Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
giliopoulos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Nταξει ρε παιδια εγινε..
Αυτο που εβγαλε η φορτσα δηλαδη δεν ηταν απο παε αλλα απο εναν μανατζερ.
Και το εβγαλε η φορτσα.
Οκ...
Αυτο που εβγαλε η φορτσα δηλαδη δεν ηταν απο παε αλλα απο εναν μανατζερ.
Και το εβγαλε η φορτσα.
Οκ...
Οι εφημεριδες και τα σάιτ θα βγαλουν τετοια ονοματα γιατι ειναι η δουλεια τους. Το τι κανει ο Μποτο πιστευω ελαχιστα ατομα ξερουν και πολυ καλα κανει ο ανθρωπος.
Προφανώς και όχι, δεν είναι το επάγγελμα μου και δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο.abc_o_ karpouzas έγραψε:οχι τζονη...JohnDag έγραψε:Παντως τις τραγικές μεταγραφικές επιλογές των 2 τελευταίων ετών δεν τις έκανα ούτε εγώ, ούτε ο Μάκης, ούτε εσύ φίλτατε μου καρπουζα.
Αυτοί που έχουν "γνώσεις" επί του θέματος τις έκαναν.
Να τα λέμε και αυτά.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν παει ετσι...να σου κανω μια υποθετικη ερωτηση...
εαν ειχες εσυ αυτην την επιλογη... πιστευεις οτι θα εκανες καλυτερες κινησεις??
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχω τις (εξειδικευμενες) γνώσεις δεν μπορώ να κρίνω.
Άλλωστε κάποια πράγματα φαίνονται εκ του αποτελέσματος, ξεκάθαρα και χωρίς αμφισβήτηση.
Η επιτυχία ή η αποτυχια στο ποδόσφαιρο σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι μετρήσιμο και συγκρίσιμο μέγεθος.
- invincible
Οι δημοσιογράφοι πιέζουν για ονόματα και οι ΠΑΕ ταΐζουν τα σκυλιά, τα ΑΡΔ μετά ταΐζουν εμάς. Χρόνια τώρα γίνεται αυτό. Δώστε ένα όνομα έναν προτεινόμενο δώστε κάτι. Καλά πάρε αυτόν. Πουλάνε τον παππά τον τρως και κοιμάσαι ήσυχος. Κρατάνε τον πελάτη ήρεμο. Χρόνια γίνονται αυτά από όλες τις ΠΑΕ. Εδώ ο Μπουζας στα ΣΠΟΡ του βορρά είχε βγάλει πρωτοσέλιδο για το μπασκετ ΣΚΟΤΙ ΠΙΠΕΝ για ΠΑΟΚ ! Δεν έμεινε φυλλάδα. Μετά σου λένε με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Μα που ζείτε τώρα ξυπνήσατε. Καφεδάκι γρήγορα.
Καμια διαφωνία περι αυτού, άλλωστε δε νομίζω να με έχεις δει κάπου να λέω το παραμικρό για τον Μποτο.astral έγραψε:Το ανησυχητικό θα ήταν να συνέχιζαν να κάνουν μεταγραφές οι ίδιοι με τις ίδιες "γνώσεις". Υποτίθεται φέραμε καλύτερο/ους με καλύτερες γνώσεις. Πως αλλιώς να γίνει?JohnDag έγραψε:Παντως τις τραγικές μεταγραφικές επιλογές των 2 τελευταίων ετών δεν τις έκανα ούτε εγώ, ούτε ο Μάκης, ούτε εσύ φίλτατε μου καρπουζα.
Να τα λέμε και αυτά.
Ούτε αρνητικό αλλά ούτε και θετικό, αυτό είναι το σωστό.
Έχει αναλάβει ένα συγκεκριμένο έργο, να στήσει τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ειναι αδύνατο να κριθεί στην παρούσα φάση ούτε αρνητικά αλλά όπως προείπα ούτε και θετικά.
