Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ημερομηνία πρώτη
21-6-2022
Δηλαδή επτά και σήμερα
Ημερομηνία δεύτερη
27-6-2022
Δηλαδή 13 και σήμερα
Στις 28 Ιουνίου εδώ θα είμαστε.
Έχοντας υπόψη πλέον όχι πλάνο προς υλοποίηση αλλά πλάνο που έχει υλοποιηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.
Μέχρι τότε υπομονή και προσμονή.
Και αναλόγως θα αντιδράσουμε
21-6-2022
Δηλαδή επτά και σήμερα
Ημερομηνία δεύτερη
27-6-2022
Δηλαδή 13 και σήμερα
Στις 28 Ιουνίου εδώ θα είμαστε.
Έχοντας υπόψη πλέον όχι πλάνο προς υλοποίηση αλλά πλάνο που έχει υλοποιηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.
Μέχρι τότε υπομονή και προσμονή.
Και αναλόγως θα αντιδράσουμε
αν συμμετειχε και στο αμυντικο κομματι της ομαδας ή
αν επαιζε με ενα μπακ πισω του που δεν ανεβαινε τοσο πολυ
εμενα δεν με χαλουσε
ειναι πολυ γρηγορος και με την μπαλα,εχει τριπλα και δεν χαμπαριαζει ακομη και με 3 μπροστα του
για το Μιτριτσα ακουστηκε σαν σκεψη,τι και πως δεν μας ενδιαφερει
ας κανουν καλα αυτοι που εχουν το μαχαιρι και το καρπουζι
παντως δυσκολα θα συνεχισει στο αμερικα
αν επαιζε με ενα μπακ πισω του που δεν ανεβαινε τοσο πολυ
εμενα δεν με χαλουσε
ειναι πολυ γρηγορος και με την μπαλα,εχει τριπλα και δεν χαμπαριαζει ακομη και με 3 μπροστα του
για το Μιτριτσα ακουστηκε σαν σκεψη,τι και πως δεν μας ενδιαφερει
ας κανουν καλα αυτοι που εχουν το μαχαιρι και το καρπουζι
παντως δυσκολα θα συνεχισει στο αμερικα
Εγώ πάντως τον εθεσα τον προβληματισμό πρωί πρωί ότι ακούμε μόνο για 2 εξτρέμ ενώ λέγαμε ότι πάμε για 3.
Και κατέληγα ....υπάρχει περίπτωση παραμονής Μιτριτσα;
Ήρθε η δική μου ώρα γκρίνια....
Ούτε σαν κακόγουστο αστείο..
Συγνώμη πατερ μου αλλά όχι απλά χαμπαριαζει αλλά είχα χρόνια να δω τέτοιο φτερό στον άνεμο. Πέφτει και τζαρτζαρεται με την ανάσα του αντιπάλου. Ούτε καν με επαφή
Και κατέληγα ....υπάρχει περίπτωση παραμονής Μιτριτσα;
Ήρθε η δική μου ώρα γκρίνια....
Ούτε σαν κακόγουστο αστείο..
Συγνώμη πατερ μου αλλά όχι απλά χαμπαριαζει αλλά είχα χρόνια να δω τέτοιο φτερό στον άνεμο. Πέφτει και τζαρτζαρεται με την ανάσα του αντιπάλου. Ούτε καν με επαφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 14 Ιουν 2022, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά δεν είναι αστείο, ο παίχτης μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βγήκε λίγος.
Είπαμε να έρθει ένας παιχταρας αριστερά να κάνει τη διαφορά.
Έχω γράψει ότι μου ήταν δύσκολο να βγάλω πόρισμα για τον Μιτριτσα,μια το έβρισκε δύο το έχανε.
Δε λέω ότι είναι παίχτης για πέταμα και οι δανεισμοί δεν βοηθάνε στην προσήλωση του ποδοσφαιριστή (έχω γράψει άπειρες φορές ότι δε θέλω δανεικούς) αλλά υπήρξαν στιγμές που ήταν προκλητικά αδιάφορος.
Τι να πω ,αν είναι να αποκτηθεί με λίγα χρήματα και μικρό συμβόλαιο, ίσως να αξίζει να επενδύσεις,αλλά κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο το ρίσκο.
