Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ο πάτερ μάλλον είδε ότι με το μπαν του Τζος είναι πεσμένο το τοπικ και σκέφτηκε....."πως θα τους κάνω @@ουτανα;"
Εύγε. Έπιασε. Στο αναγνωρίζω.
Θα σου απαντουσα αλλα βαριεμαιsoflodoras έγραψε:Το ειπε κ ο πριστ. Δεν ειμαστε εδω να αξιολογησουμε εμεις την προσφορα του Μιτριτσα κ του καθε Μιτριτσα. Υπαρχουν οι ειδικοι που πληρωνονται για αυτο οσα ολοι εμεις μαζι επι 10, για να ξερουν καλυτερα. Που ακομα κ αυτοι μπορει να κανουν λαθος. Καταστροφολογια κ βαρυγδουπες εκφρασεις τυπου «ο προγραμματισμος πηγε στραφι» ή «λευκη πετσετα» αν μεινει ο Μιτριτσα, ειναι για να τις λετε αγκαλια με τον Τζοσουα στο καφενειο «η Μιρλα»Gospi έγραψε:Ολα αυτα τα ακουω βερεσε. Αν επανελθει ο Μιτριτσα σημαινει οτι ο προγραμματισμος πηγε στραφι. Σε μια απο τις βασικοτερες θεσεις που καιγομασταν και ξεραμε οτι επειγει η ανευρεση καλου παιχτη θα εχουμε πιαστει αδιαβαστοι για ακομη μια χρονια.
Θα εχουμε που θα εχουμε ιδιο αργο κεντρο, αν παραμεινει και ο Μιτριτσα, δεν θα μιλαμε για αναδομηση του ροστερ αλλα για λευκη πετσετα.
Δλδ που ακριβως θα εχει γινει η αναδομηση και η βςλτιωση του ροστερ?
Στον εναν μπακ και στους αμυντικους? Ή μηπως στον τερματοφυλακα...
Επιθετικα ειχαμε το προβλημα και θα συνεχίσουμε να το εχουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Με
1. Κοτάρσκι
2. Ράφα
3. Ρέντε
4. Νάσμπεργκ
5. Κουαλιατά
6. Μπαλντέ
7. Νάρει
να είναι όλοι Ολλανδία τέλη Ιουνίου, δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι ??
1. Κοτάρσκι
2. Ράφα
3. Ρέντε
4. Νάσμπεργκ
5. Κουαλιατά
6. Μπαλντέ
7. Νάρει
Αν είναι να δώσουμε 800 στον Μιτρίτσα, χίλιες φορές να μπει να παίξει ο soflodoras αριστερά και τα χρήματα να πάνε για τα καρεκλάκια της νέας Τούμπας.
- soflodoras
Να παιξω εγω; Θες κι αλλον «Εσιτι» μεσα εσυ ε;gika έγραψε:Αν είναι να δώσουμε 800 στον Μιτρίτσα, χίλιες φορές να μπει να παίξει ο soflodoras αριστερά και τα χρήματα να πάνε για τα καρεκλάκια της νέας Τούμπας.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οταν το θέτεις έτσι μια πιθανή παραμονή Μιτρίτσα δεν ακούγεται τόσο χάλια!renegade έγραψε:Χίλιες φορές ανανέωση και αναπροσαρμογή ζαμπά παρά μιτριτσα
Μάρβιν Ντουκς, δυστυχώς η Βέρντερ Βρέμης ανέβηκε στη Μπουντεσλίγκα και δεν θα μείνει ελεύθερος.Nikos 74 έγραψε:Ρε παιδιά, το Ιανουάριο δεν είχε ακουστεί για έναν Γερμανό φορ; Δήθεν είχε κλείσει για το καλοκαίρι.
Μάρβιν Ντουκς, δυστυχώς η Βέρντερ Βρέμης ανέβηκε στη Μπουντεσλίγκα και δεν θα μείνει ελεύθερος.Nikos 74 έγραψε:Ρε παιδιά, το Ιανουάριο δεν είχε ακουστεί για έναν Γερμανό φορ; Δήθεν είχε κλείσει για το καλοκαίρι.
Φτάσαμε 14 του μηνός τι θα ερθει κανενας δεν ξερει περα την ανακοινωση της ΠΑΕΟ του Rafa Soares+Quagliata κανένας δεν ήρθε άλλος απλα προσύμφωνο έκανε ο Nasberg που τελειωνει το συμβολαιο του απο την Valarenga 31ιουλίου.
αρα κανενας prist και αρδ δεν γνωριζει τιποτα απο την μυστικοτητα της ΠΑΕ ειδικά φέτος στο 101%.
Κανένας άλλος δεν υπέγραψε ονόματα πετάμε όπως εμείς έτσι και τα αρδοσάιτ!