Γιατί και τα 2 γίνονται μέχρι στιγμής. Υπάρχουν μεν οι γκρινιάρηδες (πάντα υπάρχουν) αλλα υπάρχουν και αυτοί που αποθεώνουν επιλογές παιχτών και γενικότερα έναν προγραμματισμό τα αποτελέσματα του οποίου δεν έχουμε ακόμα δει στο γήπεδο.
Γενικότερα μιλώντας, η υπομονή είναι δύσκολο πόνημα για κάποιους.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η ίδια και η ίδια συζήτηση εδώ και τόσες μέρες. Δεν βαρεθήκατε; Κυριοι αφού δεν υπάρχουν μεταγραφικά φρέσκα νέα, γιατί ανακυκλώνετε την π****α τη συζήτηση όλη την ώρα; Η κολυμπήθρα του σιλωαμ έχει καταντήσει το τοπικ! Ο κάθε ένας να γράψει την πα@@@@@ρια του. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!
εάν έχουν βάση τα ονόματα που παίζουν ως στόχοι, τότε πάμε καλά.
Εάν φέρνουμε νέους όπως ο ρικάρντο χωρίς κόστος, ενσωματώνουμε παίκτες από τις μικρές ομάδες, αγοράζουμε ταλέντα όπως οι Κουαλιατα - Κοταρσκι, στοχεύουμε τον καλύτερο της Β Γερμανίας αλλά παλεύουμε και περιπτώσεις όπως οι Μπαλντέ - Μαρτινς, τότε εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
Στόχος μια πορεία 10.000+ βαθμών στο ranking και από δεύτερη θέση και πάνω στο πρωτάθλημα.
Εάν φέρνουμε νέους όπως ο ρικάρντο χωρίς κόστος, ενσωματώνουμε παίκτες από τις μικρές ομάδες, αγοράζουμε ταλέντα όπως οι Κουαλιατα - Κοταρσκι, στοχεύουμε τον καλύτερο της Β Γερμανίας αλλά παλεύουμε και περιπτώσεις όπως οι Μπαλντέ - Μαρτινς, τότε εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
Στόχος μια πορεία 10.000+ βαθμών στο ranking και από δεύτερη θέση και πάνω στο πρωτάθλημα.
- abc_o_ karpouzas
JohnDag έγραψε:
Άλλωστε κάποια πράγματα φαίνονται εκ του αποτελέσματος, ξεκάθαρα και χωρίς αμφισβήτηση.
.....
εδω πρεπει να εστιασουμε ολοι....
ολες...οι ψαγμενες...αποψεις και ολη η ... καλοπροαιρετη κριτικη ...που κανουμε αρχιζει και τελειωνει στο εκ του αποτελεσματος...
αν ετσι αν αλλιως ανα υτον και αν εκεινον οπαδοι του εαν καταντησαμε
ενω αυτοι που κανουν τις...οποιες...κινησεις τις κανουν πριν το αποτελεσμα...
και οταν φτασει ο κομπος στο χτενι πεταμε ενα...........
............Προφανώς και όχι, δεν είναι το επάγγελμα μου και δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχω τις (εξειδικευμενες) γνώσεις δεν μπορώ να κρίνω............
και καθαρισαμε...
τζονη...
δεν υπαρχει κατι σε προσωπικο επιπεδο τις κουβενετς που γραφεις σχολιαζω επειδη ειναι πανω κατω το γενικο ...κλιμα....
Περίμενε όμως γιατί εδώ υπάρχει μια παρανόηση.abc_o_ karpouzas έγραψε:JohnDag έγραψε:
.....
εδω πρεπει να εστιασουμε ολοι....
ολες...οι ψαγμενες...αποψεις και ολη η ... καλοπροαιρετη κριτικη ...που κανουμε αρχιζει και τελειωνει στο εκ του αποτελεσματος...