Ποιότητα έχει, μυαλό δεν έχει και ποιος θα του βάλει;
Είπαμε να έρθει ένας παιχταρας αριστερά να κάνει τη διαφορά.
Έχω γράψει ότι μου ήταν δύσκολο να βγάλω πόρισμα για τον Μιτριτσα,μια το έβρισκε δύο το έχανε.
Δε λέω ότι είναι παίχτης για πέταμα και οι δανεισμοί δεν βοηθάνε στην προσήλωση του ποδοσφαιριστή (έχω γράψει άπειρες φορές ότι δε θέλω δανεικούς) αλλά υπήρξαν στιγμές που ήταν προκλητικά αδιάφορος.
Τι να πω ,αν είναι να αποκτηθεί με λίγα χρήματα και μικρό συμβόλαιο, ίσως να αξίζει να επενδύσεις,αλλά κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο το ρίσκο.
Ποιότητα έχει, μυαλό δεν έχει και ποιος θα του βάλει;
Ρε παιδιά, το Ιανουάριο δεν είχε ακουστεί για έναν Γερμανό φορ; Δήθεν είχε κλείσει για το καλοκαίρι.
- soflodoras
Η σκληρη κριτικη στον Μιτριτσα απο Λουτσεσκου, εμενα μ φανηκε οιωνος παραμονης. Παικτη με τα χαρακτηριστικα του Μιτριτσα δεν εχει η ομαδα. Το 1vs1 κ η πολυ γρηγορη επιταχυνση δεν το εχει κανεις στην ομαδα. Ιδιως αν προερχεται απο τον παγκο μπορει να κανει τη διαφορα. Πιστευω πως αν συμφωνησει σε ενα συμβολαιο κοντα στα 600 θα τον θελει ο Λουτσεσκου. Σαν game changer
- Mitsospaoki4
- Moderator
O Mitrita αν έπαιζε street football, μπορεί να ήταν και από τους κορυφαίους..
Αλλά για το επίπεδο μας δυστυχώς έδειξε ότι δεν..
Αλλά για το επίπεδο μας δυστυχώς έδειξε ότι δεν..
Ολα αυτα τα ακουω βερεσε. Αν επανελθει ο Μιτριτσα σημαινει οτι ο προγραμματισμος πηγε στραφι. Σε μια απο τις βασικοτερες θεσεις που καιγομασταν και ξεραμε οτι επειγει η ανευρεση καλου παιχτη θα εχουμε πιαστει αδιαβαστοι για ακομη μια χρονια.
Θα εχουμε που θα εχουμε ιδιο αργο κεντρο, αν παραμεινει και ο Μιτριτσα, δεν θα μιλαμε για αναδομηση του ροστερ αλλα για λευκη πετσετα.
Δλδ που ακριβως θα εχει γινει η αναδομηση και η βςλτιωση του ροστερ?
Στον εναν μπακ και στους αμυντικους? Ή μηπως στον τερματοφυλακα...
Επιθετικα ειχαμε το προβλημα και θα συνεχίσουμε να το εχουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα εχουμε που θα εχουμε ιδιο αργο κεντρο, αν παραμεινει και ο Μιτριτσα, δεν θα μιλαμε για αναδομηση του ροστερ αλλα για λευκη πετσετα.
1 με 1 ο Μιτριτσα που σε καθε επαφη πεφτει...
Τον ειδαμε ποσο αποτελεσματικος ηταν απεναντι στις κλειστες αμυνες του ελληνικου πρωταθλήματος.
Αλιμονο αν τον ειδα ολοκληρη χρονια και εκριναν οτι τους κανει. Για γέλια και για κλαματα...
Τον ειδαμε ποσο αποτελεσματικος ηταν απεναντι στις κλειστες αμυνες του ελληνικου πρωταθλήματος.
Αλιμονο αν τον ειδα ολοκληρη χρονια και εκριναν οτι τους κανει. Για γέλια και για κλαματα...
Δηλαδή αλλάζουμε άμυνα και τέρμα, ενώ είχαμε στρώσει την αμυντική λειτουργία και κρατάμε την ίδια μεσοεπιθετική γραμμή όπου ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Με εξαίρεση φυσικά τον Μπίσεσβαρ που πέρσι ήταν ο καλύτερος εκ των Μιτρίτσα, Καντουρί, Μουργκ και Ζαμπά και έπαιξε 50 παιχνίδια, αλλά φέτος δεν μας κάνει γιατί ζητάει πολλά, και θα πορευτούμε με τους Μιτρίτσα, Καντουρί, Μουργκ, Ζαμπά και Αντρίγια όλη την χρονιά.
