Είχε Γυρίσει.
Ιβάν ο Τιμωρός.
Το πλάνο του Ιβάν να τιμωρήσει τον Ράζβαν που μας άφησε πριν 3 χρόνια συνεχίζεται.
Η πρώτη φάση ήταν να του φέρει ερασιτέχνες δίπλα στους συνταξιούχους που αυτός επέμενε να αναενώσουν.
Η δεύτερη φάση είναι να φύγουν όλοι οι παίκτες που εκτιμάει ο Ράζβαν και να αντικατασταθούν από αμούστακους.
Ιβάν ο Τιμωρός.
-
montekristo
Κι ο Μιτριτσα θα μας ψησει αλλαprist64 έγραψε:ο Μιτριτσα με προετοιμασια σας ψηνει?
με χαμηλοτερο ποσο δανεισμου
και μπολικοι ακομα φθηνοι-ελευθεροι
αν συνεχισουμε να προσπαθουμε για
την αυταρκεια επι 4 χρονια ακομα!

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτό που τα παίρνετε όλα δεδομένα;gika έγραψε:Αυτό που κρατάμε αυτούς που δεν έκαναν ούτε για παγκίτες πέρσι (Ζίφκοβιτς με 0 παιχνίδια, Μιτρίτσα με 0 καλά παιχνίδια) και διώχνουμε αυτούς που μας κουβάλησαν με 50+ παιχνίδια (Μπίσεσβαρ, Πασχαλάκης) και τους αντικαθιστούμε με 20χρονα ημι-επαγγελματίες βγάζει νόημα μόνο με έναν τροπο:
Ιβάν ο Τιμωρός.
- pagotatzis
Οχι Ζιβκοβιτς Ζ, Μιτριτσα, Μπισε εκ των ων ουκ ανευΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Με
1. Κοτάρσκι
2. Ράφα
3. Ρέντε
4. Νάσμπεργκ
5. Κουαλιατά
6. Μπαλντέ
7. Νάρει
να είναι όλοι Ολλανδία τέλη Ιουνίου, δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι ??
Πάει ο Φόρεστ;pagotatzis έγραψε:Μες κλέβει και ο γαύρος τον Πουκκι
Άσε , απελπισία !!!!
Χαβαλέ κάνουμε ρε Εβρίτη με ότι ακούγεται.
Να περιμένουμε 15 Σεπτέμβρη για να πούμε τη μ@λακία μας;
Λέει ο Τοσκίτσης επώνυμα ότι ανανεώνει ο Ζίφκο και γράφει και ο παπάς για τον Μιτρίτσα.
Δεν σημαίνει ότι έκλεισαν κι όλας.
Άσε να το κοροιδέψουμε τώρα σαν σενάριο γιατί αν επαληθευτεί θα κλαίμε όλοι μαζί (από τα νεύρα).
Να περιμένουμε 15 Σεπτέμβρη για να πούμε τη μ@λακία μας;
Λέει ο Τοσκίτσης επώνυμα ότι ανανεώνει ο Ζίφκο και γράφει και ο παπάς για τον Μιτρίτσα.
Δεν σημαίνει ότι έκλεισαν κι όλας.
Άσε να το κοροιδέψουμε τώρα σαν σενάριο γιατί αν επαληθευτεί θα κλαίμε όλοι μαζί (από τα νεύρα).
Ελπίζω η απάντηση να μην ήταν επί προσωπικού και να κατάλαβες ότι το ποστ μου είχε ΠΑΝΤΕΛΩΣ και ΟΛΟΤΕΛΑ χιουμοριστικό χαρακτήρα.prist64 έγραψε:το εχω ξαναπει και θα το πω για τελευταια φοραnunies4 έγραψε:Ο πάτερ μάλλον είδε ότι με το μπαν του Τζος είναι πεσμένο το τοπικ και σκέφτηκε....."πως θα τους κάνω @@ουτανα;"
Εύγε. Έπιασε. Στο αναγνωρίζω.
δεν με ενδιαφερει τι σκεφτεστε ή τι πιστευετε για μενα
ουτε και προσπαθω να το παιξω "καποιος"
εχω πει οτι αν ακουσω κατι θα το μοιραστω,ετσι γιατι απλά κι εγω καθομαι με τις ωρες εδω μεσα,καθε μερα
και ας μη γραφω τοσο συχνα οπως εκανα παλαιοτερα
λοιπον,για να μαθεις κατι που αφορα την ομαδα,δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ακρες
με μεγαλοστελεχη
ο πιτσιρικας που παει ενα καφε σε ενα γραφειο,μπορει να ακουσει κατι
την στιγμη που μια τηλεφωνικη συνομιλια βρισκεται σε εξελιξη
το ιδιο και μια καθαριστρια που μπαινει για να κανει την δουλεια της
ειναι ατομα που μπαινοβγαινουν συνεχως στα γραφεια και τους εχουν συνηθισει
αν μπει ο νουνιες που δεν τον ξερουν θα σταματησουν μεχρι να φυγει
καπως ετσι μαθαινω καποια πραγματα
ας πουμε το προηγουμενο καλοκαιρι πρωτος εγω πανελλαδικαεδωσα το ονομα του Τζιοβινκο
κανα δυο ωρες πριν παρουν φωτια τα επαγγελματικα σαιτ
οπως ειχα κανει και νυξη για τον ολιβειρα τον σερτζιο
οπως και για καποιους αλλους που τελικα δεν προχωρησαν
οπως και με ττην αφιξη του Ιβαν που ανεφερα και οι επαγγελματιες το πηραν χαμπαρι την επομενη
εδω μεσα κυκλοφορω 7 χρονια και υπαρχουν καποια ατομα που με εκτιμανε
και με σεβονται(εχω και μια καποια ηλικια) και χαιρομαι γι αυτο
υπαρχου και καποιοι που κανουν χαβα και μου αποδοδουν διαφορα
που με αφηνουν -για να το πω κομψα- αδιαφορο
Παρεμπιπτόντως είναι από αυτούς που παρακολουθώ με προσοχή όσα γράφεις
Αυτό για τον Ζιβκο το διάβασα και εγώ να το λένε και πήγε να σπάσει η οθόνη του κινητού. Από μόνη της....Δεν άντεξε την είδηση
Κυριάκο Παπαδόπουλο θα θέλατε? Γηγενής και σεντερμπακ που πάσχουμε... με παραστάσεις... ΠΑΟΚτσής...
τιμή καλή.... όλα +
τιμή καλή.... όλα +
Ο Μιτριτσα με προετοιμασία θα είναι άλλος Μιτριτσα.
Θα χρειαστούμε την εμπειρία του Ζιφκοβιτς
Οχι άλλο κάρβουνο
Θα χρειαστούμε την εμπειρία του Ζιφκοβιτς
Οχι άλλο κάρβουνο