αν ετσι αν αλλιως ανα υτον και αν εκεινον οπαδοι του εαν καταντησαμε
ενω αυτοι που κανουν τις...οποιες...κινησεις τις κανουν πριν το αποτελεσμα...
και οταν φτασει ο κομπος στο χτενι πεταμε ενα...........
............Προφανώς και όχι, δεν είναι το επάγγελμα μου και δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχω τις (εξειδικευμενες) γνώσεις δεν μπορώ να κρίνω............
και καθαρισαμε...
τζονη...
δεν υπαρχει κατι σε προσωπικο επιπεδο τις κουβενετς που γραφεις σχολιαζω επειδη ειναι πανω κατω το γενικο ...κλιμα....
Καταρχήν δεν το παίρνω προσωπικά, ξέρω ότι μιλάς γενικα.
Όμως επειδή τα δικά μου λεγόμενα είναι η αφορμή οφείλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Εγω λέω το εξής. Δεν νοείται να γίνεται κριτική είτε αρνητική είτε θετική πριν ολοκληρωθεί μια προσπάθεια/εργασία.
Ως εκ τούτου δεν έχεις διαβάσει από εμένα κριτική για τον Μποτο και πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς να δούμε το αποτέλεσμα αυτού που πάει να στήσει.
Από την άλλη για να κρίνω την προσπάθεια αυτή όταν τελεσφορησει δεν χρειάζεται να έχω εξειδικευμένες γνώσεις.
Και αυτό γιατί το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο είναι μετρήσιμο και δεν είναι μια φλου έννοια.
Αυτά και ελπίζω να είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Επειδή τόσες μέρες πραγματικά έχουν γραφτεί σενάρια επί σεναρίων σε εντελώς υποθετική βάση με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια χαοτική εικόνα για τις μεταγραφές,
καλό θα ήταν να κλείνει το τόπικ και να ανοίγει μόλις ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ επίσημα συγκεκριμένη μεταγραφή παίκτη, ώστε να συζητάμε επί πραγματικών γεγονότων και όχι στον αέρα.
Δική μου πρόταση είναι φυσικά ως απλού μέλους
καλό θα ήταν να κλείνει το τόπικ και να ανοίγει μόλις ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ επίσημα συγκεκριμένη μεταγραφή παίκτη, ώστε να συζητάμε επί πραγματικών γεγονότων και όχι στον αέρα.
Δική μου πρόταση είναι φυσικά ως απλού μέλους
-
Asimos
Συνοψίζοντας σε μια πρόταση το πρόβλημα που κυριαρχεί τις τελευταίες 10 ημέρες και χωρίς σάλτσες και περιστροφές:
Πρόεδρε βάλε λεφτά.
Σωστά;
Πρόεδρε βάλε λεφτά.
Σωστά;
Σύμφωνοι. Δυστυχώς είναι δύσκολο έργο που έχει καθυστερήσει πολύ.JohnDag έγραψε:Καμια διαφωνία περι αυτού, άλλωστε δε νομίζω να με έχεις δει κάπου να λέω το παραμικρό για τον Μποτο.astral έγραψε:Το ανησυχητικό θα ήταν να συνέχιζαν να κάνουν μεταγραφές οι ίδιοι με τις ίδιες "γνώσεις". Υποτίθεται φέραμε καλύτερο/ους με καλύτερες γνώσεις. Πως αλλιώς να γίνει?JohnDag έγραψε:Παντως τις τραγικές μεταγραφικές επιλογές των 2 τελευταίων ετών δεν τις έκανα ούτε εγώ, ούτε ο Μάκης, ούτε εσύ φίλτατε μου καρπουζα.
Να τα λέμε και αυτά.
Ούτε αρνητικό αλλά ούτε και θετικό, αυτό είναι το σωστό.
Έχει αναλάβει ένα συγκεκριμένο έργο, να στήσει τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ειναι αδύνατο να κριθεί στην παρούσα φάση ούτε αρνητικά αλλά όπως προείπα ούτε και θετικά.