Αυτά μη δουλευομαστε και μεταξυμας
αρα κανενας prist και αρδ δεν γνωριζει τιποτα απο την μυστικοτητα της ΠΑΕ ειδικά φέτος στο 101%.
Κανένας άλλος δεν υπέγραψε ονόματα πετάμε όπως εμείς έτσι και τα αρδοσάιτ!
Αυτά μη δουλευομαστε και μεταξυμας
το εχω ξαναπει και θα το πω για τελευταια φοραnunies4 έγραψε:Ο πάτερ μάλλον είδε ότι με το μπαν του Τζος είναι πεσμένο το τοπικ και σκέφτηκε....."πως θα τους κάνω @@ουτανα;"
δεν με ενδιαφερει τι σκεφτεστε ή τι πιστευετε για μενα
ουτε και προσπαθω να το παιξω "καποιος"
εχω πει οτι αν ακουσω κατι θα το μοιραστω,ετσι γιατι απλά κι εγω καθομαι με τις ωρες εδω μεσα,καθε μερα
και ας μη γραφω τοσο συχνα οπως εκανα παλαιοτερα
λοιπον,για να μαθεις κατι που αφορα την ομαδα,δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ακρες
με μεγαλοστελεχη
ο πιτσιρικας που παει ενα καφε σε ενα γραφειο,μπορει να ακουσει κατι
την στιγμη που μια τηλεφωνικη συνομιλια βρισκεται σε εξελιξη
το ιδιο και μια καθαριστρια που μπαινει για να κανει την δουλεια της
ειναι ατομα που μπαινοβγαινουν συνεχως στα γραφεια και τους εχουν συνηθισει
αν μπει ο νουνιες που δεν τον ξερουν θα σταματησουν μεχρι να φυγει
καπως ετσι μαθαινω καποια πραγματα
ας πουμε το προηγουμενο καλοκαιρι πρωτος εγω πανελλαδικα
κανα δυο ωρες πριν παρουν φωτια τα επαγγελματικα σαιτ
οπως ειχα κανει και νυξη για τον ολιβειρα τον σερτζιο
οπως και για καποιους αλλους που τελικα δεν προχωρησαν
οπως και με ττην αφιξη του Ιβαν που ανεφερα και οι επαγγελματιες το πηραν χαμπαρι την επομενη
εδω μεσα κυκλοφορω 7 χρονια και υπαρχουν καποια ατομα που με εκτιμανε
και με σεβονται(εχω και μια καποια ηλικια) και χαιρομαι γι αυτο
υπαρχου και καποιοι που κανουν χαβα και μου αποδοδουν διαφορα
που με αφηνουν -για να το πω κομψα- αδιαφορο
- PAOKevolution
Παπά χάρισέ μας Αρχιεπισκόπους και μη φοβού.
Για την ιστορία, μια καλή περίπτωση παίκτου https://www.transfermarkt.com/lincoln/p ... ler/351738 πήγε Φενέρ με 3μιση μύρια. Σίγουρα θα ψάχτηκε ο Μπότο για αυτόν. Φαντάζομαι δηλαδή.
Για την ιστορία, μια καλή περίπτωση παίκτου https://www.transfermarkt.com/lincoln/p ... ler/351738 πήγε Φενέρ με 3μιση μύρια. Σίγουρα θα ψάχτηκε ο Μπότο για αυτόν. Φαντάζομαι δηλαδή.
Εννοείτε ναι.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Με
1. Κοτάρσκι
2. Ράφα
3. Ρέντε
4. Νάσμπεργκ
5. Κουαλιατά
6. Μπαλντέ
7. Νάρει
Και τον Μπαλντέ να βγάλεις (που είναι η πιο δύσκολη περίπτωση), η απάντηση είναι πάλι ναι. Θα ζητάμε ακόμη 2 μεσοεπιθετικούς, 1 στόπερ και 1 τέρμα, αλλά την ομάδα γυμνή δεν τη λες. Και για ευρωπαϊκά προκριματικά μια χαρά είναι.
-
panpangr77
Από τον Ρουμάνο της Γαλατά προτιμώ 1000 φορές τον Μιτριτσα .Απλά χρειαζόμαστε παίκτες με τον σωματότυπο του Γερμανού και του Μπαλντε μπροστά ,να έχουμε Ζιβκο και Μιτριτσα αλλά και τρεις ταχυδαναμικους ,βάζω και τον Ζαμπα μέσα αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Οι μεταγραφές κλείνουν 15 Σεπτέμβρη με την ιδιαιτερότητα του Μουντιάλ φέτος .
Μεγάλο ρόλο θα παίξει ο τερματας και το αριστεροδεκαρι που θα έρθει ...
Μεγάλο ρόλο θα παίξει ο τερματας και το αριστεροδεκαρι που θα έρθει ...