Παντως τετοιο σχεδιασμό δεν χρειαζεσαι μποτο, στον τρεχει και ο θωμαρεης ανετα...
- soflodoras
Το ειπε κ ο πριστ. Δεν ειμαστε εδω να αξιολογησουμε εμεις την προσφορα του Μιτριτσα κ του καθε Μιτριτσα. Υπαρχουν οι ειδικοι που πληρωνονται για αυτο οσα ολοι εμεις μαζι επι 10, για να ξερουν καλυτερα. Που ακομα κ αυτοι μπορει να κανουν λαθος. Καταστροφολογια κ βαρυγδουπες εκφρασεις τυπου «ο προγραμματισμος πηγε στραφι» ή «λευκη πετσετα» αν μεινει ο Μιτριτσα, ειναι για να τις λετε αγκαλια με τον Τζοσουα στο καφενειο «η Μιρλα»Gospi έγραψε:Ολα αυτα τα ακουω βερεσε. Αν επανελθει ο Μιτριτσα σημαινει οτι ο προγραμματισμος πηγε στραφι. Σε μια απο τις βασικοτερες θεσεις που καιγομασταν και ξεραμε οτι επειγει η ανευρεση καλου παιχτη θα εχουμε πιαστει αδιαβαστοι για ακομη μια χρονια.
Αν κατάλαβα καλά,απλή εκτίμηση ήταν του παπά και όχι πληροφορία, οπότε πάμε παρακάτω.
Σήμερα εκτιμώ ότι θα έχουμε κάποια νέα το βράδυ.
Σήμερα εκτιμώ ότι θα έχουμε κάποια νέα το βράδυ.
- Dark Knight
Ελπίζω η επιλογή του βασικού εξτρέμ να μην είναι ο Μιτρίτσα, αλλά κάποιος πολύ καλύτερος και πολύ πιο ολοκληρωμένος παίκτης. Υποτίθεται ότι μεσοεπιθετικά είναι που περιμένουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση. Αν δεν συμβεί αυτό, ζήτω που καήκαμε και δεν χρειάζεται φοβερή ανάλυση και ποσοσφαιρική γνώση για να το καταλάβουμε αυτό. Επίσης, έχω μια απορία όσον αφορά το μπάτζετ. Πως είναι δυνατόν σε χρονιά που πηγαίνουμε για ολική αναδόμηση του ρόστερ, σε χρονιά που έφυγαν ή μειώθηκαν βαριά συμβόλαια και ίσως φύγουν κι άλλα, σε χρονιά που ο 2ος βγαίνει στα προκριματικά του champions, να είμαστε "φειδωλοί" στην επένδυση χρημάτων μεσοεπιθετικά; Κατανοώ το να μην μπορείς να κάνεις ακριβή αγορά και ταυτόχρονα να δώσεις μεγάλο συμβόλαιο, αλλά τουλάχιστον κάτι από τα δύο θα πρέπει να κάνεις αν θέλεις να αναβαθμιστείς μεσοεπιθετικά. Δηλαδή, δεν είπαμε π.χ. να αγοράσεις τον Μάρτινς και να του δώσεις και το πολύ υψηλό συμβόλαιο που θέλει, αλλά αν τον πάρεις δανεικό δεν είναι δυνατόν να μην του δώσεις και καλό συμβόλαιο. Πως θα έρθει τότε; Ή ο Μπαλντε, αν δεν πάρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, πως θα έρθει; Αλλιώς, πηγαίνεις σε μεταγραφές τύπου Κουαλιάτα και ακολουθείς αυτό το μοντέλο, για το οποίο ίσως ο Μπότο να είναι και ο καταλληλότερος άνθρωπος. Θα δείξει. Δεν ασχολείσαι όμως καν με παίκτες τύπου Μπαλντέ ή Μαρτίνς διότι απλά θα χάσεις τον χρόνο σου, παρά μόνο αν κάτσει κάποιος από αυτούς στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, σαν κερασάκι όπως μας αρέσει να λέμε, όχι όμως για την κάλυψη βασικών αναγκών. Είναι και αυτό μία στρατηγική.