Γιατί και τα 2 γίνονται μέχρι στιγμής. Υπάρχουν μεν οι γκρινιάρηδες (πάντα υπάρχουν) αλλα υπάρχουν και αυτοί που αποθεώνουν επιλογές παιχτών και γενικότερα έναν προγραμματισμό τα αποτελέσματα του οποίου δεν έχουμε ακόμα δει στο γήπεδο.
Γενικότερα μιλώντας, η υπομονή είναι δύσκολο πόνημα για κάποιους.
Για την κριτική, ο καθένας μπορεί να έχει τα επιχειρήματα του αλλα καλο είναι να βασίζονται σε γεγονότα. γι'αυτο και συμφωνώ ότι είναι αδύνατο να μιλάμε για το αν πέτυχε/απέτυχε ο σχεδιασμός, αλλα για το πως πάει μέχρι τώρα σε σύγκριση με τις δηλώσεις αλλα και με τις προηγούμενες χρονιες.
Θετικότατο, για παράδειγμα, ότι η ομάδα ξεκίνησε νωρίς και δίνει έμφαση στα νιάτα που ζητούσαμε τόσα χρονια.
Από την άλλη είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός για κάποιες θέσεις όσο πλησιάζει η προετοιμασία. Προσωπικά μονο το θέμα του τερματοφύλακα με αγχώνει και ίσως αξίζει να δουλέψουν παραπάνω μέρες αν μπορούν να φέρουν κάποιους ποιοτικούς παίκτες στις άλλες θέσεις.
- black_star_ninja
Παιδια, με ολο το σεβασμο απεναντι σε ολους και με πολυ καλη διαθεση θελω να σας πω κατι. Βρισκω πολυ ακυρη την επιχειρηματολογια μεσω ΠΑΟΚομετρου. Νομιζω οτι δεν εχει καμμια σημασια του απο ποτε πηγαινεις στο γηπεδο (γιατι πχ μπορει να ζεις στην Αυστραλια), ουτε ποσο χρονων πηγες στο γηπεδο (γιατι μπορει να εμενες Πλαγιαρι και δε μπορουσες να πας), ουτε ποτε ανακαλυψες το φορουμ, ουτε αν εχεις 15 χρονια που παιρνεις διαρκειας (καποιος μπορει να μην ειχε να φαει αλλα να υποστηριζε την ομαδα. Καποιος αλλος μπορει να βρεθηκε τωρα με χρηματα και να εβγαλε διαρκειας). Για μενα μετραει η επιχειρηματολογια του καθενος. Δεν ειναι αμενσιωτο για κανεναν προσωπικα. Συγνωμη και παλι που το γραφω στο καναλι αυτο, απλα το προσεξα και θεωρησα οτι πρεπει να το αναφερω. Ελπιζω να μη με παρεξηγησει καποιο απο τα παιδια που το εκαναν. Ειναι απλα αφορμη και το κανουμε συχνα.
Στους παικτες που φεραμε ή σ αυτους που ακουγεται οτι θα φερουμε υπαρχει ενα κοινο χαρακτηριστικο.
Ολοι εχουν κανει γεματες χρονιες(Εκτος του πορτογαλου πιτσιρικα) και συνηθως ειναι απ τις καλυτερες χρονιες τις καριερας τους.
Αυτο δειχνει οτι ειναι ενα στοιχειο το πως ψαχνει ο Μποτο και οτι ειναι πολυ βασικο γι αυτον ο παικτης να εχει γεματη και καλη χρονια.
Ολοι εχουν κανει γεματες χρονιες(Εκτος του πορτογαλου πιτσιρικα) και συνηθως ειναι απ τις καλυτερες χρονιες τις καριερας τους.
Αυτο δειχνει οτι ειναι ενα στοιχειο το πως ψαχνει ο Μποτο και οτι ειναι πολυ βασικο γι αυτον ο παικτης να εχει γεματη και καλη χρονια.